Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

μωρε ειμαι κακομαθημενη.πρωτη μου εγκυμοσυνη και βαλθηκαν ολοι να με ευχαριστησυον.φαε κι αυτο,φαε κι εκεινο και ξεχασα την ουσια.!!!και να πεις οτι γενικα εχω κιλα??οχι.ειμαι κανονικη παντα και τρωω σωστα.γιαυτο εχω νευριασει με τον εαυτο μου.τελος ομως τωρα.εισαι πολυ τυχερη αλλα να μου πεις τρεχεις με τα μικρα ολη μερα!!!δεν ξεκουραζεσαι καθολου.

μπα δεν ειναι αυτο στο πρωτο μου εβαλα 9 κιλα στο δευτερο 5.5 κ τωρα μεχρι 16 εβδομαδων τιποτα την τριτη που θα παω θα δω ποσα εβαλα.. αλλα δεν πειραζει θα φυγουν ξερω κοπελες που βαζουν 20 κ 25 κιλα κ μετα ειναι στυλακια..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι κανετε κοριτσια?

Εγω σημερα δεν ειμαι πολυ καλα ειχα αιμα απι χθες το βραδυ....το μωρο ειναι κσλα αλλα εχω κατατρομαξει και τα νευρα μου χαλια...ειναι δυνατον να ειμαι ετσι και να εζω εναν ανθρωπο πανω απο το κεφαλι μου να μου λεει να μην δειχνω οτι στεναχωριεμαι για να μηβ αγχωνω τον αντρα μου.....ειναι δυνατον να ακουω τετοια.....η με το που τριβω λιγο το ματι τι ειπα να μην κλαις....μα δεν κλαιω.....αλλα κι αν θελω να κλαψω θα το κσνω δεν θα μιυ πει κανενας πως να νιωθω....οταν εχω εναν ανθρωπο πανω απο το κεφαλι μου να μου λεει καθε λιγο μη στεναχωριεσαι πιο πολυ με κανει και νιωθω χαλια.....και δεν καταλαβα εγω θελω κουραγιο τωρα οχι να δινω εγω στους αλλους.....δεν ξερωαν ειμαι υπερβολικη αλλα νιωθω πολυ μεγαλη πιεση....ευτυχως ο αντρας μου με καταλαβαινει και ευτυχως σε λιγες ωρες ερχεται η μανουλα μου

κ εγω στο γιο μου ειδα λιγο αιμα ξαπλωσα μια εβδομαδα κ επινα κατι χαπια κ ολα καλα μη φοβασαι. οσο για το πιος πρεπει να δηνει κουραγιο σε ποιον μαλλον οι αλλοι σε εσενα..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Τι κανετε κοριτσια?

Εγω σημερα δεν ειμαι πολυ καλα ειχα αιμα απι χθες το βραδυ....το μωρο ειναι κσλα αλλα εχω κατατρομαξει και τα νευρα μου χαλια...ειναι δυνατον να ειμαι ετσι και να εζω εναν ανθρωπο πανω απο το κεφαλι μου να μου λεει να μην δειχνω οτι στεναχωριεμαι για να μηβ αγχωνω τον αντρα μου.....ειναι δυνατον να ακουω τετοια.....η με το που τριβω λιγο το ματι τι ειπα να μην κλαις....μα δεν κλαιω.....αλλα κι αν θελω να κλαψω θα το κσνω δεν θα μιυ πει κανενας πως να νιωθω....οταν εχω εναν ανθρωπο πανω απο το κεφαλι μου να μου λεει καθε λιγο μη στεναχωριεσαι πιο πολυ με κανει και νιωθω χαλια.....και δεν καταλαβα εγω θελω κουραγιο τωρα οχι να δινω εγω στους αλλους.....δεν ξερωαν ειμαι υπερβολικη αλλα νιωθω πολυ μεγαλη πιεση....ευτυχως ο αντρας μου με καταλαβαινει και ευτυχως σε λιγες ωρες ερχεται η μανουλα μου

να συμπληρωσω επισης, οτι καποιες φορες θα κλαιμε ετσι στο ασχετο. εγω εχω κλάψει 3 φορες, ετσι χωρις λογο. ειναι κ τα ορμονικά μας. δεν μπορει να σου λεει μην κλαις, αφου μου βγαινει απο μεσα μου χωρις να το θελω τι κανω;;;;

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

kalhmera kai καλο μηνα!!!!!!!!!!

