Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Δεν ειναι τυχαιο που λενε οτι καμια φορα οι μεγαλες γυναικες ξεχνανε τι θα πει να γινεσαι μανα!Δηλαδη ελεος πια με το τι ειναι σωστο και τι ειναι λαθος!Ολα αυτες τα ξερουν και εμεις τιποτα ελεος!

didi , ειναι πολυ εγωιστρια και αγαπαει το χρημα!θελει ολοι να την προσκυνουν και να της λενε οτι εχει δικιο γιατι αυτη τα ξερει ολα!Ε εγω δεν ειμαι ετσι και εγω αποψη και πανω απο ολα ,εχω δικα μου λεφτα και δεν εχω αναγκη τα δικα της και αυτο δεν της αρεσει γιατι θελει ολα να περνανε απο τον δικο της ελεγχο και εγω της το ξεκοψα γιατι πηγε να βαλει χερι στα δικα μας οικονομικοπεριουσιακα.Γιαυτο τωρα ειμαι το μαυρο προβατο! χαχαχαχαχαχα

κ ΠΙΑ ειναι αυτη??? καλα εκανες!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κι από μένα!

Είμαι χαλαρηηή σήμερα...

Τεμπελιάζω στο κρεβάτι με το λάπιτόπι.

Ο αντρούλης μου έχει μίνι διακοπές ως 5 Σεπτέμβρη και ήρθε να μας δει (διακοπεύουμε στα πεθερικά, Ελούντα, Κρήτη) οπότε παλεύει αυτός τη μικρή. Μετά τις 5 Σεπτέμβρη όλοι σπίτι μας (μούλειψε το σπιτάκι μου πολύ, πάρα πολύ. 2μήνες κλείσαμε εδώ).

Νάχα και λιγουλάκι όρεξη νάτρωγα και τίποτα. Ακούω που παίρνετε βάρος και ζηλεύω. Ακόμη στα κιλά μου είμαι κι η ανημπόρια ανημπόρια...

Didi ρίξε καμιά ιδέα...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Καλημέρα κι από μένα!

Είμαι χαλαρηηή σήμερα...

Ο αντρούλης μου έχει μίνι διακοπές ως 5 Σεπτέμβρη και ήρθε να μας δει (διακοπεύουμε στα πεθερικά, Ελούντα, Κρήτη) οπότε παλεύει αυτός τη μικρή. Μετά τις 5 Σεπτέμβρη όλοι σπίτι μας (μούλειψε το σπιτάκι μου πολύ, πάρα πολύ. 2μήνες κλείσαμε εδώ).

Νάχα και λιγουλάκι όρεξη νάτρωγα και τίποτα. Ακούω που παίρνετε βάρος και ζηλεύω. Ακόμη στα κιλά μου είμαι κι η ανημπόρια ανημπόρια...

Didi ρίξε καμιά ιδέα...

καλημερα, κ εγω 16 εβδομαδων που πηγα στο γιατρο ημουν -1 κιλο τωρα δεν ξερω την τριτη θα μαθω.. κ εγω εκανα εμετους παρα πολους που ελεγα πιο καλα να παχενα παρα να κανω εμετους κ τωρα κανω ποτε ποτε. δεν εχω πολυ ενεργεια εχω ζαλαδες. αλλα καμια σχεση οπως οταν ημουν στην εβδομαδα σου εχω συνελθει.. υπομονη cristy μου!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Καλημέρα κι από μένα!

Είμαι χαλαρηηή σήμερα...

Didi ρίξε καμιά ιδέα...

απανταω στα κλεφτα γιατι κανω και δουλιτσες!

σημερα το μενου εχει σπανοκορυζο που το εφτιαξε η πεθερα!!!!

παντως christy μου μεχρι την 15η εβδομαδα δεν ειχα παρει ΚΑΝΕΝΑ κιλο!

μεχρι στιγμης εχω παρει αυτο που εχασα + 1 ακομη

(ξεκινησα 49,5 πηγα 48,5 και τωρα ειμαι 50,5)

UzVGp2.png

κ ΠΙΑ ειναι αυτη??? καλα εκανες!!!

Ακριβως αυτο της ειπα και εγω!Ποια εισαι εσυ που θα αποφασισεις τι θα κανουμε με τα περιουσιακα μας και τα οικονομικα μας!

Τελος παντων ,παω τσαρκα στο cosmos για shopping therapy να τσακισω τα καλλυντικα!!!

Τα λεμε το απογευμα κοριτσουδια.Και πανω απο ολα ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Αχ ρε κοριτσια μακαρι να πανε ολα καλα....ηρθε η μανουλα μου τωρα και θα μεινει αυτη μαζι μου μεχρι να βγω

Μαρκελα συμφωνω οτι ξεχνανε πολλες φορες και νομιζουν πως ξερουν τα παντα..ενω δεν ειναι ετσι.....εμενα δεν ειναι κακια παντως ειναι πολυ πιεστικη ωρες ωρες και κολλημενη αυτο που λενε παλια μυαλα....τελειως ομως καμμια προσαρμογη στην εποχη

Ριτσα ειχα κατι συσπασεις και ειμαι στην κλινικη απο την τριτη

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Αχ ρε κοριτσια μακαρι να πανε ολα καλα....ηρθε η μανουλα μου τωρα και θα μεινει αυτη μαζι μου μεχρι να βγω

Μαρκελα συμφωνω οτι ξεχνανε πολλες φορες και νομιζουν πως ξερουν τα παντα..ενω δεν ειναι ετσι.....εμενα δεν ειναι κακια παντως ειναι πολυ πιεστικη ωρες ωρες και κολλημενη αυτο που λενε παλια μυαλα....τελειως ομως καμμια προσαρμογη στην εποχη

