Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα

λοιπον πριν μπω στη διαδικασια εκανα το εξης:

εκοψα αναψυκτικα, βουτηρο , γαριδακια, γλυκα και αλλαντικα

ολα τα αλλα τα ετρωγα

επισης εκοψα να τρωω μετα τις 9 ετρωγα βραδυνο κατα τις 8:30 και εχασα σιγα σιγα 5 κιλα

1 κιλο το μηνα

Α εγω εχω ενα διατροφολογο φιλο και μου κανει καλη τιμη και ετσι με εχει σε προγραμμα δυο χρονια τωρα.Οποτε βαριεμαι μου τα αλλαζει.Εχω κοψει το αλατι , γαριδακια δεν ετρωγα ποτε , ουτε πολλα γλυκα ,αναψυκτικα δεν επινα αλλα με την εγκυμοσυνη ειδικα στον 8 με τις καουρες ειχα ταραξει την φαντα .Το προβλημα μου ειναι η σοκολατα.Πεθαιιιιιιιιιιιιιιιινωωωωωωωωωωωω χωρις σοκολατα!Οποτε μου εχει βαλει προγραμμα ολη την εβδομαδα και καθε σαββατο μπορω να φαω μια σοκολατα.Εγω την κοβω στα δυο και τρωω μιση το σαββατο και μιση την κυριακη!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Α εγω εχω ενα διατροφολογο φιλο και μου κανει καλη τιμη και ετσι με εχει σε προγραμμα δυο χρονια τωρα.Οποτε βαριεμαι μου τα αλλαζει.Εχω κοψει το αλατι , γαριδακια δεν ετρωγα ποτε , ουτε πολλα γλυκα ,αναψυκτικα δεν επινα αλλα με την εγκυμοσυνη ειδικα στον 8 με τις καουρες ειχα ταραξει την φαντα .Το προβλημα μου ειναι η σοκολατα.Πεθαιιιιιιιιιιιιιιιινωωωωωωωωωωωω χωρις σοκολατα!Οποτε μου εχει βαλει προγραμμα ολη την εβδομαδα και καθε σαββατο μπορω να φαω μια σοκολατα.Εγω την κοβω στα δυο και τρωω μιση το σαββατο και μιση την κυριακη!

τα ιδια κι εγω με τη σοκολατα μεγαλος ερωτας!!!

αλλα στο προγραμμα μου για να μην καταπιεζομαι ειχα βαλε γλυκο καθε 15 του μηνος

1 σοκολατα τι να μου κανει? κι αν εγω ηθελα κρεπα με πολυ νουτελα???

UzVGp2.png

καλησπερα , καλε τι ειπε παλι το στομα σας;;;

αππα απα δεν σας προλαβαινω

Εμενα το καλο ειναι οτι η πεθερα μου εμενε Κρητη οποτε ακομα και τώρα παει καποιες φορές Κρητη καποιες φορές Αρτα και μένει και καμμια φορά στο αλλο σπιτι που έχει στην Αθηνα αν εχει παρεα.

Η μαμα μου που μενει 5 λεπτα μου έχει ξεκαθαρισει οτι δεν μπορει να με βοηθαει, εχει τη δουλεια της, εχει και άλλα τρεχαματα αλλά απο το πρωτο παιδι μου είχε πει οτι απλα δεν μπορει.

Οποτε οταν εχεις φαει το ζορι 3 χρονια μονος σου οποια βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη αφου δεν μας δημιουργει και προβληματα...

Το ιδανικο θα ηταν να εμενε διπλα ή αποκατω ή καπου κοντα, να ειχα και μια εσωτερικη να μενει μαζι της και να ερχεται να κανει δουλειες οταν εγω θα λειπω, και ενα σωφερ να μην κουράζομαι με την οδήγηση και ενα σπίτι με τεραστιο κήπο ΄δίπλα στη Θαλασσα για να παιζουν τα μικρά:D

Δεν ζητάω πολλά.....

τα ονειρα ευτυχως ειναι δωρεαν!:-P

να σας ρωτησω κατι???

