Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

για το επομενο μωρακι θα τα εχεις ετοιμα εσυ! Ποια κουνια πηρες? Κοιταω μια με 89 που βγαινει το καγκελο και γυρω στα 80 εχει το στρωμα

Ειναι μια με το χρωμα του ξυλου (νομιζω τωρα εχει 89 ευρω) που βγαινει το ενα καγκελο και γινεται καναπες την ειχαν προσφορα τοτε και την πηρα 55 ευρω και το στρωμα αλλα 55.Πηρα παντες 15 ευρω και κουνουπιερα αλλα 16 ευρω (μονο που η κουνουπιερα δεν ειχε βαση αλλα αγορασα απο το ιντερνετ με 10 ευρω).Κοιτας αυτες με τα χρωματα ? νομιζω βγαινει σε ασπρο και πρασινολαχανι κατι αυτες ηταν τοτε λιγο πιο ακριβες.Κατσε να την βρω να σου πω.

Παντως ειναι πολυ καλη η ποιοτητα και μπορει να κοιμηθει το παιδι μεσα μεχρι 3 ετων.Ε μετα θα παρεις κρεβατακι κανονικο αναγκαστηκα.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ουφ! κουραστηκα! ψηνονται και τα κολοκυθακια και το μονο που μου εμεινε να κανω ειναι να μαζεψω τα ρουχα και να απλωσω τα πλυμενα

ουφ σε λιγο κλαταρα

τι λετε για ικεα

εγω και η ριτσα δεν εχουμε τετοια:(

για δειτε εχει λικνο το ικεα? ποσο το εχει?

παρολο που δεν εχουμε ικεα η βιβλιοθηκη μας απο εκει ειναι και εχει ερθει και με μεταφορικη απο αθηνα και την συναρμολογισα μονη μου!(δεν μπορουσα με τπτ να περιμενω τον ντιντο! ηθελα να τη δω ετοιμη!!!!) και υπεστει και μια μετακομηση με το τουτουνι μου!

μια χαρα!!!!

UzVGp2.png

http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=2522

να αυτη ειχα παρει.Αλλα και αυτη που εχει 39 ευρω αν δειτε στο site ειναι ακριβως ιδια απλα δεν βγαινει το καγκελο.

didi ,τι να το κανεις το λικνο ? να δωσεις ενα σωρο λεφτα για κατι που θα κοιμηθει μονο 3 μηνες ?

Εγω ειχα παρει πορτ μπεμπε απο το jumbo με 30 ευρω (ολο υφασματινο και του εφτιαξα εγω απο πανω θηκη με αλλο υφασμα το κρατησα ως βαση αυτο που ειχει) και η σκεψη μου ηταν να κοιμιζω το μωρο μεσα εκει το βραδυ διπλα μου στο κρεβατι και το πρωι να το βαζω μεσα στην κουνια μεχρι να μεγαλωσει λιγο για να αισθανεται περισσοτερη ασφαλεια και να το πηγαινω σε γιαγιαδες κλπ με αυτο αν χρειαζεται να κοιμηθει.Γιατι η κουνια ειναι αρκετα μεγαλη για βρεφος.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=2522

να αυτη ειχα παρει.Αλλα και αυτη που εχει 39 ευρω αν δειτε στο site ειναι ακριβως ιδια απλα δεν βγαινει το καγκελο.

didi ,τι να το κανεις το λικνο ? να δωσεις ενα σωρο λεφτα για κατι που θα κοιμηθει μονο 3 μηνες ?

Εγω ειχα παρει πορτ μπεμπε απο το jumbo με 30 ευρω (ολο υφασματινο και του εφτιαξα εγω απο πανω θηκη με αλλο υφασμα το κρατησα ως βαση αυτο που ειχει) και η σκεψη μου ηταν να κοιμιζω το μωρο μεσα εκει το βραδυ διπλα μου στο κρεβατι και το πρωι να το βαζω μεσα στην κουνια μεχρι να μεγαλωσει λιγο για να αισθανεται περισσοτερη ασφαλεια και να το πηγαινω σε γιαγιαδες κλπ με αυτο αν χρειαζεται να κοιμηθει.Γιατι η κουνια ειναι αρκετα μεγαλη για βρεφος.

