Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , kate82 είπε:

@Eternity καλημέρα λίγο έμεινε κορίτσι μου και θα σου ευχηθώ να έχεις μια θετικότατη χωριακη ,θα σου επιβεβαιωσουν τα κοριτσια εδω οτι ειμαι γουρλου ...και εγώ στα ίδια είμαι 5η μερα εμβρυομεταφορας και δεν νιώθω τίποτα ιδίως σήμερα τίποτα μόνο ένα σαν κάψιμο απαλό που είχα συνήθως πριν την περίοδο και πάλι μια με πιάνει μια μ αφήνει... θα δείξει αλλά είμαι προετοιμασμενη θεωρώ για όλα 

Μακάρι να σε έχω για γούρι μετά!!! Εμένα πιο πολύ με απογοητευουν οι απότομες αλλαγές, πρησμένο στήθος, μετά καθόλου. Δυσκοιλιότητα, τώρα πήγα τουαλέτα. Λες και έχει πέσει η προγεστερονη και άρχισε να λειτουργεί το έντερο. Βέβαια όλα αυτά μπορεί να είναι και βλακειες δικές μου. Πάντως αν διαβάσεις διαφορα σαιτ έχουν βάλει τα πάντα ως συμπτώματα εγκυμοσύνης!!! Αυτό που διάβασε από μια κοπέλα και νομίζω ότι έχει απόλυτο δίκιο είναι ότι φορές που ήταν έγκυος είχε συμπτώματα ίδια και με φορές που μπορεί να δεν ήταν. Τα συμπτώματα δημιουργούνται πιο μετά. 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

οταν μένει κοντά καλά ειναι. αλλα αν ειναι δυστροπη κ μενει κ κοντα ειναι χαλια η κατασταση. βεβαια καποιες κανουν τη "δουλειά" τους κ απο μακρια, αν το χει μέσα της ειναι αστα να πάνε.

εγω ακομα κ στην μαμα μου της εχω πει, αντε την πρωτη εβδομαδα να μεινει μαζι μας. μετα θα ερχεται το πρωι μεχρι το μεσημέρι για να με βοηθαει στις δουλειές, γιατι εγω με το ξενύχτι για να θηλάζω δεν νομιζω οτι θα αντεξω να τα κανω όλα. το απογευμα θα χω τον αντρα μου, το βραδυ πιστευω μόνη μου να τα κατεφερω, οπότε το πρωί να εχει το νου της στο μωρό κ να κανει λιγες δουλίτσες.

εγω σε αυτα ειμαι εντελως μονη. η μανα μου μενει ακρυβως απο κατω, αλλα λεει δεν εχει υπομονη για τα παιδια συνεχεια φωναζει οτι κ αν κανουν κ απο τα νευρα μου για να μην τσακωθω μαζι της φωναζω στα μικρα. το μονο που κανει ειναι φαγητο ειναι 2 χρονια που πεθανε ο μπαμπας μου κ απο τοτε μια εγω μια εκεινη μαγειρευε τωρα το κανει εκεινη λογο καταστασης κ εγω αλλα πολυ σπανια. απο δουλειες μου λεει να σου κανω αλλα δεν θελω οπου παω την περνω μαζι μου γιατι εχει μηνει μιση κ τα ψυχολογικα της ειναι χαλια αλλα ποτε τις δεν με βοηθησε οπως αλλες μανες, ποτε δεν βγαινω με τον αντρα μου μονοι μας οταν πηγαινω γιατρο παιρνω κ τα μικρα αλλα επειδη η κορη μου οτι δει ζηταει δεν την παιρνω την αφηνω αλλα γυριζω με το καραβι 4:30 περιπου τωρα εχω κατι δουλειες αν αργησω κ ερθω με το επομενο δηλ 7:30 μπορει κ να μουρμουραει ειναι πολλες οι ωρες κ θα γκρινιαζει κ τετοια. δεν κανει υπομονη οταν κλαινε να τα παει μια βολτα να ηρεμησουν κατι, περυση βρηκα δουλεια κ ξερει οτι εχω σοβαρο οικονομικο προβλημα κ αντι να πει να πας μου λεει κ τα παιδια? ενω η πεθερα μου σε κατι τετοια δεν ειναι ετσι θα βοηθουσε αλλα ειναι καποιας ηλικιας.