εχετε υγρα εσεις? εγω εχω αρκετα θα ελεγα προς το κιτρινο θα ελεγα

το ειχα πει στον γιατρο μου και του ειπα οτι δεν μυριζουν καθολου ειναι αοσμα αλλα ολο κιτρινοασπρο βλεπω το βρακι μου:(

μου ειπε οτι αν συνεχιστουν μπορει να μου κανει καλλιεργια

εσεις τι λετε?

εχω αλλα δεν εχω επαφες αρα ολα καλα λεει ο γιατρος, εχω κανει εξετασεις , καθαρη, αυριο σκεφτομαι να τον ρωτησω αν μπορουμε να εχουμε επαφες!

χοριακη γιοκ!αιμα full on all day χθες και σημερα.better luck next month!Ασε που σκεφτομαι να μην προσπαθησουμε τον επομενο μηνα γιατι δεν θελω να εχω αλλες αναμνησεις , γενικα σεπτεβριος & ιουνιος δεν ειναι ο μηνας μου και περισυ αυτο ελεγα και εκει μου εκατσε!τελος παντων!

Πως γραφω ??????? ανορθωγραφα!τοσα χρονια στας αγγλιας τα ξεχασα τα ελληνικα μου.Με δυσκολια γραφω ελληνικα χχαχααχαχαχαχαχα.thanks παντως!

εγω γραφω και ανορθογραφα και αναγραματισμενα! αλλα παλι καλα που μου απαντατε!

Ο αντρας μου , μου λεει να παρω τεστ ωορηξιας γιατι μπορει να παιζει τωρα και το ovulation αλλα δεν θελω να κανω σεξ με το ρολοι!!!!χαχαχαχαχα

ειναι πολυ αγχοτικο! εγω δεν το αντεχα

μετα πηγαμαι στον γιατρο και μετραγαμε το ωαριο

και αυτο ηταν πικρα!

αστω και θα ερθει

Τι κανουν τα κοριτσια ?? Εμεις καλα, μπηκαμε στην 19η εβδομαδα σημερα και αντε να δουμε ποτε θα ακουστει αυτο το μωρο επιτελους! Το μονο που νιωθω εκει κατω ειναι τα τραβηγματακια στη μητρα που μεγαλωνει, τπτ αλλο. Μας ηρθε ο καινουριος καταλογος ΙΚΕΑ χτες και γλυκοκοιταζω τις κουνιες! Και ολο το πρωι εψαχνα θεματακια στο parents που ειχαν να κανουν με τις κουνιες ΙΚΕΑ. Το σκεφτεται καμμια αλλη να παρει απο κει?

ναι θα μου δωσει η κουνιαδα μου και ειναι ΙΚΕΑ μια χαρα

την αννα μου την εβγαλα 18 μηνων απο την κουνια γιατι θα πηγαιναμε δικοπες (αλλες εποχες) και δεν ηθελα να κουβαλαω παρκοκρεβατο

μεσα σε 3 μερες ειχε συνηθησει!

Καλησπέρα σας!

...μεχρι να σας διαβασω... σας εχασα!

ολα καλα κι εμεις! καναμε χτες την ενεσουλα κορτιζονης, να μαστε ετοιμοι σε περιπτωση προωροτητας και δοξα το Θεο, ολα καλα!!!

μοραβο με το καλο

ειναι θαυματουργες αυτες οι ενεσεις! ολα καλα θα πανε!

Εγωωωωωωωωω αγορασα απο το ικεα και κουνια και υπνοσακο ειναι παρα πολυ καλα και οικονομικα!εγω πηρα την απλη κουνια που αργοτερα βγαινει το καγκελο και γινεται καναπες με 100 ευρω ολα και το στρωμα!Την εχω και την βλεπω βεβαια αλλα....

σου ευχομαι συντομα να την γεμισεις!

Λοιπον κορίτσια να σας πω εκ πείρας για θέμα οικονομίας...

1. Φαγητό.

Μεχρι τους 6 μηνες αποκλειστικό θηλασμο και γλιτώνεις μπιμπερό αποστειρωτές, σκόνες κλπ...

Ψαξτε, διαβάστε, ενημερωθήτε και καμμια δεν θα έχει προβλημα να θηλάσει όσο καιρό θέλει!

