Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

πρίν από 4 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

Καλημερα κοριτσι μου! Δεν ξέρω αν είναι συμπτωμα, ίσως είναι και από τα φάρμακα τόσο καιρό. Τα utrogestan κάνουν δυσκοιλιότητα οπότε μπορεί να έχεις θέματα και με το στομάχι και με το έντερο. Εμένα γενικά δε μου κάνει τρελή όρεξη για φαγητό. Ανέβηκα στη ζυγαριά να δω πόσα κιλά πήρα τώρα ειδικά και με την κορτιζόνη και τελικά είδα ότι έχω χάσει σχεδόν 1 κιλο. 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Τι κανουν τα κοριτσια ?? Εμεις καλα, μπηκαμε στην 19η εβδομαδα σημερα και αντε να δουμε ποτε θα ακουστει αυτο το μωρο επιτελους! Το μονο που νιωθω εκει κατω ειναι τα τραβηγματακια στη μητρα που μεγαλωνει, τπτ αλλο. Μας ηρθε ο καινουριος καταλογος ΙΚΕΑ χτες και γλυκοκοιταζω τις κουνιες! Και ολο το πρωι εψαχνα θεματακια στο parents που ειχαν να κανουν με τις κουνιες ΙΚΕΑ. Το σκεφτεται καμμια αλλη να παρει απο κει?

κι εγω το σκεφτομαι... ειναι και οικονομικες και εχω 2-3 φιλες που εχουν παρει και ειναι ικανοποιημενες! η μια εβαλε τωρα το 2ο παιδακι της και λεει οτι ειναι σαν καινουρια...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι κανουν τα κοριτσια ?? Εμεις καλα, μπηκαμε στην 19η εβδομαδα σημερα και αντε να δουμε ποτε θα ακουστει αυτο το μωρο επιτελους! Το μονο που νιωθω εκει κατω ειναι τα τραβηγματακια στη μητρα που μεγαλωνει, τπτ αλλο. Μας ηρθε ο καινουριος καταλογος ΙΚΕΑ χτες και γλυκοκοιταζω τις κουνιες! Και ολο το πρωι εψαχνα θεματακια στο parents που ειχαν να κανουν με τις κουνιες ΙΚΕΑ. Το σκεφτεται καμμια αλλη να παρει απο κει?

εγω εχω κουνια απο τα αλλα, αλλα κ παλι ειναι μακρια μου πολυ το ικεα πρεπει να κανω ταξιδι, αλλα θα τα προτημουσα κ οχι μονο την κουνια..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

κι εγω το σκεφτομαι... ειναι και οικονομικες και εχω 2-3 φιλες που εχουν παρει και ειναι ικανοποιημενες! η μια εβαλε τωρα το 2ο παιδακι της και λεει οτι ειναι σαν καινουρια...

κι εγω εχω ακουσει απο 2 ατομα οτι μια χαρα ηταν οι κουνιες, μεγαλωσαν 3 παιδια στη μια, 6 στην αλλη. Και η κουνια που κοιμησε 6 παιδια (αγορασμενη το 83 απο ΙΚΕΑ Γερμανιας) τωρα βρισκεται σε καποιο σπιτι και χρησιμευει σαν καναπες (εβγαινε το μπροστινο καγκελο). Και τα στρωματακια απο κει διαβαζα μια χαρα ειναι, καμμια διαφορα με τα αντιστοιχα απο γνωστα καταστηματα

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

ααα... μιας και λεμε για ΙΚΕΑ... βλεπω οτι εχει και υπνοσακους βρεφικους 0-6 μηνων σε tog 2 (για δωματιο 16-21 βαθμους) μονο στα 15 ευρω! θα ναι καλοι ομως? εχει δοκιμασει καμια?

1lqJp2.png

EO6lp3.png

εγω εχω κουνια απο τα αλλα, αλλα κ παλι ειναι μακρια μου πολυ το ικεα πρεπει να κανω ταξιδι, αλλα θα τα προτημουσα κ οχι μονο την κουνια..

εχω φτιαξει ολο μου το σπιτι απο ΙΚΕΑ και προς το παρον δεν ειχαμε θεμα με κανενα απο τα επιπλα (εχουν υποστει και μια μετακομιση). Για το μωρο δεν νομιζω οτι θα χρειαζομουν αλλα επιπλα, εχει 4φυλλη ντουλαπα το δωματιο του και αλλαξιερα θα εχω πανω στο γραφειο. Ισως παιχνιδακια για αργοτερα, μου αρεσουν πολυ τα ξυλινα και τα υφασματινα

Διαφημίσεις

ααα... μιας και λεμε για ΙΚΕΑ... βλεπω οτι εχει και υπνοσακους βρεφικους 0-6 μηνων σε tog 2 (για δωματιο 16-21 βαθμους) μονο στα 15 ευρω! θα ναι καλοι ομως? εχει δοκιμασει καμια?

