Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

κ εμενα η δικη μας η μικρη ενω καβαλουσε τα παντα κ οταν κοιμομασταν χωνοταν αναμεσα μας κ παλευα να της κοψω αυτο το συνηθειο που της εμαθαν τα πεθερικα μου μολις εκανα το τεστ καθαρισαμε με ατμο το υπνοδωματιο κ εκεινο το γλυκουλακι μου αυτοματα σταματησε να καβαλαει τα κρεβατια κ τους καναπεδες.....

:D:D

μιλας για σκυλακι ε?

εμας μας τα εχουν κοψει τα δωρα απο πριν.. κ ως μισθωτος καταλαβαινεις περικοπες κ αλλα. τωρα πειμενουμε ενα -30% παλι. κ εγω δεν δουλευω. 2 παιδια κ περιμενουμε 3 ασε το κεφαλι μου με επιασε.. τα δανεια καλα τρεχουν οι φοροι επισης. να σκασω μου ερχετε ηρθε η εφορια 1476 κ ενω λενε 6 κ 7 δοσεις μας τα εχουν κανει σε δυο δοσεις που θα βρω καθε μηνα 736Ε? αντε πια πρωι πρωι. κ για να ερθω ροδο θελω το λιγοτερο 300Ε για ολα μαζι καλα για εξετασεις δεν το σηζηταμε.

ριτσα μου μην τα σκεφτεσαι! ασε τον συζηγο να τα σκεφτεται αυτα τωρα εσυ εχεις την μπεμπουλα σου μεσα σου και πρεπει να εισαι ηρεμη χωρις αγχος!

οπως κ να εισαι νομιζω οτι εκεινη την ωρα σε ξυριζουν!εμενα η κουνιαδα μου που ηταν ετοιμη ''την περιποιηθηκαν'' κ αυτοι!!

θα ρωτησω το γιατρο οταν ερθει με το καλο ο καιρος

ξεκιναμε τον Νοεμβρη ολικη ανακαινιση κ μαζευουμε φραγκο φραγκο εδω κ ενα χρονο χρηματα με το καλο!!!!!....κ ακομα ειμαστε στα μισακ παλι καλα που ο πεθερος κανει μαναβικη και εμενα η μαμα μου με τον μπαμπα μου το εριξαν στην μαναβικη, στην αρχη τρωγαμε ολο μαρουλοσαλατες , μετα γεμιστα ντοματες,μετα κολοκυθακια μετα μελιτζανες, μετα μπαμιες και τωρα το εχουμε ριξει στην κολοκυθα ! ξαφνικα ερχεται η εφορια του αμορε....700 ευρο

ειμαστε απο τους "τυχερους" εμεις πηραμε επιστροφη αλλα γενικα ειμαστε και αφραγκοι :D...ξανα μανα....ουφ...κ μεσα σε ολα αυτα οι εξετασεις κλπ κλπ...αν τελικα περιμεναμε να κανουμε παιδακι οταν ανασαναμε οικονομικα δεν θα καναμε ποτε....!!παπαπα...!απογοητευση...παω να ζησω σε νησι τελικα....Κρητη η Ικαρια γιατι στην Αθηνα προκοπη δεν θα δουμε ποτε...!!ουφφφφ!!

δεν παιζει ρολο! παντου η κριση

νομιζω στην κρητη το παλευεουν ακομη!

οσο για το ξυρισμα η κουμπαρα μου πηγε φρεσκοξυρισμενη της ειπε η μαια παλι καλα γιατι αλλες ερχονται οπως να ναι κ δεν την ακουμπησε...κ της ειχε πει ο γιατρος οτι θα ειναι καλο να ειναι ξυρισμενη..!

