Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

καλα ειμαι didi μου εσυ?? ο μπεμπης? τα νευρα μου με τους φορους δεν εχουμε να φαμε που λεει ο λογος κ αυτοι φορολογουν που να τα βρουμε??

ο μπεμπης πια κλωτσαει πολυ συχνα :D:D:D

μονο οι φοροι??? βαλε οτι εκοψαν και δωρο χριστουγεννων και επιδομα αδειας

καλα εμεις δεν εχουμε τετοια, οποτε τι ειχαμε τι χασαμε!(ανεργη εγω , ελευθερος επαγγελματιας ο ντιντος) αλλα οι υπολοιποι????

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κ εμενα η δικη μας η μικρη ενω καβαλουσε τα παντα κ οταν κοιμομασταν χωνοταν αναμεσα μας κ παλευα να της κοψω αυτο το συνηθειο που της εμαθαν τα πεθερικα μου μολις εκανα το τεστ καθαρισαμε με ατμο το υπνοδωματιο κ εκεινο το γλυκουλακι μου αυτοματα σταματησε να καβαλαει τα κρεβατια κ τους καναπεδες.....

βεβαια μολις φτανει στο εξοχικο στην Κορινθο τα καβαλαει ολα...ευελπιστω τωρα που θα παμε με το νεο ετος στο καινουριο σπιτι να ειναι κυρια κ να την μαθω να τα κανει ολα σωστα!!!:D:D

Jr39p2.png

ο μπεμπης πια κλωτσαει πολυ συχνα :D:D:D

μονο οι φοροι??? βαλε οτι εκοψαν και δωρο χριστουγεννων και επιδομα αδειας

καλα εμεις δεν εχουμε τετοια, οποτε τι ειχαμε τι χασαμε!(ανεργη εγω , ελευθερος επαγγελματιας ο ντιντος) αλλα οι υπολοιποι????

εμας μας τα εχουν κοψει τα δωρα απο πριν.. κ ως μισθωτος καταλαβαινεις περικοπες κ αλλα. τωρα πειμενουμε ενα -30% παλι. κ εγω δεν δουλευω. 2 παιδια κ περιμενουμε 3 ασε το κεφαλι μου με επιασε.. τα δανεια καλα τρεχουν οι φοροι επισης. να σκασω μου ερχετε ηρθε η εφορια 1476 κ ενω λενε 6 κ 7 δοσεις μας τα εχουν κανει σε δυο δοσεις που θα βρω καθε μηνα 736Ε? αντε πια πρωι πρωι. κ για να ερθω ροδο θελω το λιγοτερο 300Ε για ολα μαζι καλα για εξετασεις δεν το σηζηταμε.

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

δεν με πειραζουν οι τριχες τωρα για τη γεννα ανησυχω μην με ξυρισουν!:|

οπως κ να εισαι νομιζω οτι εκεινη την ωρα σε ξυριζουν!εμενα η κουνιαδα μου που ηταν ετοιμη ''την περιποιηθηκαν'' κ αυτοι!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Ενοειτε!Συμφωνω μαζι σου.Εγω δεν μπορουσα να το αντεξω γιαυτο και αναγκαστηκε!Τι να εκανε? εγω ειμαι και πολυ φοβητσιαρα με γιατρους και ειδικα με νοσοκομεια!!

εγω δεν φοβαμαι ουτε τους γιατρους ουτε τα νοσοκομεια!!στο κατω κατω μονο η παναγια μπορει να σε βοηθησει ευλογοντας κ φωτιζοντας τα μυαλα κ τα χερια των γιατρων!!κ την καρδια την δικη σου κ του μωρου σου!!

