Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

πρίν από 4 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

Καλημερα κοριτσι μου! Δεν ξέρω αν είναι συμπτωμα, ίσως είναι και από τα φάρμακα τόσο καιρό. Τα utrogestan κάνουν δυσκοιλιότητα οπότε μπορεί να έχεις θέματα και με το στομάχι και με το έντερο. Εμένα γενικά δε μου κάνει τρελή όρεξη για φαγητό. Ανέβηκα στη ζυγαριά να δω πόσα κιλά πήρα τώρα ειδικά και με την κορτιζόνη και τελικά είδα ότι έχω χάσει σχεδόν 1 κιλο. 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

:D:D:D:D ναι ειναι παρα πολυ καλος!!!!:D:D:D:D

τοσο καλος που και δουλεια να εχει σου μιλαει στο τηλεφωνο!

βεβαια αυτο οταν εσυ τον παιρνεις τηλεφωνο γιατι οταν εισαι στον υπερηχο και συμβουλευει και στο τηλεφωνο ξεχνας και τι ηθελες να τον ρωτησεις:D:D:D

τι ωρα εχεις ραντεβου?

μολις φτασω με το καραβι 10:30 περιπου

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

απο τα καλυτερα!πρασινο και γλυκερινης απο τα καλυτερα σαπουνια που υπαρχουν ειδικα για τετοιες δουλειες και ας τα σνομπαρουν μερικοι.Δεν ειναι τυχαιο που ολοι προτεινουν πρασινο σαπουνι για τα μωρουδιακα ρουχα!

ωραια με αυτο θα κανω τοτε μπανιο κ χωρις βλακειες μεσα αγνοτατο..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Ναι εμενα μου εκανε πολυ καλο και προς το τελος της εγκυμοσυνης που με επιανε φαγουρα στο σωμα και ειδικα στην κοιλια ηταν το μονο που με ηρεμουσε!

κ εμενα με πιανει φαγουρα στο σωμα..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

και εμεις τον κλεινουμε στο δωματιο οταν ερχετε κοσμος γιάυτον ακριβως τον λογο καποιοι δεν τα θελουν ή σιχαινονται

παντως αυτο που λες για τη μαμα σου , μπορει και να μην ηταν απο γατο

γενικα τοτε μονο εκει το απεδιδαν

επισης ακομη και τωρα δεν ενημερωνουν τον κοσμο σωστα και πιστευει πραγματα λαθος!

για να κολλησεις τοξοπλασμα απο γατα χρειαζεται να συμβουν 5 πραγματα , ενω απο λαχανικα και κρεατα 2 πραγματα!!!!

απιστευτο?

κι ομως αληθινο!!!

απο τη γατα:

1. να φαει η γατα ποντικο (η δικια μου αποκλειεται ζει μονο μεσα και τρωει μονο κροκετες)

2. ο ποντικος να εχει το τοξοπλασμα

3. να περασει 1 μηνας αφου τον φαει τον ποντικο η γατα για να ωριμασει μεσα της ο ιος του τοξοπλασματος

4. να χεσει η γατα

5 . να φας τα σκατα της γατας!(λιγο απιθανο)

ενω πως κολλας απο λαχανικα

1. να εχει χεσει μια αδεσποτη γατα

2. να τα φας απλυτα

και απο κρεας

1. να εχει η αγελαδα πχ το τοξοπλασμα

2. να την φας αψητη

απλα με τη γατα ειναι παρεξηγημενο

οταν αποκτησαμε πριν χρονια με τον αντρα μου γατα ρωτησαμε πως μπορω να κολλησω 3 κτηνιατρους και μας ειπαν το ιδιο, επισης ο αντρας μου ειχε δει μια εκπομπη στην τηλεοραση που εδειχνε τη διαδικασια αυτη που μας ειπαν οι κτηνιατροι!

ξεχασα να συμπληρωσω!!απο 20 χρονων που ημουν φοιτητρια απεκτησα γατα!! απο 20 χρονων μεχρι τωρα 33(+10,5μηνες) εχω μεγαλωσει πολλες γατες και γατακια

μαλιστα πολλα γατακια επειδη τα εβρισκα νεογεννητα και αυτα δεν κατουρανε ουτε χεζουν μονα τους πρεπει να τους χαιδευεις το κολλαρακι με ενα βρεγμενο χαρτακι για να κανουν την αναγκη τους

ξερεις ποσα νεογεννητα γατακια εχω ξεσκατησει? ουουουουουουουου

ξερεις στο τοξοπλασμα τι δειχνει? αρνητικο! ουτε καν το εχω περασει ποτε

βεβαια αυτο με προβληματιζει

καλυτερα να το ειχα περασει θα ειχα αντισωματα

επισης να πω αλλξη μια ιστορια

μια ξαδερφη του αντρα μου ειχε περασει κι αυτη τοξοπλασμα και το αποδωσανε στο χαμστερακι που ειχε

ισως λεω

αλλα προχθες που πηγα στο κτηνιατρο να παρω φαι για τον γατο μου ειχαμε μια συχητηση με τον κτηνιατρο και του το ειπα και μου ειπε δεν το εχω ξανακουσει απο χαμστερ να κολλαει στον ανθρωπο

τι να πω?