2. Κουνια

Προτιμήστε αυτές που μετά βγαίνουν τα κάγκελα και γίνονται μονο κρεβατάκι οποτε μεχρι τα 5 περίπου ειστε καλύμενες, μετά μολις το παιδι πάει σχολειο μπορει να ερθει σαν επιβράβευση και το κανονικο κρεβάτι.

3. Λικνο, καλαθουνα κλπ

Πεταμενα λεφτα (εκτος αν σας περισσευουν γιατι μερικα ειναι πολυ ωραια) Αν δεν βρειτε να δανειστητε απο καπου μην μπητε στον κοπο. Συνηθως τα μωρά δεν φτάνουν στον τριτο γιατι μεγαλώνουν πολυ΄γρηγορα και αρχιζουν να ζοριζονται.

4. Για τις μεταφορες προτιμηστε καροτσι πολυμορφικο να μπαινει πανω και το καθισμα του αυτοκινητου. Εγω ειχα παρει το zippy της iglesina αν και μου αρεσει το stoke αλλα ειναι πανακριβο. Εχει βγαλει τα λεφτα του με το παραπάνω!

Στην αρχη με το καθισμα του αυτοκινητου σαν ρηλαξ ή στη βολτα δεν τον ενοχλουσα καθολου, μετα ως κανονικο καροτσι μετά παλι καροτσι για το μωρο και ο μεγάλος πίσω στο ειδικο σκαλάκι και τωρα ακομα σαν καινουργιο για το καινούργιο μωρό!

5. Ρουχα Μην παρετε πολλα για αρχη πέρα απο φορμάκια ολοσωμα που θα χρειαστειται να εχετε αρκετά πλυμένα γιατι θα αλλάξετε και πολλά απο τα δωρα που θα σας φερουν. Στον πρωτο μου ειχαν φερει ενα σωρο σουπερ ντουπερ ρουχα εξοδου που δεν τα φορεσαμε ποτε και μπροτιμουσαμε τα απλά βαμβακερά ολοσωμα φορμακια χωρις πολλα αξεσουαρ...

6. Υπνοσακο μονο αν γεννησετε πριν τον Δεκεμβριο ή αρχες Ιανουαριου να τον σκεφτήτε αλλιως δεν χρειαζετε αλλα και πάλι ειναι πολυ΄μεγάλος για νεογέννητο μια ελαφρια κουβερουλα ειναι πιο ασφαλής γιατι στον υπνοσακο μπορει να γλυστρισει μέσα και να μην μπορει να αναπνευσει.

7. Συγγενεις. Ζητηστε απο τις γιαγιαδες και τους παππουδες να σας δωσουν τα λεφτα και να συμβάλει ο καθενας σε ενα κομματι του δωματίου (κουνια, αλλαξιερα, καροτσι) για να σας βγει πιο φτηνά αλλά να ειναι και ασορτι μεταξύ τους

αυτα...

χαχαχα η θεια Ασπασία συμβουλευει...

ποσο δικιο εχεις

εγω θα παρω και εναν μαρσιπο γιατι θα πηγαινω την μικρη μου στο σχολειο και δεν ειχει παρκιν κοντα

αρα το μωρο μαζι

εγω αυριο εχω γιατρο και ανυπομονω να δω το σπορι μου

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Διαφημίσεις

Δε μπήκα ΣΚ και μιλησατε πόσες σελίδες!!!Δε σας προλαβαινω!!!

Από πού να αρχίσω!!???

Πεθεροπληξία!!!!Σας είπα όλες καλές είναι οταν ειναι μουγγές...είναι?? Όχι...άρα τη πατησαμε!!

Εγω΄της "τη λέω" κάνοντας πλάκα...κι αυτη ξέρει ότι τα εννοω, οπότε είμαστε οκ, όμως μου κάνει πάααααρα πολλά με το παιδί οπότε τη συγχωρώ, έχει περασει και δύσκολα άρα κρατιέμαι πολλές φορές, τα λέω στον αντρα μου και την κανονίζει αυτός (καλό ε??).