αυτο ελεγα να κανω κι εγω

]Καλημερα ομορφες μανουλες!!!!!!!!!!![/b]

ερχεται σαβατοκυριακο ε?ωραια κ δροσερο καιρο εχει πλεον!!εγω φοραω απο κατω πια μακρια πυτζαμα κ απο πανω κοντομανικο κ καλτσες,φοβαμαι μην κρυωσω!!!!!!!!τι να κανουμε![/color]

ειστε καλα????[/color]

markela μου ευχομαι τα καλυτερα απο δευτερα!![/color]

didako τι ωραια που κλωτσαει συνεχεια ο μπεμπης σου!!αυτο περιμενω κ εγω,να μην ξαπλωνω για να πιασω ενα σκουντημα!!![/color]

ειμαι 16βδ κ 4 ημρ!!!

μετα την 18 η εβδομαδα ενιωσα την πρωτη κλωτσια

υπομονη σε λιγο θα το νιωθεις κι εσυ συχνοτερα!!!!!!:D:D:D

ο καιρος κ θα ρωτησω για να μαθω!!

στις κλινικες νομιζω πωςαν θελεις εσυ μπενει!!

αλλα κ εγω στις οδινες θα τον ηθελα μαλλον αν ηθελε κ αυτος αλλα στην αιθουσα τοκετων δεν ξερω.

ο αντρας μου ισως κ να μην αντεχε να ερχοταν μονο κ μονο για να στηριξει εμενα γιατι αν κ στεναχωριεται ευκολα κανει τον σκληρο για να αντεχω εγω,γιατι ειμαι πιο φοβιτσιαρα!!!!:D:D

αυτο με τις οδινες... δεν εχει μαθηματα ανωδυνου τοκετου πουθενα στη ροδο!:(:(:(:(

...να ρωτησω κατι ασχετο... οσες ξερουν!

επειδη κοιταω για να αρχισω αγορες κι εγω... τα παπλωματα κουνιας ειναι βολικα? ή μηπως ειναι πολυ βαρια? θελουν και θηκη ή αρκει το πανωσεντονο? ο υπνοσακος μηπως βολευει πιο πολυ? αλλα μετα στο αλλαγμα (στην αρχη που ειναι συχνα) μηπως ειναι ταλαιπωρια?

εμενα μου πηραν παπλωματακι για κουνια , αλλα εγω θα του παρω λικνο για τους πρωτους 6 μηνες

νομιζω στα νεογεννητα τους αρεσει να ειναι τυλιγμενα σαν μουμιες

καλα το κεφαλι εξω:D

φουσκιτσα απολυτως φυσιολογικο κ να μην το νιωθεις συνεχεια αλλα οποτε θελει εκεινο αλλα κ μονο οταν εισαι ξαπλα κ χαλαρη...ειναι πολυ μικρουλικο ακομη βρεεεεε κ παλι καλα που το νιωθουμε απο τοσο νωρις...κανονικα λενε οι πρωτομανες το νιωθουν μετα την 20η εβδομαδα..

didi κ εγω εχω αρχισει να το νιωθω πλεον ολο κ συχνοτερα....τωρα που ημοουν καθιστη ποσες ωρες κ δεν εγερνα προς τα πισω οταν σηκωθηκα για διαλειμμα καταλαβα ποσο εχω αρχισει να πιανομαι αν δεν γερνω προς τα πισω...!επισης δοκιμασα 2 παντελονια μου σημερα το πρωι για να μην βαλω παλι σορτσακι κ ενω κουμπωναν με δυσκολευαν πολυ...οποτε παλι με σορτσ....!

μονο καθιστη με κλωτσαει και ξαπλωμενη οταν βλεπω τηλεοραση τωρα ξεκινησε να κλωτσαει

μια φορα ημουν στον καναπε ξαπλωμενη μπρουμητα με το λαπτοπ στο κεφαλι και εγραφα(την τεταρτη ηταν προχθες) και αρχισε τα κλωτσομπουνιδια!" ε μανα με στριμωξες!!!"

