Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Κοιτα χωρίς να θέλω να σε πανικοβάλλω εγώ δεν θυμάμαι τι φορούσα αλλά στην ωοληψια γδύθηκα και μου έδωσαν μια ρόμπα να βάλω και σκουφάκι στο κεφάλι οπότε φαντάζομαι ίσως να είναι έτσι σε κάθε κλινική. 
      επισης το επίδομα το παίρνεις άσχετα αν πετύχεις εγκυμοσύνη ή όχι. Εγώ το έκανα με την πρώτη εμβρυομεταφορα τα πήρα σε 20 μέρες. Στην δεύτερη εμβρυομεταφορα δεν δικαιούμαστε τίποτα ότι πήραμε πήραμε. 

Μόνο σε δημόσιο νοσοκομείο κάνουμε για το επίδομα ή και σε ιδιωτικη κλινική γίνεται ?

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......!!

Καλως ηρθες Ασπασια κ απο εμενα....εμενα οι υπνηλιες καλα κρατουν...οχι οπως στο 1ο τριμηνο που πιο πολυ κοιμομουν παρα επικοινωνουσα με τους γυρω μου αλλα υπαρχουν κ τετοιες μερες...!!ευχομαι κ σε εσενα μια τελειομηνη κ υπεροχη εγκυμοσυνη...η αυχενικη διαφανεια που ειναι η πρωτη εικονα κανονικη απο το μωρακι που σε κανει να χαζευεις κ να μην μπορεις ουτε να μιλησεις...!!

Yris ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ κ θα φυγετεεεεε...κ θα περασετε χαρμα...τελεια....ανεπαναληπτα...!!κ μονο με χαμογελα κ ωραιες στιγμες...!

κ εγω αναχωρω το μεσημερι οταν σχολασει ο αμορες παμε στα πεθερικα στην Κορινθο να τους δουμε γιατι εχουμε κανενα μηνα...(πριν φυγουμε για διακοπες)κ να παρουμε κ το σκυλακι μας πισω στο σπιτι.....να αρχισουμε παλι τις βολτες κ το περπατημα κ να αρχισουμε να μου κοιταζει την κοιλιτσα σιγα σιγα παλι κ να με μυριζει....χεχεχε..!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ξερει καμια?

τα περισσοτερα μαιευτηρια λενε οτι επιτρεπονται ο συζυγος και συγγενεις αιματος... αυτο βεβαια ποικιλει απο κλινικη σε κλινικη και γιατρο σε γιατρο... ξερω περιπτωση κοπελας που ο αντρας ηταν στο εξωτερικο και ειχε χασει τη μητερα της, ο πατερας της ειχε καρδια και δεν αντεχε και αφησαν την αδερφη της να μπει ως συγγενη αιματος β'βαθμου... σε αλλη περιπτωση μπηκε χαριστικα ο πεθερος μιας γνωστης γιατι ηταν καρδιολογος και φιλος με τον γυναικολογο, ενω δεν θεωρειται συγγενης αιματος... οποτε εξαρταται και καλο ειναι οσες ενδιαφερεστε να ρωτησετε!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Γεια σας και απο εμενα!

Ειπα να ερθω απο εδω μιας και το 2013 το εχουν ρηγμένο...

Πηγαμε γιατρο το μπεμπακι μια χαρα Π.Η.Τ 22 Μαρτιου, 12 Σεπτεμβριου παω για αυχενική!

Αισθανομαι πολύυυυυυυ κουρασμένη ομως δεν μπορω να πάρω τα πόδια μου...

ΚΑλή συνέχεια σε όλες

Καλως ηρθες, κοπελα μου!

καλη εγκυμοσυνη να χεις και με το καλο υγιες και τελειομηνο μωρακι στην αγκαλια σου!

εγω παντως, απο κουραση και υπνηλια ειμαι ακομα φουλ! προνοει η φυση, για το τρεξιμο που μας περιμενει μετα... υπομονη! μετα τον 3-4 θα σαι καλυτερα!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

μπραβο barboula! με το καλο ο γιος!!! μασαζ μονο? τωρα για το γιο, πρεπει να αναλαβει τα παντα...:P:p:p προσεξτε μονο να μην βαζει δυναμη, γιατι το μασαζ σε εγκυο κρυβει και κινδυνους αν δεν ξερεις τι κανεις... απαλα σε αυχενα, ωμοπλατες, κορμο και οχι στα πλευρα...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Καλημερα κοριτσουδια τι κανουμε ???

Καλως ηρθες Ασπασια!Εγω ετοιμαζομαι για δουλεια σημερα!Πωπω τελος του μηνα και εχουμε απογραφη να κανουμε γιαυτο θα παμε μεσημερι στη δουλεια μεχρι αργα το βραδυ!!!Τι νεα εχουμε ???

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κι απο μενα!! Τι κανετε; Αναστασια καλωσηρθες και κουραγιο, σε ενα μηνα θα νιωθεις πολυ καλυτερα! Λοιπον, χτες πηγα μια μεγαααλη βολτα την οποια παλια την εκανα για την πλακα μου σε 40 λεπτα, τωρα μου πηρε πανω απο ωρα. Εχετε παρατηρησει κι εσεις οτι δεν αντεχετε πλεον το ιδιο οσο παλια? Υποτιθεται οτι στο β τριμηνο η ενεργεια επιστρεφει..

