Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , kate82 είπε:

@Eternity καλημέρα λίγο έμεινε κορίτσι μου και θα σου ευχηθώ να έχεις μια θετικότατη χωριακη ,θα σου επιβεβαιωσουν τα κοριτσια εδω οτι ειμαι γουρλου ...και εγώ στα ίδια είμαι 5η μερα εμβρυομεταφορας και δεν νιώθω τίποτα ιδίως σήμερα τίποτα μόνο ένα σαν κάψιμο απαλό που είχα συνήθως πριν την περίοδο και πάλι μια με πιάνει μια μ αφήνει... θα δείξει αλλά είμαι προετοιμασμενη θεωρώ για όλα 

Μακάρι να σε έχω για γούρι μετά!!! Εμένα πιο πολύ με απογοητευουν οι απότομες αλλαγές, πρησμένο στήθος, μετά καθόλου. Δυσκοιλιότητα, τώρα πήγα τουαλέτα. Λες και έχει πέσει η προγεστερονη και άρχισε να λειτουργεί το έντερο. Βέβαια όλα αυτά μπορεί να είναι και βλακειες δικές μου. Πάντως αν διαβάσεις διαφορα σαιτ έχουν βάλει τα πάντα ως συμπτώματα εγκυμοσύνης!!! Αυτό που διάβασε από μια κοπέλα και νομίζω ότι έχει απόλυτο δίκιο είναι ότι φορές που ήταν έγκυος είχε συμπτώματα ίδια και με φορές που μπορεί να δεν ήταν. Τα συμπτώματα δημιουργούνται πιο μετά. 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Εμενα το καλο ειναι οτι η πεθερα μου εμενε Κρητη οποτε ακομα και τώρα παει καποιες φορές Κρητη καποιες φορές Αρτα και μένει και καμμια φορά στο αλλο σπιτι που έχει στην Αθηνα αν εχει παρεα.

Η μαμα μου που μενει 5 λεπτα μου έχει ξεκαθαρισει οτι δεν μπορει να με βοηθαει, εχει τη δουλεια της, εχει και άλλα τρεχαματα αλλά απο το πρωτο παιδι μου είχε πει οτι απλα δεν μπορει.

Οποτε οταν εχεις φαει το ζορι 3 χρονια μονος σου οποια βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη αφου δεν μας δημιουργει και προβληματα...

Το ιδανικο θα ηταν να εμενε διπλα ή αποκατω ή καπου κοντα, να ειχα και μια εσωτερικη να μενει μαζι της και να ερχεται να κανει δουλειες οταν εγω θα λειπω, και ενα σωφερ να μην κουράζομαι με την οδήγηση και ενα σπίτι με τεραστιο κήπο ΄δίπλα στη Θαλασσα για να παιζουν τα μικρά:D

Δεν ζητάω πολλά.....

Τα καλυτερα έρχονται...

USQXp2.png25G9p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αναλογως καποιες θα συμφωνησουν καποιες θα διαφωνησουν!!

την εζησα μονο ως αραβωνιασμενη αλλα ζουσαμε σχεδον μαζι!!

κ ομως υπαρχουν φορες που μου λειπει!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

ενταξει αυτό με τον γάτο, ίσως να την δικαιολογήσω. κ εγω δεν μπορώ με ζωα μέσα στο σπίτι. ίσως ειναι στο υποσυνείδητο, γιατι η μαμα μου είχε χασει ενα μωρό απο τοξόπλασμα που μαλλον ηταν απο γατα ( ετσι είχαν πει οι γιατροί πριν 27 χρόνια). αρα γι αυτό ειμαι αρνητική κ σε όσα σπίτια πηγαίνω κ εχουν ζωα, δεν μπορώ να πω οτι ειναι το καλυτερό μου. απλά είναι θέμα ιδιοτροπίας φαντάζομαι. η κολλητή μου έχει πολλές γατες κ καθε φορά που πήγαινα σπίτι της, της είχε μαζέψει μέσα σ ενα δωμάτιο. ήξερε οτι δεν αντεχα.

και εμεις τον κλεινουμε στο δωματιο οταν ερχετε κοσμος γιάυτον ακριβως τον λογο καποιοι δεν τα θελουν ή σιχαινονται

παντως αυτο που λες για τη μαμα σου , μπορει και να μην ηταν απο γατο

γενικα τοτε μονο εκει το απεδιδαν

επισης ακομη και τωρα δεν ενημερωνουν τον κοσμο σωστα και πιστευει πραγματα λαθος!

