Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! Είμαι καινούρια εδώ! Είναι η πρώτη μου προσπάθεια!Εχω αγοράσει τις ενέσεις menopur,και θα ήθελα να ρωτήσω αν μας επιστράφει κάτι το ταμείο,και αν ναι πως γίνεται αυτο.

Δεν έχω περάσει από επιτροπή.

Σας ευχαριστώ πολύ!Ευχομαι σε ολες να γεμισουν οι αγκαλιες σας με ενα μωράκι!  

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

η μαμα μου ειναι 55 απο τοτε με τον μπαμπα μου χειροτερεψε αχω αλλα δυο αδερφια δεν ειναι παντρεμενοι κ εχει κ αυτουε πιο πολυ τον ενα δηλ αλλα δεν εχει υπομονη ειναι νευρικια κ εχει μονο εμενα για παρεα κ για βοηθεια κ δεν θελω να τσακωνομαι γιατι αν τις πω κατι τα παιρνει αλλιως..

μικρη ειναι παντως..

και εμενα 54 ειναι και νευρικια επισης και συζητηση δεν μπορεις να κανεις

λεω για το τσιγαρο της μου απανταει για την γατα μου

βγαλε νοημα!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μικρη ειναι παντως..

και εμενα 54 ειναι και νευρικια επισης και συζητηση δεν μπορεις να κανεις

λεω για το τσιγαρο της μου απανταει για την γατα μου

βγαλε νοημα!

ναι μικρη ειναι.. εμεις ειμαστε οι ατυχες χαχαχα.. αχχχ

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

η μαμα μου ειναι 55 απο τοτε με τον μπαμπα μου χειροτερεψε αχω αλλα δυο αδερφια δεν ειναι παντρεμενοι κ εχει κ αυτουε πιο πολυ τον ενα δηλ αλλα δεν εχει υπομονη ειναι νευρικια κ εχει μονο εμενα για παρεα κ για βοηθεια κ δεν θελω να τσακωνομαι γιατι αν τις πω κατι τα παιρνει αλλιως..

εμένα ειναι 49 (σε 3 μερες θα τα κλείσει). μια χαρα ειναι για να βοηθάει...χαχαχα:tongue:

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

ολοι μου λενε εισαι τυχερη που μενει κοντα η μαμα σου κ δεν λεω τιποτα να μην την κατηγορησω κ τα μαθει κ στην ουσια δεν εχω βοηθεια ειμαι ΜΟΝΗ μου.. ειμαι χαλια δεν εχω κουραγιο κ λεει κ για της δουλειες αλλα επειδη επαθε κ δεν μπορουσε να σηκωθει κ να κανει τιποτα τωρα δεν μιλαει. τα παιδια βαζουν παιχνιδια κ γεμιζει ο τοπος κ μιλαει λες κ τα κανει εκεινη. τωρα που θα γεννησω δεν ξερω την αντιδραση της απεναντι στα παιδια δηλ αν με βοηθα αλλα δεν εχω ελπιδες.. ΕΥΤΥΧΩΣ Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ με βοηθαει πολυ, να πληνει κανενα πιατο να βαλει καμια σκουπα κ να νταντευει τα παιδια φυσικα την σκουπα την βαζει τωρα που ειμαι χαλια αλλα συνεχεια λειπει κ αυτος δουλεια. υπομονη μεχρι να μεγαλωσουν τι να κανω που η τυχη μου ειναι σκ@τ@.. ο αντρας μου μου λεει μυγα μας εχεσε?? γιατι εμεις οτι κ αν καναμε δεν ειχαμε ποτε βοηθεια απο κανενα κ απο τους δικους του, βλεπουμε αλλους κ τους εχουν στα πουπουλα. ο αντρας μου ετρεχε οσο ηταν αρρωστος ο μπαμπας μου τωρα να την παρουμε την μανα μου στους γιατρους κ οταν ο αντρας μου ριχνει της γοπες απο τα τσιγαρα κατω στο δρομο κ σκουπαει η μανα μου φωναζει αλλα οχι μπροστα του ποτε θα με πιασουν δεν ξερω κ καλυτερα να μη με πιασουν τα νευρα γιατι ειναι ακριβως απο κατω.ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΑ

Κουραγιο κοριτσι μου!Να τα λες εδω να σου φευγει!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

ναι μικρη ειναι.. εμεις ειμαστε οι ατυχες χαχαχα.. αχχχ

χαχαχαχαχαχαχαχα

εμενα παντως η πεθερα μου ειναι πιο ευκολη απο τη μανα μου χααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

UzVGp2.png

ευχαριστω μαρκελα μου!! πως εισαι??

