Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

ΦΟΥΣΚΙΤΣΑ Κ στην Ικαρια που ζουν οι κουμπαροι μου εχει πιασει η κριση αλλα εκει ζεις πολυ πιο ανετα με πολυ απλα κ καθημερινα πραγματα παρα εδω...εγω δλδ εχω παει 3 φορες απο 10 μερες κ χειμωνα κ καλοκαρι...κ το σκεφτομουν πολυ σοβαρα με τον αμορε οτι αν χτυπα ξυλο γινει τιποτα με την δουλεια του που απολυουν αβερτα κοσμο επειδη με την δικη μου δεν θα τα βγαλουμε περα με τον δικο μου μισθο που ειναι 5ωρο να διναμε κανενα στρεμμα απο εκει κ να φτιαχναμε κατι ενοικιαζομενα που υπαρχουν εκει κ να επαιρνε κ ταξι ο αμορες εκει περα....η κουμπαρα εχει ταξιδιωτικο γραφειο εκει οποτε καπως θα τα βολευαμε...ασε που τα ενοικια εκει ειναι πολυ χαμηλα...ξεκινανε απο 150 ευρο....!!σιγουρα ομως εχει κ τα αρνητικα...!στη κρητη που ειναι η αδερφη του αμορε μονιμα κ εχει τελειωσει μηχανολογος η κοπελα δεν βρισκει ουτε σε καφετερια....παει σε καφετερια κ της λενε για καθαριστρια...!!οσο για τα ζαρζαβατικα ακριβως την ιδια σειρα εχουν κ τα πεθερικα μου μονο που τωρα ειμαστε στην φαση του ξυλαγγουρου κ της μελιτζαναας....δηλαδη ιμαμ μπαιλντι κ σαλατα μονο με ξυλαγγουρο...αχαχαχαχαχα!!παλι καλα να λεμε..!

μπαρμπουλα μαλλον μπερδευτηκες:D:D:D

εγω σου ειπα για κριση και ζαρζαβατικα απο τον κηπο των γονιων μου:tongue::tongue:

ακομη και σε αυτο ταιριαξαμε αλλα τρομαξες μαλλον αχαχαχααχαχαχαχαχαχ

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γενικα ειναι ζεστο το σπιτι μας, αλλα θυμαμαι κι απτα αδερφια μου που ελεγε ο γιατρος ενα λιγοτερο απο εμας! ειμαστε και περιπτωση βεβαια... ο αντρας μου φοραει κοντομανικα το χειμωνα κι εγω τα λεγομενα "ανοιξιατικα"...

πιο καλα εμενα τα παιδια μου χειμωνα καλοκαιρι ειναι γυμνα τους φωναζω βεβαια τα ντυνω κ αυτοι τα βγαζουν βγαινουν κ ετσι εξω το χειμωνα τι να τα κανω που δεν θελουν τα πολλα??? χαχαχαχα

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

αχαχαχαχαχα....!!χαχαχα......κανω refresh συνεχεια κ μου βγαζει τα σχολια σας κ μπερδευομαι στην δουλεια μιλωντας κ στους πελατες κ κολλαει κ το Pc...αχαχαχαχαχαχα...!!ρε didi μπας κ εισαι εγω???Αχαχαχαχαχα!!σε ολα ταιριαζουμε πια....!!χεχεχεχεχε!χαιρετω σιγα σιγα...αν δεν προλαβω να ξαναμπω κ φυγω κατευθειαν για Κορινθο καλο ΣΚ...κ μιλαμε απο Δευτερα η Κυριακη βραδυ.....!!να περνατε ολεςςςς τελεια...κ να προσεχετε τα μωρουλακια σας.....!!σας φιλω ενα στο μαγουλο κ ενα στην κοιλιτσα...!!!:cool::cool::cool::cool::P:p:D:D

Jr39p2.png

αχαχαχαχαχα....!!χαχαχα......κανω refresh συνεχεια κ μου βγαζει τα σχολια σας κ μπερδευομαι στην δουλεια μιλωντας κ στους πελατες κ κολλαει κ το Pc...αχαχαχαχαχαχα...!!ρε didi μπας κ εισαι εγω???Αχαχαχαχαχα!!σε ολα ταιριαζουμε πια....!!χεχεχεχεχε!χαιρετω σιγα σιγα...αν δεν προλαβω να ξαναμπω κ φυγω κατευθειαν για Κορινθο καλο ΣΚ...κ μιλαμε απο Δευτερα η Κυριακη βραδυ.....!!να περνατε ολεςςςς τελεια...κ να προσεχετε τα μωρουλακια σας.....!!σας φιλω ενα στο μαγουλο κ ενα στην κοιλιτσα...!!!:cool::cool::cool::cool::P:p:D:D

καλα να περασεις!!!!!!! φιλακια!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

ritsa μου οκ παω πασο αφου τα εχεις ολα οργανωμενα ΤΕΛΕΙΑ.....απλως ειπα την γνωμη μου...!:D:Dγειααααααααααα!!

