Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

οχι ρε γμτ:cry::cry::cry:

ευχομαι να εξαφανιστει σημερα το αιμα!!!

μπορει να ηταν απο την πανσεληνο!!!!!

ή επειδη το κουρασες ολη μερα χθες στη δουλεια...

καλα ποσες ωρες ησουν στη δουλεια???????????

Πολλεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!12 ωρες.didi δεν πειραζει τι να κανουμε ειπαμε θετικη σκεψη.Αλλα η γαντεμο η πεθερα μου που κανανε λαθος απο το μικροβιολογικο και την πηραν εκεινη πρωτη τηλ και με ζητησαν , γιαυτο και πηρε η καργια τηλ για να μαθει γιατι δεν της ειπαν.Ποιος ξερει τι καταρες μου εριξε!

Την αλλη φορα θα παω σε μικροβιολογικο στο κεντρο που δεν με ξερουν.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πολλεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!12 ωρες.didi δεν πειραζει τι να κανουμε ειπαμε θετικη σκεψη.Αλλα η γαντεμο η πεθερα μου που κανανε λαθος απο το μικροβιολογικο και την πηραν εκεινη πρωτη τηλ και με ζητησαν , γιαυτο και πηρε η καργια τηλ για να μαθει γιατι δεν της ειπαν.Ποιος ξερει τι καταρες μου εριξε!

αααααα τελικα ειναι γρουσουζα..

δεν ειναι τιποτα το αιμα μαλλον κουραστηκες.. κοριτσια να σας πω κατι που ακουσα πρωτη φορα?? ειναι μια κοπελα εδω 1 μηνα περισσοτερο εγκυος απο εμενα κ βλεπει αιμα συνεχεια κ δεν εχει λεει κατι τις ειπε ο γιατρος κ δεν πηνει ουτε χαπια κ σηκωνει κ τον γιο της πανω της. το εχετε ξανα ακουσει αυτο??

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

καλα ειναι η**θιοι απο το κεντρο?????????????????????????????????

γιατι πηραν εκει?

ετσι εξηγειται γιατι πηρε η σκ*λα τηλεφωνο εκεινη τη μερα μετα απο 2 μηνες....

ναι να πας αλλου!!!! που δεν σε ξερουν και να δωσεις τα στοιχεια σου απο την αρχη!

UzVGp2.png

δεν ειναι τιποτα το αιμα μαλλον κουραστηκες.. κοριτσια να σας πω κατι που ακουσα πρωτη φορα?? ειναι μια κοπελα εδω 1 μηνα περισσοτερο εγκυος απο εμενα κ βλεπει αιμα συνεχεια κ δεν εχει λεει κατι τις ειπε ο γιατρος κ δεν πηνει ουτε χαπια κ σηκωνει κ τον γιο της πανω της. το εχετε ξανα ακουσει αυτο??

η αληθεια ειναι οτι εχω ακουσει για καποιες που παρολο που ηταν εγκυος εβλεπαν καθε μηνα περιοδο!!!!μου το ειχαν πει τοτε που ειχα 2 φορες αιμα και εγω και ηταν και οι 2 φορες ιδια ημερομηνια

ευτυχως δοξα το Θεο, φτου φτου φτου φτου!!! δεν εχω ξαναδει αυτες τις ημερομηνιες ξανα

προσωπικα δεν θα το αντεχα κι ας μην ειναι τπτ

γιτι η αληθεια ειναι οτι ουτε και ο γιατρος μας εβλεπε απο που μπορει να προερχοταν το αιμα

επισης μια κοπελα που μιλαμε στο φορουμ ειχε δει αιμα και ειδαν οτι η μητρα της ηταν καπως χωρισμενη στα δυο , η μια εχει το μωρακι και η αλλη ειχε περιοδο:shock:

UzVGp2.png

να σηκωνει δεν το εχω ξανα ακουσει και να την αφηνει ο γιατρος!αλλα το αιμα το εχω ξανα ακουσει .Η κουμπαρα μου που ειναι εγκυος εχει ενα μικρο πολυποδακι μεσα στην μητρα και μεχρι τον 5 μηνα εβλεπε λιγο αιμα γιατι πιεζε ο πλακουντας το πολυποδακι .Αλλα μετα τον 5 μηνα που ανεβηκε λιγο πιο πανω ο πλακουντας ολα καλα.Δεν πηρε καποιο χαπι γιαυτο αλλα η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη!

ritsa ειναι πολυ γρουσουζα η πεθερα ασε!δεν πιανει ουτε ο αγιασμος πανω της !

