Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

θα γεννησουμε ολες μαζι μεχρι να μαθουμε χαχαχαχαχα

χαχαχαχαχαχαχααχα!!!παντως δεν μετρουσα γονιμες γιατι εκανα σεξ καθε μερα γιαυτο βγηκα εκτος προγραμματος!ειμαι και λιγο ζωον σε αυτα!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ, εγώ πιστεύω πως είσαι!!!!!!!! Αλλιώς θα σου έβγαινε 0....Δεν ξέρω, με μπέρδεψες με τις γόνιμες και τις τιμές... Υπομονή μέχρι τη Δευτέρα χωρίς να κουράζεσαι και θα μάθουμε σίγουρα!

Ε και ο αντρας μου αυτο λεει!Μου εφερε και το βιβλιο μου διαβασε και τα παντα για την ορμονη και τα σχετικα!μην χασει!Εισαι εισαι μου λεει απλα εκανες νωρις την χοριακη αμα ηταν το αποτελεσμα θα ηταν 0!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

χαχαχαχαχαχαχααχα!!!παντως δεν μετρουσα γονιμες γιατι εκανα σεξ καθε μερα γιαυτο βγηκα εκτος προγραμματος!ειμαι και λιγο ζωον σε αυτα!

εγω ποτε δεν ημουν σταθερη κ πριν κανω το γιο μου εβλεπα περιοδο καθε 2 κ 3 μηνες κ ετσι ειμαι λιγο εξω απο αυτα. για να φανταστεις στο γιο μου περιμενα περιοδο 8 δεκεμβρη κ 9 εκανα τεστ κ φενοτανε κ δεν φενοτανε ο σταυρος παω στο γιατρο μετα απο μια εβδομαδα με βλεπει μου λεει η μητρα σου ειναι λιγο μεγαλη αλλα αυτο συμβαινει κ οταν περιμενεις περιοδο μου κανει τεστ δεν φενοτανε τιποτα κανω χοριακη ηταν καλες η τιμες αλλα χαμηλες για να δω κατι με τον υπεριχο, που εκανα χοριακη μετα απο μια εβδομαδα εσυ που εκανες πριν την πιθανη ημερομηνια περιοδου κ μαλλον η χοριακη σου ειναι καλη. μαλλον θα φουσκωνεις παλι! αχ τι ωραιααα!!!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

εγω ποτε δεν ημουν σταθερη κ πριν κανω το γιο μου εβλεπα περιοδο καθε 2 κ 3 μηνες κ ετσι ειμαι λιγο εξω απο αυτα. για να φανταστεις στο γιο μου περιμενα περιοδο 8 δεκεμβρη κ 9 εκανα τεστ κ φενοτανε κ δεν φενοτανε ο σταυρος παω στο γιατρο μετα απο μια εβδομαδα με βλεπει μου λεει η μητρα σου ειναι λιγο μεγαλη αλλα αυτο συμβαινει κ οταν περιμενεις περιοδο μου κανει τεστ δεν φενοτανε τιποτα κανω χοριακη ηταν καλες η τιμες αλλα χαμηλες για να δω κατι με τον υπεριχο, που εκανα χοριακη μετα απο μια εβδομαδα εσυ που εκανες πριν την πιθανη ημερομηνια περιοδου κ μαλλον η χοριακη σου ειναι καλη. μαλλον θα φουσκωνεις παλι! αχ τι ωραιααα!!!!!!

α καταλαβα και εσυ σαν εμενα εισαι!ειδωμεν απο δευτερα!Τωρα παω να τελειωσω το γλυκο γιορταζει ο αντρουλης μου σημεραααααααααααααααααααααααααα.Φιλακια κοριτσαρες και ευχαριστω παρα παρα πολυ για τ ην συμπαρασταση!!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

παλιές φιλενάδες που είσαστε???

Εγώ σε λίγο έχω ραντεβού με το γιατρό να δούμε τα διδυμάκια μας (οικογενειακώς θα πάμε).

Μια ψιλοαγωνία την έχω... δεν τα έχω ακούσει ακόμα βλέπεις...

Φιλούρες.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

παλιές φιλενάδες που είσαστε???

Εγώ σε λίγο έχω ραντεβού με το γιατρό να δούμε τα διδυμάκια μας (οικογενειακώς θα πάμε).

Μια ψιλοαγωνία την έχω... δεν τα έχω ακούσει ακόμα βλέπεις...