Σεξουαλικά: Ντίντι μια φορά τη βδομάδα και αν...πάνε οι καιροί που τα κουνέλια ωχριούσαν μπροστά μας!!!χχααχαχαχαχαχα...καθε μερα καθε μερα καθε μερα ε...basta να ξεκουραστει και λίγο ο έρμος!! Πάντως κι εμενα δε μ'αρεσει το πλαστικό αλλά δε μαρεσουν και οι κολπιτιδες, ουρολοιμωξεις και λοιπες αηδίες της γειτονιάς εκεί κάτω!!! Γι'αυτο εσώρουχα αλλαγή 2 φορές τη μερα, οχι συνθετικά, όχι στενά (αερισμός καλός) και πλύσιμο με ουδετερο σαπουνι! Και στο γιατρό αν πρασινίζουν ε?!!!

Κούνια έχω κι εγω του γιου μου και την ειχα πληρώσει προ κρίσης πολύ ακριβή με την συρταριέρα της και τα πάντα της και στρωμα ορθοπεδικο. Σε αυτη κοιμαται ακομα ο γιος μου γιατι ειναι μεχρι 5 χρονων. Τωρα θα του παρουμε κρεβατι κανονικο και όλο το σετ θα μεταφερθεί στο δωμάτιο της μικρής που ερχεται. Λέω να πάρω καμμια καλαθούνα για μεσα στο δωματιο μας μεχρι 4-5 μηνών κι εχω δει κατι τετοιο http://www.toys-shop.gr/product_info.php?products_id=7569&osCsid=fdorrrged6aduakiuuc4vqvd84

αλλιως βρηκα στο ιντερνετ απο Γερμανια μια πολυ ονειρεμενη!!

Κάτια τον υπνοσακο του ΙΚΕΑ μου τον ειχε παρει η μαμα μου ηταν καλός, αλλά σε ποιοτητα ειναι καλυτεροι αυτοι που σου εστειλα...να φανταστεις του ικεα μου εκανε κομπακια στο πλυσιμο ενω ο αλλος ειναι σαν καινουριος. Και δε προκειται να γλιστρησει μεσα το μωρο γιατι πολυ απλα ...δε κουνιεται μεχρι 2-3 μηνων! Εκτός αν γεννησετε κανενα Βαμβακουλα και θελει να παιζει ποδοσφαιρο απο βρεφος!!χχοχοχοχο...Α, υπάρχει και κατι αλλο για μεγαλυτερα παιδια βεβαια, ενα παπλωμα που κουμπωνει με φερμουαρ γυρω γυρω οποια θελει να της στειλω το site.

Οτι θα καψουμε πετρελαιο φετος να ειστε σιγουρες! Εμεις βαλαμε και ενεργειακο τζακι οποτε και ξυλο θα πεσει (στο τζακι εννοω!) και πετρελαιο στους 18-19 σταθερα!

Markela γερά μη τα παρατας!! Και μην εισαι προκατειλλημμενη...βουρ στο ψητο!!! Και να της παρεις τις ταινιουλες ωορρηξιας κακο δε κανουν!!

Τεσπα...σας ζαλισα!! Α...καλο μηνα!!!Πάει και ο τεταρτος ε??!!!Εγω λεω απο τωρα μπηκα στον 5ο!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια τι κάνετε;

Πωπω, ένα ΣΚ λείπεις και μετά πρέπει να διαβάζεις μία ώρα αυτά που γράψατε! :shock:

Κι εγώ ΙΚΕΑ σκοπεύω να πάω και να εξοπλιστώ γιατί έχει και καλά πράγματα και οικονομικά. Αλλά μάλον γύρω στον Νοέμβριο - Δεκέμβριο με βλέπω να ξεκινάω τα ψώνια. Εσείς;

Ουφ, σκέφτομαι το επόμενο ραντεβού με το γιατρό! Έχουν περάσει ήδη 2 εβδομάδες από το προηγούμενο και έμειναν άλλες 2. Αλλά ανυπομονώ... Τυχερές εσείς που έχετε τώρα ραντεβού αν και εσύ Ρίτσα μου περίμενες πάρα πολύ από την προηγούμενη φορά.

Να σας πω, εσείς φουσκώσατε κάποια στιγμή απότομα; Έχω την εντύπωση πως την τελευταία εβδομάδα έγινα από 4 μηνών 6!!!!!!!! :oops: :oops: Μια κοιλιά μέχρι απέναντι!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

καλημερα και καλη εβδομαδα!!!!

