Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

κατια τι κανεις??? κοντευεις!!!!!!!!!!!

ριτσακι, ολα καλα! δοξα το Θεο, καναμε και τις ενεσουλες μας, να αναπτυχθουν τα πνευμονακια του μπεμπη πιο γρηγορα, μη τυχον και βιαστει... αλλα μια χαρα!!! Τεταρτη εχω ραντεβου με το γιατρο να τον δουμε και δεν εχω υπομονη! τον νιωθω να με χτυπαει ψηλα στο στομαχι, δεξια-αριστερα, χαμηλα στο ηβικο οστο... παντου! ειναι ατακτουλης!!! ο αντρας μου δε, τωρα που τον νιωθει κανονικα... εχει λιωσει! ερχεται σπιτι, πρωτα φιλαει την κοιλια μου και μετα εμενα! :tongue::tongue::tongue: του αφιερωνω κι εγω του κιαμου το "θα παρω το αιμα μου πισω" ...αμα γεννησω και γελαμε! δοξα την Παναγια, λοιπον! εσεις? τι κανει η μπουμπου σου? χτυπαει? τα παιδακια σας?

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ριτσακι, ολα καλα! δοξα το Θεο, καναμε και τις ενεσουλες μας, να αναπτυχθουν τα πνευμονακια του μπεμπη πιο γρηγορα, μη τυχον και βιαστει... αλλα μια χαρα!!! Τεταρτη εχω ραντεβου με το γιατρο να τον δουμε και δεν εχω υπομονη! τον νιωθω να με χτυπαει ψηλα στο στομαχι, δεξια-αριστερα, χαμηλα στο ηβικο οστο... παντου! ειναι ατακτουλης!!! ο αντρας μου δε, τωρα που τον νιωθει κανονικα... εχει λιωσει! ερχεται σπιτι, πρωτα φιλαει την κοιλια μου και μετα εμενα! :tongue::tongue::tongue: του αφιερωνω κι εγω του κιαμου το "θα παρω το αιμα μου πισω" ...αμα γεννησω και γελαμε! δοξα την Παναγια, λοιπον! εσεις? τι κανει η μπουμπου σου? χτυπαει? τα παιδακια σας?

ωραια!!!!!! ναι κλωτσαειιιι πολυ!! κ τα αλλα μια χαρα ειναι!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Κι εγώ θα τα κοιτάξω, αλλά βλέπω ότι υπάρχουν και πολλές λεπτομέρειες (πλαστικά και γυάλινα μπιμπερό, σιλικόνη ή καουτσούκ...) και έχω χάσει τη μπάλα! :oops:

ειναι πολλα που οπως ειπα δεν μπορεις να παρεις απο πριν η δεν εχει και νοημα... για το ταισμα, π.χ. εγω θελω να θηλασω και ελπιζω να τα καταφερω. σ'αυτη την περιπτωση δεν χρειαζομαι απαραιτητα πολλα μπιμπερο, θηλες, αποστειρωτη, θερμαντηρα, κλπ... ή ακομα και θηλαστρο που λενε δεν ειναι απαραιτητο!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

καλο ειναι, απο οσα μου χουν πει, να μην παρεις 100 πραγματα παραπανω, με το ενδεχομενο να χρειαστουν! σιγουρα θα θες καποια βασικα, αλλα στις λιστες θα δεις και κατι κουφα (π.χ. ενδοεπικοινωνια, ασφαλεια για μπριζες, κλπ)που τα θεωρω δευτερευοντα... εννοω μπορω να τα παρω και μετα τη γεννα!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

εδω εχει πολυ ζεστη, ευτυχως κ το κλιματιστικο αλλα μεχρι να απλωσω δεν αντεχω..στη περιοχη που ειναι το σπιτι μου απο το πρωι μεχρι το βραδυ εχουμε ηλιο!

εμαθα οτι ηρθαν κατι μεταναστες απο τουρκια! τους εστειλαν πισω??

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εσύ πρέπει σιγά σιγά να ετοιμάσεις και τη βαλίτσα για το μαιευτήριο, έτσι δεν είναι; Είσαι ήδη στην 29η! :P

επειδη, καμια φορα αγχωνομαστε και μ αυτη τη βαλιτσα... θα γεννησω στο ΛΗΤΩ. δες λοιπον τι θεωρει το μαιευτηριο απαραιτητα...

http://www.leto.gr/page.aspx?p_id=595

σιγουρα και κατι παραπανω να χρειαστω μπορουν να μου το φερουν! η ριτσα, ομως π.χ. που απο συμη γενναει ροδο και μπαινει στη μεση πλοιο, κλπ θα χρειαστει εξτρα πραγματα... καποια που θα εχει το μωρακι συνεχεια μαζι της, θα θελει σχεδον βαλιτσα με πραγματα και για το μωρο... οποτε για καθε μια διαφερει η ποσοτητα, αλλα τα βασικα πραγματα ειναι συγκεκριμενα πιστευω... οι παλιες μαμαδες τι λετε?

