Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

πρίν από 4 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

Καλημερα κοριτσι μου! Δεν ξέρω αν είναι συμπτωμα, ίσως είναι και από τα φάρμακα τόσο καιρό. Τα utrogestan κάνουν δυσκοιλιότητα οπότε μπορεί να έχεις θέματα και με το στομάχι και με το έντερο. Εμένα γενικά δε μου κάνει τρελή όρεξη για φαγητό. Ανέβηκα στη ζυγαριά να δω πόσα κιλά πήρα τώρα ειδικά και με την κορτιζόνη και τελικά είδα ότι έχω χάσει σχεδόν 1 κιλο. 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

didi , παρε ενα κουτι προφυλακτικα και ρωτα και τον αντρα σου μηπως εχει φαγουριτσα και παρτου και μια κρεμα αν ειναι.Παντα προφυλακτικο μεχρι τον 9μηνα γιατι το σπερμα προκαλει συσπασεις και δευτερον για τα μικροβια.Διοτι δεν μπορεις να παρεις φαρμακα τωρα που εισαι εγκυος και θα σε ταλαιπωρησει το θεμα.

Εγω ετσι επαθα!μεχρι να μαθω εγω οτι ειχα μυκητες κολλησα τον αντρα μου.Μετα εγινα καλα εγω με ξανακολησε εκεινος και πηγαινε ετσι.Οποτε μετα το πηραμε χαμπαρι και πηραμε τα μετρα μας και ησηχασαμε!

παρολο που δεν χρησιμοποιουμε προφυλακτικο επειδη εχω ακουσει αυτο για τις συσπασεις δεν τον αφηνω να ... μεσα

(:oops::oops::oops::oops::oops::oops:)

αλλα απο την αλλη σκεφτομαι , του αντρα μου δεν εχει σπερμα το υγρο του:oops::oops::oops::oops::oops: (δεν ξερω αν ξερεις την ιστορια μου)

ααααα και για τα μικροβια τον βαζω παντα να το πλενει πριν την επαφη!!!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ritsa δεν ξερω αν ειναι περιοδος η βιοχημικη στις 24 μερες πρωτη φορα στη ζωη μου.Θα παω να κανω τσεκ την τεταρτη με την γιατρο μου.μου ειπε μαλλον το πρωτο ειναι μπορει ομως να ειναι και περιοδος δεν ξερω...γιατι μετα την γεννα μπορει να αλλαξει λιγο ο κυκλος σε περισσοτερες η λιγοτερες μερες αλλα 6 μερες διαφορα???Δυσκολη η φυση παντως δεν την καταλαβαινω.

αν υπαρχει περιπτωση να εισαι εγκυος δεν πειραζει για το αιμα..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

παρολο που δεν χρησιμοποιουμε προφυλακτικο επειδη εχω ακουσει αυτο για τις συσπασεις δεν τον αφηνω να ... μεσα

(:oops::oops::oops::oops::oops::oops:)

αλλα απο την αλλη σκεφτομαι , του αντρα μου δεν εχει σπερμα το υγρο του:oops::oops::oops::oops::oops: (δεν ξερω αν ξερεις την ιστορια μου)

ααααα και για τα μικροβια τον βαζω παντα να το πλενει πριν την επαφη!!!

Ναι ξερω την ιστορια.Εσυ οτι νομιζεις κοριτσι μου!Εγω απλα στα ειπα για να μην ταλαιπωρησε αδικα.Οσο για το τσουξιμο που ειπες ειναι γιατι το ph του κολπου δεν ειναι ρυθμισμενο.Παρε κανενα λιπαντικο KY jelly ειναι αυτο που βαζει και ο γυναικολογος και ειναι water based για μεγαλυτερη απολαυση!λολ

WvYwp2.png I9Cbp2.png

αν υπαρχει περιπτωση να εισαι εγκυος δεν πειραζει για το αιμα..

