Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Eternity είπε:

Ενώ αυτή είναι η 6η εμβρυομεταφορα και θα έπρεπε να έχω εμπειρία, κάθε φορά μπερδεύομαι... Έχω κάτι πόνους μερικές φορές ψηλά πολύ όμως στο στήθος, καθόλου πρησμένο στήθος, νεύρα πολλά δεν έχω, τίποτα ιδιαίτερο... Αυτο που με έχει απογοητεύσει είναι ότι πριν αδιαθετησω, 5 ή 2 ημέρες πριν έχω πολύ πονοκέφαλο.... και αυτή τη φορά είχα.... Επίσης το στήθος μου τις πρώτες ημέρες ήταν πολύ πρησμένο και μετά σα να ξεπρηστηκε... σκέφτομαι μήπως αυτή η αλλαγή σημαίνει αποτυχία εμφύτευσης... Αισιόδοξη δεν είμαι, πάντα θέλω να προετοιμαζομαι για το χειρότερο σενάριο, να μη μου έρχεται ξαφνικό. Εσύ? 

Ναι, για την αναισθησία σου λέω κι εγώ. Σε ρωτάνε τι ώρα έχεις κάνει την ovitrelle για να ξέρουν τι περιθώριο έχουν να σου κάνουν την ωοληψια άρα και τη μέθη. Πάντως για να είσαι σίγουρη, ρώτα και τη μαία σου. Εγώ βέβαια κοιμόμουν νωρίς οπότε αντε να έπινα νερό μέχρι τις 10.

Καλά αποτελέσματα την Τρίτη και σε σένα!!! Σκέφτομαι να πάρω το early το clear blue. Πίστευω θα το βρω... 

Το κατάλαβα λάθος χαχαχχα σορρυ....  το ίδιο λέμε πάντως τελικά ❤️

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

αχου!!!!

μαρκελα μου τι κανεις???

παντως το διαβασα ολο το αρθρο και μου ηρθε στο μυαλο(θα με πειτε τρελη , χαζη , ο,τι και να πειτε το καταλαβαινω) τα γατακια που ταιζα με μπιμπερο! νομιζω εχω χασει μερικα με αναρροφηση... αυτο φοβαμαι και με το μπιμπερο με το μωρακι μου γι'αυτο στηθος και παλι στηθος!

μακαρι να μπορω! να εχω γαλα και ολα καλα θα πανε:D

ο θηλασμος αυτη την εποχη ειναι ο καλυτερος. καθε εβδομαδα με το ξενο γαλα θελεις 15-20E ενω με το στηθος μια χαρα κ δεν παθενουν κ κολικους οπως το ξενο κ πιο θρεπτικο...

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοιτα στο να μου νταντευει τα παιδια ειναι πιο καλη κ εμενα η πεθερα αλλα μου εκανε πολλα. ειναι 71 η πεθερα κ πασχει τα ποδια της δεν μπορω να της φορτωνω τα παιδια αυτη εχει πολυ υπομονη ειναι η αληθεια.. η κορη της δουλευει κ της μαγειρευει της κανει καμια δουλεια παλια ηταν σαν υπηρετρια της κορης. η πεθερα μου ουτε στο σπιτι μου δεν ερχετε θα ερθει οταν γεννησω.. ο γιος μου κανει μαζι της αλλα οχι για να κοιμηθει το βραδυ αυτος ουτε στη μανα μου..

ουτε εγω θελω να τον κοιμιζω τωρα που θα ειναι μικρουλης στις γιαγιαδες

οταν μεγαλωσει βλεπουμε:rolleyes:

UzVGp2.png

καποιος ελεγε για την πεθερα , νομιζω η cristy προχθες ? Δεν σας προλαβαινω κιολας!

Εμεις μενουμε περαια στο ενοικιο φυσικα , η πεθερα μου εχει δυο σπιτια στη θεσσαλονικη και ενα στην περαια που μενει αυτη το οποιο ειναι στο ονομα του αντρα μου.Εγω εχω σπιτι στην αθηνα γιατι εκει μεγαλωσα.Χθες αποφασισαμε να μετακομισουμε και να παμε προς το κεντρο να φυγουμε μακρυα της αφου ετσι και αλλιως υποτιθεται οτι θα μας εδινε το ενα σπιτι για να μεινουμε γιατι εκεινη μενει στο σπιτι του αντρα μου...αλλα τελικα δεν μας το εδωσε θελει να παιρνει το ενοικιο βλεπεις!!!bitch!

για πολυ bitch μιλαμε!!!!

UzVGp2.png

να σας ρωτησω κατι???

εχετε υγρα εσεις? εγω εχω αρκετα θα ελεγα προς το κιτρινο θα ελεγα

το ειχα πει στον γιατρο μου και του ειπα οτι δεν μυριζουν καθολου ειναι αοσμα αλλα ολο κιτρινοασπρο βλεπω το βρακι μου:(

μου ειπε οτι αν συνεχιστουν μπορει να μου κανει καλλιεργια

εσεις τι λετε?

Ναι ναι , μυκητες η κολπιτιδα δημιουργουνται απο την εγκυμοσυνη μην ανησηχεις ομως.Εγω ειχα παρει κολπικα υποθετα της ΕVA BIOLACT που ειναι με βαση το χαμομηλι και το ελαιολαδο και εβαζα ενα την εβδομαδα για να διατηρω την χλωριδα του κολπου μετα την πρωτη θεραπεια που εκανα για μηκυτες στον 4 μηνα.Λογο τον ορμονων γινεται χαμος εκει κατω.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

ειδες ομως εχει τροπο στην περιπτωση που δεν εχεις γαλα μεχρι να στρωσει η παραγωγη να το δινει με συριγγα οσο το εχεις στο στηθος σου για να το μπερδευεις να μην πιασει μπουκαλι!!Γενικα αυτο το site εχει πολυ καλες πληροφοριες.

