Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Eternity είπε:

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

ευτυχως δεν με επιασε ξανα κολικός, αλλα τουμπανιάζω στο νερό. πολύυυ νερό!!!

απο φουσκωμα, τι να πω :( ειδικα τωρα που εχω μπει στον 5ο, όσοι με βλεπουν μου λενε οτι για 3ων με κανουν. δεν εχωω μεγαλη κοιλια. ειδικα αν φορεσω φορεμα ή φαρδια μπλούζα, ουτε καν το καταλαβαίνουν

υπομονη μεχρι να περασει κ αυτο! πιο καλα εγω φενομαι σαν 6-7 μηνων παντα εκανα κοιλια μεγαλη κ στα αλλα ευτυχως δεν επερνα κιλα πολλα κ παρολο που ειχα μεγαλη κανω μικρα μωρα δεν εχει λενε σημασια..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!εγω δεν ετρωγα καθολου γλυκα,γιατι ειναι η εποχη των παγωτων κξαι8 για καποιο λογο δεν τα ηθελα καθολου.μιλαω στον αοριστο γιατι οπως ειπα εχω παρει 7 κιλα οποτε τα εκοψα ολα.σχεδον διαιτρα κανω.σοκαριστικα.δεν το περιμενα καθολου!!!

6KuQp2.png

καλημερα κοριτσια!!εγω δεν ετρωγα καθολου γλυκα,γιατι ειναι η εποχη των παγωτων κξαι8 για καποιο λογο δεν τα ηθελα καθολου.μιλαω στον αοριστο γιατι οπως ειπα εχω παρει 7 κιλα οποτε τα εκοψα ολα.σχεδον διαιτρα κανω.σοκαριστικα.δεν το περιμενα καθολου!!!

ευτυχως δεν ημουν πολυ του γλυκου παντα οχι τωρα... κοιτα δεν θα στερησε κιολας μικρες ποσοτητες!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

υπομονη μεχρι να περασει κ αυτο! πιο καλα εγω φενομαι σαν 6-7 μηνων παντα εκανα κοιλια μεγαλη κ στα αλλα ευτυχως δεν επερνα κιλα πολλα κ παρολο που ειχα μεγαλη κανω μικρα μωρα δεν εχει λενε σημασια..

για τα κιλα, ο γιατρος μου ειπε οτι ειμαι πολυ καλα. 3 μερες πριν μπω στον 5ο με ζυγισε κ εχω παρει 3,9 κιλά. μου ειπε οτι στον 7ο νερο θα πινω κ θα παίρνω κιλα.

αυτό που φοβαμαι, είναι να μην ειναι πολυ μεγαλο το μωρο. ο αντρας μου κ ψηλό μωρο γεννήθηκε, αλλα κ 4200 κιλά. ήταν ενα τερατακι...χαχαχαχα

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

μωρε ειμαι κακομαθημενη.πρωτη μου εγκυμοσυνη και βαλθηκαν ολοι να με ευχαριστησυον.φαε κι αυτο,φαε κι εκεινο και ξεχασα την ουσια.!!!και να πεις οτι γενικα εχω κιλα??οχι.ειμαι κανονικη παντα και τρωω σωστα.γιαυτο εχω νευριασει με τον εαυτο μου.τελος ομως τωρα.εισαι πολυ τυχερη αλλα να μου πεις τρεχεις με τα μικρα ολη μερα!!!δεν ξεκουραζεσαι καθολου.

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

για τα κιλα, ο γιατρος μου ειπε οτι ειμαι πολυ καλα. 3 μερες πριν μπω στον 5ο με ζυγισε κ εχω παρει 3,9 κιλά. μου ειπε οτι στον 7ο νερο θα πινω κ θα παίρνω κιλα.

αυτό που φοβαμαι, είναι να μην ειναι πολυ μεγαλο το μωρο. ο αντρας μου κ ψηλό μωρο γεννήθηκε, αλλα κ 4200 κιλά. ήταν ενα τερατακι...χαχαχαχα

μας εκανες την καρδια περιβολι!!παει και το νερο τωρα!!!