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα φιλες μου!!!πως ειμαστε σημερα!!

εγω μια χαρα,ξυπνησαμε με τον αντρουλη μου,προσπαθησαμε να ακουσουμε το μωρακι μας αλλα πολυ ατιθασο δεν μας εκανε την χαρη λιγο να κουνηθει οποτε περιμενουμε για αλλη στιγμη μεσα στη μερα........ουφ!!!!!τωρα ειμαι μονη μεχρι ναγυρισει ο αντρουλης μου απτην δουλεια πηγαινω να διαβασω τι εχετε γραψει δυο μερες κ επιστρεφω................................

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

ολοι μου λενε εισαι τυχερη που μενει κοντα η μαμα σου κ δεν λεω τιποτα να μην την κατηγορησω κ τα μαθει κ στην ουσια δεν εχω βοηθεια ειμαι ΜΟΝΗ μου.. ειμαι χαλια δεν εχω κουραγιο κ λεει κ για της δουλειες αλλα επειδη επαθε κ δεν μπορουσε να σηκωθει κ να κανει τιποτα τωρα δεν μιλαει. τα παιδια βαζουν παιχνιδια κ γεμιζει ο τοπος κ μιλαει λες κ τα κανει εκεινη. τωρα που θα γεννησω δεν ξερω την αντιδραση της απεναντι στα παιδια δηλ αν με βοηθα αλλα δεν εχω ελπιδες.. ΕΥΤΥΧΩΣ Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ με βοηθαει πολυ, να πληνει κανενα πιατο να βαλει καμια σκουπα κ να νταντευει τα παιδια φυσικα την σκουπα την βαζει τωρα που ειμαι χαλια αλλα συνεχεια λειπει κ αυτος δουλεια. υπομονη μεχρι να μεγαλωσουν τι να κανω που η τυχη μου ειναι σκ@τ@.. ο αντρας μου μου λεει μυγα μας εχεσε?? γιατι εμεις οτι κ αν καναμε δεν ειχαμε ποτε βοηθεια απο κανενα κ απο τους δικους του, βλεπουμε αλλους κ τους εχουν στα πουπουλα. ο αντρας μου ετρεχε οσο ηταν αρρωστος ο μπαμπας μου τωρα να την παρουμε την μανα μου στους γιατρους κ οταν ο αντρας μου ριχνει της γοπες απο τα τσιγαρα κατω στο δρομο κ σκουπαει η μανα μου φωναζει αλλα οχι μπροστα του ποτε θα με πιασουν δεν ξερω κ καλυτερα να μη με πιασουν τα νευρα γιατι ειναι ακριβως απο κατω.ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΑ

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

εγω ειμαι καλααααααααααααα παντως!!!!πηγα γιατρο,ειδα την(πιθανον)κορη μου και εχω χαζεψει.βεβαια μου κοψε το βηχα ο doc γιατι απο τοτε που εμεινα εγκυος πηρα 7 κιλα!ναι καλα διαβασατε!πειναω τωρα λεμε!!

7 κιλα μεχρι τωρα?????????????????????????

ε καλα ειπε μην το παρεξηγεις τον ανθρωπο!!

πιστευω πως αν ειναι να παρεις κιλκα στην εγκυμοσυνη θα τα παρεις ετσι κ αλλιως αλλα πρεπει λιγο να προσεχουμε οσο περναει απο το χερι μας κ απο κ κει κ περα οσο ειναι να παρουμε θα το παρουμε!!

εγω χθες μετρηθηκα πηρα 2,5 κιλα μεχρι τωρα που εχω κλεισει τον τεταρτο!!

κ τρωω απο ολα!!

κ τι δεν ειμαι καμια που προσεχα πριν την εγκυμοσυνη ισως ορμονες να ηταν επερνα συνεχεια κιλα κ παχαινα απο μονη μου!!τωρα δεν με απασχολει ειναι το πιαδακι μου στη μεση!!!

οταν γεννησω πρωτα ο θεος θα προσπαθησω να τα χασω!!!!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Καλημερα φιλες μου!!!πως ειμαστε σημερα!!

εγω μια χαρα,ξυπνησαμε με τον αντρουλη μου,προσπαθησαμε να ακουσουμε το μωρακι μας αλλα πολυ ατιθασο δεν μας εκανε την χαρη λιγο να κουνηθει οποτε περιμενουμε για αλλη στιγμη μεσα στη μερα........ουφ!!!!!τωρα ειμαι μονη μεχρι ναγυρισει ο αντρουλης μου απτην δουλεια πηγαινω να διαβασω τι εχετε γραψει δυο μερες κ επιστρεφω................................