Φιλούρες.

Αντε με το καλο να τα ακουσεις!!!Μην αγχωνεσαι ολα καλα!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

καλησπερα κοριτσακιααααααααααα....!!!

γυρισαμε κ εμεις...οι εξετασεις μας ολες καλες!!δεν χρειαζεται να πινω 3 σιδηρο την μερα...παραμενουμε στα 2.....το χαζεψαμε το μωρακι μας που εκανε τουμπες ολη την ωρα.....κλεισαμε για β επιπεδου στις 14 Σεπτεμβρη 3.30 το μεσημερι....κ επομενο με τον γιατρο 4 οκτωβρη.....

κατα 90%μαλλον αγοραρο θα εχω κ εγω.....!!θα παιζει μπαλιτσα μαζι με τον βαφτησιμιο οπως οι μπαμπαδες τους παρεουλα....χεχεχε..!!λαθος ενστικτο ειχα μαλλον....χεχεχε..!!ολα καλα παντως....το ζυγισαμε κιολας....222 γραμμαρια το σκατουλακι μας κ οι παλμοι 148.....ολα τελεια λεει ο γιατρος...κ οικονομησαμε κ αλλες 4 φωτο...προφιλ...χερακια...ολα για ολα...!!τελεια μια χαρουλα παντως ολα καλα...!κ επισης ενα ευχαριστο απο Δευτερα μεταφερεται παλι η δουλεια μου σε αλλο κτιριο 10 λεπτα με τα ποδια απο εκει που μενουμε τωρα....!!χεχεχε...κ το ειχα αγχος...!!:D:D:D

χαιρομαι που οοοοολα ειναι καλα με ολες...!

του ειπα κ του γιατρου οτι το νιωθω...κ μου λεει ωραια μια χαρα...του ειπα δεν ειναι κλωτσες...ειναι ανεπαισθητα αυτα που νιωθω κ μου λεει μια χαρα..εισαι απο τις τυχερες ....!!!

Markella μου θα εισαι σιγουρακιιιιι...να χαιρεσαι τον αντρουλη σου...κ να κανεις κατι το σκ να περαασει γρηγορα για να πας στο ΙΔΙΟ μικροβιολογικο να τις ξανακανεις....χαλαρα....κ ολα θα πανε καλα...!!!:D:D:D:D:D

Jr39p2.png

εγω κοριτσια δεν τον θελω μεσα τον αντρα μου.αληθεια,επιτρεπεται ενας δικος σου να ειναι μεσα να τον επιλεξεις εσυ?η αποκλειστικα ο αντρας σου μονο?

ξερει καμια?

6KuQp2.png

α καταλαβα και εσυ σαν εμενα εισαι!ειδωμεν απο δευτερα!Τωρα παω να τελειωσω το γλυκο γιορταζει ο αντρουλης μου σημεραααααααααααααααααααααααααα.Φιλακια κοριτσαρες και ευχαριστω παρα παρα πολυ για τ ην συμπαρασταση!!!

εισαι εγκυος και αυτο το μωρακι θα γεννηθει υγιεστατο και θα σας γεμισει τις αγκαλιες σας.εγω ετσι πιστευω!!!

6KuQp2.png

markelitsa μου μπορει να μην ειναι τεραστιο το νουμερο αλλα ειναι θετικο!!! οποτε σιγουρα εισαι εγκυος!!!! μακαρι το νουμερακι να ξεπερασει το 30 την δευτερα!!!!!

συμφωνω με ροδουλα! να πας στο ιδιο μικροβιολογικο τη δευτερα!!!!!!

Cristy καλως μας ηρθες παλι , τελος οι διακοπες??? περιμενουμε νεα απο τον υπερηχο!!!!!

barboula ακομη και στο ενστικτο μας ακομη και σε αυτο τα ιδια ταυτιστηκαμε :D νιωθαμε κοριτσι και μας ηρθε η π..λαρα χαχαχαχαχα

