Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Να εισαι καλα ευχαριστω.Τελικα ξαναμιλησα με την γιατρο και μου ειπε οτι ηταν πολυ νωρις που την καναμε , την μπερδεψα και εγω με τις ημερομηνιες!.Αποφασισα να παω την τεταρτη να την κανω κανω εαν δεν εχει ερθει η ακατανομαστη για να μην εχω αμφιβολιες!χαχαχαχαχα ολα καλα.Ευτυχως παω για δουλεια και θα ειναι απασχολημενο το μυαλο μου!

μιας και το θυμηθηκα... και μενα μετα τη γεννα ο κυκλος μου εγινε 26-27 ημερων, ενω παλια ηταν 30-32 ημερων! η ωορρηξια ομως (με τα γνωστα τεστ) παρεμεινε την 16η-17η μερα του κυκλου που σημαινει γονιμες μετατοπισμενες, αρα και συλληψη με αποκλιση απτην υπολογιζομενη με κυκλο 27 ημερων... οταν εκανα τεστ εγκυμοσυνης (τα νεας γενιας απτην 5η μερα συλληψης) εγω ειχα θεωρητικα καθυστερηση 4-5 μερες κι αυτο ηταν πολυ αχνο... η πρωτη χοριακη με πραγματικη καθυστερηση 7 ημερων (οπως μου τα υπολογισε ο γιατρος) ηταν116.8... οποτε, υπομονη μεχρι την τεταρτη κι ολα θα πανε σουπερ!!! :tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας και απο εμενα!

Ειπα να ερθω απο εδω μιας και το 2013 το εχουν ρηγμένο...

Πηγαμε γιατρο το μπεμπακι μια χαρα Π.Η.Τ 22 Μαρτιου, 12 Σεπτεμβριου παω για αυχενική!

Αισθανομαι πολύυυυυυυ κουρασμένη ομως δεν μπορω να πάρω τα πόδια μου...

ΚΑλή συνέχεια σε όλες

καλημερα ασπασια και καλως ηρθες στις πολυλογουδες:D:D:D:D

εδω δεν θα βαρεθεις ποτε!!!

μονο μην αργεις να μπεις γιατι μαζευονται 5, 5 οι σελιδες!!!!

εισαι σχεδον 1 μηνα λιγοτερο απο εμενα

ακομη νιωθεις κουραση? εγω με το που μπηκα στην 12 η εβδομαδα λες και πατησες ενα κουμπι και εξαφανιστηκαν ΟΛΑ

UzVGp2.png

Εγώ έχω πολλή περισσότερη ενέργεια από ότι στο 1ο τρίμηνο αλλά λαχανιάζω εύκολα και περπατάω και σαν χελώνα, εκεί που παλιά έκανα σπρίντ! :tongue: Φανταστείτε τι θα γίνει και όταν φουσκώσουμε κι άλλο, στο 3ο τρίμηνο, με γερανό θα μας μεταφέρουν! :tongue::tongue:

Μαρκέλα, καλό ξεκίνημα στη δουλειά. Αρχίζεις με δύσκολη μέρα! Αλλά κοίτα μην αρχίσεις να σηκώνεις πράγματα πάνω στην απογραφή, αν και φαντάζομαι πως δεν έχετε αποθήκη με παλέτες κλπ, σωστά;

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Καλημέρα ομορφιές μου

Τί κάνετε? Εγώ.........ετοιμαζω ταξίδι μοναχά για πάρτη μας!!! Αχ πως θα περάσουν οι ώρες σήμερα να φύγουμε? Πώς???

Cristy όλα καλά χθες με τον υπέρηχο? Τα είδατε? Φύλο είδες?

Markela μου 4.3 χωρίς καθυστερηση θετικό το βλέπω. Μην κουράζεσαι και Δευτέρα θα το γιορτάσουμε όλες μαζί!

Ασπασία καλωσόρισες, σου εύχομαι μια τέλεια εγκυμοσύνη και δεν πειράζει για την κούραση...είναι φυσιολογικό νομίζω...ο οργανισμός υπερλειτουργεί, κοίτα να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς

barboula συγχαρητήρια και πάντα τέτοια....να πάνε όλα καλά σου εύχομαι

Didi μου έλαβα το π.μ. της έστειλα και ένα μήνυμα, ευχαριστώ για την ενημέρωση

υρις μου σου ευχομαι να περασετε τελεια με τον αντρουλη σου !!!!! θυμαμαι εχουμε 1 μερα διαφορα στην επετειο? εμεις στις 4 σεπτεμβρη

ακομη δεν εχω σκεφτει τι θα κανουμε...

