Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

2 εφαγα κι εγω! ενα για τον καθενα μας ;)

τον χαμο αυτο φανταζομουν για σας, γι αυτο και σε εφερα σαν παραδειγμα! εχω βρει λιστα που γραφει "μια αλλαξια ρουχα-εσωρουχα του μελλοντα μπαμπα" και εμεινα!!! λεω αν ειναι δυνατον... να παει σπιτι να αλλαξει! :evil: αλλα μετα σε σκεφτηκα! και λεω ναι... 1 του μπαμπα, 1 του μεγαλου, 1 της μικρης... και να ταν μονο μια για τον καθενα!

ναι ενας πανικος.. η αληθεια σκεφτομαι να πω του γιατρου αν ειναι να με γεννησει καποια στιγμη που θα ειναι ετοιμο το μωρο κ ωριμος ο πλακουντας για να μην παρω πολλα, κ για να μην μηνουμε σε ξενοδοχειο πολλες ημερες καλα ο αντρας μου θα μηνει οσο θα ειμαι στη κλινικη αλλα τουλαχιστον να ειναι 3-4 ημερες.. ελπιζω να εχει κ καραβια κ να μη με πιασουν οι πονοι κ τρεχω με ελικοπτερο. κ το ωραιο?? να μην εχει καυσιμα.. χαχχαχαχα εγω εφερε τη καταστροφη αλλα ετσι οπως γιναμε τι να σκεφτομαι

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι ενας πανικος.. η αληθεια σκεφτομαι να πω του γιατρου αν ειναι να με γεννησει καποια στιγμη που θα ειναι ετοιμο το μωρο κ ωριμος ο πλακουντας για να μην παρω πολλα, κ για να μην μηνουμε σε ξενοδοχειο πολλες ημερες καλα ο αντρας μου θα μηνει οσο θα ειμαι στη κλινικη αλλα τουλαχιστον να ειναι 3-4 ημερες.. ελπιζω να εχει κ καραβια κ να μη με πιασουν οι πονοι κ τρεχω με ελικοπτερο. κ το ωραιο?? να μην εχει καυσιμα.. χαχχαχαχα εγω εφερε τη καταστροφη αλλα ετσι οπως γιναμε τι να σκεφτομαι

...ολα καλα θα πανε! η Παναγια θα σας προστατευει και θα ρθει η μικρουλα χωρις να ταλαιπωρησει κανεναν!!! να σκεφτεσαι μονο ομορφα! ετσι θα ναι... θα δεις!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

...ολα καλα θα πανε! η Παναγια θα σας προστατευει και θα ρθει η μικρουλα χωρις να ταλαιπωρησει κανεναν!!! να σκεφτεσαι μονο ομορφα! ετσι θα ναι... θα δεις!

ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!!

σε ολες μας να πανε καλα κ να γεννησουμε καλα, γιατι 9 μηνες δεν ειναι λιγοι..

εσυ θα γεννησεις φυσιολογικα??

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

γεια σας κοριτσια !!τι κανετε βλεπω ολες καλα κ ευδιαθετες!!

καλη εβδομαδα να εχουμε κ καλο μηνα για ολους!!

σας εχασα απο χτες γιατι εχουμε που κ που προβλημα με το ιντερνετ!!

εγω τι να σας πω ενω ημουν καλα επεσα για υπνο κ ξυπνησα χαλια!!εκανα μπανιο κ μαζι με το νερο πανω μου επεφταν κ τα δακρυα!!

δεν νιωθω ΚΑΘΟΛΟΥ το μωρο μου!!ποσο μικρο πια να ειναι για να μην το νιωθω καθολου?

κ να φανταστειτε οτι τελευταια που πηγα στην γιατρο κ το μετρησε ηταν μεγαλυτερο απτην εγκυμοσυνη μου,μεγαλο μωρο μοιαζει τον μπαμπακα του!!

δεν μπορω να καταλαβω μεσα στην κοιλια μου ενα παιδι υπαρχει πως γινεται να μην το νιωθω?

ξερω τι θα μου πειτε αλλα πως να ξερω οτι ειναι καλα αφου δεν το νιωθω?

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!!

σε ολες μας να πανε καλα κ να γεννησουμε καλα, γιατι 9 μηνες δεν ειναι λιγοι..

εσυ θα γεννησεις φυσιολογικα??

ελπιζω ναι! αν ολα πανε καλα και εχει κεφαλικη προβολη, με το που θα με πιασουν οι πονοι-συσπασεις θα παω στο μαιευτηριο, πρωτα να μου βγαλουν το ραμμα της περιδεσης και μετα λογικα μεσα σε κανα 2-3 ωρες θα χω γεννησει... το λεω ετσι, οπως μου πε ο γιατρος μου, γιατι ουσιαστικα θα εχω ηδη εξαληψη τραχηλου και λογω αφαιρεσης ραμματος διαστολη... αν παλι δεν εχει γυρισει ο μπεμπης ή εχουμε αλλη επιπλοκη (απευχομαι...) θα παμε με καισαρικη.