εγω φοβαμαι το αγνωστο,φοβαμαι τον πονο,δεν ξερω ποσο θα πονεσω κ ποση αντοχη εχω ,μονο αυτο!!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Διαφημίσεις

ας μην μιλαμε για εξοδα κοριτσια....ξεκιναμε τον Νοεμβρη ολικη ανακαινιση κ μαζευουμε φραγκο φραγκο εδω κ ενα χρονο χρηματα....κ ακομα ειμαστε στα μισα...κ μας ερχεται η δεη με τον νεο φορο....138 το ρευμα συνολο με δημους ερτ κ νεο χαρατσι 231.....παλι καλα που επειδη τα πεθερικα κ οι γονεις ξερουν οτι μαζευουμε λεφτα για το σπιτι ολο κ βοηθανε....κ παλι καλα που ο πεθερος κανει μαναβικη στον κηπο στην Κορινθο κ δεν αγοραζω πολλα ζαρζαβατικα....λιγο απο εδω λιγο απο εκει κατι μαζευεται κ ξαφνικα ερχεται η εφορια του αμορε....700 ευρο...ξανα μανα....ουφ...κ μεσα σε ολα αυτα οι εξετασεις κλπ κλπ...αν τελικα περιμεναμε να κανουμε παιδακι οταν ανασαναμε οικονομικα δεν θα καναμε ποτε....!!παπαπα...!απογοητευση...παω να ζησω σε νησι τελικα....Κρητη η Ικαρια γιατι στην Αθηνα προκοπη δεν θα δουμε ποτε...!!ουφφφφ!!

οσο για το ξυρισμα η κουμπαρα μου πηγε φρεσκοξυρισμενη της ειπε η μαια παλι καλα γιατι αλλες ερχονται οπως να ναι κ δεν την ακουμπησε...κ της ειχε πει ο γιατρος οτι θα ειναι καλο να ειναι ξυρισμενη..!

Jr39p2.png

]Καλημερα ομορφες μανουλες!!!!!!!!!!![/b]

ερχεται σαβατοκυριακο ε?ωραια κ δροσερο καιρο εχει πλεον!!εγω φοραω απο κατω πια μακρια πυτζαμα κ απο πανω κοντομανικο κ καλτσες,φοβαμαι μην κρυωσω!!!!!!!!τι να κανουμε!

ειστε καλα????

markela μου ευχομαι τα καλυτερα απο δευτερα!!

didako τι ωραια που κλωτσαει συνεχεια ο μπεμπης σου!!αυτο περιμενω κ εγω,να μην ξαπλωνω για να πιασω ενα σκουντημα!!!

ειμαι 16βδ κ 4 ημρ!!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

]Καλημερα ομορφες μανουλες!!!!!!!!!!![/b]

ερχεται σαβατοκυριακο ε?ωραια κ δροσερο καιρο εχει πλεον!!εγω φοραω απο κατω πια μακρια πυτζαμα κ απο πανω κοντομανικο κ καλτσες,φοβαμαι μην κρυωσω!!!!!!!!τι να κανουμε!

ειστε καλα????

markela μου ευχομαι τα καλυτερα απο δευτερα!!

didako τι ωραια που κλωτσαει συνεχεια ο μπεμπης σου!!αυτο περιμενω κ εγω,να μην ξαπλωνω για να πιασω ενα σκουντημα!!!

ειμαι 16βδ κ 4 ημρ!!!

καλημερα φουσκιτσα! κ ομως τωρα που ειναι νωρις μονο ξεπλωμενη θα το νιωσεις!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

εγω πρωτα ο θεος σε νοσοκομειο θα γεννησω κ δεν ξερω αν επιτρεπεται να ειναι μεσα ο αντρας!!στο αλλο νοσοκομειο που εχουμε στη θεσαλονικη μπενει μεσα μονο στην αιθουσα οδινων οταν τον φωναζουν οι μαιες κ ξαναβγαινει.στο αλλο που λεω να παω εγω δεν ξερω πως γινεται,να περασει λιγο ο καιρος κ θα ρωτησω για να μαθω!!

στις κλινικες νομιζω πωςαν θελεις εσυ μπενει!!

αλλα κ εγω στις οδινες θα τον ηθελα μαλλον αν ηθελε κ αυτος αλλα στην αιθουσα τοκετων δεν ξερω.

ο αντρας μου ισως κ να μην αντεχε να ερχοταν μονο κ μονο για να στηριξει εμενα γιατι αν κ στεναχωριεται ευκολα κανει τον σκληρο για να αντεχω εγω,γιατι ειμαι πιο φοβιτσιαρα!!!!:D:D

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

καλημερα φουσκιτσα! κ ομως τωρα που ειναι νωρις μονο ξεπλωμενη θα το νιωσεις!!