για να κολλησεις τοξοπλασμα απο γατα χρειαζεται να συμβουν 5 πραγματα , ενω απο λαχανικα και κρεατα 2 πραγματα!!!!

απιστευτο?

κι ομως αληθινο!!!

απο τη γατα:

1. να φαει η γατα ποντικο (η δικια μου αποκλειεται ζει μονο μεσα και τρωει μονο κροκετες)

2. ο ποντικος να εχει το τοξοπλασμα

3. να περασει 1 μηνας αφου τον φαει τον ποντικο η γατα για να ωριμασει μεσα της ο ιος του τοξοπλασματος

4. να χεσει η γατα

5 . να φας τα σκατα της γατας!(λιγο απιθανο)

ενω πως κολλας απο λαχανικα

1. να εχει χεσει μια αδεσποτη γατα

2. να τα φας απλυτα

και απο κρεας

1. να εχει η αγελαδα πχ το τοξοπλασμα

2. να την φας αψητη

απλα με τη γατα ειναι παρεξηγημενο

οταν αποκτησαμε πριν χρονια με τον αντρα μου γατα ρωτησαμε πως μπορω να κολλησω 3 κτηνιατρους και μας ειπαν το ιδιο, επισης ο αντρας μου ειχε δει μια εκπομπη στην τηλεοραση που εδειχνε τη διαδικασια αυτη που μας ειπαν οι κτηνιατροι!

ξεχασα να συμπληρωσω!!απο 20 χρονων που ημουν φοιτητρια απεκτησα γατα!! απο 20 χρονων μεχρι τωρα 33(+10,5μηνες) εχω μεγαλωσει πολλες γατες και γατακια

μαλιστα πολλα γατακια επειδη τα εβρισκα νεογεννητα και αυτα δεν κατουρανε ουτε χεζουν μονα τους πρεπει να τους χαιδευεις το κολλαρακι με ενα βρεγμενο χαρτακι για να κανουν την αναγκη τους

ξερεις ποσα νεογεννητα γατακια εχω ξεσκατησει? ουουουουουουουου

ξερεις στο τοξοπλασμα τι δειχνει? αρνητικο! ουτε καν το εχω περασει ποτε

βεβαια αυτο με προβληματιζει

καλυτερα να το ειχα περασει θα ειχα αντισωματα

επισης να πω αλλξη μια ιστορια

μια ξαδερφη του αντρα μου ειχε περασει κι αυτη τοξοπλασμα και το αποδωσανε στο χαμστερακι που ειχε

ισως λεω

αλλα προχθες που πηγα στο κτηνιατρο να παρω φαι για τον γατο μου ειχαμε μια συχητηση με τον κτηνιατρο και του το ειπα και μου ειπε δεν το εχω ξανακουσει απο χαμστερ να κολλαει στον ανθρωπο

τι να πω?

οτι θελει ο καθενας λεει

απλα αυτα που εγραψα για τη γατα τα ειπα με σιγουρια γιατι μου το λενε ολοι οι κτηνιατροι και το ειδαμε και στην τηλεοραση

UzVGp2.png

αφηστε μωρε αυτο με τα κρεατα καθομαι κ τα κοιταω σαν την χαζη απο μεσα!!

η μαμα μου τα βραζει κ μετα τα ψηνει!!για μενα!!

δυο φορες ομως που πηγαμε φετος στο εξοχικο μας ο πεθερος μου για να μην με βακει να μαγειρεψω εψησε μπριζολες στα καρβουνα κ λεω ''οχ ελπιζω να μην εγινε τιποτα γιατι ποσο να ψηθηκαν σε 5 λεπτα στα καρβουνα?''ασχετα που μου την καρβουνιασε την δικια μου!!

ο θεος βοηθος!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

αχ βρε didi μου, τι να πω.. τωρα ο γιος μου θελει να παει κ δεν τον αφηνω γιατι αν κανει καμια βλακεια θα φωναζει κ δεν μπορω να τον ακουω. εμενα didi ειναι απο κατω κ δεν μπορω να την αποφυγω..

ναι οντως απλα υπομονη!