φουσκιτσα καλημερα!!!δεν ειχατε υπερηχο την παρασκευη?

δεν θυμαμαι:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μπεμπης ειναι τελικα????

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

ολοι μου λενε εισαι τυχερη που μενει κοντα η μαμα σου κ δεν λεω τιποτα να μην την κατηγορησω κ τα μαθει κ στην ουσια δεν εχω βοηθεια ειμαι ΜΟΝΗ μου.. ειμαι χαλια δεν εχω κουραγιο κ λεει κ για της δουλειες αλλα επειδη επαθε κ δεν μπορουσε να σηκωθει κ να κανει τιποτα τωρα δεν μιλαει. τα παιδια βαζουν παιχνιδια κ γεμιζει ο τοπος κ μιλαει λες κ τα κανει εκεινη. τωρα που θα γεννησω δεν ξερω την αντιδραση της απεναντι στα παιδια δηλ αν με βοηθα αλλα δεν εχω ελπιδες.. ΕΥΤΥΧΩΣ Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ με βοηθαει πολυ, να πληνει κανενα πιατο να βαλει καμια σκουπα κ να νταντευει τα παιδια φυσικα την σκουπα την βαζει τωρα που ειμαι χαλια αλλα συνεχεια λειπει κ αυτος δουλεια. υπομονη μεχρι να μεγαλωσουν τι να κανω που η τυχη μου ειναι σκ@τ@.. ο αντρας μου μου λεει μυγα μας εχεσε?? γιατι εμεις οτι κ αν καναμε δεν ειχαμε ποτε βοηθεια απο κανενα κ απο τους δικους του, βλεπουμε αλλους κ τους εχουν στα πουπουλα. ο αντρας μου ετρεχε οσο ηταν αρρωστος ο μπαμπας μου τωρα να την παρουμε την μανα μου στους γιατρους κ οταν ο αντρας μου ριχνει της γοπες απο τα τσιγαρα κατω στο δρομο κ σκουπαει η μανα μου φωναζει αλλα οχι μπροστα του ποτε θα με πιασουν δεν ξερω κ καλυτερα να μη με πιασουν τα νευρα γιατι ειναι ακριβως απο κατω.ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΑ

ριτσα μου πες τα να ξεθυμανεις κοριτσι μου!!!

ουτε εγω εχω βοηθεια απο τη μαμα μου , την εχει δει γυναικα καριερας και δεν βοηθαει οταν ειναι καλοκαιρι

αλλα και χειμωνα δεν εχει ερθει ποτε να βοηθισει η δικαιολογια? διωξε τη γατα και θα ερθω , τι να σου καθαρισω και μετα να τα βρωμισει η γατα?'

δηλαδη αν ηταν παιδι θα το εδιωχνα γιατι βρωμιζει?

αστα κι εγω γι'αυτο λεω για τη μανα μου αλλου παπα ευαγγελιο!!

επισης η μανα μου γενικα της ερεσει να επεμβαινει και να ανακατευεται πως θα εχουμε το σπιτι , πως το ενα πως το αλλο, δηλαδη η κακια πεθερα :D:D:D

οποτε καλυτερα να πηγαινουμε εμεις εκει παρα να ερχεται εδω

και ετσι εχουμε την ησυχια μας και μεις και ο γατος μας!

UzVGp2.png

Κοριτσια ευχαριστω πολυ για την συμπαρασταση και συγνωμη που δεν απανταω σε καθε μια ξεχωριστα αλλα μου ειναι λιγο δυσκολο να γραψω με τον ορο

Ξερω οτι οταν στεναχωριεμαι το καταλαβσινει το μωρακι κσι προσπαθω να σκεφτομσι αλλα πραγματα αλλα οταν ακουω συνεχεια στο ασχετο μην σρεναχωριεσαι..μη κλαις..μην αγχωνεσαι..ωχ του ειπες οτι εχεις αιμα και τωρα θα σρεναχωρεθει και και και...δηλαδη να τον αφησω στα σκοταδια αν δεν ξερει αυτος ποιος πρεπει να ξερει...καταρχην αν δεν μιλαω στον ανθρωπο μου σε ποιον θα μιλησω στο κατω κατω αν δεν του πω θα τα παρει και θα εχει κσι δικιο

