Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσουδια τι κανετε ??????εγω ψωφισααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα πρωτη μερα στη δουλεια τα ειδα ολα!!

καλως το κοριτσι με την χοριακη!!!!!για προσεχε ομως.οχι πολλη κουραση.εχουμε ορμονη να ανεβασουμε!!!!χεχεχεχε

6KuQp2.png

καλως το κοριτσι με την χοριακη!!!!!για προσεχε ομως.οχι πολλη κουραση.εχουμε ορμονη να ανεβασουμε!!!!χεχεχεχε

χαχαχαχαχαχα ναι προσεχω , δεν σηκωσα τιποτα απο βαρος απλα πονοκεφαλιαστικα με τους αριθμους και τα χαρτια τρελα τρελα τρελα!!!εσεις τι κανετε εγκυουλες ολα καλα ???

Εγω λεω να παω να κανω ενα μπανακι και να ταβλιαστωωωωωωωωωω!!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

εγω ειμαι καλααααααααααααα παντως!!!!πηγα γιατρο,ειδα την(πιθανον)κορη μου και εχω χαζεψει.βεβαια μου κοψε το βηχα ο doc γιατι απο τοτε που εμεινα εγκυος πηρα 7 κιλα!ναι καλα διαβασατε!πειναω τωρα λεμε!!

6KuQp2.png

εγω ειμαι καλααααααααααααα παντως!!!!πηγα γιατρο,ειδα την(πιθανον)κορη μου και εχω χαζεψει.βεβαια μου κοψε το βηχα ο doc γιατι απο τοτε που εμεινα εγκυος πηρα 7 κιλα!ναι καλα διαβασατε!πειναω τωρα λεμε!!

Κοριτσακι το μυστικο ειναι ΚΑΛΟ πρωινο και μετα καθε 3 ωρες να τσιμπας ,φρουτακια , ξηρους καρπους αναλατους , κριτσινακια ολικης , μισες μεριδες μεσημεριανο και βραδυνο και πολυ νερο για να μην πεινας!Εγω ετσι εκανα και πηρα μονο 9 κιλα μερχρι 38 εβδομαδες!Τα πιο πολλα τα εβαλα απο 24 εβδομαδες μεχρι 32!πριν και μετα ημουν οκ

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

images?q=tbn:ANd9GcShiBSLjk6SqafBu6pLIEmbHGLJqM5IUa_6GqXpAPjJGvxxtyYLrA

καλημέρααααα

καλε τι πρ'αγματα είναι αυτά......;;;;;;;;;

ειμαστε εγκυούλες, πως θ αντέξουμε;;;;; :tongue::tongue:

δεν εχω κ σε σοκολατα τίποτα πρωι πρωι, για να επαναφέρω το μυαλό μου

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

καλημέρααααα

καλε τι πρ'αγματα είναι αυτά......;;;;;;;;;

ειμαστε εγκυούλες, πως θ αντέξουμε;;;;; :tongue::tongue:

δεν εχω κ σε σοκολατα τίποτα πρωι πρωι, για να επαναφέρω το μυαλό μου

χαχαχαχχαχαχχα καλημερα!!!! ευτυχως δεν ειμαι κ πολυ του γλυκου:P

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

χαχαχαχχαχαχχα καλημερα!!!! ευτυχως δεν ειμαι κ πολυ του γλυκου:P

εχω βρει μια συνταγη για σουφλέ σοκολατας, όπως αυτό στην φωτογραφια. το έχω ονομάσει "οργασμό", γιατί όλοι συμφώνησαν όταν το εφαγαν οτι ειναι η ιδια απολαυση...;) εχω να φαω γλυκο κ ειδικά σοκολατοειδές απο τοτε που εμεινα εγκυος. σπανια τρωω γλυκα τωρα, αλλα όλο λευκα μου φερνουν :mad:

πως εισαι ελενη? φουσκωνεις??

ευτυχως δεν με επιασε ξανα κολικός, αλλα τουμπανιάζω στο νερό. πολύυυ νερό!!!

απο φουσκωμα, τι να πω :( ειδικα τωρα που εχω μπει στον 5ο, όσοι με βλεπουν μου λενε οτι για 3ων με κανουν. δεν εχωω μεγαλη κοιλια. ειδικα αν φορεσω φορεμα ή φαρδια μπλούζα, ουτε καν το καταλαβαίνουν

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...