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

επειδη κοιταω για να αρχισω αγορες κι εγω... τα παπλωματα κουνιας ειναι βολικα? ή μηπως ειναι πολυ βαρια? θελουν και θηκη ή αρκει το πανωσεντονο? ο υπνοσακος μηπως βολευει πιο πολυ? αλλα μετα στο αλλαγμα (στην αρχη που ειναι συχνα) μηπως ειναι ταλαιπωρια?

Κατια παπλωμα δε βαζεις μεχρι 1-2 χρονων...παρε υπνοσακο και κοιτα να δεις αν εχει πολλα tog, ειναι η μοναδα μετρησης για τους υπνοσακους αν τους θες για χειμωνα ή για καλοκαιρι, οσο πιο πολλα τοσο πιο βαρυς ο υπνοσακος. Κι εχεις και το νου σου ησυχο μη πνιγει το παιδι με το παπλωμα. Εγω μεχρι τα δυο του αλλαξα 3 υπνοσακους και μολις τον εβαζα μεσα αποκοιμιοταν ο κακομοιρης! Τωρα που περπαταει καμια συζητηση για υπνοσακο αλλα υπαρχουν και με ποδαρακια να θελεις να συνεχισεις ετσι.

Βαριεμαι κοριτσια...ψαχνω δωρο για την ανιψια μου που κλεινει το πρωτο της χρονο και δε βρισκω τιποτα πρωτοτυπο...ουφ

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Τι κανετε κοριτσια?Ολα καλα?Ευχομαι να ειστε ολεε κσλα...θα διαβασω τα νεα σας μολις παω σπιτι.

Εμεις ακομα στην κλινικη..πφ δεν περνανε οι μερες εδω μεσα!!!!!

κοριτσακι μην απελπιζεσαι το σημαντικο ειναι οτι ειστε και τα 2 σας μια χαρα!!!!

φιλια πολλα!!!!

UzVGp2.png

Κορίτσια μου είμαι κι εγω εδω!!! Τελείωσα απο τη γιατρο! Όλα προχωράνε φυσιολογικα!!! Αλλα το νινι παρόλο που κουνιοταν αρκετά είχε κάτσει οκλαδον και δεν έλεγε να ανοίξει τα ποδια του...! Αφού και η γιατρός έσκασε.. Μου είπε να πάω μέσα στην άλλη εβδομάδα να το δούμε...!

Β επιπέδου 10 Οκτώβρη!!!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Κατια παπλωμα δε βαζεις μεχρι 1-2 χρονων...παρε υπνοσακο και κοιτα να δεις αν εχει πολλα tog, ειναι η μοναδα μετρησης για τους υπνοσακους αν τους θες για χειμωνα ή για καλοκαιρι, οσο πιο πολλα τοσο πιο βαρυς ο υπνοσακος. Κι εχεις και το νου σου ησυχο μη πνιγει το παιδι με το παπλωμα. Εγω μεχρι τα δυο του αλλαξα 3 υπνοσακους και μολις τον εβαζα μεσα αποκοιμιοταν ο κακομοιρης! Τωρα που περπαταει καμια συζητηση για υπνοσακο αλλα υπαρχουν και με ποδαρακια να θελεις να συνεχισεις ετσι.

Βαριεμαι κοριτσια...ψαχνω δωρο για την ανιψια μου που κλεινει το πρωτο της χρονο και δε βρισκω τιποτα πρωτοτυπο...ουφ

αρα αυτα τα "σετ προικας" που σου βαζουν παπλωμα κουνιας μεσα δεν αξιζουν? υπνοσακο με χερακια μεσα ή εξω? βλεπω και τα δυο και μου κανει κουφο, τι δεν κρυωνουν τα χερια δηλαδη?

δωρο??? για κοριτσι πολλα... αλλα που θες να κινηθεις οικονομικα και σε τι τυπο περιπου?

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου είμαι κι εγω εδω!!! Τελείωσα απο τη γιατρο! Όλα προχωράνε φυσιολογικα!!! Αλλα το νινι παρόλο που κουνιοταν αρκετά είχε κάτσει οκλαδον και δεν έλεγε να ανοίξει τα ποδια του...! Αφού και η γιατρός έσκασε.. Μου είπε να πάω μέσα στην άλλη εβδομάδα να το δούμε...!