Ντιντι η πεθερα μου τα λεει....γενιξα εχουμε παρα πολυ καλες σχεσεις και βοηθαει αλλα τις δυο μερες που εμεινε στην κλινικη μου εσπασε τα νευρα.....πολυ πιεση....ειμαι που ειμαι....δεν αντεχα αλλο και την ειπα τωρα αν παεξηγηθηκε τι να πω....δεν θα σκασψ και γι'αυτο τωρα

εγω κοριτσακι δεν θα σου πω να μην στεναχωριεσαι για το αιματακι γιατι φυσιολογικο το βρισκω να εχεις στεναχωρεθει αλλα θα σου πω πολυ προσοχη κ ξεκουραση κ το μωρακι ειναι εδω στην κοιλιτσα σου κ σαγαπαει!!!!!!:D

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

δεν μας ζάλισες καθόλου, απλά είναι το παράπονό σου. πιστεύω οτι κ εγώ το ίδιο θα ένιωθα αν η μανα μου ηταν ετσι. ευτυχώς δεν εχω προβλημα κ ισα ισα μας βοηθαει κ οικονομικά (όσο μπορούν, γιατί είναι δυσκολα τώρα για όλους), να φανταστείς μας παίρνουν αυτοί τα κρεατικά κ το τυρί του μήνα συν θα παει σουπερ μαρκετ κ θα παρει γιαουρτι, τοστ, κ οτι αλλο νομίζει οτι θα χρειαστούμε. αλλά οπως κ να είναι δεν θελω να ναι συνέχεια εδω, γιατι πιστεύω οτι δεν θα νιώθει κ ο αντρας μου άνετα.

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

ουτε εγω εχω βοηθεια απο τη μαμα μου , την εχει δει γυναικα καριερας και δεν βοηθαει οταν ειναι καλοκαιρι

αλλα και χειμωνα δεν εχει ερθει ποτε να βοηθισει η δικαιολογια? διωξε τη γατα και θα ερθω , τι να σου καθαρισω και μετα να τα βρωμισει η γατα?'

επισης η μανα μου γενικα της ερεσει να επεμβαινει και να ανακατευεται πως θα εχουμε το σπιτι , πως το ενα πως το αλλο, δηλαδη η κακια πεθερα :D:D:D

ενταξει αυτό με τον γάτο, ίσως να την δικαιολογήσω. κ εγω δεν μπορώ με ζωα μέσα στο σπίτι. ίσως ειναι στο υποσυνείδητο, γιατι η μαμα μου είχε χασει ενα μωρό απο τοξόπλασμα που μαλλον ηταν απο γατα ( ετσι είχαν πει οι γιατροί πριν 27 χρόνια). αρα γι αυτό ειμαι αρνητική κ σε όσα σπίτια πηγαίνω κ εχουν ζωα, δεν μπορώ να πω οτι ειναι το καλυτερό μου. απλά είναι θέμα ιδιοτροπίας φαντάζομαι. η κολλητή μου έχει πολλές γατες κ καθε φορά που πήγαινα σπίτι της, της είχε μαζέψει μέσα σ ενα δωμάτιο. ήξερε οτι δεν αντεχα.

αχ βρε didi μου, τι να πω.. τωρα ο γιος μου θελει να παει κ δεν τον αφηνω γιατι αν κανει καμια βλακεια θα φωναζει κ δεν μπορω να τον ακουω. εμενα didi ειναι απο κατω κ δεν μπορω να την αποφυγω..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

δεν μας ζάλισες καθόλου, απλά είναι το παράπονό σου. πιστεύω οτι κ εγώ το ίδιο θα ένιωθα αν η μανα μου ηταν ετσι. ευτυχώς δεν εχω προβλημα κ ισα ισα μας βοηθαει κ οικονομικά (όσο μπορούν, γιατί είναι δυσκολα τώρα για όλους), να φανταστείς μας παίρνουν αυτοί τα κρεατικά κ το τυρί του μήνα συν θα παει σουπερ μαρκετ κ θα παρει γιαουρτι, τοστ, κ οτι αλλο νομίζει οτι θα χρειαστούμε. αλλά οπως κ να είναι δεν θελω να ναι συνέχεια εδω, γιατι πιστεύω οτι δεν θα νιώθει κ ο αντρας μου άνετα.

