Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ααααα κάτσε γιατί μπερδεύτηκα από την ωοληψια πρέπει να χουν περάσει 6 μήνες;

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Just now, Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

κοιτα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ δεν εισαι χοντρη!!! αυτο ειναι σιγουρο απλα επειδη κι εγω καποτε ημουν 5 κιλα παραπανω απο το κανονικο μου ειχα την κοιλιτσα μου

ε δεν πειραζει τωρα με 3 παιδια δεν θα προλαβαινεις οποτε θα χασεις και αυτα που ειχες:D:D:D:D:D

μακαρι!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

επισης να πω οτι πριν ξεκινησω τη διαδικασια εξωσ. εκανα διαιτα για να εχω μετα περιθωρια να βαλω (να τρωω δηλαδη:D)

μετα την πρωτοχρονια ημουν 53

κοριτσουδες θα τα πουμε μετα

παω να ετοιμαστω για το μαθημα!!!

UzVGp2.png

επισης να πω οτι πριν ξεκινησω τη διαδικασια εξωσ. εκανα διαιτα για να εχω μετα περιθωρια να βαλω (να τρωω δηλαδη:D)

μετα την πρωτοχρονια ημουν 53

κοριτσουδες θα τα πουμε μετα

παω να ετοιμαστω για το μαθημα!!!

φιλακια!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Εγω θα μπαινω τις Κυριακες που οι υπόλοιπες χαλαρωνετε!!!

Καλα δεν παιζει να σας παρακολουθω,εσεις ειστε χείμαρος!!! Και εγω με τους δυο αντρες στο σπίτι, την πεθερά και την ομάδα δεν εχω χρονο για pc ουτε για πλάκα!

Τωρα κοιμουνται ολοι (εκτος απο εμενα) και ειπα να μπω...

Λοιπον κοριτσια εγω ισως ανηκω στις εξαιρεσεις αλλά εχω εδω και 6 περιπου μηνες την πεθερα μου σπιτι και με βολευει:confused:

Πριν απο τοτε ημουν μονη μου με τα δυο παιδια απο το πρωι ως τις 8 το βραδυ που σχολαει ο αντρας μου να τρεχω για τα παιδια, να τρεχω για τις δουλειες, να τρεχω για το σπίτι κλπ. Βοηθεια 0 απο κανεναν στην κυριολεξια ομως ουτε για μια ώρα την εβδομάδα.

Πριν απο κανα χρονο πεθανε ο πεθερος μου και την πηραμε σπίτι εναλλαξ τα δυο παιδιά της. Τελικά μαλωσε με την άλλη νυφη (εκεινη εχει να σας πει πολλά μαλλον για πεθερες!) αλλά εγω εθεσα απο την αρχή τα ορια της καθεμιας μεσα στο σπίτι, ξεκαθαρισα αρμοδιοτητες και το ποιος παιρνει τις αποφάσεις και τωρα ειμαι μια χαρα!

Σκουπίζει, καθαρίζει, μαγειρευει το φαγητο που θα πω εγω (ενταξει καμμια φορα ειναι υπο συζητηση αυτο το θεμα) αλλα το βασικοτερο ολων ειναι οτι μπορω και φευγω (για δουλεια οχι για βολτα) και να της τα αφηνω και να γυριζω και να ειναι ολα οκ στο σπίτι!

Τα καλυτερα έρχονται...

USQXp2.png25G9p3.png

Καλημερα!

Εγω θα μπαινω τις Κυριακες που οι υπόλοιπες χαλαρωνετε!!!

Καλα δεν παιζει να σας παρακολουθω,εσεις ειστε χείμαρος!!! Και εγω με τους δυο αντρες στο σπίτι, την πεθερά και την ομάδα δεν εχω χρονο για pc ουτε για πλάκα!

Τωρα κοιμουνται ολοι (εκτος απο εμενα) και ειπα να μπω...

Λοιπον κοριτσια εγω ισως ανηκω στις εξαιρεσεις αλλά εχω εδω και 6 περιπου μηνες την πεθερα μου σπιτι και με βολευει:confused:

Πριν απο τοτε ημουν μονη μου με τα δυο παιδια απο το πρωι ως τις 8 το βραδυ που σχολαει ο αντρας μου να τρεχω για τα παιδια, να τρεχω για τις δουλειες, να τρεχω για το σπίτι κλπ. Βοηθεια 0 απο κανεναν στην κυριολεξια ομως ουτε για μια ώρα την εβδομάδα.