θα πηγαιναμε σκ κατω νοτια ροδο αλλα με την μεταξεστεα δεν μπορω αυτο το σκ και εχουμε και βαπτιση το αλλο σκ:rolleyes:

οποτε λεω να παμε για φαγητο

UzVGp2.png

Καλημέρα!

Καλώς ήρθες Ασπασία! Υπομονή με τη νύστα και την κούραση, σε μερικές εβδομάδες θα σου φύγει. Κι εγώ κοιμόμουν όρθια μέχρι την 12η - 13η εβδομάδα!

real thing, δεν έχω ιδέα τι ισχύει. Εγώ θεωρούσα αυτονόητο πως μόνο ο άντρας σου μπορεί να μπει στον τοκετό, αλλά ίσως να μην είναι έτσι. Καλύτερα να ρωτήσεις το γιατρό σου.

Cristy, τι νέα από τον υπέρηχο; Τι κάνουν τα διδυμάκια; Ξέρεις φύλα;

καλημερα!!!!

νομιζω επιτρεπεται και η μαμα μας να μπει αν δεν θελει ο συζηγος ή αν εσεις θελετε τη μαμα σας:tongue:

εγω δεν θελω με τπτ τη μαμα μου τα ειπα και χθες

θελω τον ντιντο μουουουουουουουουουουουουυο

αλλα αυτος δεν θελει:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ έχω πολλή περισσότερη ενέργεια από ότι στο 1ο τρίμηνο αλλά λαχανιάζω εύκολα και περπατάω και σαν χελώνα, εκεί που παλιά έκανα σπρίντ! :tongue: Φανταστείτε τι θα γίνει και όταν φουσκώσουμε κι άλλο, στο 3ο τρίμηνο, με γερανό θα μας μεταφέρουν! :tongue::tongue:

Μαρκέλα, καλό ξεκίνημα στη δουλειά. Αρχίζεις με δύσκολη μέρα! Αλλά κοίτα μην αρχίσεις να σηκώνεις πράγματα πάνω στην απογραφή, αν και φαντάζομαι πως δεν έχετε αποθήκη με παλέτες κλπ, σωστά;

χαχαχα Εχουμε αποθηκη με παλετες αλλα θα την κανω με ενα συναδελφο αντρα για να σηκωνει ολο τα βαρια!:tongue:

WvYwp2.png I9Cbp2.png

μιας και το θυμηθηκα... και μενα μετα τη γεννα ο κυκλος μου εγινε 26-27 ημερων, ενω παλια ηταν 30-32 ημερων! η ωορρηξια ομως (με τα γνωστα τεστ) παρεμεινε την 16η-17η μερα του κυκλου που σημαινει γονιμες μετατοπισμενες, αρα και συλληψη με αποκλιση απτην υπολογιζομενη με κυκλο 27 ημερων... οταν εκανα τεστ εγκυμοσυνης (τα νεας γενιας απτην 5η μερα συλληψης) εγω ειχα θεωρητικα καθυστερηση 4-5 μερες κι αυτο ηταν πολυ αχνο... η πρωτη χοριακη με πραγματικη καθυστερηση 7 ημερων (οπως μου τα υπολογισε ο γιατρος) ηταν116.8... οποτε, υπομονη μεχρι την τεταρτη κι ολα θα πανε σουπερ!!! :tongue:

ααααα μπραβο κατι τετοια μου ελεγε και εμενα ο γιατρος δεν πολυκαταλαβα!!!χαχαχαχαχα αλλα ακριβως τετοια μου ελεγε!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

κ εγω αναχωρω το μεσημερι οταν σχολασει ο αμορες παμε στα πεθερικα στην Κορινθο να τους δουμε γιατι εχουμε κανενα μηνα...(πριν φυγουμε για διακοπες)κ να παρουμε κ το σκυλακι μας πισω στο σπιτι.....να αρχισουμε παλι τις βολτες κ το περπατημα κ να αρχισουμε να μου κοιταζει την κοιλιτσα σιγα σιγα παλι κ να με μυριζει....χεχεχε..!!

ο αντρας μου ειχε διαβασει ενα αρθρο για τους σκυλους που μυριζουν κατι (δεν ειναι καλο αυτο το κατι) αλλα εβαζε τους δικους μας να μυρισουν την κοιλια μου και αυτες ηταν στην κοσμαρα τους !