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Καλημερα κοριτσουδια τι κανουμε ???

Καλως ηρθες Ασπασια!Εγω ετοιμαζομαι για δουλεια σημερα!Πωπω τελος του μηνα και εχουμε απογραφη να κανουμε γιαυτο θα παμε μεσημερι στη δουλεια μεχρι αργα το βραδυ!!!Τι νεα εχουμε ???

Μαρκελα διαβασα τα χτεσινα για τη χοριακη σου.. Σου ευχομαι τη Δευτερα να εχει πολλαπλασιαστει!!

katia ναι του ειπε ο γιατρος που να μου κανει μασαζ κ που οχι...κ ετσι κ αλλιως του εχω πει οτι δεν θελω δυναμη.....!!!ειτε γιο ειτε κορη να του εκανε το ιδιο κατουρημενος πανω του απο την χαρα του ειναι οποτε.....με βοηθαει οπως κ να εχει πολυ....χαχαχαχα!!αλλα δεν εχω παραπονο ανεκαθεν βοηθουσε παρα πολυ....!:cool::cool:

Καλημερα μαρκελλα καλο κουραγιο σημερα με την δουλεια.....τουλαχιστον θα περασει γρηγορα η ωρα σου σημερα...βρες κ κατι το σκ να περασει νερακι για να πας την Δευτερα για την 2η ανεβασμενη σιγουρα χοριακηηηηη!!:D:D

impatient καλε Ασπασια την λενε την κοπελα αλλα κ το Αναστασια τελειοοοο....χαχα....κ εγω εχω παρατηρησει οτι κουραζομαι πολυ πιο ευκολα κ ειδικα στο περπατημα εχω επιβραδυνει παρα πολυ....!!εεεε ενεργεια εχουμε βρει...αλλα οσο να ναι ολοκληρη μετατοπηση οργανων κ σπονδυλων γινεται...λογικο δεν ειναι??:confused::confused::confused:

Jr39p2.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!! τι κανετε???? εμενα στο πρωτο μου ο αντρας μου δεν ηθελε να μπει κ ηθελε μια φιλη μου ο γιατρος δεν την αφησε επειδη δεν ειχε γεννησει εκεινη καθολου κ για να μη φοβηθει δεν την αφησε.. αν ειχε γεννησει θα την αφηνε

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Μαρκελα διαβασα τα χτεσινα για τη χοριακη σου.. Σου ευχομαι τη Δευτερα να εχει πολλαπλασιαστει!!

Να εισαι καλα ευχαριστω.Τελικα ξαναμιλησα με την γιατρο και μου ειπε οτι ηταν πολυ νωρις που την καναμε , την μπερδεψα και εγω με τις ημερομηνιες!.Αποφασισα να παω την τεταρτη να την κανω κανω εαν δεν εχει ερθει η ακατανομαστη για να μην εχω αμφιβολιες!χαχαχαχαχα ολα καλα.Ευτυχως παω για δουλεια και θα ειναι απασχολημενο το μυαλο μου!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

κ εγω δεν εχω τις ιδιες δυναμεις. κουραζομαι ευκολα. ΥΠΟΜΟΝΗ...

Οχι οτι με χαλαει τρελα, απλα τωρα που δροσισε λιγο κι ειπα επιτελους να αρχισω το περπατημα, βλεπω οτι θα μου παιρνει περισσοτερο χρονο και περισσοτερη ενεργεια. Ας ειναι... Μου εκανε πολυ καλο να νιωθω το αιμα να κινειται ρε παιδι μου, μουχλιασα ενα καλοκαιρι

εεε δεν πειραζει κ την Τεταρτη στα υψη θα ειναι η χοριακη σου ΜΑΡΚΕΛΛΑ θα το δεις...!

impatient Κ εγω το καλοκαιρι δεν κουνουσα πουθενα με τα ποδια....κ τωρα που δροσισε νομιζω οτι το χρειαζομαι πολυ το περπατημα μια που το γυμναστηριο το παρατησα τελικα...!!:oops::oops:

Jr39p2.png

didi Οντως πολλα κοινα.....τι γινεται πια???χαχαχαχαχα...!!ενταξει οι προηγουμενες φωτο η αληθεια ηταν καλυτερες κ εμενα απο τις σημερινες που δεν καθοταν με τιποτα ησυχο....τωρα σε 15 μερες β επιπεδου κ μετα 4 οκτωβρη με τον γιατρουλη θα μαζεψω πολλες φωτο....απλως απο εβδομαδα που πληρωνομαστε πρεπει να μπουν στην ακρη 150 ευρο για την β επιπεδου....!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

παω να με τριψει ο αντρουλης μου τωρα τον αυχενα γιατι μολις του ειπε ο γιατρος οτι δεν γινεται κατι για την μεση κ τον αυχενα κ οτι θελει μασαζ ολο θελει να με τριψειιιιιιιι.....!!αχαχχαχαχα....!!ας το εκμεταλλευτω....τι πιο ωραιο να σου κανουν μασαζ κ να ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ....!!φιλακιαααααααα!

μμμ ναι και να μην γκρινιαζει ο συζηγος θα ηταν ακομη πιο ωραιο!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

φτου φτου τυχερη!!!!!!

πως εισαι σημερα?

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...