ελενακι ποιος σου τα λεει αυτα??εννοειται κοπελα μου οτι πρεπει να του τα πεις ενα χερακι αυτουνου που σε στεναχωρει μπας και το βουλωσει!!!

κοριτσια σημερα ειδα τον γιο μου στον υπνο μου!ειδα οτι μου τον ειχε παρει η μαμα μου και δεν μου τον εδεινε:shock:(μαλλον επηρεαστηκα απο τη σιλα:o)

και πηγα και τον ξυπνησα για να τον θηλασω και εβλεπα που θηλαζα το παιδι μου:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

εντιτ: ααααααα ελενακι ξεχασα να σου πω το αιματακι παει ειναι περαστικο!!!! χθες εμαθα ειχε πανσεληνο

και καπου ειχα διαβασει οτι επηρεαζει την εγκυμοσυνη

παει περασε απλα σε επηρεασε λιγο παραπανω εσενα η πανσελινος!!!!!

UzVGp2.png

kalhmera kai καλο μηνα!!!!!!!!!!

ελενακι ποιος σου τα λεει αυτα??εννοειται κοπελα μου οτι πρεπει να του τα πεις ενα χερακι αυτουνου που σε στεναχωρει μπας και το βουλωσει!!!

κοριτσια σημερα ειδα τον γιο μου στον υπνο μου!ειδα οτι μου τον ειχε παρει η μαμα μου και δεν μου τον εδεινε:shock:(μαλλον επηρεαστηκα απο τη σιλα:o)

και πηγα και τον ξυπνησα για να τον θηλασω και εβλεπα που θηλαζα το παιδι μου:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

εντιτ: ααααααα ελενακι ξεχασα να σου πω το αιματακι παει ειναι περαστικο!!!! χθες εμαθα ειχε πανσεληνο

και καπου ειχα διαβασει οτι επηρεαζει την εγκυμοσυνη

παει περασε απλα σε επηρεασε λιγο παραπανω εσενα η πανσελινος!!!!!

καλημερα didi δεν ξερω αν επηρεαζει η πανσεληνος αλλα εγω απο χθες το βραδυ ειμαι χαλια ειχα μια εντονη κραμπα στην κοιλια πολυ δυνατη που νομηζα οτι θα γεννησω για δευτερολεπτα αλλα πονεσα κ μετα απο τοτε ειμαι χαλια ψυχολογικα..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα didi δεν ξερω αν επηρεαζει η πανσεληνος αλλα εγω απο χθες το βραδυ ειμαι χαλια ειχα μια εντονη κραμπα στην κοιλια πολυ δυνατη που νομηζα οτι θα γεννησω για δευτερολεπτα αλλα πονεσα κ μετα απο τοτε ειμαι χαλια ψυχολογικα..

καλημερα ριτσα μου!!!

πιστευω η πανσεληνος εφταιγε και εγω ημουν χθες χαλια και ενιωθα κι εγω κραμπες στην κοιλια και ανησυχουσα γιατι ο ντιντος ειναι συμη απο χθες για δουλεια

αν δεις εναν να μετραει με κατι οργανα ο αντρας μου ειναι (ειναι με μια ελευθερια Β.)

σημερα ξυπνησα με καλυτερη διαθεση, ισως γιατι ειδα τον Ακη μου στον υπνο μου

UzVGp2.png

καλημερα ριτσα μου!!!

πιστευω η πανσεληνος εφταιγε και εγω ημουν χθες χαλια και ενιωθα κι εγω κραμπες στην κοιλια και ανησυχουσα γιατι ο ντιντος ειναι συμη απο χθες για δουλεια

αν δεις εναν να μετραει με κατι οργανα ο αντρας μου ειναι (ειναι με μια ελευθερια Β.)