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

η αληθεια ειναι οτι εχω ακουσει για καποιες που παρολο που ηταν εγκυος εβλεπαν καθε μηνα περιοδο!!!!μου το ειχαν πει τοτε που ειχα 2 φορες αιμα και εγω και ηταν και οι 2 φορες ιδια ημερομηνια

ευτυχως δοξα το Θεο, φτου φτου φτου φτου!!! δεν εχω ξαναδει αυτες τις ημερομηνιες ξανα

προσωπικα δεν θα το αντεχα κι ας μην ειναι τπτ

γιτι η αληθεια ειναι οτι ουτε και ο γιατρος μας εβλεπε απο που μπορει να προερχοταν το αιμα

επισης μια κοπελα που μιλαμε στο φορουμ ειχε δει αιμα και ειδαν οτι η μητρα της ηταν καπως χωρισμενη στα δυο , η μια εχει το μωρακι και η αλλη ειχε περιοδο:shock:

ναι αυτο λεγεται utirine ridge οταν ειναι σαν να εχεις δυο μητρες και καμια φορα εχεις αιμα.Εγω το επαθα αυτο στον 7 μηνα αλλα δεν ειχα αιμα.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

να σηκωνει δεν το εχω ξανα ακουσει και να την αφηνει ο γιατρος!αλλα το αιμα το εχω ξανα ακουσει .Η κουμπαρα μου που ειναι εγκυος εχει ενα μικρο πολυποδακι μεσα στην μητρα και μεχρι τον 5 μηνα εβλεπε λιγο αιμα γιατι πιεζε ο πλακουντας το πολυποδακι .Αλλα μετα τον 5 μηνα που ανεβηκε λιγο πιο πανω ο πλακουντας ολα καλα.Δεν πηρε καποιο χαπι γιαυτο αλλα η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη!

κ εγω σηκωνω την κορη μου αλλα δεν βλεπω αιμα.. αλλα αυτη ηταν 6 μηνων τοτε που μου το ειχε πει κ εβλεπε λεει καθε μερα αιμα..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

οτι κ αν κανετε να μην τις το λετε.. κ αν εισαι εγκυος με το καλο να τις το πειτε οταν γεννησεις.. αυτη απο την ζηλια της δεν ξερει τι κανει..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

οτι κ αν κανετε να μην τις το λετε.. κ αν εισαι εγκυος με το καλο να τις το πειτε οταν γεννησεις.. αυτη απο την ζηλια της δεν ξερει τι κανει..

Δικιο εχεις, μου ριχνει καταρες απο την ζηλια της.Αλλαο θεος ειναι μεγαλος και βλεπει...αυτο λεω μονο...

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Δικιο εχεις, μου ριχνει καταρες απο την ζηλια της.Αλλαο θεος ειναι μεγαλος και βλεπει...αυτο λεω μονο...

κανε το σταυρο σου κ να λες να την συγχωρεσει ο θεος κ ας μη της μιλας κ ολα καλα θα σου πανε!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια ευχαριστω πολυ για την συμπαρασταση και συγνωμη που δεν απανταω σε καθε μια ξεχωριστα αλλα μου ειναι λιγο δυσκολο να γραψω με τον ορο

Ξερω οτι οταν στεναχωριεμαι το καταλαβσινει το μωρακι κσι προσπαθω να σκεφτομσι αλλα πραγματα αλλα οταν ακουω συνεχεια στο ασχετο μην σρεναχωριεσαι..μη κλαις..μην αγχωνεσαι..ωχ του ειπες οτι εχεις αιμα και τωρα θα σρεναχωρεθει και και και...δηλαδη να τον αφησω στα σκοταδια αν δεν ξερει αυτος ποιος πρεπει να ξερει...καταρχην αν δεν μιλαω στον ανθρωπο μου σε ποιον θα μιλησω στο κατω κατω αν δεν του πω θα τα παρει και θα εχει κσι δικιο

Ντιντι η πεθερα μου τα λεει....γενιξα εχουμε παρα πολυ καλες σχεσεις και βοηθαει αλλα τις δυο μερες που εμεινε στην κλινικη μου εσπασε τα νευρα.....πολυ πιεση....ειμαι που ειμαι....δεν αντεχα αλλο και την ειπα τωρα αν παεξηγηθηκε τι να πω....δεν θα σκασψ και γι'αυτο τωρα

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Κοριτσια ευχαριστω πολυ για την συμπαρασταση και συγνωμη που δεν απανταω σε καθε μια ξεχωριστα αλλα μου ειναι λιγο δυσκολο να γραψω με τον ορο