Καλα ειμαι ακομα προσπαθω να συνελθω απο την κουραση της παρασκευης!Ασε σκουριασα τοσους μηνες καθησιο.Ε ειχα και παρα πολυ αιμα χθες ηρθα και τα ειδα ολα ουτε στην γεννα τοσο.Σημερα ομως οκ ειμαι καλυτερα...Εσυ κοιτα να μην στεναχωριεσαι ε!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Καλημερα κοριτσια , τι κανετε πως ειστε ???

εχει πολυ ενδιαφερον αρθρο για το θηλασμο σημερα!!

http://www.mitrikosthilasmos.com/2012/09/blog-post_2.html

αχου!!!!

μαρκελα μου τι κανεις???

παντως το διαβασα ολο το αρθρο και μου ηρθε στο μυαλο(θα με πειτε τρελη , χαζη , ο,τι και να πειτε το καταλαβαινω) τα γατακια που ταιζα με μπιμπερο! νομιζω εχω χασει μερικα με αναρροφηση... αυτο φοβαμαι και με το μπιμπερο με το μωρακι μου γι'αυτο στηθος και παλι στηθος!

μακαρι να μπορω! να εχω γαλα και ολα καλα θα πανε:D

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

κορίτσια καλο μεσημέρι!!!

ερχεται σε λίγο ο αντρούλης κ ψήνω ψαράκια!!!!

τα λεμε....φιλιά σε ολες σας!!!

καλη ορεξη

φιλακια πολλα!!!!

ελπιζω να μην νομιζεις οτι σε μαλωσα με τις γατες

απλα προσπαθω να ενημερωνω οσους δεν γνωριζουν καποια πραγματα, γιατι δεν φταιτε εσεις οι γιατροι που δεν σας ενημερωνουν σωστα και σας τρομαζουν φταινε

UzVGp2.png

χαχαχαχαχαχαχαχα

εμενα παντως η πεθερα μου ειναι πιο ευκολη απο τη μανα μου χααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

κοιτα στο να μου νταντευει τα παιδια ειναι πιο καλη κ εμενα η πεθερα αλλα μου εκανε πολλα. ειναι 71 η πεθερα κ πασχει τα ποδια της δεν μπορω να της φορτωνω τα παιδια αυτη εχει πολυ υπομονη ειναι η αληθεια.. η κορη της δουλευει κ της μαγειρευει της κανει καμια δουλεια παλια ηταν σαν υπηρετρια της κορης. η πεθερα μου ουτε στο σπιτι μου δεν ερχετε θα ερθει οταν γεννησω.. ο γιος μου κανει μαζι της αλλα οχι για να κοιμηθει το βραδυ αυτος ουτε στη μανα μου..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

καποιος ελεγε για την πεθερα , νομιζω η cristy προχθες ? Δεν σας προλαβαινω κιολας!

Εμεις μενουμε περαια στο ενοικιο φυσικα , η πεθερα μου εχει δυο σπιτια στη θεσσαλονικη και ενα στην περαια που μενει αυτη το οποιο ειναι στο ονομα του αντρα μου.Εγω εχω σπιτι στην αθηνα γιατι εκει μεγαλωσα.Χθες αποφασισαμε να μετακομισουμε και να παμε προς το κεντρο να φυγουμε μακρυα της αφου ετσι και αλλιως υποτιθεται οτι θα μας εδινε το ενα σπιτι για να μεινουμε γιατι εκεινη μενει στο σπιτι του αντρα μου...αλλα τελικα δεν μας το εδωσε θελει να παιρνει το ενοικιο βλεπεις!!!bitch!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

να σας ρωτησω κατι???

εχετε υγρα εσεις? εγω εχω αρκετα θα ελεγα προς το κιτρινο θα ελεγα

το ειχα πει στον γιατρο μου και του ειπα οτι δεν μυριζουν καθολου ειναι αοσμα αλλα ολο κιτρινοασπρο βλεπω το βρακι μου:(

μου ειπε οτι αν συνεχιστουν μπορει να μου κανει καλλιεργια

εσεις τι λετε?

UzVGp2.png

αχου!!!!

μαρκελα μου τι κανεις???

παντως το διαβασα ολο το αρθρο και μου ηρθε στο μυαλο(θα με πειτε τρελη , χαζη , ο,τι και να πειτε το καταλαβαινω) τα γατακια που ταιζα με μπιμπερο! νομιζω εχω χασει μερικα με αναρροφηση... αυτο φοβαμαι και με το μπιμπερο με το μωρακι μου γι'αυτο στηθος και παλι στηθος!

μακαρι να μπορω! να εχω γαλα και ολα καλα θα πανε:D

ειδες ομως εχει τροπο στην περιπτωση που δεν εχεις γαλα μεχρι να στρωσει η παραγωγη να το δινει με συριγγα οσο το εχεις στο στηθος σου για να το μπερδευεις να μην πιασει μπουκαλι!!Γενικα αυτο το site εχει πολυ καλες πληροφοριες.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...