Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

σημερα δεν τον ακουσα νομιζω....:|:-|

και ποναω πλαγια και πισω κοντα στο νεφρο ολη μερα, ελαφρυα μεν

ισως το πλακωσα στον υπνο μου χθες το βραδυ...

πηγα και στα λιντλ και πηρα ενα παντελονι -φορμα εγκυμοσυνης

αλλα μου ειναι πολυ φαρδυ στα μπουτια:D:D δεν πειραζει το πολυ πολυ να το εχω μονο για το σπιτι αλλωστε και για το σπιτι χρειαζομαστε

ολη μερα εξω θα ειμαι?

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τα περισσοτερα μαιευτηρια λενε οτι επιτρεπονται ο συζυγος και συγγενεις αιματος... αυτο βεβαια ποικιλει απο κλινικη σε κλινικη και γιατρο σε γιατρο... ξερω περιπτωση κοπελας που ο αντρας ηταν στο εξωτερικο και ειχε χασει τη μητερα της, ο πατερας της ειχε καρδια και δεν αντεχε και αφησαν την αδερφη της να μπει ως συγγενη αιματος β'βαθμου... σε αλλη περιπτωση μπηκε χαριστικα ο πεθερος μιας γνωστης γιατι ηταν καρδιολογος και φιλος με τον γυναικολογο, ενω δεν θεωρειται συγγενης αιματος... οποτε εξαρταται και καλο ειναι οσες ενδιαφερεστε να ρωτησετε!

σε ευχαριστω κουκλα μου.θα τη ρωτησω.αργοτερα ομως!!

6KuQp2.png

Τι κανετε κοριτσια?Ολα καλα?Ευχομαι να ειστε ολεε κσλα...θα διαβασω τα νεα σας μολις παω σπιτι.

Εμεις ακομα στην κλινικη..πφ δεν περνανε οι μερες εδω μεσα!!!!!

κοριτσακι μου υπομονη..

6KuQp2.png

Κορίτσια μου είμαι κι εγω εδω!!! Τελείωσα απο τη γιατρο! Όλα προχωράνε φυσιολογικα!!! Αλλα το νινι παρόλο που κουνιοταν αρκετά είχε κάτσει οκλαδον και δεν έλεγε να ανοίξει τα ποδια του...! Αφού και η γιατρός έσκασε.. Μου είπε να πάω μέσα στην άλλη εβδομάδα να το δούμε...!

Β επιπέδου 10 Οκτώβρη!!!

χαχαχα.σας τυρραναει!!!εγω σημερα που πηγα ηταν σε μονιμη σταση να δουμε το φυλλο.δεν πειραζει.θα το δεις και θαναι και σιγουρο!!

6KuQp2.png

αχαχαχαχαχα....!!χαχαχα......κανω refresh συνεχεια κ μου βγαζει τα σχολια σας κ μπερδευομαι στην δουλεια μιλωντας κ στους πελατες κ κολλαει κ το Pc...αχαχαχαχαχαχα...!!ρε didi μπας κ εισαι εγω???Αχαχαχαχαχα!!σε ολα ταιριαζουμε πια....!!χεχεχεχεχε!χαιρετω σιγα σιγα...αν δεν προλαβω να ξαναμπω κ φυγω κατευθειαν για Κορινθο καλο ΣΚ...κ μιλαμε απο Δευτερα η Κυριακη βραδυ.....!!να περνατε ολεςςςς τελεια...κ να προσεχετε τα μωρουλακια σας.....!!σας φιλω ενα στο μαγουλο κ ενα στην κοιλιτσα...!!!:cool::cool::cool::cool::P:p:D:D

πραγματικα ρε κοριτσια δεν καταλαβαινω ποια ειναι αν δεν διαβασω το ονομα.γραφετε ακριβως ιδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):)

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

ton akoysa!!!!! 3 κλωτσιες μονο αλλα απο το ολοτελα καλη και η παναγιωτενα!!!!!

εφαγα το ρυζοτο που εκανα το μεσημερι μπας και αντιδρασει

βεβαια αντεδρασε αλλα με επιασαν καουρες

δεν πειραζει χαλαλι του!!:D:D:D:D:D:D:D:D

animal-graphics-bears-884060.gif

UzVGp2.png

πραγματικα ρε κοριτσια δεν καταλαβαινω ποια ειναι αν δεν διαβασω το ονομα.γραφετε ακριβως ιδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):)

ευτυχως εχουμε διαφορετικα τικερακια!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

τι κανεις κοριτσακι ??

να σου πω εσεις κοριτσακι εχετε ε?

UzVGp2.png

ντι ντι μου με ριζοτο περιμενεις αντιδρασεις φαε εν ασουφλε σοκολατας να δεις κατι γκολ που θα βαζει

απο τα αποδυτηρια ( που λεει και η διαφημηση)

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

ντι ντι μου με ριζοτο περιμενεις αντιδρασεις φαε εν ασουφλε σοκολατας να δεις κατι γκολ που θα βαζει

απο τα αποδυτηρια ( που λεει και η διαφημηση)

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ ο πιου!!!!!

μην ανησυχεις τον περιποιηθηκα εγω!! στα λιντλ που πηγα για να παρω το παντελονι πηρα και τα κοχυλια (ξερεις ποια λεω?)

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

ευτυχως εχουμε διαφορετικα τικερακια!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

τι κανεις κοριτσακι ??

να σου πω εσεις κοριτσακι εχετε ε?

ναι didi μου.κατα πασα πιθανοτητα.υποψηφια νυφη για τον ακη σου.να ρχομαι στη ροδο που μαρεσει πολυ!!!!χαχαχαχα

6KuQp2.png

Καλημέρα!

Καλώς ήρθες Ασπασία! Υπομονή με τη νύστα και την κούραση, σε μερικές εβδομάδες θα σου φύγει. Κι εγώ κοιμόμουν όρθια μέχρι την 12η - 13η εβδομάδα!

real thing, δεν έχω ιδέα τι ισχύει. Εγώ θεωρούσα αυτονόητο πως μόνο ο άντρας σου μπορεί να μπει στον τοκετό, αλλά ίσως να μην είναι έτσι. Καλύτερα να ρωτήσεις το γιατρό σου.

Cristy, τι νέα από τον υπέρηχο; Τι κάνουν τα διδυμάκια; Ξέρεις φύλα;

μονο τη γιαγια μου θελω!!!ηταν μαια και εχω και τρελλη αδυναμια.και το χουμε λιγο και παραδοση στις γεννες στο σοι!

6KuQp2.png

ναι didi μου.κατα πασα πιθανοτητα.υποψηφια νυφη για τον ακη σου.να ρχομαι στη ροδο που μαρεσει πολυ!!!!χαχαχαχα

εχει ζητηση ο ακης μου θα ερθετε ολες και θα διαλεξει αυτος:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...