Ναι , γιαυτο θα παω στην γιατρο την τεταρτη για να δουμε μπας και ειμαι!Αυτο μου ειπε και εκεινη.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Ο αντρας μου , μου λεει να παρω τεστ ωορηξιας γιατι μπορει να παιζει τωρα και το ovulation αλλα δεν θελω να κανω σεξ με το ρολοι!!!!χαχαχαχαχα

παρε να δεις δεν χανεις τιποτα!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Ναι ξερω την ιστορια.Εσυ οτι νομιζεις κοριτσι μου!Εγω απλα στα ειπα για να μην ταλαιπωρησε αδικα.Οσο για το τσουξιμο που ειπες ειναι γιατι το ph του κολπου δεν ειναι ρυθμισμενο.Παρε κανενα λιπαντικο KY jelly ειναι αυτο που βαζει και ο γυναικολογος και ειναι water based για μεγαλυτερη απολαυση!λολ

axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

i don't think so!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια τι θα φατε σημερα ? εγω τωρα παω να μαγειρεψω αλλα τι να φτιαξω ?????????

κολοκυθακια γεμιστα! αλλα ακομη να τα καθαρισω εκανα αλλες δουλειες

και με πηρε η ωρα

με βλεπω ετσι οπως παω να τα τρωω βραδυνο μαζι με τον ντιντο!

εχω και μαθημα σημερα!

UzVGp2.png

Τι κανουν τα κοριτσια ?? Εμεις καλα, μπηκαμε στην 19η εβδομαδα σημερα και αντε να δουμε ποτε θα ακουστει αυτο το μωρο επιτελους! Το μονο που νιωθω εκει κατω ειναι τα τραβηγματακια στη μητρα που μεγαλωνει, τπτ αλλο. Μας ηρθε ο καινουριος καταλογος ΙΚΕΑ χτες και γλυκοκοιταζω τις κουνιες! Και ολο το πρωι εψαχνα θεματακια στο parents που ειχαν να κανουν με τις κουνιες ΙΚΕΑ. Το σκεφτεται καμμια αλλη να παρει απο κει?

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Καλησπέρα σας!

...μεχρι να σας διαβασω... σας εχασα!

ολα καλα κι εμεις! καναμε χτες την ενεσουλα κορτιζονης, να μαστε ετοιμοι σε περιπτωση προωροτητας και δοξα το Θεο, ολα καλα!!!

μαρκελα μου... το τεστ να το παρεις! το να ξερεις ποτε περιπου ειναι οι γονιμες δεν σημαινει οτι εισαι με το ρολοι στο χερι για να κανεις σεξ! απλα υπολογιζεις και αλλα θεματα... εγω π.χ. (οταν και τελικα συνελαβα) ειχα κανονισει ταξιδακι 3ημερο με τον αντρα μου, για να μαστε πιο χαλαροι και να μας βγει φυσικα... αν δεν ηξερα οτι ειχα ωορρηξια 16η θα πηγαινα ταξιδι 3-4 μερες νωριτερα!

για τις πεθερες-μαμαδες... ειπατε πολλα, δεν λεω τιποτα! δοξα το Θεο εχω τη μανουλα μου, νεα και σωστη και με βοηθαει πολυ! τα χωσα λιγο και στην πεθερα... τωρα που τρανταζει την κοιλια ο Μιχαλακης κι εχουν κατουρηθει απο χαρα με τον πεθερο... και σουζα!

οσο για φαι... ειχα περιορισμο απο πριν, τωρα δεν θα τρωω κανα 2-3 μερες και αλατι... καταλαβαινετε! μπιφτεκια αναλατα με βραστα λαχανικα επισης αναλατα! παρολα αυτα ο Μιχαλιος cool κλωτσαει συνεχεια το παιδακι μου!!! :tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

αααα μαρκελακι μου εβαλες την ιδεα για το προφυλακτικο αλλα μολις θυμιθηκα οτι ειμαι αλλεργικη και σε αυτο με πιανει φαγουρα!

κ εμενα με πιανει φαγουρα κ οχι μονο το προφυλακτικο αλλα κ οι σερβιετες.

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...