ποσο χ\ρονων ειναι η μαμα σου?

θα μπορουσες να της τα πεις ενα χερακι?

δηλαδη να της πεις ρε μανα δεν μπορω που κανεις ετσι με κουραζεις

καταλαβε και την κατασταση μου , βοηθαμε λιγο

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

ηταν να παω αλλα θα ειχα μετα 4 βδ για την β επιπεδου ,οποτε ειπα να το καθυστερησω μια βδομαδα για να εχω 3 βδομαδες για την β επιπεδου!!!τι να κανω με νυχια κ με δοντια κρατιεμαι!!!μεσα στην βδ αυτη θα παω!!

ε τι να κανω καθε 2 βδ πηγαινα κ εσκαγα 50ευρα!!ελεος!!!

εσεις καλα?ο παντελακης?

εγω δεν ειμαι σιγουρη για το αγορι κ δεν θελω να ενθουσιαζομαι μην τυχον αλλαξει αν κ δεν εχω κανενα προβλημα τρελενομαι ανεκαθεν κ με τα αγορια κ με τα κοριτσια!!απλα θελω να ξερω τι ειναι για να το ερωτευτω!!!!!

εμενα ο Ακης μου ειναι πολυ φρονιμος απο χθες!

δεν εχω νιωσει καμια δυνατη κλωτσια να την ευχαριστηθω

αλλα ας μην παραπονιεμαι αλλες τα ακουνε μετα τις 20 εβδομαδες

αρα την παρασκευη πας εσυ ξανα??

εμεις τελος σεπτεμβρη πια!

UzVGp2.png

Εμενα το καλο ειναι οτι η πεθερα μου εμενε Κρητη οποτε ακομα και τώρα παει καποιες φορές Κρητη καποιες φορές Αρτα και μένει και καμμια φορά στο αλλο σπιτι που έχει στην Αθηνα αν εχει παρεα.

Η μαμα μου που μενει 5 λεπτα μου έχει ξεκαθαρισει οτι δεν μπορει να με βοηθαει, εχει τη δουλεια της, εχει και άλλα τρεχαματα αλλά απο το πρωτο παιδι μου είχε πει οτι απλα δεν μπορει.

Οποτε οταν εχεις φαει το ζορι 3 χρονια μονος σου οποια βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη αφου δεν μας δημιουργει και προβληματα...

Το ιδανικο θα ηταν να εμενε διπλα ή αποκατω ή καπου κοντα, να ειχα και μια εσωτερικη να μενει μαζι της και να ερχεται να κανει δουλειες οταν εγω θα λειπω, και ενα σωφερ να μην κουράζομαι με την οδήγηση και ενα σπίτι με τεραστιο κήπο ΄δίπλα στη Θαλασσα για να παιζουν τα μικρά:D

Δεν ζητάω πολλά.....

χαχαχαχαχαχαχαχα και εγω να ημουν πλουσια τπτ αλλο!!!!

UzVGp2.png

αφηστε μωρε αυτο με τα κρεατα καθομαι κ τα κοιταω σαν την χαζη απο μεσα!!

η μαμα μου τα βραζει κ μετα τα ψηνει!!για μενα!!

δυο φορες ομως που πηγαμε φετος στο εξοχικο μας ο πεθερος μου για να μην με βακει να μαγειρεψω εψησε μπριζολες στα καρβουνα κ λεω ''οχ ελπιζω να μην εγινε τιποτα γιατι ποσο να ψηθηκαν σε 5 λεπτα στα καρβουνα?''ασχετα που μου την καρβουνιασε την δικια μου!!

ο θεος βοηθος!!

καθε μηνα κανω εξεταση για τοξοπλασμα κι ας μην μου την γραφει ο γιατρος!

ετσι κολλημα !

αυτο το μηνα δεν εχω κανει:rolleyes: θελω ομως...

UzVGp2.png

και εμεις τον κλεινουμε στο δωματιο οταν ερχετε κοσμος γιάυτον ακριβως τον λογο καποιοι δεν τα θελουν ή σιχαινονται

παντως αυτο που λες για τη μαμα σου , μπορει και να μην ηταν απο γατο

γενικα τοτε μονο εκει το απεδιδαν

επισης ακομη και τωρα δεν ενημερωνουν τον κοσμο σωστα και πιστευει πραγματα λαθος!

