Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

δν δουλευω, αραχτη ειμαι ολη μερα και ουτε καν το εντερο μου νιωθω.. μονο τα τραβηγματακια στη μητρα που ειχα απο την αρχη. αναισθητη τελειως σου λεω!

κι εγω εχω συνεχεια σχεδον τετοια τραβηγματα.μου δινει trofocard και δεν μου το κοψε ακομα για τα πονακια.ειδικα λιγο αμα κουραστω ρε κορισια,μενοχλει αρκετα.τι να πω?εσενα ο γιατρος σου τι σου λεει γιαυτα?

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ta φορανε πριν περπατησουν, για ομορφια περισσοτερο

:D του πηραμε κι εμεις τα πρωτα παπουτσακια απο τζαμπο θα στα στειλω στο φβ να τα δεις (μαλλον τετοια που λες ειναι μονο για μοστρα!:D)

UzVGp2.png

δν δουλευω, αραχτη ειμαι ολη μερα και ουτε καν το εντερο μου νιωθω.. μονο τα τραβηγματακια στη μητρα που ειχα απο την αρχη. αναισθητη τελειως σου λεω!

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:απο φαγητο πως πας? μηπως του δινεις νεροβραστα του μωρου σου και δεν του αρεσουν???:tongue::tongue::tongue:

δωστου σοκολατα να αρχισει τις τουμπες το παιδι!!!!:D:D:D

UzVGp2.png

κι εγω εχω συνεχεια σχεδον τετοια τραβηγματα.μου δινει trofocard και δεν μου το κοψε ακομα για τα πονακια.ειδικα λιγο αμα κουραστω ρε κορισια,μενοχλει αρκετα.τι να πω?εσενα ο γιατρος σου τι σου λεει γιαυτα?

Οτι ειναι φυσιολογικα, αρκει να μην ειναι εντονα. Δεν παρατηρω παντως διαφορα αν κουραστω, τα ιδια ειναι. Υπαρχουν μερες που τα νιωθω πολυ ελαφρια, αλλα δεν εχει να κανει με κουραση.

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

το trofocard ειναι μαγνησιο ?ε πολυ λογικο ειναι αυτο.Εγω δεν σταματησα το μαγνησιο μεχρι 36 εβδομαδες επινα και καποιες φορες με εβαζε να περνω και διπλο.Εγω επερνα το solumag

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:απο φαγητο πως πας? μηπως του δινεις νεροβραστα του μωρου σου και δεν του αρεσουν???:tongue::tongue::tongue:

Μωρε τουμπες κανει, η μανα του δεν τις νιωθει! Αναρωτιεμαι αν δεν νιωθω τπτ επειδη ειχα λιπος στην κοιλιτσα απο πριν

μπιμπερο κι εγω θα παρω γυαλινα, δεν εμπιστευομαι τα πλαστικα οποιασδηποτε μαρκας κι αν ειναι. Κι επειδη αν δουλευω δεν θα μπορω να θηλασω πανω απο το 40ημερο, θα παρω ολο το σετ, αποστειρωτηρες κτλ απο πριν. Πολλα εξοδα αυτο το μωρο τελοσπαντων!!!

ευτυχως αποστειρωτη θα μου δωσει η ξαδερφη μου , δεν νομιζω να εχει σκοπο να κανει αλλο παιδι:rolleyes: 3 εχει!!!

εσυ δεν εχεις κανεναν να σου δωσει?

παντως μπορεις να το βαλεις στη λιστα με τα δωρα!

να σας πω κατι ... δεν θελω χρυσα

πεταμενα λεφτα ειναι

αγορακι ειναι δεν θα τα φοραει

τι να πεις αν δεν σε ρωτησουν? μην μου παρεις χρυσο ειναι αγορι δεν θα τα φοραει παρε μου αποστειρωτη:rolleyes:

UzVGp2.png

σημερα πηγα για εξετασεις και λιγο περπατησα στην αγορα και απο τοτε με ενοχλει τοσο πολυ!αφου δεν κανω τιποτα.ξαπλωσα το μεσημερι και δεν μπορουσα καν να κουλουριαστω.επρεπε να εχω τεντωμενα τα ποδια για να ηρεμησω.αρχισα σημερα και αντιβιωση για ουρεοπλασμα που μου βρηκαν.καθολου δε θελω.