εχεις δικιο κ εμενα ο αντρας μου δεν θα ενιωθε ανετα!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

φουσκιτσα καλημερα!!!δεν ειχατε υπερηχο την παρασκευη?

δεν θυμαμαι:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μπεμπης ειναι τελικα????

ηταν να παω αλλα θα ειχα μετα 4 βδ για την β επιπεδου ,οποτε ειπα να το καθυστερησω μια βδομαδα για να εχω 3 βδομαδες για την β επιπεδου!!!τι να κανω με νυχια κ με δοντια κρατιεμαι!!!μεσα στην βδ αυτη θα παω!!

ε τι να κανω καθε 2 βδ πηγαινα κ εσκαγα 50ευρα!!ελεος!!!

εσεις καλα?ο παντελακης?

εγω δεν ειμαι σιγουρη για το αγορι κ δεν θελω να ενθουσιαζομαι μην τυχον αλλαξει αν κ δεν εχω κανενα προβλημα τρελενομαι ανεκαθεν κ με τα αγορια κ με τα κοριτσια!!απλα θελω να ξερω τι ειναι για να το ερωτευτω!!!!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

ηταν να παω αλλα θα ειχα μετα 4 βδ για την β επιπεδου ,οποτε ειπα να το καθυστερησω μια βδομαδα για να εχω 3 βδομαδες για την β επιπεδου!!!τι να κανω με νυχια κ με δοντια κρατιεμαι!!!μεσα στην βδ αυτη θα παω!!

ε τι να κανω καθε 2 βδ πηγαινα κ εσκαγα 50ευρα!!ελεος!!!

εσεις καλα?ο παντελακης?

εγω δεν ειμαι σιγουρη για το αγορι κ δεν θελω να ενθουσιαζομαι μην τυχον αλλαξει αν κ δεν εχω κανενα προβλημα τρελενομαι ανεκαθεν κ με τα αγορια κ με τα κοριτσια!!απλα θελω να ξερω τι ειναι για να το ερωτευτω!!!!!

:D:D:D:D

εγω πεθερα δεν εχω αλλα ο πεθερος μου ειναι με αμαξι 2 λεπτα με τα ποδια 10 λεπτα!!

η μαμα μου με το αμαξι 20 λεπτα με λεωφορειο 1 ωρα!!

θα την ηθελα οχι διπλα αλλα κοντα να μπορω να παω κ να ερθει με τα ποδια!!

εχω δυσκολευτει κ μου λειπει κιολας,εχει κ την γιαγια μου κατακητη στο σπιτι κ τωρα με την εξωσ την εβαζε το μεσημερι για υπνο ερχοτανε μια ωρα δρομο να με δει να με βαλει να φαω να καθαρισει εφευγε γυρνουσε σπιτι στη γιαγια κ το βραδυ παλι με τον μπαμπα μου σπιτι μου!!

γιαυτο κ εγω ειρθα σπιτι της αυτους τους μηνες!!!

περιμενουν το μωρο πως κ τι κ οι δυο μου γονεις ειναι τρελαμενει εντελως κλαινε απο χαρα συνεχεια!!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

εγω πεθερα δεν εχω αλλα ο πεθερος μου ειναι με αμαξι 2 λεπτα με τα ποδια 10 λεπτα!!

η μαμα μου με το αμαξι 20 λεπτα με λεωφορειο 1 ωρα!!

θα την ηθελα οχι διπλα αλλα κοντα να μπορω να παω κ να ερθει με τα ποδια!!

εχω δυσκολευτει κ μου λειπει κιολας,εχει κ την γιαγια μου κατακητη στο σπιτι κ τωρα με την εξωσ την εβαζε το μεσημερι για υπνο ερχοτανε μια ωρα δρομο να με δει να με βαλει να φαω να καθαρισει εφευγε γυρνουσε σπιτι στη γιαγια κ το βραδυ παλι με τον μπαμπα μου σπιτι μου!!

γιαυτο κ εγω ειρθα σπιτι της αυτους τους μηνες!!!

περιμενουν το μωρο πως κ τι κ οι δυο μου γονεις ειναι τρελαμενει εντελως κλαινε απο χαρα συνεχεια!!!

εισαι απο της τυχερες!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...