για να κολλησεις τοξοπλασμα απο γατα χρειαζεται να συμβουν 5 πραγματα , ενω απο λαχανικα και κρεατα 2 πραγματα!!!!

απιστευτο?

κι ομως αληθινο!!!

απο τη γατα:

1. να φαει η γατα ποντικο (η δικια μου αποκλειεται ζει μονο μεσα και τρωει μονο κροκετες)

2. ο ποντικος να εχει το τοξοπλασμα

3. να περασει 1 μηνας αφου τον φαει τον ποντικο η γατα για να ωριμασει μεσα της ο ιος του τοξοπλασματος

4. να χεσει η γατα

5 . να φας τα σκατα της γατας!(λιγο απιθανο)

ενω πως κολλας απο λαχανικα

1. να εχει χεσει μια αδεσποτη γατα

2. να τα φας απλυτα

και απο κρεας

1. να εχει η αγελαδα πχ το τοξοπλασμα

2. να την φας αψητη

απλα με τη γατα ειναι παρεξηγημενο

οταν αποκτησαμε πριν χρονια με τον αντρα μου γατα ρωτησαμε πως μπορω να κολλησω 3 κτηνιατρους και μας ειπαν το ιδιο, επισης ο αντρας μου ειχε δει μια εκπομπη στην τηλεοραση που εδειχνε τη διαδικασια αυτη που μας ειπαν οι κτηνιατροι!

ξεχασα να συμπληρωσω!!απο 20 χρονων που ημουν φοιτητρια απεκτησα γατα!! απο 20 χρονων μεχρι τωρα 33(+10,5μηνες) εχω μεγαλωσει πολλες γατες και γατακια

μαλιστα πολλα γατακια επειδη τα εβρισκα νεογεννητα και αυτα δεν κατουρανε ουτε χεζουν μονα τους πρεπει να τους χαιδευεις το κολλαρακι με ενα βρεγμενο χαρτακι για να κανουν την αναγκη τους

ξερεις ποσα νεογεννητα γατακια εχω ξεσκατησει? ουουουουουουουου

ξερεις στο τοξοπλασμα τι δειχνει? αρνητικο! ουτε καν το εχω περασει ποτε

βεβαια αυτο με προβληματιζει

καλυτερα να το ειχα περασει θα ειχα αντισωματα

επισης να πω αλλξη μια ιστορια

μια ξαδερφη του αντρα μου ειχε περασει κι αυτη τοξοπλασμα και το αποδωσανε στο χαμστερακι που ειχε

ισως λεω

αλλα προχθες που πηγα στο κτηνιατρο να παρω φαι για τον γατο μου ειχαμε μια συχητηση με τον κτηνιατρο και του το ειπα και μου ειπε δεν το εχω ξανακουσει απο χαμστερ να κολλαει στον ανθρωπο

τι να πω?

οτι θελει ο καθενας λεει

απλα αυτα που εγραψα για τη γατα τα ειπα με σιγουρια γιατι μου το λενε ολοι οι κτηνιατροι και το ειδαμε και στην τηλεοραση

δεν νομιζω να ναι απο σιχαμάρα, βεβαια σε καποια σπιτια που πηγαινω επισκεψη κ βλεπω την γατα να κανει βόλτες στον παγκο της κουζινας κ στο νεροχύτη με πιανει κάπως. οπως εγραψα ειναι στο υποσυνείδητο η αρνηση για την γατα. οι γονεις μου εχουν μονοκατοικια κ εχουν σκυλιά (κυνηγόσκυλα). οταν ηταν μικρα επαιζα μαζί τους, τωρα μεγαλωσαν κ φοβαμαι μην με δαγκώσουν. με την γατα δεν θελω καν να την ακουμπήσω.

η μαμα μου μαλλον εχασε το μωρότης απο γατα, γιατι καθονταν εξω στην βεράντα, στον κήπο οπου περνούσαν αδέσποτες κ εκαναν τα κακά τους. ακόμα περνάνε κ η μανα μου τρεχει απο πίσω κ μαζευει κ ρίχνει νερό να πλυθεί το μερος. φοβαται επειδή ειμαστε 2 κορίτσια, να μην κολλήσουμε τιποτα. κ με τα σκυλιά το ιδιο γινεται, αν παμε να τα πλησιάσουμε μας φωνάζει, ειδικά απο τότε που εμεινα εγκυος κανει σαν υστερική, να μην καθίσω κάπου, φερνει καρέκλα απο μεσα απο το σπίτι. :shock:

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

βρε ντιντακι προσπαθω να βαλω τικερακι αλλα δεν μπορω!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κανω κλικ πανω στο δικο σου κ μετα διαλεγω αλλα στο τελος τα χανω ειναι κ αγγλικα δεν καταλαβαινω κ πολυ αστα!!!