ναι το διαβασα

ευχομαι να μην εχω προβλημα με το γαλα μου μονο με τις θηλες μου ισως εχω δεν ειναι προς τα εξω ειναι επιπεδες

αλλα κατι θα κανει ο Ακης γι'αυτο;)

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

didi ,ε και μην ανησηχεις για την καλιεργεια ε!Αντε 5 φορες εκανα σε ολη την εγκυμοσυνη!αν κανεις σεξ καλο ειναι να βαζεις προφυλακτικο μεχρι και τον 9 μηνα γιατι εισαι πιο ευαισθητη στα μικροβια plus μπορει να κολλησεις και τον αντρα σου!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

ο θηλασμος αυτη την εποχη ειναι ο καλυτερος. καθε εβδομαδα με το ξενο γαλα θελεις 15-20E ενω με το στηθος μια χαρα κ δεν παθενουν κ κολικους οπως το ξενο κ πιο θρεπτικο...

συμφωνω σε ολα!!!

αν και νομιζα οτι θες γαλα καθε 2-3 μερες κι οχι 1 φορα την εβδομαδα

UzVGp2.png

ναι το διαβασα

ευχομαι να μην εχω προβλημα με το γαλα μου μονο με τις θηλες μου ισως εχω δεν ειναι προς τα εξω ειναι επιπεδες

αλλα κατι θα κανει ο Ακης γι'αυτο;)

ε ειδες ? γιαυτο το εβαλα λεει και για τις θηλες!Θα σου δειξει και η μαια πως να το κανεις.Ειναι οπως μαθει το μωρο dont worry και η αδερφη μου ηταν ετσι και μια χαρα τα θηλασε τα παιδια!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

κ εγω εχω υγρα ειναι φυσιολογικο αλλα αυτη τη φορα δεν ειναι τα ιδια με αυτα που ειχα στις αλλες εγκυμοσυνες εμενα ειναι αοσμα κ ειναι σαν βλενη κ σαν να πρασινιζουν εκανα καλιεργεια εδειξε λιγους μυκητες αλλα δεν εχω φαγουρα. κ τωρα που θα παω θα του το πω..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Ναι ναι , μυκητες η κολπιτιδα δημιουργουνται απο την εγκυμοσυνη μην ανησηχεις ομως.Εγω ειχα παρει κολπικα υποθετα της ΕVA BIOLACT που ειναι με βαση το χαμομηλι και το ελαιολαδο και εβαζα ενα την εβδομαδα για να διατηρω την χλωριδα του κολπου μετα την πρωτη θεραπεια που εκανα για μηκυτες στον 4 μηνα.Λογο τον ορμονων γινεται χαμος εκει κατω.

ο Ακης μου μπορει να επηρεαστει απο τους μυκητες?

μπορει να εκανα απο την αντιβιωση που πηρα για την ουρολοιμωξη πριν 1 μηνα

αλλα οι μυκητες δεν μυριζουν?

μπορω να το αφησω τοσο καιρο μεχρι την β επιπεδου τελος σεπτεμβρη?

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

κ εγω εχω υγρα ειναι φυσιολογικο αλλα αυτη τη φορα δεν ειναι τα ιδια με αυτα που ειχα στις αλλες εγκυμοσυνες εμενα ειναι αοσμα κ ειναι σαν βλενη κ σαν να πρασινιζουν εκανα καλιεργεια εδειξε λιγους μυκητες αλλα δεν εχω φαγουρα. κ τωρα που θα παω θα του το πω..

Παντως εμενα με εσωσαν αυτα τα κολπικα υποθετα (eva biolact)γιατι ολο εκανα θεραπεια και μετα ξανα ειχα μυκητες!Ρωτα τον γιατρο σου να σου δωσει κατι για να ρυθμισεις το ph του κολπου να ηρεμισεις και εσυ με τα υγρα.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

ο Ακης μου μπορει να επηρεαστει απο τους μυκητες?

μπορει να εκανα απο την αντιβιωση που πηρα για την ουρολοιμωξη πριν 1 μηνα

αλλα οι μυκητες δεν μυριζουν?

μπορω να το αφησω τοσο καιρο μεχρι την β επιπεδου τελος σεπτεμβρη?

οχι δεν εχει προβλημα το μωρο ειναι φυσιολογικος να εχουμε λιγους μυκητες. δεν εκανες καθολου ουρα??

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

didi ,ε και μην ανησηχεις για την καλιεργεια ε!Αντε 5 φορες εκανα σε ολη την εγκυμοσυνη!αν κανεις σεξ καλο ειναι να βαζεις προφυλακτικο μεχρι και τον 9 μηνα γιατι εισαι πιο ευαισθητη στα μικροβια plus μπορει να κολλησεις και τον αντρα σου!

:rolleyes: παντα καναμε χωρις (οικονομια και στα προφυλακτικα)

η αληθεια ειναι οτι και κατα την επαφη ποναω και τσουζει:rolleyes:σκεφτηκα μηπως επειδη 3 μηνες ηταν αχρησιμοποιητο και τωρα μονο μια φορα την εβδομαδα και εχει ξεμαθει:rolleyes:

επισης εχω παρατηρησει οτι μετα την επαφη εχω πιο πολλα υγρα την αλλη μερα

(συζητηση που επιασα... σορρυ)

UzVGp2.png

την τριτη πας? θα δεις τη ζουζουνα σου μεγαλη μεγαλη!!!!!:D:D:D:D

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...