μεχρι 6 ειναι τα λικνα !

και καλαθουνα θα μου δωσει η ξαδερφη μου αλλα ειναι μεχρι 3 μηνων οι καλαθουνες

απλα ηταν το ονειρο μου να παρω ενα λικνο με την κουνουπιερα

:rolleyes:

ειχα βρει λικνο στις εκπτωσεις με ολη την προικα (παντα σεντονια κουνουπιερα κουβερτουλα) 220 ευρω αλλα ειναι νωρις απο τωρα να παρουμε μετα τον νοεμβρη οι αγορες ειπαμε

UzVGp2.png

http://www.kidscom.gr/categories/408/%CE%BB%CE%AF%CE%BA%CE%BD%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%B8%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CE%B1

αντε δες λικνο!και εγω ηθελα λικνο αλλα πολλα τα εξοδα μαζι με την γεννα οποτε αλλαξα γνωμη!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

νυσταζωωωωωωω δεν θελω να παω για μαθημα.....:(:(:(

καλη ορεξη μαρκελα!!! αληθεια τι φαγακι εκανες τελικα???

Εφτιαξα κοτοπουλο ψητο με πατατουλες για τον αντρουλη και εγω θα φαω κοτοπουλο με λιγο μπροκολο και πρασινη σαλατα.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Λοιπον κορίτσια να σας πω εκ πείρας για θέμα οικονομίας...

1. Φαγητό.

Μεχρι τους 6 μηνες αποκλειστικό θηλασμο και γλιτώνεις μπιμπερό αποστειρωτές, σκόνες κλπ...

Ψαξτε, διαβάστε, ενημερωθήτε και καμμια δεν θα έχει προβλημα να θηλάσει όσο καιρό θέλει!

2. Κουνια

Προτιμήστε αυτές που μετά βγαίνουν τα κάγκελα και γίνονται μονο κρεβατάκι οποτε μεχρι τα 5 περίπου ειστε καλύμενες, μετά μολις το παιδι πάει σχολειο μπορει να ερθει σαν επιβράβευση και το κανονικο κρεβάτι.

3. Λικνο, καλαθουνα κλπ

Πεταμενα λεφτα (εκτος αν σας περισσευουν γιατι μερικα ειναι πολυ ωραια) Αν δεν βρειτε να δανειστητε απο καπου μην μπητε στον κοπο. Συνηθως τα μωρά δεν φτάνουν στον τριτο γιατι μεγαλώνουν πολυ΄γρηγορα και αρχιζουν να ζοριζονται.

4. Για τις μεταφορες προτιμηστε καροτσι πολυμορφικο να μπαινει πανω και το καθισμα του αυτοκινητου. Εγω ειχα παρει το zippy της iglesina αν και μου αρεσει το stoke αλλα ειναι πανακριβο. Εχει βγαλει τα λεφτα του με το παραπάνω!

Στην αρχη με το καθισμα του αυτοκινητου σαν ρηλαξ ή στη βολτα δεν τον ενοχλουσα καθολου, μετα ως κανονικο καροτσι μετά παλι καροτσι για το μωρο και ο μεγάλος πίσω στο ειδικο σκαλάκι και τωρα ακομα σαν καινουργιο για το καινούργιο μωρό!

5. Ρουχα Μην παρετε πολλα για αρχη πέρα απο φορμάκια ολοσωμα που θα χρειαστειται να εχετε αρκετά πλυμένα γιατι θα αλλάξετε και πολλά απο τα δωρα που θα σας φερουν. Στον πρωτο μου ειχαν φερει ενα σωρο σουπερ ντουπερ ρουχα εξοδου που δεν τα φορεσαμε ποτε και μπροτιμουσαμε τα απλά βαμβακερά ολοσωμα φορμακια χωρις πολλα αξεσουαρ...

6. Υπνοσακο μονο αν γεννησετε πριν τον Δεκεμβριο ή αρχες Ιανουαριου να τον σκεφτήτε αλλιως δεν χρειαζετε αλλα και πάλι ειναι πολυ΄μεγάλος για νεογέννητο μια ελαφρια κουβερουλα ειναι πιο ασφαλής γιατι στον υπνοσακο μπορει να γλυστρισει μέσα και να μην μπορει να αναπνευσει.