μα δεν σου ειπα κατι ουτε το πειρα στραβα απλα επειδη δεν ειναι κατι καινουριο γιαυτο σου απαντησα αν δεν γνωριζα δεν θα απαντουσα αλλα θα τρομαζα..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

καλα να περασετε!!! ανταποδιδουμε τα φιλια...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Sapi μην ανησυχεις ετσι εκανε κι εμενα ο γιος μου και τον ειδαμε στη β επιπεδου!!Μεχρι τοτε ουτε φωτο δεν ηθελε εβγαινε με το χερι στο στομα, κουνιοτανε, γυριζε πλατη, εκλεινε τα ποδια!!!

Μακάρι να ειναι κι εμένα έτσι...!!! Υπάρχει περίπτωση να μην το δώ ούτε στη β επιπέδου;;;! Θα με σκάσει απο τώρα αυτο το παιδι...!!!!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Μακάρι να ειναι κι εμένα έτσι...!!! Υπάρχει περίπτωση να μην το δώ ούτε στη β επιπέδου;;;! Θα με σκάσει απο τώρα αυτο το παιδι...!!!!

χαχαχαχα το βλεπω απο τωρα πεισματαρικο!!!! εμενα κ τα 3 τα ειδα στην αυχενικη.. θα το δεις το μωρακι σιγουρα β' επιπεδου..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

...να ρωτησω κατι ασχετο... οσες ξερουν!

επειδη κοιταω για να αρχισω αγορες κι εγω... τα παπλωματα κουνιας ειναι βολικα? ή μηπως ειναι πολυ βαρια? θελουν και θηκη ή αρκει το πανωσεντονο? ο υπνοσακος μηπως βολευει πιο πολυ? αλλα μετα στο αλλαγμα (στην αρχη που ειναι συχνα) μηπως ειναι ταλαιπωρια?

αρα αυτα τα "σετ προικας" που σου βαζουν παπλωμα κουνιας μεσα δεν αξιζουν? υπνοσακο με χερακια μεσα ή εξω? βλεπω και τα δυο και μου κανει κουφο, τι δεν κρυωνουν τα χερια δηλαδη?

δωρο??? για κοριτσι πολλα... αλλα που θες να κινηθεις οικονομικα και σε τι τυπο περιπου?

το παπλωμα για νεογεννητο ειναι βαρυ. η αληθεια ειναι πως νεογενητο χειμωνα δεν εχω ιδεα. αλλα μη μαθεις το μωρο με πολλα εγω θα τις βαζω εσωρουχο φορμακι βελουτε κ κουβερτα κ επειδη θα ειμαι δεκεμβρη θα εχω ανοιχτο καλοριφερ λαδιου οχι ερκοντισιον.
να ξερετε οτι για τα πολυ μωρα δεν ειναι καλο να εχουν διαφορες θερμοκρασιας απο δωματιο σε δωματιο..

λοιπον να πω και εγω την γνωμη μου!

παπλωμα οχι τουλαχιστων μεχρι να χρονισει , εγω εβαζα φλις κουβερτουλα διπλωμενη στα δυο αρα ηταν σαν να ειχε δυο!

ο καθενας οπως βολευετε! με τα τον χρονο ειχα μια χοντρη κουβερτα μεσα σε παπλωματοθηκη( μεγαλη ταλαιπωρια)

οσο για την θερμοκρασια δωματιου , ( μετα την συμβουλη της παιδιατρου)την ημερα 20-21 σταθερα σε ολο το σπιτι ( εχουμε να καψουμε παλι τα μαλλιοκεφαλα μας ) και το βραδυ 19-19,5

οσο για το καλοκαιρι εγω εχω ενα θεμα , δεν ζεστενομαι σχεδον ποτε, ετσι την πατησα και επαθε το παιδακι μου 8 μηνων θερμοπληξια!

αρα κλιματιστικο 27 βαθμους σταθερα ( εβλεπα αν ιδρωνε και το αναβα)

για να δουμε το παιδι αν ζεστενεται ή κρυωνει πιανουμε την κοιλιτσα του.

