Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Κι εγω τοτε λεω, Δεκεμβριο που θα εχω μπει στον 8ο. Κρεβατακι απο ΙΚΕΑ, σεντονια, φορμακια κτλ θα μου φερει η μαμα απο συγγενεις που τα εχουν μπολικα, και καλαθουνα επισης, μπιμπερο, πιπιλες, σαλιαρες απο τζαμπο και καροτσακι θα παραγγειλω απο το ιντερνετ ενα που εχω βρει, οικονομικο και με καθισματακι αυτοκινητου. Παντως ρωτουσα τη μαμα για υπνοσακο και μου ελεγε οτι δε χρειαζεται οσο ειναι τοσο μωρο, μετα τον χρονο λεει το βαζουν....

δεν μας λες την διευθυνση να μπούμε κ εμεις να δουμε καροτσάκι;;;;

εγω εχω δει απο ιταλία ένα πολυκαροτσάκι της chicco στο bimbomarket. το ιδιο εδω στην ελλάδα το ζητάνε 429ε.

κουνιες δεν αξίζει να πάρουμε απ εξω γιατί με τα έξοδα αποστολής θα έρθει περίπου το ιδιο με εδω.

εμένα οι σκέψεις μου ειναι: κουνια απο ελλάδα, καρότσι απο εξωτερικό, μπιμπερό απο τζάμπο κ προικα -λευκά είδη απο ενα μαγαζι στη λεωφόρο γαλατσίου νομίζω, το βρηκα στο ιντερνετ που εχει πραγματα της nef nef κ λεγεται homee. θα φτιαξω κ μονη μου καποια σεντονάκια κ κουβερτούλες πικέ.

σελτεδάκια - πάνες- σαλιάρες δεν εχω ακομα αποφασισει.

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοιταω την ασπρη που βγαινει το καγκελο κι εχει 89, μαλλον την ιδια λεμε. Και ναι, οπως λες εχω σκοπο να το κρατησω εκει μεσα μεχρι 3 χρονων, μετα κρεβατακι κανονικο. Βαση και κουνουπιερα μπορουμε να παρουμε απο τα τζαμπο η δεν εχει?

καλημερα!!!

η βαση δεν ειναι γενικα ακριβη

στα μοδερκερ εχει γυρω στα 4 ευρω!!!!!

UzVGp2.png

τι καλα! Εμενα ακομα.... Οχι να το καταλαβει ο αντρας μου, ουτε εγω η ιδια νιωθω το παραμικρο εκει κατω. Και να πεις οτι δεν κουνιοταν στην τελευταια εξεταση να πω αντε, ειναι τεμπελικο, αλλα κουνιεται συνεχεια ρε παιδια. Κανονικα αυτη τη βδομαδα θα πρεπει να το νιωσω λεει ο γιατρος.. Ειδωμεν την Παρασκευη που θα παω ξανα...

μην ανησυχεις βρε!!!! ισως να το νιωθεις και να μην το εχεις παρει χαμπαρι!!ισως να νομιζεις οτι ειναι το εντερο σου:rolleyes::rolleyes::rolleyes::tongue::tongue::tongue:

να σε ρωτησω, δουλευεις? γενικα τρεχεις ολη μερα? αν τρεχεις ολη μερα γι'αυτο δεν το εχεις παρει ειδηση το μωρακι

θελει να εισαι χαλαρη τελειως!! να τωα που καθομαι αραχτη στο "πισι" και πινω το καφεδακι μου μου εχει ριξει μερικες:D

UzVGp2.png

Ναι, κι εγώ πότε είμαι πιο πρησμένη και πότε λιγότερο... Τι να πω πια...

Πάντως κι εγώ από κλωτσιές δεν έχω καταλάβει τίποτα, ή είμαι εγώ ζώον ή είναι τεμπέλικο. Βέβαια είμαι και σε μικρότερη εβδομάδα από σένα.

στην εβδομαδα που εισαι μονο ενα γαργαλητο ενιωθα! κλωτσια εφαγα 18 εβδομαδων και 2 ή 3 ημερων

UzVGp2.png

Καλημέρα!!!!

εμενα το μωράκι μου ή φοβαται τον μπαμπούλα του ή ηρεμεί με το χερί του. καθε φορά που γινεται χαμός μέσα στις κλωτσιες μπουνιες κλπ, φωναζω τον αντρα μου βάζει το χέρι του αλλά τιποτα, σταματάει. του λέω μέτα οτι κάτι γίνεται ή σε φοβάται ή το ηρεμείς;;; :?

χαχαχαχα

αυτο γινεται οταν βαζω εγω το χερι μου

σταματαει

οποτε οταν ξεκιναει τις κλωτσιες δεν βαζω τα χερια μου γιατι θελω να απολαυσω τις κλωτσιες!