σημερα ξυπνησα με καλυτερη διαθεση, ισως γιατι ειδα τον Ακη μου στον υπνο μου

σοβαρα?? κ δεν την ακουω κ συνεχεια λιγο κλωτσισε το πρωι κ ειμαι χαλια. πηγα να σηδερωσω κ το μονο που κανω ειναι σηδερωνω λιγα κ ξαπλωνω. νιωθω λες κ θα λυποθημησω εχω μια φοβια μην επαθε το μωρο κατι δεν ξερω τι με επιασε απο χθες.. να δουμε ποτε θα ερθει κ η τριτη να παω στο γιατρο..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Καλημερα κοριτσια τι κανουμε ?πως ειστε σημερα ? η πανσελινος χτυπησε το κεφαλι ε ? ολα καλα μονο μην στεναχωριστεεεεεε!!Θετικα να σκεφτομαστε!

καλημερα μαρκελα καλα εσυ??

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια τι κανουμε ?πως ειστε σημερα ? η πανσελινος χτυπησε το κεφαλι ε ? ολα καλα μονο μην στεναχωριστεεεεεε!!Θετικα να σκεφτομαστε!

καλημερα μαρκελιτσα , ξεκουραστηκες?????

να προσεχεις !!!!!!!!!!!

εχεις ενα σπορακι μεσα σου!!!!!!!!!!!

UzVGp2.png

σοβαρα?? κ δεν την ακουω κ συνεχεια λιγο κλωτσισε το πρωι κ ειμαι χαλια. πηγα να σηδερωσω κ το μονο που κανω ειναι σηδερωνω λιγα κ ξαπλωνω. νιωθω λες κ θα λυποθημησω εχω μια φοβια μην επαθε το μωρο κατι δεν ξερω τι με επιασε απο χθες.. να δουμε ποτε θα ερθει κ η τριτη να παω στο γιατρο..

ritsa , μια χαρα ειναι το μωρο μην ακουω χαζα ε παρακαλω!!ενταξει ????????Αντε μην ερθω εκει και σε δειρω!εισαι και μακρια !

WvYwp2.png I9Cbp2.png

αχ επιτελους κλωτσησε!!!!!:P:p εκανε κατι ελαφρυ το πρωι που νομιζα πως ηταν η ιδεα μου.. τι επαθα???:confused::confused::confused: γιατι εχω αγχος χωρις λογο???

ριτσα ετσι ημουν κι εγω χθες

και να σου πω και κατι? ημουν τοσο χαλια που ουτε τα πιατα δεν επλυνα χθες!!!!!!:oops::oops::oops::oops::oops::oops:

στη θεση σου σημερα δεν θα σιδερωνα θα καθομουν ολη μερα να νιωθω τις κλωτσιες και να μου φευγουν οι φοβιες(οπως χθες δεν εκανα τπτ, μονο μαγειρεψα αναγκαστικα γιατι θα εμενα νηστικη:eek:)

UzVGp2.png

καλημερα μαρκελιτσα , ξεκουραστηκες?????

να προσεχεις !!!!!!!!!!!

εχεις ενα σπορακι μεσα σου!!!!!!!!!!!

καλημερα μαρκελα καλα εσυ??

αχμ αχμ!Μαλλον παω για βιοχημικη κοριτσακια γιατι σημερα εχω αιμα!Αλλα δεν πειραζει ειμαι μια χαρα και ξανα προς την δοξα τραβα που λεμε.

(ε η γαντεμο η πεθερα μου πηρα τηλ η γρουσουζα εκεινη τη μερα τι περιμενα και εγω ???απαπαπαπαππα!!!)

WvYwp2.png I9Cbp2.png

αχμ αχμ!Μαλλον παω για βιοχημικη κοριτσακια γιατι σημερα εχω αιμα!Αλλα δεν πειραζει ειμαι μια χαρα και ξανα προς την δοξα τραβα που λεμε.

(ε η γαντεμο η πεθερα μου πηρα τηλ η γρουσουζα εκεινη τη μερα τι περιμενα και εγω ???απαπαπαπαππα!!!)

οχι ρε γμτ:cry::cry::cry:

ευχομαι να εξαφανιστει σημερα το αιμα!!!

μπορει να ηταν απο την πανσεληνο!!!!!

ή επειδη το κουρασες ολη μερα χθες στη δουλεια...

καλα ποσες ωρες ησουν στη δουλεια???????????

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...