οσο για τις φωτος που ειπαμε το μεσημερι κι εμεις σε καθε υπερηχο παιρνουμε απλα στην προηγουμενη επισκεψη, οι φωτος δεν ειχε κοντινο το προσωπακι του και η μια καλη που ειχαμε την πηρε η αδερφη μου για να τη στολισει αυτη οποτε στο β επιπεδου θα παρουμε τωρα νεα φωτο τελη σεπτεμβρη

baby-graphics-animals-333432.gif

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

didi Οντως πολλα κοινα.....τι γινεται πια???χαχαχαχαχα...!!ενταξει οι προηγουμενες φωτο η αληθεια ηταν καλυτερες κ εμενα απο τις σημερινες που δεν καθοταν με τιποτα ησυχο....τωρα σε 15 μερες β επιπεδου κ μετα 4 οκτωβρη με τον γιατρουλη θα μαζεψω πολλες φωτο....απλως απο εβδομαδα που πληρωνομαστε πρεπει να μπουν στην ακρη 150 ευρο για την β επιπεδου....!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

παω να με τριψει ο αντρουλης μου τωρα τον αυχενα γιατι μολις του ειπε ο γιατρος οτι δεν γινεται κατι για την μεση κ τον αυχενα κ οτι θελει μασαζ ολο θελει να με τριψειιιιιιιι.....!!αχαχχαχαχα....!!ας το εκμεταλλευτω....τι πιο ωραιο να σου κανουν μασαζ κ να ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ....!!φιλακιαααααααα!

Jr39p2.png

Γεια σας και απο εμενα!

Ειπα να ερθω απο εδω μιας και το 2013 το εχουν ρηγμένο...

Πηγαμε γιατρο το μπεμπακι μια χαρα Π.Η.Τ 22 Μαρτιου, 12 Σεπτεμβριου παω για αυχενική!

Αισθανομαι πολύυυυυυυ κουρασμένη ομως δεν μπορω να πάρω τα πόδια μου...

ΚΑλή συνέχεια σε όλες

Τα καλυτερα έρχονται...

USQXp2.png25G9p3.png

Γεια σας και απο εμενα!

Ειπα να ερθω απο εδω μιας και το 2013 το εχουν ρηγμένο...

Πηγαμε γιατρο το μπεμπακι μια χαρα Π.Η.Τ 22 Μαρτιου, 12 Σεπτεμβριου παω για αυχενική!

Αισθανομαι πολύυυυυυυ κουρασμένη ομως δεν μπορω να πάρω τα πόδια μου...

ΚΑλή συνέχεια σε όλες

Καλωσηρθες Ασπασια μου στην παρέα μας! Με το καλο σου εύχομαι το μωρακι σου! Να πανε όλα καλα και να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!!! Μην ανησυχείς για την κούραση, όλες το είχαμε, μόλις περάσει το πρώτο τρίμηνο θα ξαναβρεις τη χαμένη σου ενέργεια!!! Που θα κανεις αυχενικη; Ειναι φανταστική εξεταση! Για πες μας για σένα! Πρώτο παιδάκι; Απο που είσαι;!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Καλημέρα ομορφιές μου

Τί κάνετε? Εγώ.........ετοιμαζω ταξίδι μοναχά για πάρτη μας!!! Αχ πως θα περάσουν οι ώρες σήμερα να φύγουμε? Πώς???

Cristy όλα καλά χθες με τον υπέρηχο? Τα είδατε? Φύλο είδες?

Markela μου 4.3 χωρίς καθυστερηση θετικό το βλέπω. Μην κουράζεσαι και Δευτέρα θα το γιορτάσουμε όλες μαζί!

Ασπασία καλωσόρισες, σου εύχομαι μια τέλεια εγκυμοσύνη και δεν πειράζει για την κούραση...είναι φυσιολογικό νομίζω...ο οργανισμός υπερλειτουργεί, κοίτα να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς

barboula συγχαρητήρια και πάντα τέτοια....να πάνε όλα καλά σου εύχομαι

Didi μου έλαβα το π.μ. της έστειλα και ένα μήνυμα, ευχαριστώ για την ενημέρωση

pregnancy-ticker___.png

Καλημέρα!

Καλώς ήρθες Ασπασία! Υπομονή με τη νύστα και την κούραση, σε μερικές εβδομάδες θα σου φύγει. Κι εγώ κοιμόμουν όρθια μέχρι την 12η - 13η εβδομάδα!

real thing, δεν έχω ιδέα τι ισχύει. Εγώ θεωρούσα αυτονόητο πως μόνο ο άντρας σου μπορεί να μπει στον τοκετό, αλλά ίσως να μην είναι έτσι. Καλύτερα να ρωτήσεις το γιατρό σου.

Cristy, τι νέα από τον υπέρηχο; Τι κάνουν τα διδυμάκια; Ξέρεις φύλα;

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...