6KuQp2.png

φουσκιτσα μου ο γιατρος μου μου ειπε πως για να καταλαβεις το μωρο πρεπει να ειναι πανω απο 250 γραμμαρια και να εισαι και τυχερη κιολας αν ειναι το πρωτο σου που δεν ξερεις πως ειναι.η αδερφη μου το καταλαβε μετα την 21 εβδομαδα.μη βαζεις το κακο με το νου σου.ολα καλα θαναι.ειναι λογικο να εισαι φορτισμενη.ολες λιγο πολυ ειμαστε!:P

τετοια να διαβαζω να παιρνω λιγο τα πανω μου.. μετα την 21η ε? μαλλον κι εμενα εκει με βλεπω... 18η κι αλλες εχουν νιωσει κλωτσιες, εγω ουτε καν φτερουγισμα

το trofocard ειναι μαγνησιο ?ε πολυ λογικο ειναι αυτο.Εγω δεν σταματησα το μαγνησιο μεχρι 36 εβδομαδες επινα και καποιες φορες με εβαζε να περνω και διπλο.Εγω επερνα το solumag

γιατι το επαιρνες μεχρι τοτε εσυ?εμενα με ρωτησε αν εχω ακομα τραβηγματα και οταν ειπα ναι μου ειπε να το συνεχισω.

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

Μωρε τουμπες κανει, η μανα του δεν τις νιωθει! Αναρωτιεμαι αν δεν νιωθω τπτ επειδη ειχα λιπος στην κοιλιτσα απο πριν

το εχω ακουσει κι αυτο οτι αν η αλλη ειναι πολυ αδυνατη το νιωθει νωριτερα

τι να σου πω τωρα για λιγο λιπος?

λογικα κι εγω ειχα λιπος , αφου ειχα κοιλιτσα και σωσιβιακια απο πριν την εγκυμοσυνη

UzVGp2.png

τετοια να διαβαζω να παιρνω λιγο τα πανω μου.. μετα την 21η ε? μαλλον κι εμενα εκει με βλεπω... 18η κι αλλες εχουν νιωσει κλωτσιες, εγω ουτε καν φτερουγισμα

ποσα γραμμαρια ειναι αληθεια ξερεις?

6KuQp2.png

xaxaxaxxaxaaaxxaxaa γεια σου ρε didi!!!

Βασικα να ξερετε για το μελλον.Ενα ποτηρι παγωμενο νερο και μετα ξαπλωνετε αμεσως απο την αριστερη πλευρα ,δηλαδη η κοιλια σας στο πλαι και να ακουμπαει το στρωμα την αριστερη πλευρα και μετα απο λιγο χοροπηδαει.

Αυτο να το ξερετε και οταν σας πιασουν οι πονοι , εαν δεν μπορειτε να ξεχωρισετε αν ειναι braxton hicks η ειναι κανονικοι πονοι παλι πινετε ενα ποτηρι παγωμενο νερο ξαπλωνετε απο την αριστερη πλευρα και αν δεν εχετε πονους μετα απο 5 λεπτα τοτε δεν ειναι κανονικοι πονοι αλλα προπαρασκευαστικοι!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

ευτυχως αποστειρωτη θα μου δωσει η ξαδερφη μου , δεν νομιζω να εχει σκοπο να κανει αλλο παιδι:rolleyes: 3 εχει!!!

εσυ δεν εχεις κανεναν να σου δωσει?

παντως μπορεις να το βαλεις στη λιστα με τα δωρα!

να σας πω κατι ... δεν θελω χρυσα

πεταμενα λεφτα ειναι

αγορακι ειναι δεν θα τα φοραει

τι να πεις αν δεν σε ρωτησουν? μην μου παρεις χρυσο ειναι αγορι δεν θα τα φοραει παρε μου αποστειρωτη:rolleyes:

Η ξαδερφη μου που εχει αποστειρωτη, τον εχει δωσει στην αδερφη της που εχει μωρο 2,5 μηνων, επομενως εγω πρεπει να παρω δικο μου... Δεν θα κανω λιστα με δωρα, ειναι δυσκολες εποχες, ο καθενας ας φερει ο,τι ευκολυνεται. Τι χρυσα εννοεις? Κοσμηματα και λιρες?

το εχω ακουσει κι αυτο οτι αν η αλλη ειναι πολυ αδυνατη το νιωθει νωριτερα

τι να σου πω τωρα για λιγο λιπος?

λογικα κι εγω ειχα λιπος , αφου ειχα κοιλιτσα και σωσιβιακια απο πριν την εγκυμοσυνη

ε τοτε πρεπει να το ακουσω γιατι οπως σας ειπα ειμαι πααααααρα πολυ αδυνατη.αχ τι τραβαμε κι εμεις οι αδυνατουλες!!!!χαχαχαχαχαχχαχαχαχααααα

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...