Πριν απο κανα χρονο πεθανε ο πεθερος μου και την πηραμε σπίτι εναλλαξ τα δυο παιδιά της. Τελικά μαλωσε με την άλλη νυφη (εκεινη εχει να σας πει πολλά μαλλον για πεθερες!) αλλά εγω εθεσα απο την αρχή τα ορια της καθεμιας μεσα στο σπίτι, ξεκαθαρισα αρμοδιοτητες και το ποιος παιρνει τις αποφάσεις και τωρα ειμαι μια χαρα!

Σκουπίζει, καθαρίζει, μαγειρευει το φαγητο που θα πω εγω (ενταξει καμμια φορα ειναι υπο συζητηση αυτο το θεμα) αλλα το βασικοτερο ολων ειναι οτι μπορω και φευγω (για δουλεια οχι για βολτα) και να της τα αφηνω και να γυριζω και να ειναι ολα οκ στο σπίτι!

Καλημεραααααα

α, εσυ ασπασία εισαι απο τις πολύ τυχερες :D νομιζω πως πολλές θα θελαμε να μασταν στη θεση σου.

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Καλημεραααααα

α, εσυ ασπασία εισαι απο τις πολύ τυχερες :D νομιζω πως πολλές θα θελαμε να μασταν στη θεση σου.

Εγω παντως δεν θα θελα... Καλα ειναι και εκει που ειναι, 4 τετραγωνα πιο κει, αλλα στο σπιτι ΤΗΣ. Να μπορω να κυκλοφορω μεσα στο σπιτι μου οπως θελω και να κανω ο,τι θελω. και σε λιγους μηνες με το μωρο, θα μπορω να της το πηγαινω σε 3 λεπτα με το αυτοκινητο οταν χρειαζεται να λειψω για δουλεια.

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

Εγω παντως δεν θα θελα... Καλα ειναι και εκει που ειναι, 4 τετραγωνα πιο κει, αλλα στο σπιτι ΤΗΣ. Να μπορω να κυκλοφορω μεσα στο σπιτι μου οπως θελω και να κανω ο,τι θελω. και σε λιγους μηνες με το μωρο, θα μπορω να της το πηγαινω σε 3 λεπτα με το αυτοκινητο οταν χρειαζεται να λειψω για δουλεια.

καλο ειναι για την βοηθεια αλλα κ εγω στο ιδιο σπιτι συνεχεια δεν θα μπορουσα ουτε με την μανα μου δεν μπορεις να μιλησεις οπως θελεις να κινηθεις να κανεις οτι θελεις στο σπιτι σου.

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

καλο ειναι για την βοηθεια αλλα κ εγω στο ιδιο σπιτι συνεχεια δεν θα μπορουσα ουτε με την μανα μου δεν μπορεις να μιλησεις οπως θελεις να κινηθεις να κανεις οτι θελεις στο σπιτι σου.

οταν μένει κοντά καλά ειναι. αλλα αν ειναι δυστροπη κ μενει κ κοντα ειναι χαλια η κατασταση. βεβαια καποιες κανουν τη "δουλειά" τους κ απο μακρια, αν το χει μέσα της ειναι αστα να πάνε.

εγω ακομα κ στην μαμα μου της εχω πει, αντε την πρωτη εβδομαδα να μεινει μαζι μας. μετα θα ερχεται το πρωι μεχρι το μεσημέρι για να με βοηθαει στις δουλειές, γιατι εγω με το ξενύχτι για να θηλάζω δεν νομιζω οτι θα αντεξω να τα κανω όλα. το απογευμα θα χω τον αντρα μου, το βραδυ πιστευω μόνη μου να τα κατεφερω, οπότε το πρωί να εχει το νου της στο μωρό κ να κανει λιγες δουλίτσες.

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

goodmorning!!!!!!

ουτε τη μανα μου δεν θα ηθελα!

καλα η μανα μου ειναι αλλου παπα ευαγγελιο:rolleyes:

απλα η πεθερα μου δεν εναι ησυχη , ολο μιλαει και εγω βαριεμαι!!!!!!

δεν μιλαει για κακο, απλα μιλαει θα σου πει τι εκανε σημερα , τι εκανε χθες , τι εκανε πριν 10 χρονια , τι εκανε πριν 20 χρονια ο γιος της , η κορη της , ο αντρας της ΓΕΝΙΚΑ ΜΙΛΑΕΙ και σταματημο δεν εχει!ολα τα αλλα της μια χαρα

βεβαια στις δουλειες του σπιτιου εγω ειμαι πιο ψειρα και ετσι ο,τι και να εκανε θα τα εκανα μετα ξανα εγω

το μονο που δεν θα επεμβαινα θα ηταν το μαγειρεμα και τα ρουχα πλυσιμο, σιδερωμα

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...