Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

εγω αυτα τα εχω συνεχεια οποτε φταρνιστω κραταω την κοιλια μου αν ειμαι κ ξαπλωμενη ειναι χειροτερα ποναει πολυ:(:( ρωτησα το γιατρο μου κ μου ειπε οτι δεν ειναι τιποτα. πιστευω οτι μαλλον τα νευρα ειναι χαλαρα οπως μεγαλωνει η μητρα γιαυτο μας πιανει..

Κι εγώ κάθε φορά που φταρνίζομαι τραντάζομαι και πονάω λίγο... Κι εγώ την κρατάω την κοιλιά μου :?. Φαντάζομαι πως είναι φυσιολογικό όμως αφού το έχετε όλες..

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια πριν λιγο το μωρακι μου ειχε λοξυγγα χαχαχα!!!! ειχα κανει εμετο κ ξαπλωσα κ ενιωθα ενα χτυπο στην κοιλια στο ιδιο μερος για περιπου ενα λεπτο σιγουρα.. κ εβλεπα κ την κοιλια μου σε εκεινο το σημειο να ανεβοκατεβαινει... τελειααα!!! μεγαλωνει!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

κοριτσια πριν λιγο το μωρακι μου ειχε λοξυγγα χαχαχα!!!! ειχα κανει εμετο κ ξαπλωσα κ ενιωθα ενα χτυπο στην κοιλια στο ιδιο μερος για περιπου ενα λεπτο σιγουρα.. κ εβλεπα κ την κοιλια μου σε εκεινο το σημειο να ανεβοκατεβαινει... τελειααα!!! μεγαλωνει!!!!

αχαχαχαχαχαχαχαχα

τελειο!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

οσο για τα φταρνισματα να σας πω απλα κατι: απο την αρχη της εγκυμοσυνης μου ειχα τρελο φταρνισμα, νομιζα οτι ειχα αλλεργια τελικα εμαθα οτι ειναι ενα πιο σπανιο συμπτωμα της εγκυμοσυνης

αλλες κανουν εμετους αλλες φταρνιζονται

εγω ειμαι στη δευτερη κατηγορια

το μπεμπακι δεν παθαινει τπτ με ενα φταρνισμα , οπως δεν παθαινει τπτ με ενα εμετο

την αποκολληση μονο δεν ξερω αν μπορει να την προκαλεσει ενα δυνατο φταρνισμα ή οι συνεχεις εμετοι ...

UzVGp2.png

ναι αυτο το εχω ακουει και το ειχα απτην αρχη με το εντονο φτερνισμα.συνεχεια το ειχα.παντως αυτο που λεγαμε με τις δουλειες εγω μονο τζαμια δεν κανω.με κουραζουν και θελουν σκυψιμο.τι ωραια που ακουτε τα μωρακια σας και τα καταλαβαινετε.ανυπομονω να το παθω κι εγω..

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες!!! Ελπίζω να είστε καλα! Εμένα το κρυωμα δεν περνάει με τίποτα... Σήμερα τσουζει ο λαιμος μου και η γιατρός δε με αφήνει να πάρω καραμέλες απο το φαρμακείο, και ποσα τσαγια μπορεί να πιει ο άνθρωπος με 40 βαθμούς έξω;;; Μέχρι το 15αυγουστο θα έχει περάσει; Έχουμε τραπέζι τους θειους για να τους ανακοινώσουμε την εγκυμοσύνη!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Καλημέρα σε όλες!!! Ελπίζω να είστε καλα! Εμένα το κρυωμα δεν περνάει με τίποτα... Σήμερα τσουζει ο λαιμος μου και η γιατρός δε με αφήνει να πάρω καραμέλες απο το φαρμακείο, και ποσα τσαγια μπορεί να πιει ο άνθρωπος με 40 βαθμούς έξω;;; Μέχρι το 15αυγουστο θα έχει περάσει; Έχουμε τραπέζι τους θειους για να τους ανακοινώσουμε την εγκυμοσύνη!

Καλημέρα!

Τι ατυχία είνια αυτή καλοκαιριάτικα; Σίγουρα θα σου έχει περάσει όμως μέχρι την άλλη εβδομάδα... Απλά θα σου έλεγα όσο μπορείς να αποφεύγεις τα κλιματιστικά... Η γιατρός σου δεν σε αφήνει να πάρεις τίποτα απολύτως; :shock:

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

καλημερα κοριτσια!

Sapi μου ουτε και το τσαι κανει καλο στο μωρακι, εχει καφεινη κι αυτο

τι αλλο θα μπορουσες να κανεις για να μαλακωσεις το λαιμο...:confused::confused::confused:

η γιατρος σου σου ειπε οχι καραμελες και δεν σε συμβουλεψε κατι αλλο?

ποτε πας για υπερηχο?