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

εγω τι να σας πω ενω ημουν καλα επεσα για υπνο κ ξυπνησα χαλια!!εκανα μπανιο κ μαζι με το νερο πανω μου επεφταν κ τα δακρυα!!

δεν νιωθω ΚΑΘΟΛΟΥ το μωρο μου!!ποσο μικρο πια να ειναι για να μην το νιωθω καθολου?

κ να φανταστειτε οτι τελευταια που πηγα στην γιατρο κ το μετρησε ηταν μεγαλυτερο απτην εγκυμοσυνη μου,μεγαλο μωρο μοιαζει τον μπαμπακα του!!

δεν μπορω να καταλαβω μεσα στην κοιλια μου ενα παιδι υπαρχει πως γινεται να μην το νιωθω?

ειναι το κακο παιχνιδι που μας παιζουν οι ορμονες, κοπελα μου! χαλαρωσε!!! οσο πιο τσιτωμενη εισαι τοσο λιγοτερο καταλαβαινεις τις κινησεις του. προχτες που εκανα την ενεση κορτιζονης (προληπτικα για προωροτητα) σκεφτομουν μηπως του κανουν ταχυκαρδια, μηπως του φερουν αρρυθμια, μηπως υπνηλια, μηπως δεν θα τον ακουω... αγχωθηκα και πραγματι δεν μου χε ριξει καμια! ευτυχως, χτυπησε το τηλεφωνο, μιλησα λιγο με τον αδερφο μου απο Λονδινο, ξεχαστηκα και μου ριχνει μια, ολη δικια μου!!! απο εκεινη τη στιγμη, χαλαρωσα... και σημειωσε οτι μιλαμε για την 29η εβδομαδα με ενα μωρο, που λογικα θα περασε μολις το κιλο, αν και μου λενε ολοι οτι ειναι μεγαλος-μακρυς! εσυ, που εισαι πιο μικρης εβδομαδας και με ενα κουτσινακι (οσο μεγαλο κι αν ειναι)... κανε υπομονη!!! ολα καλα θα πανε! χαιδευε το, μιλα του και θα σου κουνηθει!!! φιλια και οταν στεναχωριεσαι... μιλα μας! ειμαστε πολλες εδω και περναμε πολλα και χωρια και μαζι! τα μαζι... ειναι παντα πιο ελαφρια!;););)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

φουσκιτσα μη στεναχωριεσαι το παθαινω κ εγω αυτο σκεφτομαι τα χειροτερα κ να σας πω κ το αλλο? οταν γεννησετε να δειτε ασχημες σκεψεις κ ονειρα που θα κανετε. εγω εχω κλαψει φορες ειτε εγκυος ειτε γεννημενη??

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

αυριο εχω ταξιδι για να δω το μωρο θελω να παω κ βαριεμαι το ταξιδι αυτο το πρωινο ξυπνημα που δεν εισαι ηρεμη.. αυριο το απογευμα θα σας πω τα νεα μου φιλακια!!! καλη σας νυχτα!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

αυριο εχω ταξιδι για να δω το μωρο θελω να παω κ βαριεμαι το ταξιδι αυτο το πρωινο ξυπνημα που δεν εισαι ηρεμη.. αυριο το απογευμα θα σας πω τα νεα μου φιλακια!!! καλη σας νυχτα!!!!

καληνυχτα, κοριτσακι! με το καλο, να μας φερεις ομορφα νεα για το μικρακι σας! :tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Γεια σας κοριτσια.....τι κανετε?

Εμεις σημερα καναμε εξετασεις αιματος και τελικα ολο αυτο εγινε απο ενα μικροβιο......τωρα αντιβιωση και θα κανω αυριο και μεθαυριο εξερασριε κι αν ειναι ολα καλα την τεταρτη βγαινουμε!!!!!!!!Νιωθω λιγο πιο ηρεμη τωρα που ξερω τι ειναι και οτι λυνεραι το προβλημα!!!!Ειδαμε και τον μικρουλι μας σημερα....μας εδειξε και την μπουνια του.....ετοιμος να μας δειρει που τον ταλαιπωρουμε!!!! :tongue:

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

Εμεις σημερα καναμε εξετασεις αιματος και τελικα ολο αυτο εγινε απο ενα μικροβιο......τωρα αντιβιωση και θα κανω αυριο και μεθαυριο εξερασριε κι αν ειναι ολα καλα την τεταρτη βγαινουμε!!!!!!!!Νιωθω λιγο πιο ηρεμη τωρα που ξερω τι ειναι και οτι λυνεραι το προβλημα!!!!Ειδαμε και τον μικρουλι μας σημερα....μας εδειξε και την μπουνια του.....ετοιμος να μας δειρει που τον ταλαιπωρουμε!!!! :tongue:

κοριτσακι μου τι μικροβιο ηταν αυτο?να ηρεμησεις τωρα ε?ολα καλα θα πανε.σου στειλα πμ.