Β επιπέδου 10 Οκτώβρη!!!

Sapi μην ανησυχεις ετσι εκανε κι εμενα ο γιος μου και τον ειδαμε στη β επιπεδου!!Μεχρι τοτε ουτε φωτο δεν ηθελε εβγαινε με το χερι στο στομα, κουνιοτανε, γυριζε πλατη, εκλεινε τα ποδια!!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Τι κανετε κοριτσια?Ολα καλα?Ευχομαι να ειστε ολεε κσλα...θα διαβασω τα νεα σας μολις παω σπιτι.

Εμεις ακομα στην κλινικη..πφ δεν περνανε οι μερες εδω μεσα!!!!!

υπομονη, κουκλιτσα! θα περασουν οι μερες, θα παρεις την κοιλιτσα σου και θα σαι παλι σπιτι... μην το σκεφτεσαι! ολα καλα!!! ηθικο υψηλα... να ναι χαρουμενος κι ο μπεμπης! ;););)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

αρα αυτα τα "σετ προικας" που σου βαζουν παπλωμα κουνιας μεσα δεν αξιζουν? υπνοσακο με χερακια μεσα ή εξω? βλεπω και τα δυο και μου κανει κουφο, τι δεν κρυωνουν τα χερια δηλαδη?

δωρο??? για κοριτσι πολλα... αλλα που θες να κινηθεις οικονομικα και σε τι τυπο περιπου?

Υπνοσακο τον βαζεις με φορμακι απο μεσα...εξαρταται ποσα tog ειναι και τη θερμοκρασια εχεις μεσα στο δωματιο...τα λεει ολα στη συσκευασια...θα σου στειλω ενα σαιτ να δεις εγω απο κει παιρνω κι ειναι και οικονομικοι. Το χειμωνα εννοειται οτι τον βαζεις μαζι με μανικακι στο παιδι!

Ασε ασε δωρα ψαχνω δωρο δε βρισκω...τα εχει και ολα αυτο το παιδι δε ξερεις τι να του παρεις!!! Πιο πολυ κατι πρωτοτυπο ψαχνω και να μη ξεφευγει απο τιμη εννοειται!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

ΦΟΥΣΚΙΤΣΑ Κ στην Ικαρια που ζουν οι κουμπαροι μου εχει πιασει η κριση αλλα εκει ζεις πολυ πιο ανετα με πολυ απλα κ καθημερινα πραγματα παρα εδω...εγω δλδ εχω παει 3 φορες απο 10 μερες κ χειμωνα κ καλοκαρι...κ το σκεφτομουν πολυ σοβαρα με τον αμορε οτι αν χτυπα ξυλο γινει τιποτα με την δουλεια του που απολυουν αβερτα κοσμο επειδη με την δικη μου δεν θα τα βγαλουμε περα με τον δικο μου μισθο που ειναι 5ωρο να διναμε κανενα στρεμμα απο εκει κ να φτιαχναμε κατι ενοικιαζομενα που υπαρχουν εκει κ να επαιρνε κ ταξι ο αμορες εκει περα....η κουμπαρα εχει ταξιδιωτικο γραφειο εκει οποτε καπως θα τα βολευαμε...ασε που τα ενοικια εκει ειναι πολυ χαμηλα...ξεκινανε απο 150 ευρο....!!σιγουρα ομως εχει κ τα αρνητικα...!στη κρητη που ειναι η αδερφη του αμορε μονιμα κ εχει τελειωσει μηχανολογος η κοπελα δεν βρισκει ουτε σε καφετερια....παει σε καφετερια κ της λενε για καθαριστρια...!!οσο για τα ζαρζαβατικα ακριβως την ιδια σειρα εχουν κ τα πεθερικα μου μονο που τωρα ειμαστε στην φαση του ξυλαγγουρου κ της μελιτζαναας....δηλαδη ιμαμ μπαιλντι κ σαλατα μονο με ξυλαγγουρο...αχαχαχαχαχα!!παλι καλα να λεμε..!