παντως πιστευω μεχρι την αλλη εβδομαδα να εισαι περδικι , αλλα ταλαιπωρησε βρε παιδι μου τωρα...

UzVGp2.png

Αν σε ενοχλει ο λαιμος, στιψε ενα λεμονι, κανε γαργαρα με το χυμο και φτυστο... (συγνωμη το γραψα γιατι μια φιλη που της το πα το καταπινε και μου πε οτι ο λαιμος περασε, αλλα την επιασε το στομαχι και υποταση!!!). Ειναι τα γιατροσοφια της γιαγιας! Εμενα με ανακουφιζει παντα και δεν ενοχλειι το μωρακι σου, καθολου! Για τη γευση, μπορεις μετα να φας λιγο μελι, που επισης μαλακωνει πολυ τον πονο!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

κι εδω ερχεται η παθουσα!

κοριτσακια ΚΟΚΚΙΝΟ για τον τραχηλο!!!:shock: εγω δυστυχως περισυ στην 1η μου εγκυμοσυνη δεν ηξερα τιποτα απ αυτα και επειδη ο τοτε "γιατρος" ηταν ανευθυνος λαλακας, sorry, εχασα την μπεμπουλα μου στις 20 εβδομαδες! ενα μωρακι φυσιολογικο, κανονικα ανεπτυγμενο, που δεν μπορουσε να στηρηχθει απο τον τραχηλο... ο τραχηλος ειναι η ασφαλεια της εγκυμοσυνης μας. η μητρα μεγαλωνει και φυλαει ασφαλες το μικρο μας μεχρι να ερθει η ωρα να γεννηθει, μονο οσο ο τραχηλος κρατιεται κλειστος. οταν κονταινει (κατω απο 2.5 αρχιζει να ναι προβλημα) δεν μπορει να στηριξει το βαρος του μωρου και σιγα σιγα ανοιγει, μεχρι που ξαφνικα γεννας... ετσι γεννησα κι εγω πολυ προωρα! δεν τα γραφω για να αγχωθει καμια εγκυουλα, ουτε για να φοβηθειτε-στεναχωρηθειτε... απλα καλο ειναι να ξερουμε, να ρωταμε και να βρισκουμε λυσεις! γιατι λυσεις υπαρχουν!

elenaki1987 εισαι μια χαρα, και πιο πολυ γιατι εχεις εναν γιατρο που φαινεται να ασχολειται και να το ψαχνει! εγω τωρα ειμαι στον 6ο και εκανα περιδεση τραχηλου λογω ανεπαρκειας εκ φυσης στις 13-14 εβδομαδες (τοτε ηταν 1.89). δοξα το Θεο ολα πανε καλα, αλλα ειμαι και ξαπλα! δεν πειραζει ο μπεμπης μου που με κλωτσαει γερα, μου δινει δυναμη και ειναι η παρεα μου! εσυ με τραχηλο 3, εισαι οκ! θελεις ομως παρακολουθηση, γιατι συνηθως οσο βαραινει το μωρο εξαλειφεται ο τραχηλος και σιγουρα αν οχι ξαπλα, ξεκουραση!!! δεν θα αγχωθεις, απλα θα το χεις και σσυ και οι γυρω σου στο μυαλο σου, οτι δεν ΠΡΕΠΕΙ να σαι για πολλα (κουραση, ορθοστασια, περπατημα, βαρη, σκυψιμο, σεξ, κλπ)

didi μου και ολες οι υπολοιπες, ζητηστε το, επιμεινετε, δεν ειναι τιποτα! 5 λεπτα με κολπικο υπερηχο και γλυτωνεις πονο, δακρυα και μια απωλεια τεραστια!

Το σοβαρεψα, αλλα ο καμμενος...

η αληθεια ειναι πως ειμαι τυχερη στο θεμα γιατρου και ψαχνει πολυ και μου τα εξηγει πολυ ολα για να μην αγχωνομαι (οσο γινετε )

λυπαμαι πολυ για την πρωτη σου εγκυμοσυνη και σου ευχομαι ολα να πανε τελεια με το μωρακι σου!!!!!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

χαλαρα! ζεστη(κλασικα)

λιγες δουλιτσες και φορουμ!

το βραδυ θα βγουμε ομως :D:D:D:D:D

εσυ?

didi εισαι απο ροδο?? το διαβασα εκει που ελεγε ποια ειναι απο ροδο, κ διαβασα οτι εχεις τον χατζη κ εγω αυτον εχω κ στις 3 εγκυμοσυνες μου:D

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Καλημερα!!! Πειραζει που ειμαι του Ιανουαριου εγω; Εψαχνα να βρω ενα θεματακι για εγκυους κι εδω και μολις σας ανακαλυψα! Με καποιες εχουμε συναντηθει και το parents. Πως πατε;

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...