Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

• Μου αρέσει 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!!!!! περαστικα σου sapi λογικα θα σου πει το φυλο εμενα το ειπε στο περιπου στην αυχενικη αλλα ημουν σιγουρη γιατι αν δεν εβλεπε δεν θα μου το ελεγε εχω εμπιστοσυνη στο γιατρο μου!! κ εγω αρχες σεπτεμβρη εχω β'επιπεδου!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια μου! Εγω είμαι καλύτερα, να ναι καλα οι σούπες και τα τσαγια. Ακόμα έχω μπουκωμα και ενόχληση στο λαιμό αλλα καμία σχέση με το σαββατοκύριακο... Εγω θα πάω στο γιατρο αρχές Σεπτεμβρίου για εξέταση! Θα ήθελα πολυ να μάθω το φύλο!!! Αχ! Αν αρρωσταινω απο τώρα το χειμώνα το θα κάνω;;; Ελπίζω να είστε όλες καλα κι ακόμα καλύτερα τα μωρακια σας!!!!

Καλημέρα και περαστικά σου εύχομαι! Πρέπει να είναι πολύ εκνευριστικό να είσαι κρυωμένη με αυτή τη ζέστη! Φταίνε αυτά τα χαζο -κλιματιστικά! Το χειμώνα πρέπει να προσέξουμε όλες για να μην είμαστε συνέχεια με ένα χαρτομάντηλο στο χέρι! :shock:

Πάντως ανυπομονώ επιτέλους να έρθει το φθινόπωρο για να δροσιστούμε λίγο αλλά και για να αρχίσω να καταλαβαίνω περισσότερο το μωράκι μου!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Σας ευχαριστώ πολυ!! Η αλήθεια ειναι ότι ειναι πολυ εκνευριστικο να είσαι άρρωστη μ΄αυτη τη ζέστη...

Εγω αρχές Σεπτέμβρη πάω για απλή εξέταση γιατι θα είμαι 16 εβδομάδων. Β επιπέδου τον επόμενο μήνα! Ξέρετε πόσο κοστίζει περίπου η εξέταση β επιπεδου;

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Σας ευχαριστώ πολυ!! Η αλήθεια ειναι ότι ειναι πολυ εκνευριστικο να είσαι άρρωστη μ΄αυτη τη ζέστη...

Εγω αρχές Σεπτέμβρη πάω για απλή εξέταση γιατι θα είμαι 16 εβδομάδων. Β επιπέδου τον επόμενο μήνα! Ξέρετε πόσο κοστίζει περίπου η εξέταση β επιπεδου;

Μάλλον τότε θα μάθεις κι εσύ το φύλο... Είμαστε στην ίδια φάση, μόνο με μία εβδομάδα διαφορά! Εγώ θα πάω στις 20/8 για απλή εξέταση που θα είμαι 15+5.

Η β ' επιπέδου νομίζω πως είναι περίπου στα ίδια λεφτά με την αυχενική αλλά καλύτερα να μας πουν τα κορίτσια που την έχουν ήδη κάνει. Αυτή είναι γύρω στην 22η εβδομάδα ή πιο νωρίς;

εμενα μου την κανει ο γιατρος μου κ μου παιρνει οπως μια απλη εξεταση στη β' επιπεδου δεν εχουμε να κανουμε εξεταση αιματος ευτηχως:D τωρα αν αλλαξει κατι μολις την κανω θα σου πω!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!

kat32 σιγουρα θα δειτε το φυλο στον επομενο υπερηχο!!!!στην αυχενικη πολλοι γιατροι εχουν μια υποψια αλλα μπορει να μην σου πουν

ο δικος μου για παραδειγμα δεν λεει ποτε στον υπερηχο της αυχενικης

αλλα περιμενει να επιβεβαιωσει την αρχικη του εντυπωση και μετα στον επομενο 16 εβδομαδες περιπου λεει παντα!

εμενα οπως σου ειπα ετυχε και πηγα στις 14 εβδομαδες και μου ειπε

αληθεια τι θες πιο πολυ κοριτσι ή αγορι???

κατια_82 την επομενη φορα θα του το ξανααναφερω, και θα του πω γιατι με ανησυχει,και θα δουμε τι θα μου πει (για το μετρημα τραχηλου μιλαω)

Sapi πηρετο εκανες?αν ανεβασες πανω απο 37,5 να μιλησεις με το γιατρο σου!

περαστικα σου!!

παντως κι εγω φοβαμαι το χειμωνα, ειμαι πολυ επιρρεπεις στον πηρετο , μπορει να ανεβασω μεχρι 39-40

οσο για τις τιμες απλο υπερηχο μου τον χρεωνει 40 ευρω και αυχενικη μονο υπερηχο 50 ευρω(αιματολογικες καναμε σε μικροβιολογικο)

UzVGp2.png

καλημερα κοριτσια!!!!!

kat32 σιγουρα θα δειτε το φυλο στον επομενο υπερηχο!!!!στην αυχενικη πολλοι γιατροι εχουν μια υποψια αλλα μπορει να μην σου πουν

ο δικος μου για παραδειγμα δεν λεει ποτε στον υπερηχο της αυχενικης

αλλα περιμενει να επιβεβαιωσει την αρχικη του εντυπωση και μετα στον επομενο 16 εβδομαδες περιπου λεει παντα!