Ξερω οτι οταν στεναχωριεμαι το καταλαβσινει το μωρακι κσι προσπαθω να σκεφτομσι αλλα πραγματα αλλα οταν ακουω συνεχεια στο ασχετο μην σρεναχωριεσαι..μη κλαις..μην αγχωνεσαι..ωχ του ειπες οτι εχεις αιμα και τωρα θα σρεναχωρεθει και και και...δηλαδη να τον αφησω στα σκοταδια αν δεν ξερει αυτος ποιος πρεπει να ξερει...καταρχην αν δεν μιλαω στον ανθρωπο μου σε ποιον θα μιλησω στο κατω κατω αν δεν του πω θα τα παρει και θα εχει κσι δικιο

Ντιντι η πεθερα μου τα λεει....γενιξα εχουμε παρα πολυ καλες σχεσεις και βοηθαει αλλα τις δυο μερες που εμεινε στην κλινικη μου εσπασε τα νευρα.....πολυ πιεση....ειμαι που ειμαι....δεν αντεχα αλλο και την ειπα τωρα αν παεξηγηθηκε τι να πω....δεν θα σκασψ και γι'αυτο τωρα

Εσυ κοριτσι μου , τον εαυτο σου και το μωρακι σου για τωρα.Για ολα τα αλλα να μην στεναχωριεσαι εσυ να εισαι καλα.Οποιος δεν μπορει να καταλαβει ας παρεξηγηθει!Μην καθεσαι και σκας για τους αλλους.ΠΑΝΩ απο ολα ο εαυτος σου και το μωρο!Ολα καλα θα πανε.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

αν παρεξηγηθηκε κ εσυ δεν θελεις θα πεις φτενε οι ορμονες μου.. μα στον αντρα σου θα τα πεις ειναι δυνατον να τα περνας μονη σου?? εσυ δεν στεναχωριεσαι?? ε τι να κανεις?? ορο γιατι εχεις?? ηρεμησε ολα θα περασουν εχεις τις ανησηχιες σου να εχεις κ αυτην?????? ΑΜΑΝ ΠΙΑ

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

μαρκελακι μια ηταν η απορια μου "δεν σε χωνευει οκ, αλλα να χρουσουζευει το εγγονακι της???"αλλα μου ην ειχες λυσει "θα χασει τα πρωτια"οποτε τι να πω!!!???

απλα απορω !!! τοσο κακος ανθρωπος?? μακρυα!!!!

ελενακιδεν πειραζει που της τα ειπες καμια φορα τα χρειαζονται κι αυτες να τα ακουσουν μπας και σταματησουν να λενε πραγματα που σου χαλανε περισσοτερο την ψυχολογια σου!

το μωρακι σου ειναι μια χαρα , ξερω πως νιωθεις , γιατι ειχα δει κι εγω 2 φορες αιμα, η ανησυχια χτυπαει κοκκινο

αλλα οσο εβλεπα το μωρακι μου στον υπερηχο να ειναι μια χαρα μου περνουσαν ολα!!!!

ή τουλαχιστον η ανησυχια ηταν στο πορτοκαλι

παω να κανω δουλιτσες γιατι χθες δεν εκανα τπτ οπως σας ειπα :rolleyes:θα τα πουμε μετα!

ή θα μπαινω και θα βγαινω συγχρονως με τις δουλιτσες

UzVGp2.png

Δεν ειναι τυχαιο που λενε οτι καμια φορα οι μεγαλες γυναικες ξεχνανε τι θα πει να γινεσαι μανα!Δηλαδη ελεος πια με το τι ειναι σωστο και τι ειναι λαθος!Ολα αυτες τα ξερουν και εμεις τιποτα ελεος!

didi , ειναι πολυ εγωιστρια και αγαπαει το χρημα!θελει ολοι να την προσκυνουν και να της λενε οτι εχει δικιο γιατι αυτη τα ξερει ολα!Ε εγω δεν ειμαι ετσι και εγω αποψη και πανω απο ολα ,εχω δικα μου λεφτα και δεν εχω αναγκη τα δικα της και αυτο δεν της αρεσει γιατι θελει ολα να περνανε απο τον δικο της ελεγχο και εγω της το ξεκοψα γιατι πηγε να βαλει χερι στα δικα μας οικονομικοπεριουσιακα.Γιαυτο τωρα ειμαι το μαυρο προβατο! χαχαχαχαχαχα

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...