Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μην ανησυχεις βρε!!!! ισως να το νιωθεις και να μην το εχεις παρει χαμπαρι!!ισως να νομιζεις οτι ειναι το εντερο σου:rolleyes::rolleyes::rolleyes::tongue::tongue::tongue:

να σε ρωτησω, δουλευεις? γενικα τρεχεις ολη μερα? αν τρεχεις ολη μερα γι'αυτο δεν το εχεις παρει ειδηση το μωρακι

θελει να εισαι χαλαρη τελειως!! να τωα που καθομαι αραχτη στο "πισι" και πινω το καφεδακι μου μου εχει ριξει μερικες:D

δν δουλευω, αραχτη ειμαι ολη μερα και ουτε καν το εντερο μου νιωθω.. μονο τα τραβηγματακια στη μητρα που ειχα απο την αρχη. αναισθητη τελειως σου λεω!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

τι αλλα κοριτσια πως πατε με την ζεστη?? εμεις εδω ακοψη ψηνομαστε!

στην Αθηνα μεσα στο σπιτι ειναι μια χαρα, εχουμε αερακι. Εξω που περπατησα για να παω τραπεζα, ειχε λιγη ζεστη αλλα υποφερτα πραγματα

δν δουλευω, αραχτη ειμαι ολη μερα και ουτε καν το εντερο μου νιωθω.. μονο τα τραβηγματακια στη μητρα που ειχα απο την αρχη. αναισθητη τελειως σου λεω!

λογικα σε λιγες ημερες θα το νιωσεις!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

εσενα προφανως θα κανει αμεσως την εμφανιστη του με κλωτσια......γι αυτο μην σκας.....οπου να ναι θα την φας κ εσυ....χεχεχε...!!καλο μεσημερι κοριτσιααααααααααααα!!!!:D:D:D

Jr39p2.png

τα μπιμπερο μονο γυαλινα!!!! καπου διαβασα οτι τα μπιμπερο του τζαμπο(μαρκας τζαμπο) τα πλαστικα δεν ηταν καταλληλα για μωρα!

σαλιαρες εχει μια χαρα στο τζαμπο!

μπιμπερο κι εγω θα παρω γυαλινα, δεν εμπιστευομαι τα πλαστικα οποιασδηποτε μαρκας κι αν ειναι. Κι επειδη αν δουλευω δεν θα μπορω να θηλασω πανω απο το 40ημερο, θα παρω ολο το σετ, αποστειρωτηρες κτλ απο πριν. Πολλα εξοδα αυτο το μωρο τελοσπαντων!!!

εσενα προφανως θα κανει αμεσως την εμφανιστη του με κλωτσια......γι αυτο μην σκας.....οπου να ναι θα την φας κ εσυ....χεχεχε...!!καλο μεσημερι κοριτσιααααααααααααα!!!!:D:D:D
λογικα σε λιγες ημερες θα το νιωσεις!!

Μακαρι.. υπαρχουν και κοπελες που το νιωθουν στην 20η βδομαδα, λετε να ειμαι απο αυτες???

μπιμπερο κι εγω θα παρω γυαλινα, δεν εμπιστευομαι τα πλαστικα οποιασδηποτε μαρκας κι αν ειναι. Κι επειδη αν δουλευω δεν θα μπορω να θηλασω πανω απο το 40ημερο, θα παρω ολο το σετ, αποστειρωτηρες κτλ απο πριν. Πολλα εξοδα αυτο το μωρο τελοσπαντων!!![/QUOT

μα απαγορευονται τα πλαστικα στα μωρα, μετα τον 6 μηνα μπορει να δωσεις πλαστικο αλλα εγω δεν εδωσα ποτε

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Λοιπόν, πρέπει κάποια στιγμή με τη βοήθεια των ήδη μαμάδων, να κάνουμε μία λίστα με όλα τα απαραίτητα. Από τη βαλίτσα του μαιευτηρίου μέχρι τα πρώτα πράγματα που χρειάζεται ένα μωρό ως 6 μηνών πχ.

Δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ τα έχω ήδη μπλέξει και ακόμη δεν έχω καν αρχίσει να κοιτάω σοβαρά για να αγοράσω!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

sorry κοριτσακια μου... εφυγα ξαφνικα, αλλα εχω τη μαμα και μια κοπελα να μου κανουν γενικη στο σπιτι (βρωμισαν παντζουρια, βεραντες, κλπ) και με βγαλαν στο σαλονι!!! ουτε συζητηση να μου φερουν το λαπτοπ... "ξαπλωσε και δες τηλεοραση!" εντολη μαμας!!! :D:D:D:D:D

ολες οι εταιρειες πλεον εχουν 2 ή και 3 σειρες ποιοτητας στα προιοντα τους, αναλογα με το απο πιο εργοστασιο τα στελνουν... απλα θελει προσοχη στις συσκευες (αποστειρωτες, υγραντηρες, κλπ) και στις οδηγιες τους....

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Λοιπόν, πρέπει κάποια στιγμή με τη βοήθεια των ήδη μαμάδων, να κάνουμε μία λίστα με όλα τα απαραίτητα. Από τη βαλίτσα του μαιευτηρίου μέχρι τα πρώτα πράγματα που χρειάζεται ένα μωρό ως 6 μηνών πχ.

Δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ τα έχω ήδη μπλέξει και ακόμη δεν έχω καν αρχίσει να κοιτάω σοβαρά για να αγοράσω!

αν ψαξεις λιγο στο parents θαδεις πολλες λιστες!!!

επειδη εγω ηδη τα κοιταζω... τα ακρως απαραιτητα δεν ειναι τραγικα πολλα, αλλα στο δρομο σιγουρα μπαινουν κι αλλα και ανεβαινουν οι λιστες...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

επειδη εγω ηδη τα κοιταζω... τα ακρως απαραιτητα δεν ειναι τραγικα πολλα, αλλα στο δρομο σιγουρα μπαινουν κι αλλα και ανεβαινουν οι λιστες...

κι εγω αυτο ειχα στο μυαλο μου, δεν εχω ιδεα τι πρεπει να παρουμε και η μαμα ειναι 1000χμ μακρια και θα ερθει λιγες μερες πριν γεννησω. Επομενως μονη μου πρεπει να παω για τα ψωνια και καλο ειναι να ξερω πανω κατι τι χρειαζεται. Θα κοιταξω στο parents τις λιστες που λετε

Εσύ πρέπει σιγά σιγά να ετοιμάσεις και τη βαλίτσα για το μαιευτήριο, έτσι δεν είναι; Είσαι ήδη στην 29η! :P

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...