εσενα το καταλαβαινει οτι κατι γινεται μεσα στην κοιλιτσα σου?

εμενα μαλλον ειναι πιο χαζες απο οσο χαζες νομιζα οτι ηταν:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

UzVGp2.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!! τι κανετε???? εμενα στο πρωτο μου ο αντρας μου δεν ηθελε να μπει κ ηθελε μια φιλη μου ο γιατρος δεν την αφησε επειδη δεν ειχε γεννησει εκεινη καθολου κ για να μη φοβηθει δεν την αφησε.. αν ειχε γεννησει θα την αφηνε

οντως!σωστο!!!!

ριτσα μου πως εισαι????

UzVGp2.png

didi μην φανταστεις κ εμενα εχει πολυ γκρινια κ ειδικα οταν ζηταω μασαζ αλλα χθες παραδοξως ηταν κυριος....μου εφερε απο μονος του το λαδακι κ με ετριβε...!εμεις το εχουμε αφησει στον αερα αν θα μπει η οχι...του εχω πει ειναι δικη του επιλογη αν θελει η δεν θελει εγω δεν θα του το στερησω.....εκεινη την ωρα βεβαια δεν ξερω πως θα αντιδρασω για να πω την αληθεια...!!!:D

αληθεια κοριτσια τι βαζετε στις κοιλιτσες στα μπουτακια κ στο στηθος για ραγαδες????

εγω ξεκινησσα βαζελινη αλλα την παρατησα γιατι δν την αντεχα πανω μου...κ πηρα αμυγδαλελαιο με λαδι αβοκαντο κ βιταμινη ε τα ανακατεψα κ τα βαζω υστερα βεβαια απο ερευνα κ ερωτηση στον γιατρο....!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

didi μην φανταστεις κ εμενα εχει πολυ γκρινια κ ειδικα οταν ζηταω μασαζ αλλα χθες παραδοξως ηταν κυριος....μου εφερε απο μονος του το λαδακι κ με ετριβε...!εμεις το εχουμε αφησει στον αερα αν θα μπει η οχι...του εχω πει ειναι δικη του επιλογη αν θελει η δεν θελει εγω δεν θα του το στερησω.....εκεινη την ωρα βεβαια δεν ξερω πως θα αντιδρασω για να πω την αληθεια...!!!:D

αληθεια κοριτσια τι βαζετε στις κοιλιτσες στα μπουτακια κ στο στηθος για ραγαδες????

εγω ξεκινησσα βαζελινη αλλα την παρατησα γιατι δν την αντεχα πανω μου...κ πηρα αμυγδαλελαιο με λαδι αβοκαντο κ βιταμινη ε τα ανακατεψα κ τα βαζω υστερα βεβαια απο ερευνα κ ερωτηση στον γιατρο....!

στην αρχη μου ειχε πει ο γιατρος μονο βαζελινη ή babyoil και εβαζα το λαδακι μετα το πρωτο τριμηνο μου συστησε της frezyderm, αλλα ειχα ηδη παρει μια απο το μοδερκερ κι τελειωσα πρωτα αυτη , αυτη που μου ειπε ο γιατρος κοστιζει και 27 ευρω!! και με ενδιαφερει το αμυγδαλελιο , απο το φαρμακειο το πηρες?

νιωθεις ετοιμη για το φουρνο με πατατες οπως με το μπειμπυ οϊλ??

UzVGp2.png

παραδοξως επειδη ολοι τριγυρω μου εχουν σκυλια ....4 στο σπιτι η μαμα μου στις αυλες....τα 2 τεραστια κ αγαρμπα...αλλα 3 στην Κορινθο εξισου τεαρστια τα πεθερικα μου κ ενα εμεις που του το πηρα δωρο οταν πρωτογνωριστηκαμε κ το ζητουσε το εχουν καταλαβει...τα μεγαλα εχουν σταματησει να πηδανε πανω μου κ ειδικα η θηλυκια ακουμπαει την μουσουδα της στο γονατο μου κ με κοιταζει ....ειναι κ μεγαλη εκεινη κ ειναι απο τα καλυτερα κ εξυπνοτερα σκυλια που εχω δει...κ η δικη μας η μικρουλα οταν την αφησαμε στα πεθερικα μου μια εβδομαδα πριν ακουμπουσε στην κοιλιτσα μου κ την μυριζε...τωρα θελω να δω που μεγαλωσε τι θα κανει...!λενε οτι αλλα σκυλια γινονται επιθετικα οταν μυριζουν εγκυμονουσα...εμενα δεν μου εχει τυχει μεχρι στιγμης...!!!