6KuQp2.png

Πωπω παλι οιστρο ειχατε πως να σας προλαβω ολες!

Καλησπερα κοριτσια απο το σκληρα εργαζομενο κοριτσι!!

Αντε με το καλο και περιμενουμε νεα απο το μπουμπουκακι σου!

Βρε μην βιαζεσαι!Θα στις δωσει ολες μαζι τις κλωτσιες!Οσο για το κλαμα εγω εριξα πολυ.Μεχρι με το μικρο μου πονυ εβλεπα και δως του κλαμα!Ορμονες υπομονη!

Καλα κανε τα κουμαντα σου που λεμε και εμεις εδω πανω με τον γιατρο γιατι ποτε δεν ξερεις σε βλεπω πολυ μπροστα!!!!

axaxaxax didi.....ετσι.....ντεζαβου ειμαστε η μια της αλλης...!!χεχεχεχε...!!!

παω να ανοιξω φυλλο κ να φτιαξω κολοκυθοππιτα κοριτσια........απο τον κηπο του πεθερου..με φετουλα μεσα.....!!!τα φιλια μουυυυυυυυυυ!!!

Στειλε μας καλε κανενα κομματι!!!

καλο ειναι, απο οσα μου χουν πει, να μην παρεις 100 πραγματα παραπανω, με το ενδεχομενο να χρειαστουν! σιγουρα θα θες καποια βασικα, αλλα στις λιστες θα δεις και κατι κουφα (π.χ. ενδοεπικοινωνια, ασφαλεια για μπριζες, κλπ)που τα θεωρω δευτερευοντα... εννοω μπορω να τα παρω και μετα τη γεννα!

Συμφωνω !Πολυ νωρις για αφαλειες για μπριζες χαχαχαχαχαα

ειναι πολλα που οπως ειπα δεν μπορεις να παρεις απο πριν η δεν εχει και νοημα... για το ταισμα, π.χ. εγω θελω να θηλασω και ελπιζω να τα καταφερω. σ'αυτη την περιπτωση δεν χρειαζομαι απαραιτητα πολλα μπιμπερο, θηλες, αποστειρωτη, θερμαντηρα, κλπ... ή ακομα και θηλαστρο που λενε δεν ειναι απαραιτητο!

Ουτε θηλαστρο θα χρειαστεις μεχρι να περασουν οι 40 μερες.με το χερι μια χαρα βγαινει το γαλα , εγω ειχα πολυ ( ειχαν ξεχασει να μου δωσουν το χαπι )και το εβγαζα με το χερι μεχρι να σταματησει!(ναι οπως οι αγελαδες χαχαχαχαχαχα)

Κι εγώ θα τα κοιτάξω, αλλά βλέπω ότι υπάρχουν και πολλές λεπτομέρειες (πλαστικά και γυάλινα μπιμπερό, σιλικόνη ή καουτσούκ...) και έχω χάσει τη μπάλα! :oops:

Ουυυυ εχεις χρονο ακομα!τους τελευταιους δυο μηνες τι νομιζεις οτι θα κανεις ?

κι εγω αυτο ειχα στο μυαλο μου, δεν εχω ιδεα τι πρεπει να παρουμε και η μαμα ειναι 1000χμ μακρια και θα ερθει λιγες μερες πριν γεννησω. Επομενως μονη μου πρεπει να παω για τα ψωνια και καλο ειναι να ξερω πανω κατι τι χρειαζεται. Θα κοιταξω στο parents τις λιστες που λετε

Οχι αγχος Please!

Λοιπόν, πρέπει κάποια στιγμή με τη βοήθεια των ήδη μαμάδων, να κάνουμε μία λίστα με όλα τα απαραίτητα. Από τη βαλίτσα του μαιευτηρίου μέχρι τα πρώτα πράγματα που χρειάζεται ένα μωρό ως 6 μηνών πχ.

Δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ τα έχω ήδη μπλέξει και ακόμη δεν έχω καν αρχίσει να κοιτάω σοβαρά για να αγοράσω!

same as aabove and below!Oxi αγχος!!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

φουσκιτσα μου ο γιατρος μου μου ειπε πως για να καταλαβεις το μωρο πρεπει να ειναι πανω απο 250 γραμμαρια και να εισαι και τυχερη κιολας αν ειναι το πρωτο σου που δεν ξερεις πως ειναι.η αδερφη μου το καταλαβε μετα την 21 εβδομαδα.μη βαζεις το κακο με το νου σου.ολα καλα θαναι.ειναι λογικο να εισαι φορτισμενη.ολες λιγο πολυ ειμαστε!:P

6KuQp2.png

Περαστικουλια κοριτσι μου και αντε γρηγορα σπιτακι σου!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

αντε να το δεις να μας πεις πως ηταν.με το καλο να πας!

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...