ροδουλα , μπορεις να γλυτωσεις τα λεφτα του μαρσιπο! μπορεις να φτιαξεις μονη σου με υφασμα

θα σας στειλω λινκ

http://www.babywearing.gr/DIY/DIY.htm

ριτσα μου ηρθε κι αυτη η εβδομαδα!!!για β επιπεδου πας ετσι?? πω πω θα ειναι ενα ολοκληρο μωρακι!!!!!περιμενω νεα και τα παντα ολα! αν σου δωσει τρισδιαστατη φωτο, αν σου δωσει βιντεο, αν σου μετρησει τραχηλο και φυσικα το κυριοτερο ποσο κοστιζει ολος ο υπερηχος αυτος!!

μπισκοτακι εσωρουχο αλλες φορες αλλαζω 1 αλλες 2 φορες τη μερα, φοραω πλεον μονο βαμβακερα και οχι στενα ρουχα γιατι με ενοχλουν αλλωστε;)

θα παρω και ενα χαμομηλι και θα ησυχασω!ελπιζω:rolleyes:

kat32 το πιστευεις οτι καποιες φορες νιωθω πολυ φοτσκωμενη και αλλες πιο ξεφουσκωτη??? να μετρησουμε και σημερα τις κοιλιες μας?

αν θυμαμαι καλα ημουν ογδοντακατι την προηγουμενη φορα

σημερα:88 περιμετρος και μονο κοιλια απο μεση σε μεση 49

UzVGp2.png

ααα ξεχασα να σας πω!!

το πρωι που ξυπνησαμε κλωτσουσε λιγο ο Ακης και πιανω το χερι του ντιντου και του το βαζω σε εκεινο το σημειο και μετα απο λιγο εφαγε κι αυτος την πρωτη του κλωτσια του καλα μιλαμε ενα χαμογελο μεεεεεεεεεχρι τα αυτια!!!:D μετα περιμενε να ακουσει κιαλλη αλλα ο Ακης σταματησε:rolleyes:

UzVGp2.png

Ειναι μια με το χρωμα του ξυλου (νομιζω τωρα εχει 89 ευρω) που βγαινει το ενα καγκελο και γινεται καναπες την ειχαν προσφορα τοτε και την πηρα 55 ευρω και το στρωμα αλλα 55.Πηρα παντες 15 ευρω και κουνουπιερα αλλα 16 ευρω (μονο που η κουνουπιερα δεν ειχε βαση αλλα αγορασα απο το ιντερνετ με 10 ευρω).Κοιτας αυτες με τα χρωματα ? νομιζω βγαινει σε ασπρο και πρασινολαχανι κατι αυτες ηταν τοτε λιγο πιο ακριβες.Κατσε να την βρω να σου πω.

Παντως ειναι πολυ καλη η ποιοτητα και μπορει να κοιμηθει το παιδι μεσα μεχρι 3 ετων.Ε μετα θα παρεις κρεβατακι κανονικο αναγκαστηκα.

κοιταω την ασπρη που βγαινει το καγκελο κι εχει 89, μαλλον την ιδια λεμε. Και ναι, οπως λες εχω σκοπο να το κρατησω εκει μεσα μεχρι 3 χρονων, μετα κρεβατακι κανονικο. Βαση και κουνουπιερα μπορουμε να παρουμε απο τα τζαμπο η δεν εχει?

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

ααα ξεχασα να σας πω!!

το πρωι που ξυπνησαμε κλωτσουσε λιγο ο Ακης και πιανω το χερι του ντιντου και του το βαζω σε εκεινο το σημειο και μετα απο λιγο εφαγε κι αυτος την πρωτη του κλωτσια του καλα μιλαμε ενα χαμογελο μεεεεεεεεεχρι τα αυτια!!!:D μετα περιμενε να ακουσει κιαλλη αλλα ο Ακης σταματησε:rolleyes:

τι καλα! Εμενα ακομα.... Οχι να το καταλαβει ο αντρας μου, ουτε εγω η ιδια νιωθω το παραμικρο εκει κατω. Και να πεις οτι δεν κουνιοταν στην τελευταια εξεταση να πω αντε, ειναι τεμπελικο, αλλα κουνιεται συνεχεια ρε παιδια. Κανονικα αυτη τη βδομαδα θα πρεπει να το νιωσω λεει ο γιατρος.. Ειδωμεν την Παρασκευη που θα παω ξανα...