ααα, εσεις ειστε πολυ μπροστα!! Εγω δεν εχω ιδεα καν τι πρεπει να ψωνιζω για το μωρο κι εσεις μιλατε για tog!!!!! Απο Νοεμβριο να με ενημερωνετε κι εμενα σιγα σιγα για να αρχιζω τα ψωνια. Θεωρω οτι θα ειναι καλοι οι υπνοσακοι, αν μη τι αλλο οι Σουηδοι μια εμπειρια απο κρυο την εχουν! Ημασταν εκει το Πασχα και παιδια ειχε 10 βαθμους, ενω Ελλαδα 25

κι εγω εχω ακουσει απο 2 ατομα οτι μια χαρα ηταν οι κουνιες, μεγαλωσαν 3 παιδια στη μια, 6 στην αλλη. Και η κουνια που κοιμησε 6 παιδια (αγορασμενη το 83 απο ΙΚΕΑ Γερμανιας) τωρα βρισκεται σε καποιο σπιτι και χρησιμευει σαν καναπες (εβγαινε το μπροστινο καγκελο). Και τα στρωματακια απο κει διαβαζα μια χαρα ειναι, καμμια διαφορα με τα αντιστοιχα απο γνωστα καταστηματα

αμα ειναι αγορασμενη το 83... πιθανοτατα θα διαφερει! τα πραγματα ηταν πιο ποιοτικα τοτε!!! η μανα μου εχει την κουνια που μεγαλωσα εγω και τα 3 αδερφια μου (σαν καναπεδακι πλεον... αν και θα ξαναγινει κουνια για το μπεμπη τωρα!) που αγορασε το 81... και ειναι σουπερ! ρωτησε για ιδια και τις λενε με παραγγελια μονο σε μαραγκο και στο νερο κανα 600 ευρω φιλικη τιμη!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ααα, εσεις ειστε πολυ μπροστα!! Εγω δεν εχω ιδεα καν τι πρεπει να ψωνιζω για το μωρο κι εσεις μιλατε για tog!!!!! Απο Νοεμβριο να με ενημερωνετε κι εμενα σιγα σιγα για να αρχιζω τα ψωνια. Θεωρω οτι θα ειναι καλοι οι υπνοσακοι, αν μη τι αλλο οι Σουηδοι μια εμπειρια απο κρυο την εχουν! Ημασταν εκει το Πασχα και παιδια ειχε 10 βαθμους, ενω Ελλαδα 25

κοριτσακι, μεχρι το Νοεμβρη θα χω γεννησει!!! μην αγχωνεσαι θα στα λεμε ολα στην ωρα τους!

κι εγω απλα ψαχνοντας ειδα οτι του ΙΚΕΑ των 2 tog εχουν 15-19 ευρω και τα πιο φθηνα αντιστοιχα tog απο site 27+μεταφορικα (η 45+μεταφορικα αν παρεις 2)... αλλα αν ειναι οκ του ικεα, παιρνω 2 με 30 ευρω! θα στειλω τη μανα μου... να τα δει, γιατι οι αντρες δεν πολυκαταλαβαινουν απ αυτα!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγωωωωωωωωω αγορασα απο το ικεα και κουνια και υπνοσακο ειναι παρα πολυ καλα και οικονομικα!εγω πηρα την απλη κουνια που αργοτερα βγαινει το καγκελο και γινεται καναπες με 100 ευρω ολα και το στρωμα!Την εχω και την βλεπω βεβαια αλλα....

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Εγωωωωωωωωω αγορασα απο το ικεα και κουνια και υπνοσακο ειναι παρα πολυ καλα και οικονομικα!εγω πηρα την απλη κουνια που αργοτερα βγαινει το καγκελο και γινεται καναπες με 100 ευρω ολα και το στρωμα!Την εχω και την βλεπω βεβαια αλλα....

θα γεμισει... και ουτε που θα την κοιτας!!! θα χαζευεις το περιεχομενο! θετικη σκεψη!!! αλλωστε το 2013 ειπαμε θα ναι πιο τυχερο!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

αμα ειναι αγορασμενη το 83... πιθανοτατα θα διαφερει! τα πραγματα ηταν πιο ποιοτικα τοτε!!! η μανα μου εχει την κουνια που μεγαλωσα εγω και τα 3 αδερφια μου (σαν καναπεδακι πλεον... αν και θα ξαναγινει κουνια για το μπεμπη τωρα!) που αγορασε το 81... και ειναι σουπερ! ρωτησε για ιδια και τις λενε με παραγγελια μονο σε μαραγκο και στο νερο κανα 600 ευρω φιλικη τιμη!

Ισως οντως τοτε και τα ΙΚΕΑ ειχαν αλλη ποιοτητα αλλα παραυτα, ας μη μου κρατησει 30 χρονια, ας κρατησει και 10 (αν ειναι να κανω και δευτερο καποια στιγμη).

Ισως οντως τοτε και τα ΙΚΕΑ ειχαν αλλη ποιοτητα αλλα παραυτα, ας μη μου κρατησει 30 χρονια, ας κρατησει και 10 (αν ειναι να κανω και δευτερο καποια στιγμη).

ετσι λεω κι εγω...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

για το επομενο μωρακι θα τα εχεις ετοιμα εσυ! Ποια κουνια πηρες? Κοιταω μια με 89 που βγαινει το καγκελο και γυρω στα 80 εχει το στρωμα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...