βοηθεια!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Διαφημίσεις

δεν νομιζω να ναι απο σιχαμάρα, βεβαια σε καποια σπιτια που πηγαινω επισκεψη κ βλεπω την γατα να κανει βόλτες στον παγκο της κουζινας κ στο νεροχύτη με πιανει κάπως. οπως εγραψα ειναι στο υποσυνείδητο η αρνηση για την γατα. οι γονεις μου εχουν μονοκατοικια κ εχουν σκυλιά (κυνηγόσκυλα). οταν ηταν μικρα επαιζα μαζί τους, τωρα μεγαλωσαν κ φοβαμαι μην με δαγκώσουν. με την γατα δεν θελω καν να την ακουμπήσω.

η μαμα μου μαλλον εχασε το μωρότης απο γατα, γιατι καθονταν εξω στην βεράντα, στον κήπο οπου περνούσαν αδέσποτες κ εκαναν τα κακά τους. ακόμα περνάνε κ η μανα μου τρεχει απο πίσω κ μαζευει κ ρίχνει νερό να πλυθεί το μερος. φοβαται επειδή ειμαστε 2 κορίτσια, να μην κολλήσουμε τιποτα. κ με τα σκυλιά το ιδιο γινεται, αν παμε να τα πλησιάσουμε μας φωνάζει, ειδικά απο τότε που εμεινα εγκυος κανει σαν υστερική, να μην καθίσω κάπου, φερνει καρέκλα απο μεσα απο το σπίτι. :shock:

την δικαιολογω την μαμακα σου!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

ναι οντως απλα υπομονη!

ποσο χ\ρονων ειναι η μαμα σου?

θα μπορουσες να της τα πεις ενα χερακι?

δηλαδη να της πεις ρε μανα δεν μπορω που κανεις ετσι με κουραζεις

καταλαβε και την κατασταση μου , βοηθαμε λιγο

η μαμα μου ειναι 55 απο τοτε με τον μπαμπα μου χειροτερεψε αχω αλλα δυο αδερφια δεν ειναι παντρεμενοι κ εχει κ αυτουε πιο πολυ τον ενα δηλ αλλα δεν εχει υπομονη ειναι νευρικια κ εχει μονο εμενα για παρεα κ για βοηθεια κ δεν θελω να τσακωνομαι γιατι αν τις πω κατι τα παιρνει αλλιως..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

ελενακι αν το κολλουσατε παλια δεν θα ηταν τραγικο , θα ειχατε αντισωματα

αλλα τωρα καλα κανει και προσεχει η μαμα σου , γιατι οσο εισαι εγκυος δεν κανει να το κολλησεις

και η ξαδερφη μου ειχε κολλησει απο δικες της μαλλον γατες και εχει 3 παιδακια!!

το προβλημα μην το κολλησουμε ειναι τωρα που ειμαστε εγκυος και δεν εχουμε αντισωματα

και πες της μαμας σου που δεν ξερει τοξοπλασμα απο σκυλο ποτε! σπανια καποιοι γυναικολογοι εχουν κολλημα καιμε τους σκυλους αλλα απο σκυλο δεν υπαρχει περιπτωση να κολλησεις μην φοβασαι

τουλαχιστον για τοξοπλασμα μιλαω , τπτ αλλο μπορει και απο κυλους δεν ξερω

UzVGp2.png

βρε ντιντακι προσπαθω να βαλω τικερακι αλλα δεν μπορω!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κανω κλικ πανω στο δικο σου κ μετα διαλεγω αλλα στο τελος τα χανω ειναι κ αγγλικα δεν καταλαβαινω κ πολυ αστα!!!

βοηθεια!!

αχαχαχαχα

λοιπον κατσε θ σου πω

ποιο απο τα δυο τικερακια πατας?

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...