Καλημέρα κοριτσάκια τι κάνετε;

Κι εγώ ΙΚΕΑ σκοπεύω να πάω και να εξοπλιστώ γιατί έχει και καλά πράγματα και οικονομικά. Αλλά μάλον γύρω στον Νοέμβριο - Δεκέμβριο με βλέπω να ξεκινάω τα ψώνια. Εσείς;

Κι εγω τοτε λεω, Δεκεμβριο που θα εχω μπει στον 8ο. Κρεβατακι απο ΙΚΕΑ, σεντονια, φορμακια κτλ θα μου φερει η μαμα απο συγγενεις που τα εχουν μπολικα, και καλαθουνα επισης, μπιμπερο, πιπιλες, σαλιαρες απο τζαμπο και καροτσακι θα παραγγειλω απο το ιντερνετ ενα που εχω βρει, οικονομικο και με καθισματακι αυτοκινητου. Παντως ρωτουσα τη μαμα για υπνοσακο και μου ελεγε οτι δε χρειαζεται οσο ειναι τοσο μωρο, μετα τον χρονο λεει το βαζουν....

καλημερα και καλη εβδομαδα!!!!

ροδουλα , μπορεις να γλυτωσεις τα λεφτα του μαρσιπο! μπορεις να φτιαξεις μονη σου με υφασμα

θα σας στειλω λινκ

http://www.babywearing.gr/DIY/DIY.htm

ριτσα μου ηρθε κι αυτη η εβδομαδα!!!για β επιπεδου πας ετσι?? πω πω θα ειναι ενα ολοκληρο μωρακι!!!!!περιμενω νεα και τα παντα ολα! αν σου δωσει τρισδιαστατη φωτο, αν σου δωσει βιντεο, αν σου μετρησει τραχηλο και φυσικα το κυριοτερο ποσο κοστιζει ολος ο υπερηχος αυτος!!

μπισκοτακι εσωρουχο αλλες φορες αλλαζω 1 αλλες 2 φορες τη μερα, φοραω πλεον μονο βαμβακερα και οχι στενα ρουχα γιατι με ενοχλουν αλλωστε;)

θα παρω και ενα χαμομηλι και θα ησυχασω!ελπιζω:rolleyes:

kat32 το πιστευεις οτι καποιες φορες νιωθω πολυ φοτσκωμενη και αλλες πιο ξεφουσκωτη??? να μετρησουμε και σημερα τις κοιλιες μας?

αν θυμαμαι καλα ημουν ογδοντακατι την προηγουμενη φορα

σημερα:88 περιμετρος και μονο κοιλια απο μεση σε μεση 49

Ναι, κι εγώ πότε είμαι πιο πρησμένη και πότε λιγότερο... Τι να πω πια...

Πάντως κι εγώ από κλωτσιές δεν έχω καταλάβει τίποτα, ή είμαι εγώ ζώον ή είναι τεμπέλικο. Βέβαια είμαι και σε μικρότερη εβδομάδα από σένα.

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Ναι, κι εγώ πότε είμαι πιο πρησμένη και πότε λιγότερο... Τι να πω πια...

Πάντως κι εγώ από κλωτσιές δεν έχω καταλάβει τίποτα, ή είμαι εγώ ζώον ή είναι τεμπέλικο. Βέβαια είμαι και σε μικρότερη εβδομάδα από σένα.

αχ εμεις μαζι παμε! 3 μερες διαφορα εχουμε κι αν δεν ειχα κι εσενα που δεν το εχεις νιωσει, θα ειχα παθει καταθλιψη!!! Χαχα!

ααα ξεχασα να σας πω!!

Καλημέρα!!!!

εμενα το μωράκι μου ή φοβαται τον μπαμπούλα του ή ηρεμεί με το χερί του. καθε φορά που γινεται χαμός μέσα στις κλωτσιες μπουνιες κλπ, φωναζω τον αντρα μου βάζει το χέρι του αλλά τιποτα, σταματάει. του λέω μέτα οτι κάτι γίνεται ή σε φοβάται ή το ηρεμείς;;; :?

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...