6KuQp2.png

μην νομιζει κ εγω σοκ επαθα οταν με ζυγισε. η απορια μου ήταν που τα πήρα;;;;;:evil: ομως εχω ενα κακο, τρωω ψωμι, στο χερι μου το μεσημερι θα κραταω παντα ψωμί. θα φαω το απογευμα ψωμι τυρι κ ντοματα. αρα πιστεύω οτι αυτό μου κανει την ζημια.

μην νομιζει κ εγω σοκ επαθα οταν με ζυγισε. η απορια μου ήταν που τα πήρα;;;;;:evil: ομως εχω ενα κακο, τρωω ψωμι, στο χερι μου το μεσημερι θα κραταω παντα ψωμί. θα φαω το απογευμα ψωμι τυρι κ ντοματα. αρα πιστεύω οτι αυτό μου κανει την ζημια.

τετοια ζημια τη θελω κι εγω!!!α καλη ιδεα παντως.αμα κοψω τελειως το ψωμι?????

6KuQp2.png

μας εκανες την καρδια περιβολι!!παει και το νερο τωρα!!!

χαχαχαχα...

φανταζομαι οτι μου το ειπε, γιατι μαλλον τοτε το παιδι παιρνει κιλά κ αρα θα ναι δικά του. εμενα στην αρχη πηγαν οι δικοι μου να με καλομαθουν, αλλα τους το εκοψα. βεβαια εχω κ εναν αντρα κερβερο, παει κατα γραμμα τις εντολες του γιατρου. αλλα κ εγω εχω μετρο, προσπαθω τουλαχιστον οσο γινεται να τρωω πολλα λαχανικα, κ λιγα γλυκα, αν κ μου λειπουν τα παγωτα....:(

οταν γεννησω, θελω να φαω 1 μπολ οικογενειακό παγωτο, να βγαλω το άχτι μου......χαχαχαχα

τετοια ζημια τη θελω κι εγω!!!α καλη ιδεα παντως.αμα κοψω τελειως το ψωμι?????

νομιζω οτι μια φετα το μεσημερι κ μια το βραδυ κ ειδικα αν ειναι ολικής δεν πειραζει. εγω 1ον δεν τρωω μονο 1 φετα κ 2ον δεν μου αρεσει το ολικης, αρα να τα κιλακια

Διαφημίσεις

το μονο που φοβαμαι τωρα ειναι να μην παρω κιλα ενω δεν θα τρωω.ολικης το τρωω ευτυχως.παντως απο χθες που πηγα στο γιατρο με εχειπιασει μια τοσο καλη διαθεση.σαν να ηρεμησα ακομα πιο πολυ!!!εσεις σκεφτεστε πως θα ειναι υτο μωρακι σας οταν ε το ωκαλο γεννηθει?εγω ξυπναω με τη σκεψη οτι το χω αγκαλια μου..

6KuQp2.png

Τι κανετε κοριτσια?

Εγω σημερα δεν ειμαι πολυ καλα ειχα αιμα απι χθες το βραδυ....το μωρο ειναι κσλα αλλα εχω κατατρομαξει και τα νευρα μου χαλια...ειναι δυνατον να ειμαι ετσι και να εζω εναν ανθρωπο πανω απο το κεφαλι μου να μου λεει να μην δειχνω οτι στεναχωριεμαι για να μηβ αγχωνω τον αντρα μου.....ειναι δυνατον να ακουω τετοια.....η με το που τριβω λιγο το ματι τι ειπα να μην κλαις....μα δεν κλαιω.....αλλα κι αν θελω να κλαψω θα το κσνω δεν θα μιυ πει κανενας πως να νιωθω....οταν εχω εναν ανθρωπο πανω απο το κεφαλι μου να μου λεει καθε λιγο μη στεναχωριεσαι πιο πολυ με κανει και νιωθω χαλια.....και δεν καταλαβα εγω θελω κουραγιο τωρα οχι να δινω εγω στους αλλους.....δεν ξερωαν ειμαι υπερβολικη αλλα νιωθω πολυ μεγαλη πιεση....ευτυχως ο αντρας μου με καταλαβαινει και ευτυχως σε λιγες ωρες ερχεται η μανουλα μου