Η δικια μου ηταν απο τα παιδακια με παγωμενα χερακια και ηταν λαθος να υπολογισουμε μονο απο τα χερια και να νομιζουμε οτι κρυωνει! Ωστοσο τα γαντακια μας βολεψαν για αρχη ( μετα τα ετρωγε και τα μουλιαζε)

καθε παιδακι ομως ειναι διαφορετικο!

α ! μην ξεχασω η παιδιατρος μας ειχα πει να ελενχουμε και την υγρασια αλλα δεν θυμαμαι να σας πω πολλα , μονο οτι βαζαμε πανω στα καλοριφερ μπρικια με νερο να μην ξερενεται ο αερας και καμια φορα βαζαμαι μεσα και φυλλα ευκαλυπτου! εχει και σε μορφη ελαιων( νομιζω apivita) αλλα εγω προτημω απο το δεντρο

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Διαφημίσεις

Ηρθα σπιτι εκανα οοοολες τις δουλειες εφτιαξα τα πραγματα που ειναι να παρουμε κ εκατσαααααα μεχρι να ερθει ο αμορες να φυγουμε....!!!αντε εχει φτιαξει η πεθερουλα ψαρακι κ τηγανιτο κ ψητο....χορτα κ πατατες κ τηγανιτες κ στον φουρνο..ολα τα τηγανιτα θα φαω σημερα....αχαχαχα.!!

αυτο για το δωματιο κ τις θερμοκρασιες δεν τα ξερω ακομη....το μονο που ξερω κ το κανω κ εγω ειναι αυτο με το μπρικι με νερο...κ το κανω κ το καλοκαιρι με το κλιματιστικο γιατι αλλιως ξεραινεται ο λαιμος μου...!!τωρα τα υπολοιπα νομιζω τα λεει ο παιδιατρος...κ ο καθε παιδιατρος υποθετω ειναι αλλιως...!!

ο παιδιατρος μας οταν ημασταν μικρα για παραδειγμα ειχε πει στην μανα μου ενω ο αδερφος μου παθαινε σπασμους με τον πυρετο κ τον ετοιμαζε για νοσοκομειο να τον βγαλει γυμνο για 10 λεπτα εξω στο κρυο...η μανα μου πιστευε οτι θα παθει πνευμονια αλλα το εκανε...κ ο πυρετος επεσε σε μιση ωρα...οποιος το ακουει απορει αλλα οταν σου εχει σωσει το παιδι ο γιατρος απο πολλα πολλες φορες τον εμπιστευεσαι....εεεε εγω θα εχω τον γιο του παιδιατρου μου.....ιδιος κ τουτος απο οτι μαθαινω απο ανηψακια...!!:D:D:D:D

Jr39p2.png

Κορίτσια σηκώνω τα χέρια ψηλά!

Γράφετε πάρα πολύ γρήγορα, αν δεν ξαναρχίσει η κόρη μου σχολείο δεν μπορώ να σας παρακολουθήσω αναλυτικά...

Λοιπόν... μάλλον είναι ...διδυμούλες τα μωράκια μου

(δεν ξέρω γιατί αλλά με έχει πιάσει τρελή χαρά με αυτό το ενδεχόμενο).

Τα μωρούλια είναι πολύ πολύ καλά.

Το ένα είναι "φυτεμένο" δεξιά και πάνω με τον πλακούντα στην μεριά της κοιλίτσας μου και οι κλωτσιές πέφτουν πάνω του, οπότε θα αργήσω καθώς φαίνεται να το νιώσω.

Το άλλο είναι αριστερά και λίγο πιο κάτω με τον πλακούντα στη μεριά της πλάτης μου κι όπου νάναι θα νιάσω τα γνωστά "πεταλουδίσματα" από τη μεριά του.

Κατά τα άλλα, αν και παίρνω διπλή δόση σιδήρου legofer ο αιματοκρίτης μου από 35,5 έπεσε στο 30, οπότε θα αλλάξουμε το σκεύασμα και θα αυξήσουμε κι άλλο τη δόση γιατί στο 27,5 λέει πάω για μετάγγιση...

Τώρα, δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό μέρος για κουβέντα, γιατί μπορεί να έχω ΠΗΤ 13 Φεβρουαρίου σύμφωνα με τη ΤΕΡ μου, όμως τα διδυμάκια συνήθως σκάνε μύτη πιο νωρίς και θα είμαι τυχερή καθώς φαίνεται αν μπει ο Γενάρης...

Και για το ακόλουθο που ρωτάτε:

...να ρωτησω κατι ασχετο... οσες ξερουν!