αλλα ειπα να δοκιμασω μηπως στον ντιντο του κατσει και του κατσε !τυχερος ηταν ή το μωρο δεν τον θελει και τον κλωσαει:D:D:D:D:D:D

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

δεν μας λες την διευθυνση να μπούμε κ εμεις να δουμε καροτσάκι;;;;

εγω εχω δει απο ιταλία ένα πολυκαροτσάκι της chicco στο bimbomarket. το ιδιο εδω στην ελλάδα το ζητάνε 429ε.

κουνιες δεν αξίζει να πάρουμε απ εξω γιατί με τα έξοδα αποστολής θα έρθει περίπου το ιδιο με εδω.

εμένα οι σκέψεις μου ειναι: κουνια απο ελλάδα, καρότσι απο εξωτερικό, μπιμπερό απο τζάμπο κ προικα -λευκά είδη απο ενα μαγαζι στη λεωφόρο γαλατσίου νομίζω, το βρηκα στο ιντερνετ που εχει πραγματα της nef nef κ λεγεται homee. θα φτιαξω κ μονη μου καποια σεντονάκια κ κουβερτούλες πικέ.

σελτεδάκια - πάνες- σαλιάρες δεν εχω ακομα αποφασισει.

τα μπιμπερο μονο γυαλινα!!!! καπου διαβασα οτι τα μπιμπερο του τζαμπο(μαρκας τζαμπο) τα πλαστικα δεν ηταν καταλληλα για μωρα!

σαλιαρες εχει μια χαρα στο τζαμπο!

UzVGp2.png

Καλημέρα!

Ουφ... από χτες βράδυ διαβάζω αυτά που γράφετε...

Σήμερα κ αύριο τελευταία μας μπάνια (το μόνο που δεν μου έχουν κόψει, αρκεί να είναι απόγευμα...) και μετά ΣΠΙΤΙ!!!

Γιούπι!!!

Άντε να στρώσουμε σιγά σιγά...

μέχρι και δουλειά σκέφτομαι να αρχίσω να πηγαίνω ... ο γιατρός της Κρήτης (ο ξάδερφος) δεν πολυενθουσιάστηκε, αλλά επειδή το θέμα κουβεντιάστηκε μετά το ΧΧΧ όπου ήταν κάθετος στο ΟΧΙ και πέσαν τα μούτρα μου μέχρι το πάτωμα, δεν το είπε ξεκάθαρα...

Σας αφήνω, θα τα ξαναπούμε το βραδάκι...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Κοριτσια εγω εκανα μια εκκαθαριση χτες στα ρουχα του γιου μου και ειδα οτι εχω πααααρα πολλα κορμακια λευκα και μπεζ και μερικα αφορετα...οποτε 0-3 και 3-6 εχω υπεραρκετα, το πολυ πολυ να παρω 2 εξαδες ροζακια μα βγαλω το αχτι μου! Τωρα τα απ'εξω, εχω 3-4 ουδετερα βελουτέ αλλά σιγουρα θα παρω κοριτσιστικα. Το τι παπουτσι αγκαλιας μου ειχανε φερει...απιστευτο ετσι!!! Ολα καινουρια...ε θα φορεθουν οπωσδηποτε! Ετσι κι αλλιως τις πρωτες μερες μεσα θα τη βγαζουμε...δε θελουμε και πολλα πολλα!! Κι απο κουβερτουλες-σελτεδακια και αλλα σαλιαρομαντηλια ενα καρο εχω...και πανες καινουριες γαλαζιες...μωρε θα τις βαλει κι αυτες μεστο σπιτι θα ειμαστε...ποιος θα μας δει!! Εννοειται η γιαγια θα αρχισει το κεντημα με τα ροζ...κι ολο και κατι καινουριο θα παρουμε!! Εχει στα ΖΑΡΑ home κατι κομματια τελεια...αλλα πανακριβα γμτ...

Και εννοειται κοριτσια μπιμπερο γυαλινα...πόσα του ειχα παρει θεε μου...μεχρι να βρουμε ποια πιπιλα ρουφαει καλυτερα...οποτε παρτε τα καλα τωρα και θα σας μεινουν και στο δευτερο!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

τα μπιμπερο μονο γυαλινα!!!! καπου διαβασα οτι τα μπιμπερο του τζαμπο(μαρκας τζαμπο) τα πλαστικα δεν ηταν καταλληλα για μωρα!

σαλιαρες εχει μια χαρα στο τζαμπο!

ναι γυάλινα θα πάρω της chicco.εμαθα οτι η chicco ειναι κινέζικη, αληθεύει;;

τον πρώτο καιρό αφου θα θηλάζω να παρω μονο μικρα μπουκαλάκια μου ειπαν. φαντάζομαι έχει λογική, γιατί τα μεγάλα των 240 ml δεν θα τα χρειαστούμε.

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

αχ εμεις μαζι παμε! 3 μερες διαφορα εχουμε κι αν δεν ειχα κι εσενα που δεν το εχεις νιωσει, θα ειχα παθει καταθλιψη!!! Χαχα!