Jr39p2.png

ναι απο φαρμακειο η απο βιολογικα προιοντα που μην το κανεις γιατι ειναι πανακριβα στα βιολογικα....η απο ιντερνετ πολυ πιο οικονομικα....!!!εγω το προτιμησα απο το να βαζω επεξεργασμενα πανω μου...κ εχω παρει κ μπουκαλακια σπρει κ τα βαζω εκει μεσα.....!!οχι δεν νιωθω την ιδια λιπαροτητα κ καψα που νιωθω με το Baby oil κ το απορροφαει κ πολυ γρηγορα ο οργανισμος κ κανει κ για το προσωπο κ για λαιμο...οποτε πασαλειυομαι...καθε βραδυ πριν κοιμηθω....!!κ δεν μου μυριζει κ καθολου....!!

Jr39p2.png

οντως!σωστο!!!!

ριτσα μου πως εισαι????

καλα ειμαι didi μου εσυ?? ο μπεμπης? τα νευρα μου με τους φορους δεν εχουμε να φαμε που λεει ο λογος κ αυτοι φορολογουν που να τα βρουμε??

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

παραδοξως επειδη ολοι τριγυρω μου εχουν σκυλια ....4 στο σπιτι η μαμα μου στις αυλες....τα 2 τεραστια κ αγαρμπα...αλλα 3 στην Κορινθο εξισου τεαρστια τα πεθερικα μου κ ενα εμεις που του το πηρα δωρο οταν πρωτογνωριστηκαμε κ το ζητουσε το εχουν καταλαβει...τα μεγαλα εχουν σταματησει να πηδανε πανω μου κ ειδικα η θηλυκια ακουμπαει την μουσουδα της στο γονατο μου κ με κοιταζει ....ειναι κ μεγαλη εκεινη κ ειναι απο τα καλυτερα κ εξυπνοτερα σκυλια που εχω δει...κ η δικη μας η μικρουλα οταν την αφησαμε στα πεθερικα μου μια εβδομαδα πριν ακουμπουσε στην κοιλιτσα μου κ την μυριζε...τωρα θελω να δω που μεγαλωσε τι θα κανει...!λενε οτι αλλα σκυλια γινονται επιθετικα οταν μυριζουν εγκυμονουσα...εμενα δεν μου εχει τυχει μεχρι στιγμης...!!!

εμας οι σκυλοι τελικα ειναι χαζοι! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

βεβαια καμια επιθετικοτητα !!! ισως το λεγαν οι παλιοι

αλλα η γατα μου νομιζω λες και το εχει καταλαβει απο την πρωτη μερα:shock:

παντα της αρεσει να κοιμαται στην κοιλια μου , και πολλες φορες αν καθομαι στον καναπε και βλεπω τηλεοραση , μου πατουσε την κοιλια για να φυγει απο το μπρατσο του καναπε ή για να παει να κατσει στο μπρατσο του καναπε

λοιπον σε πληροφορω οτι δεν με εχει πατησει ποτε απο την πρωτη μερα που ειμαι εγκυος

η με πηδαει ή κανει τον γυρο απο το κεφαλι μου ή απο τα ποδια μου και επισης δεν εχει κανει κινηση να κοιμηθει στην κοιλια μου , μονο στου ντιντου πλεον

βεβαια ερχεται να κοιμηθει διπλα μου αλλα σταματησε να με καβαλει την κοιλια μου!!!!!!!!

εξυπνη γατα! οχι σαν τα χαζα σκυλια :D

ναι απο φαρμακειο η απο βιολογικα προιοντα που μην το κανεις γιατι ειναι πανακριβα στα βιολογικα....η απο ιντερνετ πολυ πιο οικονομικα....!!!εγω το προτιμησα απο το να βαζω επεξεργασμενα πανω μου...κ εχω παρει κ μπουκαλακια σπρει κ τα βαζω εκει μεσα.....!!οχι δεν νιωθω την ιδια λιπαροτητα κ καψα που νιωθω με το Baby oil κ το απορροφαει κ πολυ γρηγορα ο οργανισμος κ κανει κ για το προσωπο κ για λαιμο...οποτε πασαλειυομαι...καθε βραδυ πριν κοιμηθω....!!κ δεν μου μυριζει κ καθολου....!!

α ωραια γιατι κι αυτη που μου εδωσε ο γιατρος ειδα εχει παραμπεν!!!!! πολλα παραμπεν

και δεν θα την ξαναπαρω!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...