επειδη κοιταω για να αρχισω αγορες κι εγω... τα παπλωματα κουνιας ειναι βολικα? ή μηπως ειναι πολυ βαρια? θελουν και θηκη ή αρκει το πανωσεντονο? ο υπνοσακος μηπως βολευει πιο πολυ? αλλα μετα στο αλλαγμα (στην αρχη που ειναι συχνα) μηπως ειναι ταλαιπωρια?

Εμένα στην κόρη μου με βόλεψαν οι υπνόσακοι τύπου "τσουβάλια" χωρίς μανίκια.

Είχα 2, να πλένω τον έναν και νάχω τον άλλον.

Τα παπλωματάκια για πολύ μωρά τα θεωρώ άχρηστα κι εντελώς διακοσμητικά.

Τα μωρά ως 3 μηνών έχε υπόψιν σου έχουν ένα αντανακλαστικό κλώτσημα όλη την ώρα, οπότε με παπλωματάκια κλπ κουβερτοειδή απλά θα έχεις άγχος για το ξεσκέπασμα...

Καμιά ταλαιπωρία στο άλλαγμα:

Βάζεις το μωρό ως έχει (με τον υπνόσακο) πάνω στην αλλαξιέρα.

Ξεκουμπώνεις τον υπνόσακο μέχρι κάτω και βγάζεις το κάτω μέρος του μωρού (ποπό-πόδια) εκτός υπνόσακου. (τα μανίκια του τα φοράς ακόμα).

Απλώνεις ένα σελτεδάκι κάτω από τον ποπό κι αλλάζεις κανονικά.

Θα πάρεις το "κολάει" σε χρόνο dt!!!

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Καλέ δεν σας προλαβαινω!!! Παραειστε γλωσοκοπάνες!!!

Καλωσηρθες Ασπασια μου στην παρέα μας! Με το καλο σου εύχομαι το μωρακι σου! Να πανε όλα καλα και να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!!! Μην ανησυχείς για την κούραση, όλες το είχαμε, μόλις περάσει το πρώτο τρίμηνο θα ξαναβρεις τη χαμένη σου ενέργεια!!! Που θα κανεις αυχενικη; Ειναι φανταστική εξεταση! Για πες μας για σένα! Πρώτο παιδάκι; Απο που είσαι;!

Αυχενική κανω στο ιατρειο του γιατρου μου και δίνω τα ίδια με την επισκεψη...

Ειμαι απο Αθηνα και ειναι το τρίτο μου παιδάκι εχω ήδη 2 αγόρια 3,5 (γενημμενος χειμωνα) και 2 ετών (γεννημενος καλοκαιρι) και ευχομαστε ολοι το τρίτο να κατουράει καθιστο:D

Η κουραση μαλλον οφειλεται στο γεγονος οτι μου έχουν πέσει πολλα μαζεμένα, δουλεια, σπιτι, παιδια εγκυμοσύνη δεν έχω βοηθεια εχω και τάση για εμετό (ευτυχως δεν κάνω αλλα ειμαι συνέχεια σε ετοιμοτητα...)

Δεν ξερω αν θα προλαβαινω να σας διαβαζω γιατι γραφετε πολλάαααααα

Αλλα παπλωμα σιγουρα όχι μεχρι τα 2 ο υπνοσακος βολευει και ειδικά αυτοι΄που έχουν φερμουαρ και ανοιγουν απο κάτω για το άλλαγμα και οχι πολυ χοντροι στην Ελλαδα ζουμε οχι στη Ρωσια...

Τα καλυτερα έρχονται...

USQXp2.png25G9p3.png

κοριτσακια μου (μπισκοτακι, ριτσα, ροδουλα, κριστυ, ασπασια και οποια αλλη ξεχασα), ευχαριστω!!! ησαστε ολες πολυ βοηθητικες... κατεληξα! θα παρω παντα και σεντονακια ξεχωριστα (οχι σε σετ με παπλωμα) και 2 υπνοσακους (που μου προτεινε και το μπισκοτακι σε καλη τιμουλα) και βλεπουμε! οτι θα θελει και ο μπεμπης!!! εχω και κουβερτουλες, οποτε οκ! :tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

χαχαχαχα το βλεπω απο τωρα πεισματαρικο!!!! εμενα κ τα 3 τα ειδα στην αυχενικη.. θα το δεις το μωρακι σιγουρα β' επιπεδου..

ελα!!!!! ο γιατρος μας δεν λεει στην αυχενικη! εσενα σου ειπε? εμας μας ελεγε στην αρχη πιο πολυ κοριτσι το βλεπει και μετα στο τελος μας ειπε να αυτο θα μπορουσε να ειναι και τσουτσουνακι

οποτε εγω πιστευα κοριτσι και ο ντιντος αγορι

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...