Ναι, είδες; Που θα πάει, σε λίγες μέρες κάτι θα καταλάβουμε κι εμείς... Εμένα ο γιατρός μου είπε στην 18η-19η εβδομάδα.

Didi, εγώ δουλεύω και μπορεί γι'αυτό. Αλλά σε γραφείο, καθιστή είμαι...

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Ναι, είδες; Που θα πάει, σε λίγες μέρες κάτι θα καταλάβουμε κι εμείς... Εμένα ο γιατρός μου είπε στην 18η-19η εβδομάδα.

Didi, εγώ δουλεύω και μπορεί γι'αυτό. Αλλά σε γραφείο, καθιστή είμαι...

ναι αλλα δεν φορας τις πυτζαμες σου:tongue::tongue::tongue::tongue:

ισως επειδη ετσι οπως καθομαι εχω και το ενα ποδι πανω στην καρεκλα και του περιοριζω το χωρο και βαραει:rolleyes::rolleyes:

UzVGp2.png

ναι γυάλινα θα πάρω της chicco.εμαθα οτι η chicco ειναι κινέζικη, αληθεύει;;

τον πρώτο καιρό αφου θα θηλάζω να παρω μονο μικρα μπουκαλάκια μου ειπαν. φαντάζομαι έχει λογική, γιατί τα μεγάλα των 240 ml δεν θα τα χρειαστούμε.

ισως...

κινεζικο τωρα που το λες ακουγεται

αλλα απο μικρη που ημουνα ηξερα οτι ειναι η καλυτερη μαρκα

UzVGp2.png

Καλημέρα!

Ουφ... από χτες βράδυ διαβάζω αυτά που γράφετε...

Σήμερα κ αύριο τελευταία μας μπάνια (το μόνο που δεν μου έχουν κόψει, αρκεί να είναι απόγευμα...) και μετά ΣΠΙΤΙ!!!

Γιούπι!!!

Άντε να στρώσουμε σιγά σιγά...

μέχρι και δουλειά σκέφτομαι να αρχίσω να πηγαίνω ... ο γιατρός της Κρήτης (ο ξάδερφος) δεν πολυενθουσιάστηκε, αλλά επειδή το θέμα κουβεντιάστηκε μετά το ΧΧΧ όπου ήταν κάθετος στο ΟΧΙ και πέσαν τα μούτρα μου μέχρι το πάτωμα, δεν το είπε ξεκάθαρα...

Σας αφήνω, θα τα ξαναπούμε το βραδάκι...

το μπανιο και η θαλασσα επιτρεπεται!!!! βεβαια οπως ειπες απογευματινες ωρες!!

τωρα το αλλο με το ΧΧΧ δεν το πολυεπιασα τι θελει να πει ο ποιητης αλλα δεν πειραζει:tongue:

UzVGp2.png

Κοριτσια εγω εκανα μια εκκαθαριση χτες στα ρουχα του γιου μου και ειδα οτι εχω πααααρα πολλα κορμακια λευκα και μπεζ και μερικα αφορετα...οποτε 0-3 και 3-6 εχω υπεραρκετα, το πολυ πολυ να παρω 2 εξαδες ροζακια μα βγαλω το αχτι μου! Τωρα τα απ'εξω, εχω 3-4 ουδετερα βελουτέ αλλά σιγουρα θα παρω κοριτσιστικα. Το τι παπουτσι αγκαλιας μου ειχανε φερει...απιστευτο ετσι!!! Ολα καινουρια...ε θα φορεθουν οπωσδηποτε! Ετσι κι αλλιως τις πρωτες μερες μεσα θα τη βγαζουμε...δε θελουμε και πολλα πολλα!! Κι απο κουβερτουλες-σελτεδακια και αλλα σαλιαρομαντηλια ενα καρο εχω...και πανες καινουριες γαλαζιες...μωρε θα τις βαλει κι αυτες μεστο σπιτι θα ειμαστε...ποιος θα μας δει!! Εννοειται η γιαγια θα αρχισει το κεντημα με τα ροζ...κι ολο και κατι καινουριο θα παρουμε!! Εχει στα ΖΑΡΑ home κατι κομματια τελεια...αλλα πανακριβα γμτ...

Και εννοειται κοριτσια μπιμπερο γυαλινα...πόσα του ειχα παρει θεε μου...μεχρι να βρουμε ποια πιπιλα ρουφαει καλυτερα...οποτε παρτε τα καλα τωρα και θα σας μεινουν και στο δευτερο!!

τι ειναι τα παπουτσια αγκαλιας???

UzVGp2.png

εγω παιρνω μπιμπερα τις nuk γυαλινα με πιπιλα σιλικονη γιατι η καουτσκουκ μου σπαει τα νευρα οταν ρουφαει το μωρο μπαινει μεσα ενω η σιλικονη ειναι πιο καλη. πιστευω..

ναι didi αυριο επιτελους παω θα στα πω ολα, αλλα για τραχυλο δεν εκανα ποτε μου αν ειναι απο κατω.

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...