Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ααααα κάτσε γιατί μπερδεύτηκα από την ωοληψια πρέπει να χουν περάσει 6 μήνες;

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχααχα σε φωτο με ειδες!

1,62 ειμαι

Ντιντι κι εγω 1.62 αλλα δεν νιωθω τοσο κοντη πια!! Υπερβαλλεις λιγο! Δεν εισαι πολυ κοντη απλα εισαι μικροκαμωμενη, ετσι να λες! Χαχα!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

Ντιντι κι εγω 1.62 αλλα δεν νιωθω τοσο κοντη πια!! Υπερβαλλεις λιγο! Δεν εισαι πολυ κοντη απλα εισαι μικροκαμωμενη, ετσι να λες! Χαχα!

ε μα ξερω κ εγω??? εσυ ποσα κιλα εισαι impatient??

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

τα καλα αρωματα μπαινουν σε μικρα μπουκαλακια τους λεω;)

UzVGp2.png

εγω τι τελευταια φορα που πηγα στο γιατρο ημουν 61 τωρα δεν ξερω..:rolleyes:

κοιτα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ δεν εισαι χοντρη!!! αυτο ειναι σιγουρο απλα επειδη κι εγω καποτε ημουν 5 κιλα παραπανω απο το κανονικο μου ειχα την κοιλιτσα μου

ε δεν πειραζει τωρα με 3 παιδια δεν θα προλαβαινεις οποτε θα χασεις και αυτα που ειχες:D:D:D:D:D

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...