οτι θελει ο καθενας λεει

απλα αυτα που εγραψα για τη γατα τα ειπα με σιγουρια γιατι μου το λενε ολοι οι κτηνιατροι και το ειδαμε και στην τηλεοραση

i agree!!:P:p:p:p

6KuQp2.png

7 κιλα μεχρι τωρα?????????????????????????

ε καλα ειπε μην το παρεξηγεις τον ανθρωπο!!

πιστευω πως αν ειναι να παρεις κιλκα στην εγκυμοσυνη θα τα παρεις ετσι κ αλλιως αλλα πρεπει λιγο να προσεχουμε οσο περναει απο το χερι μας κ απο κ κει κ περα οσο ειναι να παρουμε θα το παρουμε!!

εγω χθες μετρηθηκα πηρα 2,5 κιλα μεχρι τωρα που εχω κλεισει τον τεταρτο!!

κ τρωω απο ολα!!

κ τι δεν ειμαι καμια που προσεχα πριν την εγκυμοσυνη ισως ορμονες να ηταν επερνα συνεχεια κιλα κ παχαινα απο μονη μου!!τωρα δεν με απασχολει ειναι το πιαδακι μου στη μεση!!!

οταν γεννησω πρωτα ο θεος θα προσπαθησω να τα χασω!!!!!

χαχαχα καλε δεν παρεξηγηθηκα.με τον εαυτο μου τα βαλα που μεαφησα ενω ποτε δεν ειχα πρβλημα με αυξηση βαρους!!!τωρα ΠΕΙΝΑ!!!

6KuQp2.png

χαχαχα καλε δεν παρεξηγηθηκα.με τον εαυτο μου τα βαλα που μεαφησα ενω ποτε δεν ειχα πρβλημα με αυξηση βαρους!!!τωρα ΠΕΙΝΑ!!!

ε οχι κ πεινα!! με μετρο ναι αλλα οχι κ να πεινας σιγα θα τα χασεις μετα..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

μαρκελλακι εχεις αιμα σημερα?την χοριακη θα την κανεις τεκλικα?και κατι που ηθελα να σου πω.μου αρεσει παρα παρα πολυ ο τροπος που γραφεις.μου λεει παρα πολλα για την κοσμοθεωρια σου!

6KuQp2.png

μαρκελλακι εχεις αιμα σημερα?την χοριακη θα την κανεις τεκλικα?και κατι που ηθελα να σου πω.μου αρεσει παρα παρα πολυ ο τροπος που γραφεις.μου λεει παρα πολλα για την κοσμοθεωρια σου!

χοριακη γιοκ!αιμα full on all day χθες και σημερα.better luck next month!Ασε που σκεφτομαι να μην προσπαθησουμε τον επομενο μηνα γιατι δεν θελω να εχω αλλες αναμνησεις , γενικα σεπτεβριος & ιουνιος δεν ειναι ο μηνας μου και περισυ αυτο ελεγα και εκει μου εκατσε!τελος παντων!

Πως γραφω ??????? ανορθωγραφα!τοσα χρονια στας αγγλιας τα ξεχασα τα ελληνικα μου.Με δυσκολια γραφω ελληνικα χχαχααχαχαχαχαχα.thanks παντως!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

χοριακη γιοκ!αιμα full on all day χθες και σημερα.better luck next month!Ασε που σκεφτομαι να μην προσπαθησουμε τον επομενο μηνα γιατι δεν θελω να εχω αλλες αναμνησεις , γενικα σεπτεβριος & ιουνιος δεν ειναι ο μηνας μου και περισυ αυτο ελεγα και εκει μου εκατσε!τελος παντων!

Πως γραφω ??????? ανορθωγραφα!τοσα χρονια στας αγγλιας τα ξεχασα τα ελληνικα μου.Με δυσκολια γραφω ελληνικα χχαχααχαχαχαχαχα.thanks παντως!

σου ηρθε περιοδος??

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

σου ηρθε περιοδος??

ritsa δεν ξερω αν ειναι περιοδος η βιοχημικη στις 24 μερες πρωτη φορα στη ζωη μου.Θα παω να κανω τσεκ την τεταρτη με την γιατρο μου.μου ειπε μαλλον το πρωτο ειναι μπορει ομως να ειναι και περιοδος δεν ξερω...γιατι μετα την γεννα μπορει να αλλαξει λιγο ο κυκλος σε περισσοτερες η λιγοτερες μερες αλλα 6 μερες διαφορα???Δυσκολη η φυση παντως δεν την καταλαβαινω.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...