ειναι φυσιολογικο μωρε παιδακι μου δηλαδη??κ δεν το νιωθω συνεχεια μονο αν ξαπλωσω,εχει ησυχια και αν θελει λιγο να κουνηθει!!!!

ουφφφφφφφφφφ

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Διαφημίσεις

...να ρωτησω κατι ασχετο... οσες ξερουν!

επειδη κοιταω για να αρχισω αγορες κι εγω... τα παπλωματα κουνιας ειναι βολικα? ή μηπως ειναι πολυ βαρια? θελουν και θηκη ή αρκει το πανωσεντονο? ο υπνοσακος μηπως βολευει πιο πολυ? αλλα μετα στο αλλαγμα (στην αρχη που ειναι συχνα) μηπως ειναι ταλαιπωρια?

1lqJp2.png

EO6lp3.png

φουσκιτσα απολυτως φυσιολογικο κ να μην το νιωθεις συνεχεια αλλα οποτε θελει εκεινο αλλα κ μονο οταν εισαι ξαπλα κ χαλαρη...ειναι πολυ μικρουλικο ακομη βρεεεεε κ παλι καλα που το νιωθουμε απο τοσο νωρις...κανονικα λενε οι πρωτομανες το νιωθουν μετα την 20η εβδομαδα..

didi κ εγω εχω αρχισει να το νιωθω πλεον ολο κ συχνοτερα....τωρα που ημοουν καθιστη ποσες ωρες κ δεν εγερνα προς τα πισω οταν σηκωθηκα για διαλειμμα καταλαβα ποσο εχω αρχισει να πιανομαι αν δεν γερνω προς τα πισω...!επισης δοκιμασα 2 παντελονια μου σημερα το πρωι για να μην βαλω παλι σορτσακι κ ενω κουμπωναν με δυσκολευαν πολυ...οποτε παλι με σορτσ....!

Jr39p2.png

εμας μας τα εχουν κοψει τα δωρα απο πριν.. κ ως μισθωτος καταλαβαινεις περικοπες κ αλλα. τωρα πειμενουμε ενα -30% παλι. κ εγω δεν δουλευω. 2 παιδια κ περιμενουμε 3 ασε το κεφαλι μου με επιασε.. τα δανεια καλα τρεχουν οι φοροι επισης. να σκασω μου ερχετε ηρθε η εφορια 1476 κ ενω λενε 6 κ 7 δοσεις μας τα εχουν κανει σε δυο δοσεις που θα βρω καθε μηνα 736Ε? αντε πια πρωι πρωι. κ για να ερθω ροδο θελω το λιγοτερο 300Ε για ολα μαζι καλα για εξετασεις δεν το σηζηταμε.

Αν έχετε κωδικούς για το taxis, μπορείς να μπεις και να εκτυπώσεις το χαρτί με τις 7 δόσεις και να πας με αυτό στην τράπεζα να πληρώσεις.

Αφήστε, κι εγώ τον προηγούμενο χρόνο ανέβαλλα το θέμα του παιδιού, αλλά τελικά έτσι όπως είναι η κατάσταση ούτε το 2020 δεν θα το παίρναμε απόφαση! :cry: Οπότε προχωράμε με αισιοδοξία και κάπως θα τα καταφέρουμε όλα, έτσι δεν είναι; Θα πιεστούμε αλλά θα έχουμε τα μωράκια μας!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Κοριτσια βγηκε η χοριακη πολυ πολυ χαμηλη ειναι στο 4.3 μου ειπε η μικροβιολογος!Θα ξανακανω ομως την δευτερα , γιατι λεει η γυναικολογος μου οτι με βαση τα δεδομενα του κυκλου μου και οχι με τον τελευταιο που υπολογισα εγω, πρεπει να μου ερθει περιοδος 5 του μηνα!Οποτε αλλη μια την δευτερα μου ειπε να κανω και εκει θα ξερουμε!

τωρα ειμαι η δεν ειμαι δεν καταλαβα!χαχαχαχαχαχαχαχα

A re μαρκελα...με την αγωνια σου!!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Τι κανετε κοριτσια?Ολα καλα?Ευχομαι να ειστε ολεε κσλα...θα διαβασω τα νεα σας μολις παω σπιτι.

Εμεις ακομα στην κλινικη..πφ δεν περνανε οι μερες εδω μεσα!!!!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...