1lqJp2.png

EO6lp3.png

didi δεν γινεται να τα εχουμε ολα ιδια..το Σαββατο που ξυπνησα χαλαρωνα κ κλωτσαγε κ αρπαζω το χερι του αμορε κ νιωθει την κλωτσιτσα...κολλησε πανω μου αλλα δεν ξαναενιωσε τιποτα...!!κ το σκυλακι μας αν κ ειχαμε να το δουμε 3 εβδομαδες κ ειχε γινει φουλ κακομαθημενο μολις ξαπλωσα ηρθε κ ακουμπησε την μουσουδιτσα της στην κοιλιτσα μου κ με κοιτουσε καταματα....εκει ακινητη...!

μπαρμπουλα τι να πω!!!! μαλλον εισαι το ντεζα βου μου!!!!! χααχαχαχαχαχαα

UzVGp2.png

axaxaxax didi.....ετσι.....ντεζαβου ειμαστε η μια της αλλης...!!χεχεχεχε...!!!

παω να ανοιξω φυλλο κ να φτιαξω κολοκυθοππιτα κοριτσια........απο τον κηπο του πεθερου..με φετουλα μεσα.....!!!τα φιλια μουυυυυυυυυυ!!!

Jr39p2.png

εμαθα οτι ηρθαν κατι μεταναστες απο τουρκια! τους εστειλαν πισω??

ασε ναι ερχονται συνεχεια αλλα τωρα θελου να τους αφησουν εδω συμη σε ενα κλειστο γηπεδο που εφτιαξαν κ δεν το τελειωσαν κ να τους βαλουν μεσα.. ωχ παναγια μου αρρωστιες κ οχι μονο κατι πρεπει να κανουμε. κ εμαθα οτι θα φερουν κ αλλους απο ροδο.

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

κ εγω παπουτσακια εφτιαξα, σκεφτομουνα μουσακα κ λεω πιο ευκολο ειναι τα παπουτσακια!

παπουτσακια κι εμεις! ...να προλαβουμε πριν τελειωσουν οι μελιτζανες!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

επειδη, καμια φορα αγχωνομαστε και μ αυτη τη βαλιτσα... θα γεννησω στο ΛΗΤΩ. δες λοιπον τι θεωρει το μαιευτηριο απαραιτητα...

http://www.leto.gr/page.aspx?p_id=595

σιγουρα και κατι παραπανω να χρειαστω μπορουν να μου το φερουν! η ριτσα, ομως π.χ. που απο συμη γενναει ροδο και μπαινει στη μεση πλοιο, κλπ θα χρειαστει εξτρα πραγματα... καποια που θα εχει το μωρακι συνεχεια μαζι της, θα θελει σχεδον βαλιτσα με πραγματα και για το μωρο... οποτε για καθε μια διαφερει η ποσοτητα, αλλα τα βασικα πραγματα ειναι συγκεκριμενα πιστευω... οι παλιες μαμαδες τι λετε?

εγω κατια μου θα παρω μαζι μου ρουχα του μωρου για την εξοδο τουλαχιστον 2 γιατι δεν ξερω τι θα μου προκυψει οπως ειπες λογο καραβιου, εσωρουχα, καλτσακια, μπιμπερο δεν ξερω θα προσπαθησω να θυλασω τωρα τι θα μου συμβει δεν ξερω, μπορει να παρω 1-2 πετσετακια, κουβερτακι, μπεμπιλινα, μωρομαντηλα.. κ πολλα ειναι γιατι η κλινικη του τα παρεχει ολα. δικα μο 2-3 πιτζαμες κανενα ρουχο εσωρουχα σερβιετες ε κ κανενα καλυντικο. αλλα αν παω μερες πιο πριν θα πρεπει να παρω βαλιτσες οχι βαλιτσα, του αντρα μου ρουχα, του γιου μου, η κορη μπορει να μηνει στη μανα μου ασε χαμος.. δυσκολη εποχη

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

χααχαχαχαχ εφαγα 1 το μεσημερι κ μολις τωρα εφαγα αλλο ενα..

2 εφαγα κι εγω! ενα για τον καθενα μας ;)

τον χαμο αυτο φανταζομουν για σας, γι αυτο και σε εφερα σαν παραδειγμα! εχω βρει λιστα που γραφει "μια αλλαξια ρουχα-εσωρουχα του μελλοντα μπαμπα" και εμεινα!!! λεω αν ειναι δυνατον... να παει σπιτι να αλλαξει! :evil: αλλα μετα σε σκεφτηκα! και λεω ναι... 1 του μπαμπα, 1 του μεγαλου, 1 της μικρης... και να ταν μονο μια για τον καθενα!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...