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

το μονο που φοβαμαι τωρα ειναι να μην παρω κιλα ενω δεν θα τρωω.ολικης το τρωω ευτυχως.παντως απο χθες που πηγα στο γιατρο με εχειπιασει μια τοσο καλη διαθεση.σαν να ηρεμησα ακομα πιο πολυ!!!εσεις σκεφτεστε πως θα ειναι υτο μωρακι σας οταν ε το ωκαλο γεννηθει?εγω ξυπναω με τη σκεψη οτι το χω αγκαλια μου..

ε καλα, ποσες φορες ειμαστε ξαπλωμένοι κ λεμε οτι του χρόνου τετοιο καιρο θα το χουμε αγκαλια μας κ θα παιζουμε κ αλλα τετοια. ειναι φυσικό να το σκεφτόμαστε συνεχεια.

Τι κανετε κοριτσια?

Εγω σημερα δεν ειμαι πολυ καλα ειχα αιμα απι χθες το βραδυ....το μωρο ειναι κσλα αλλα εχω κατατρομαξει και τα νευρα μου χαλια...ειναι δυνατον να ειμαι ετσι και να εζω εναν ανθρωπο πανω απο το κεφαλι μου να μου λεει να μην δειχνω οτι στεναχωριεμαι για να μηβ αγχωνω τον αντρα μου.....ειναι δυνατον να ακουω τετοια.....η με το που τριβω λιγο το ματι τι ειπα να μην κλαις....μα δεν κλαιω.....αλλα κι αν θελω να κλαψω θα το κσνω δεν θα μιυ πει κανενας πως να νιωθω....οταν εχω εναν ανθρωπο πανω απο το κεφαλι μου να μου λεει καθε λιγο μη στεναχωριεσαι πιο πολυ με κανει και νιωθω χαλια.....και δεν καταλαβα εγω θελω κουραγιο τωρα οχι να δινω εγω στους αλλους.....δεν ξερωαν ειμαι υπερβολικη αλλα νιωθω πολυ μεγαλη πιεση....ευτυχως ο αντρας μου με καταλαβαινει και ευτυχως σε λιγες ωρες ερχεται η μανουλα μου

καλή μου, μην ακους κανενα.

εσενα πρεπει να στηρίζουν οχι εσυ τους αλλους. οταν ειδα στην αρχη κ εγω αιμα, εκλεγα ασταματητα. ο αντρας μου με κραταγε αγκαλια κ ξεσπασε κ αυτός σε κλάματα χωρις να τον δω εγω, οταν βγηκε στην βεραντα να κανει τσιγαρο.πηρε τηλ την μαμα μου κ εκλεγε, αλλα οταν ηρθε σε μενα τιποτα, επρεπε να μου δειξει οτι πρεπει να μαστε δυνατοι οτι κ να γινει.μου το ειπε πριν λιγο καιρο κ μου περιεραψε κ εκεινη την στιγμη πως ενιωθε. κ οι 2 εχουμε την ιδια αγωνια, αλλα εμας που το κουβαλαμε πιστευω ποναμε περισσότερο.

Τι κανετε κοριτσια?

ελενακι μου, καλημερα και υπομονη! χεστους ολους και φροντισε τον εαυτο σου και πανω απ ολα το μωρακι σου! ο αντρας μας, ο μπαμπας, η μαμα, ο πεθερος, η πεθερα... ολοι ερχονται μετα απο εσας τους δυο!!! εσυ κανε αυτο που νιωθεις... μην αφηνεις κανενα να καταπιεζει τα συναισθηματα σου! μονο να θυμασαι οταν στεναχωριεσαι ή κλαις, οτι το μωρακι σου ακουει τους χτυπους της καρδιας σου και νιωθει ποτε δεν εισαι καλα... περνας δυσκολα, αλλα αφου τον εχεις στην κοιλιτσα σου, του χρωστας να τον προστατευεις! εσυ κι αυτος ειστε μαζι! μην σου το χαλας αυτο!!! ολα θα φτιαξουν!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...