Ριτσα ειχα κατι συσπασεις και ειμαι στην κλινικη απο την τριτη

Ελενακι καλο κουραγιο! Το μωρο ειναι καλα, αυτο να σκεφτεσαι και τετοια συμβαινουν! Θα ταλαιπωρηθεις λιγο βεβαια αλλα θα εχεις και τη μαμα κοντα, ειναι παρηγορο αυτο

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

καλημερα, κ εγω 16 εβδομαδων που πηγα στο γιατρο ημουν -1 κιλο τωρα δεν ξερω την τριτη θα μαθω.. κ εγω εκανα εμετους παρα πολους που ελεγα πιο καλα να παχενα παρα να κανω εμετους κ τωρα κανω ποτε ποτε. δεν εχω πολυ ενεργεια εχω ζαλαδες. αλλα καμια σχεση οπως οταν ημουν στην εβδομαδα σου εχω συνελθει.. υπομονη cristy μου!!

Εγω ημουν πολυ τυχερη τοτε που την εβγαλα μονο με αναγουλες.. Τον εμετο δεν τον μπορω με τπτ, θα ειχα πεθανει απο το φοβο μου αν επρεπε να το κανω κι αυτο...

απανταω στα κλεφτα γιατι κανω και δουλιτσες!

σημερα το μενου εχει σπανοκορυζο που το εφτιαξε η πεθερα!!!!

παντως christy μου μεχρι την 15η εβδομαδα δεν ειχα παρει ΚΑΝΕΝΑ κιλο!

μεχρι στιγμης εχω παρει αυτο που εχασα + 1 ακομη

(ξεκινησα 49,5 πηγα 48,5 και τωρα ειμαι 50,5)

εισαι πολυ αδυνατη didi!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Εγω ημουν πολυ τυχερη τοτε που την εβγαλα μονο με αναγουλες.. Τον εμετο δεν τον μπορω με τπτ, θα ειχα πεθανει απο το φοβο μου αν επρεπε να το κανω κι αυτο...

ασε μαρτυριο πανω απο 10 την ημερα ουτε νερο. το νερο μου βρομαγε κ για να μην παθω αφυδατωση εβαζα μπουκαλακι νερο στην καταψυξη παγωνε αρκετα δηλ ειχε παγο μεσα κ επινα για να μη το καταλαβαινω κ μεχρι τωρα ετσι πηνω το νερο μου.. γαλα σε αυτη την εγκυμοσυνη η γιαουρτι δεν το μπορω.

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Χα! η δική μου πεθερά είναι έτσι ακριβώς!!!

Τα ξέρει ΟΛΑ!

Και θέλει να την έχουμε ανάγκη και μόλις συνειδητοποιεί ότι τα καταφέρνουμε μόνοι μας σκυλιάζει.

Τι είναι αυτό το πράγμα τώρα μου λες?

Τώρα που εγκυμονώ δίδυμα να δεις πως συμπεριφέρεται...

Έχω πει του άντρα μου ότι ούτε κατά διάνοια δεν την θέλω σπίτι για βοήθεια όταν γεννήσω, ακριβώς γιατί έχει άποψη για όλα:

Τι θα φάει και που θα πάει η μικρή

Αν θα δει τηλεόραση ή DVD

Πως να διαμορφώσουμε το σπίτι μας

Τι να ψωνίσουμε

Τι να μην ψωνίσουμε

Που να γεννήσουμε κλπ

Και... παρένθεση... η κυρία ΚΑΠΟΤΕ διέθετε ρευστό. Τώρα τσου. Η γνώμη αφορά τα ΔΙΚΑ μας έξοδα, το δικό μας νοικοκυριό...

Απορώ που καταφέρνω και είμαι "κυρία" μαζί της.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

ασε μαρτυριο πανω απο 10 την ημερα ουτε νερο. το νερο μου βρομαγε κ για να μην παθω αφυδατωση εβαζα μπουκαλακι νερο στην καταψυξη παγωνε αρκετα δηλ ειχε παγο μεσα κ επινα για να μη το καταλαβαινω κ μεχρι τωρα ετσι πηνω το νερο μου.. γαλα σε αυτη την εγκυμοσυνη η γιαουρτι δεν το μπορω.

ριτσα το γαλα κι εμενα με χαλαει, γιαουρτι και τυρι κανονικα. Αλλα οταν λεω με χαλαει, εννοω απλα οτι το νιωθω περιεργα το στομαχι μου μετα, αυτο ειναι ολο. Περασες δυσκολα καημενουλα

ΑΧ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΕΘΕΡΕΣ!!! ΕΓΩ ΠΕΡΑΣΑ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΟΧΙ ΟΤΙ ΜΕΝΑΜΕ ΜΑΖΙ ΑΛΛΑ Κ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΗΣ.. ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΗΡΕΜΗΣΗ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ. ΑΣ ΜΗ ΤΗΝ ΜΑΤΙΑΣΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΝΕΥΡΙΑΖΩ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ.. ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ Κ ΟΙ ΔΙΚΙΕΣ ΣΑΣ. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΕΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΓΑΜΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

ριτσα το γαλα κι εμενα με χαλαει, γιαουρτι και τυρι κανονικα. Αλλα οταν λεω με χαλαει, εννοω απλα οτι το νιωθω περιεργα το στομαχι μου μετα, αυτο ειναι ολο. Περασες δυσκολα καημενουλα

ναι πολυ, τωρα ειμαι πιο καλα αλλα μαλλον ο οργανισμος μου ειναι εξαντλημενος κ εχω ζαλαδες κ ενεργεια λιγη.. υπομονη 4 μηνες ακομη τι να κανω :rolleyes::rolleyes:

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...