7. Συγγενεις. Ζητηστε απο τις γιαγιαδες και τους παππουδες να σας δωσουν τα λεφτα και να συμβάλει ο καθενας σε ενα κομματι του δωματίου (κουνια, αλλαξιερα, καροτσι) για να σας βγει πιο φτηνά αλλά να ειναι και ασορτι μεταξύ τους

αυτα...

χαχαχα η θεια Ασπασία συμβουλευει...

Τα καλυτερα έρχονται...

USQXp2.png25G9p3.png

Διαφημίσεις

Λοιπον κορίτσια να σας πω εκ πείρας για θέμα οικονομίας...

1. Φαγητό.

Μεχρι τους 6 μηνες αποκλειστικό θηλασμο και γλιτώνεις μπιμπερό αποστειρωτές, σκόνες κλπ...

θελωωωωωω να θηλασω! 2 μπιμπερο(αχρισιμοποιητα) αποστειρωτη και θηλαστρο θα μου δωσει η ξαδερφη μου

2. Κουνια

Προτιμήστε αυτές που μετά βγαίνουν τα κάγκελα και γίνονται μονο κρεβατάκι οποτε μεχρι τα 5 περίπου ειστε καλύμενες,

τετοια θελω!!!

3. Λικνο, καλαθουνα κλπ

Πεταμενα λεφτα (εκτος αν σας περισσευουν γιατι μερικα ειναι πολυ ωραια) Αν δεν βρειτε να δανειστητε απο καπου μην μπητε στον κοπο. Συνηθως τα μωρά δεν φτάνουν στον τριτο γιατι μεγαλώνουν πολυ΄γρηγορα και αρχιζουν να ζοριζονται.

δεν μου περισσευουν αλλα ενα λικνο το θελω :rolleyes::rolleyes:

καλαθουνα θα μου δωσει η ξαδερφη μου

4. Για τις μεταφορες προτιμηστε καροτσι πολυμορφικο να μπαινει πανω και το καθισμα του αυτοκινητου. Εγω ειχα παρει το zippy της iglesina αν και μου αρεσει το stoke αλλα ειναι πανακριβο. Εχει βγαλει τα λεφτα του με το παραπάνω!

Στην αρχη με το καθισμα του αυτοκινητου σαν ρηλαξ ή στη βολτα δεν τον ενοχλουσα καθολου, μετα ως κανονικο καροτσι μετά παλι καροτσι για το μωρο και ο μεγάλος πίσω στο ειδικο σκαλάκι και τωρα ακομα σαν καινουργιο για το καινούργιο μωρό!

ενδιαφερον! αλλα ειχα δει ενα καροτσι 3 σε 1 που το καθισματακι εμπαινε στο καθισμα του συνοδηγου απαπαπα μονο στο πισω καθισμα θεωρω το σωστο

5. Ρουχα Μην παρετε πολλα για αρχη πέρα απο φορμάκια ολοσωμα που θα χρειαστειται να εχετε αρκετά πλυμένα γιατι θα αλλάξετε και πολλά απο τα δωρα που θα σας φερουν. Στον πρωτο μου ειχαν φερει ενα σωρο σουπερ ντουπερ ρουχα εξοδου που δεν τα φορεσαμε ποτε και μπροτιμουσαμε τα απλά βαμβακερά ολοσωμα φορμακια χωρις πολλα αξεσουαρ...

συμφωνω ηδη μου εχουν παρει και θα μου παρουν κι αλλα , εμεις του πηραμε το πρωτο απο "μαμα και μπαμπα"

6. Υπνοσακο μονο αν γεννησετε πριν τον Δεκεμβριο ή αρχες Ιανουαριου να τον σκεφτήτε αλλιως δεν χρειαζετε αλλα και πάλι ειναι πολυ΄μεγάλος για νεογέννητο μια ελαφρια κουβερουλα ειναι πιο ασφαλής γιατι στον υπνοσακο μπορει να γλυστρισει μέσα και να μην μπορει να αναπνευσει.

