Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

η αληθεια ειναι πως ειμαι τυχερη στο θεμα γιατρου και ψαχνει πολυ και μου τα εξηγει πολυ ολα για να μην αγχωνομαι (οσο γινετε )

λυπαμαι πολυ για την πρωτη σου εγκυμοσυνη και σου ευχομαι ολα να πανε τελεια με το μωρακι σου!!!!!!

Ευχαριστω πολυ, κοπελα μου! Να μαστε ολες οι εγκυουλες καλα και να αξιωσει η χαρη Της να γεμισουν οι αγκαλιες μας με υγιη και τελειομηνα μωρα!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

didi εισαι απο ροδο?? το διαβασα εκει που ελεγε ποια ειναι απο ροδο, κ διαβασα οτι εχεις τον χατζη κ εγω αυτον εχω κ στις 3 εγκυμοσυνες μου:D

σου απαντησα!!! δες πμ!!!!

φιλτατη συγχωριανη!;):D:tongue:

UzVGp2.png

Καλημερα!!! Πειραζει που ειμαι του Ιανουαριου εγω; Εψαχνα να βρω ενα θεματακι για εγκυους κι εδω και μολις σας ανακαλυψα! Με καποιες εχουμε συναντηθει και το parents. Πως πατε;

γεια σου!!!! ολες απο το parents ειμαστε:tongue:απο τις ευτυχισμενες στιγμες της εγκυμοσυνης που μας το κλειδωσαν:|

επισης του ιανουαριου ειμαι ΠΗΤ 28-1!!!

το μπισκοτακι που το εφτιαξε το ονομασε ετσι

UzVGp2.png

γεια σου!!!! ολες απο το parents ειμαστε:tongue:απο τις ευτυχισμενες στιγμες της εγκυμοσυνης που μας το κλειδωσαν:|

ΑΑΑ, εψαχνα κι εγω που μπορει να πηγατε! χαχα! Ανοιξα σημερα πανω στην απελπισια μου ενα θεματακι στα χαλαρα καφε, αλλα αφου σας βρηκα εδω ειπα να μπω στην παρεα σας. Τι νεα Didi μου; Μαθατε φυλλο; Εμεις οχι ακομα, ηταν ντροπαλο στον τελευταιο υπερηχο.

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

ΑΑΑ, εψαχνα κι εγω που μπορει να πηγατε! χαχα! Ανοιξα σημερα πανω στην απελπισια μου ενα θεματακι στα χαλαρα καφε, αλλα αφου σας βρηκα εδω ειπα να μπω στην παρεα σας. Τι νεα Didi μου; Μαθατε φυλλο; Εμεις οχι ακομα, ηταν ντροπαλο στον τελευταιο υπερηχο.

σου εστειλα μηνυμα σημερα στο παρεντς που να μας βρεις! τυχαια μας βρηκες? δεν το πηρες το μηνυμα?

ναι μαθαμε το φυλο:D

οχι στον υπερηχο αυχενικης, μετα απο 2 εβδομαδες ειχα πηρετο και μου ειπε ο γιατρος να παω να δει το μωρο , τον πλακουντα και το αμνιακο υγρο αν ειναι ολα καλα και αφου ειδαμε οτι ολα ηταν μια χαρα μας ειπε και το φυλο

πωτα μας ρωτησε τι θελουμε και μετα μας ειπε

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

didi εισαι απο ροδο?? το διαβασα εκει που ελεγε ποια ειναι απο ροδο, κ διαβασα οτι εχεις τον χατζη κ εγω αυτον εχω κ στις 3 εγκυμοσυνες μου:D

ξεχασα να σε ρωτησω ποτε εχεις ραντεβου? λες να συναντηθουμε καμια φορα?:D

εμεις εχουμε αυτη τη δευτερα!

UzVGp2.png

σου εστειλα μηνυμα σημερα στο παρεντς που να μας βρεις! τυχαια μας βρηκες? δεν το πηρες το μηνυμα?

ναι μαθαμε το φυλο:D

οχι στον υπερηχο αυχενικης, μετα απο 2 εβδομαδες ειχα πηρετο και μου ειπε ο γιατρος να παω να δει το μωρο , τον πλακουντα και το αμνιακο υγρο αν ειναι ολα καλα και αφου ειδαμε οτι ολα ηταν μια χαρα μας ειπε και το φυλο

πωτα μας ρωτησε τι θελουμε και μετα μας ειπε

εμενα στην προηγουμενη εγκυμοσυνη μου λεει ογιατρος στην αυχενικη κατα 90% ειναι κορη μετα το επιβεβαιωσε στο α' επιπεδου. τωρα αυτη τη φορα στην αυχενικη μου λεει κατα 70% κορη αλλα ημουν σιγουρη γιατι ηξερα οτι ο γιατρος αν δεν ηταν σιγουρος δεν θα μου το ελεγε κ το επιβεβαιωσε στη 16η εβδομαδα..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...