Jr39p2.png

το παπλωμα για νεογεννητο ειναι βαρυ. η αληθεια ειναι πως νεογενητο χειμωνα δεν εχω ιδεα. αλλα μη μαθεις το μωρο με πολλα εγω θα τις βαζω εσωρουχο φορμακι βελουτε κ κουβερτα κ επειδη θα ειμαι δεκεμβρη θα εχω ανοιχτο καλοριφερ λαδιου οχι ερκοντισιον.

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

ritsa προσοχη με το καλοριφερ λαδιου....η κουμπαρα μου εβαζε αυτο στο μπεμπη για να μην εχει κλιματιστικο...κ σε συνδιασμο με τον θερμοσιφωνα σε περιπτωση που θελει μπανακι το παιδι της ηρθε το ρευμα 450 ευρο χωρις χαρατσι....εγκεφαλικο περασαν,,,,εμεις επειδη μαλλον το σπιτι δεν θα ειναι ετοιμο κ θα μενω στους δικους μου κ πηραν ταχυθερμοσιφωνακι...κ οσο για το σπιτι μας αν κ θα περασουμε σωληνες για καλοριφερ....καποια στιγμη ισως μπορεσουμε κ βαλουμε καυστηρα με νερο που εχει βγει πλεον.....σκεφτομαστε προς το παρον ξυλοσομπα που βρηκαμε τελεια κ πολυ μοντερνα...σαν τζακι φαινεται...!

Jr39p2.png

ritsa προσοχη με το καλοριφερ λαδιου....η κουμπαρα μου εβαζε αυτο στο μπεμπη για να μην εχει κλιματιστικο...κ σε συνδιασμο με τον θερμοσιφωνα σε περιπτωση που θελει μπανακι το παιδι της ηρθε το ρευμα 450 ευρο χωρις χαρατσι....εγκεφαλικο περασαν,,,,εμεις επειδη μαλλον το σπιτι δεν θα ειναι ετοιμο κ θα μενω στους δικους μου κ πηραν ταχυθερμοσιφωνακι...κ οσο για το σπιτι μας αν κ θα περασουμε σωληνες για καλοριφερ....καποια στιγμη ισως μπορεσουμε κ βαλουμε καυστηρα με νερο που εχει βγει πλεον.....σκεφτομαστε προς το παρον ξυλοσομπα που βρηκαμε τελεια κ πολυ μοντερνα...σαν τζακι φαινεται...!

το καλοριφερ το εχω απο το γιο μου για να εχω μια σταθερη θερμοκρασια στο σπιτι δεν το αναβω οταν δεν εχει κρυο κ το εχω παντα μετριο για να μην ειναι κ πολυ ζεστα κ εχω ηλιακο θερμοσιφωνα.

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Β επιπέδου 10 Οκτώβρη!!!

μπραβο κοριτσακι ολα καλα!!! το φυλο δεν πειραζει την αλλη εβδομαδα:D

UzVGp2.png

το παπλωμα για νεογεννητο ειναι βαρυ. η αληθεια ειναι πως νεογενητο χειμωνα δεν εχω ιδεα. αλλα μη μαθεις το μωρο με πολλα εγω θα τις βαζω εσωρουχο φορμακι βελουτε κ κουβερτα κ επειδη θα ειμαι δεκεμβρη θα εχω ανοιχτο καλοριφερ λαδιου οχι ερκοντισιον.

γενικα ειναι ζεστο το σπιτι μας, αλλα θυμαμαι κι απτα αδερφια μου που ελεγε ο γιατρος ενα λιγοτερο απο εμας! ειμαστε και περιπτωση βεβαια... ο αντρας μου φοραει κοντομανικα το χειμωνα κι εγω τα λεγομενα "ανοιξιατικα"...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...