λες ε? ετσι κι αλλιως σε καλαθουνα η λικνο θα τον εχω οποτε τυλιγμενος με μια πανα σκεφτομαι

7. Συγγενεις. Ζητηστε απο τις γιαγιαδες και τους παππουδες να σας δωσουν τα λεφτα και να συμβάλει ο καθενας σε ενα κομματι του δωματίου (κουνια, αλλαξιερα, καροτσι) για να σας βγει πιο φτηνά αλλά να ειναι και ασορτι μεταξύ τους

εννοειται οτι ηδη αυτο σκεφτομαι αν μου πει κανεις τι θες? να ρωτησω ποσα διαθετεις? με τοσα αυτο θελω

και ολοι μια χαρα!:D

αυτα...

χαχαχα η θεια Ασπασία συμβουλευει...

χαχαχαχαχαχαχα καλο!!!

UzVGp2.png

Aσπασια ,

απο τη γιαγια να ζητησουμε λεφτα????? παιζει να μας δωσει 0.05 λεπτα!Τα αλλα τα κραταει για να τα βαλει να μην πω που!!!σορρυ κιολας χαχαχαχαχαχαχαχα

WvYwp2.png I9Cbp2.png

παει και το μαθημα!!!!!

μαρκελακι! μπροκολο: ΜΠΛΙΑΧ!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

ε τι να κανω ειμια στην διατροφη ακομα να χασω κανενα ακομα κιλακι για να εχω περιθωριο μετα ξερεις...

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Aσπασια ,

απο τη γιαγια να ζητησουμε λεφτα????? παιζει να μας δωσει 0.05 λεπτα!Τα αλλα τα κραταει για να τα βαλει να μην πω που!!!σορρυ κιολας χαχαχαχαχαχαχαχα

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα

ε τι να κανω ειμια στην διατροφη ακομα να χασω κανενα ακομα κιλακι για να εχω περιθωριο μετα ξερεις...

λοιπον πριν μπω στη διαδικασια εκανα το εξης:

εκοψα αναψυκτικα, βουτηρο , γαριδακια, γλυκα και αλλαντικα

ολα τα αλλα τα ετρωγα

επισης εκοψα να τρωω μετα τις 9 ετρωγα βραδυνο κατα τις 8:30 και εχασα σιγα σιγα 5 κιλα

1 κιλο το μηνα

UzVGp2.png

Καλησπέρα σας!

...μεχρι να σας διαβασω... σας εχασα!

ολα καλα κι εμεις! καναμε χτες την ενεσουλα κορτιζονης, να μαστε ετοιμοι σε περιπτωση προωροτητας και δοξα το Θεο, ολα καλα!!!

μαρκελα μου... το τεστ να το παρεις! το να ξερεις ποτε περιπου ειναι οι γονιμες δεν σημαινει οτι εισαι με το ρολοι στο χερι για να κανεις σεξ! απλα υπολογιζεις και αλλα θεματα... εγω π.χ. (οταν και τελικα συνελαβα) ειχα κανονισει ταξιδακι 3ημερο με τον αντρα μου, για να μαστε πιο χαλαροι και να μας βγει φυσικα... αν δεν ηξερα οτι ειχα ωορρηξια 16η θα πηγαινα ταξιδι 3-4 μερες νωριτερα!

για τις πεθερες-μαμαδες... ειπατε πολλα, δεν λεω τιποτα! δοξα το Θεο εχω τη μανουλα μου, νεα και σωστη και με βοηθαει πολυ! τα χωσα λιγο και στην πεθερα... τωρα που τρανταζει την κοιλια ο Μιχαλακης κι εχουν κατουρηθει απο χαρα με τον πεθερο... και σουζα!

οσο για φαι... ειχα περιορισμο απο πριν, τωρα δεν θα τρωω κανα 2-3 μερες και αλατι... καταλαβαινετε! μπιφτεκια αναλατα με βραστα λαχανικα επισης αναλατα! παρολα αυτα ο Μιχαλιος cool κλωτσαει συνεχεια το παιδακι μου!!! :tongue:

Ελα κατια υπομονη λιγο εμεινε κουκλα!Εγω αναλατα τα τρωω ολα!Σε καταλαβαινω!!Θα τα παρω και θα σας πω τις εντυπωσεις μου!αντε να δουμε.χχ

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...