εμενα οπως σου ειπα ετυχε και πηγα στις 14 εβδομαδες και μου ειπε

αληθεια τι θες πιο πολυ κοριτσι ή αγορι???

κατια_82 την επομενη φορα θα του το ξανααναφερω, και θα του πω γιατι με ανησυχει,και θα δουμε τι θα μου πει (για το μετρημα τραχηλου μιλαω)

Sapi πηρετο εκανες?αν ανεβασες πανω απο 37,5 να μιλησεις με το γιατρο σου!

περαστικα σου!!

παντως κι εγω φοβαμαι το χειμωνα, ειμαι πολυ επιρρεπεις στον πηρετο , μπορει να ανεβασω μεχρι 39-40

οσο για τις τιμες απλο υπερηχο μου τον χρεωνει 40 ευρω και αυχενικη μονο υπερηχο 50 ευρω(αιματολογικες καναμε σε μικροβιολογικο)

Αχ, ανυπομονώ να μάθω!!!!!!!!!! :P Αυτό για τον τράχηλο κι εμένα με προβλημάτισε γιατί ούτε εμένα μου τον μέτρησε. Θα του το πω όταν πάω, αφού είναι τόσο εύκολο και το βλέπει στον απλό υπέρηχο!

Εμένα για αυχενική μου χρέωσαν 140 ευρώ μαζί με το papa και είχα την εντύπωση πως και η β επιπέδου κάπου τόσο είναι κι ας μην έχει αιματολογικές...

Άσχετο, ξέρει καμία αν πειράζει να βάζω autan αντικουνουπικό σπρέι; Υπάρχει περίπτωση να κάνει κακό στο μωρό;

Αχ, ανυπομονώ να μάθω!!!!!!!!!! :P Αυτό για τον τράχηλο κι εμένα με προβλημάτισε γιατί ούτε εμένα μου τον μέτρησε. Θα του το πω όταν πάω, αφού είναι τόσο εύκολο και το βλέπει στον απλό υπέρηχο!

Εμένα για αυχενική μου χρέωσαν 140 ευρώ μαζί με το papa και είχα την εντύπωση πως και η β επιπέδου κάπου τόσο είναι κι ας μην έχει αιματολογικές...

Άσχετο, ξέρει καμία αν πειράζει να βάζω autan αντικουνουπικό σπρέι; Υπάρχει περίπτωση να κάνει κακό στο μωρό;

mmm δεν ξερω αλλα τα αποφευγω ολα αυτα( να φανταστεις τον γατο τον ψεκασε προχθες με το frontline και τους εβαλα να κοιμηθουν και τους δυο τους-αντρας και γατος -στο σαλονι)

ουτε το αοσμο που βαζεις στην πριζα υγρο για τα κουνουπια δεν θελω να βαλω!αλλωστε εμενα δεν με τσιμπανε τα κουνουπια, δεν πρεπει να ειναι νοστιμο το αιμα μου, δυστιχως ουτε βρικολακας δεν θα με πλησιασει...

αν και περιεργος... πρεπει να με τσιμπισε ενα χθες γιατι εχω τρελη φαγουρα στον αστραγαλο

δεν μου ειπες εσυ τι θες κοριτσι ή αγορι?

UzVGp2.png

mmm δεν ξερω αλλα τα αποφευγω ολα αυτα( να φανταστεις τον γατο τον ψεκασε προχθες με το frontline και τους εβαλα να κοιμηθουν και τους δυο τους-αντρας και γατος -στο σαλονι)

ουτε το αοσμο που βαζεις στην πριζα υγρο για τα κουνουπια δεν θελω να βαλω!αλλωστε εμενα δεν με τσιμπανε τα κουνουπια, δεν πρεπει να ειναι νοστιμο το αιμα μου, δυστιχως ουτε βρικολακας δεν θα με πλησιασει...

αν και περιεργος... πρεπει να με τσιμπισε ενα χθες γιατι εχω τρελη φαγουρα στον αστραγαλο

δεν μου ειπες εσυ τι θες κοριτσι ή αγορι?

Τον εξόρισες τον άνθρωπο! :tongue: Εμένα με τσιμπάνε και γι'αυτό βάζω... Αλλά ίσως πρέπει να πάρω κανένα φυτικό του Κορρέ ή κάτι τέτοιο που είναι πιο ασφαλές...

Κοίτα, εγώ πάντα έλεγα ότι θέλω κοριτσάκι αλλά από τότε που έμεινα έγκυος έχω ένστικτο ότι είναι αγόρι και έχω αρχίσει να συνηθίζω σε αυτή την ιδέα, οπότε δεν με πειράζει ότι και να είναι. Απλώς μου τη δίνει που μιλάω γι'αυτό και λέω "το", θέλω να ξέρω αν είναι μπεμπούλα ή μπέμπης!

Διαφημίσεις

εγω πληρωσα 50ε στην αυχενικη κ γενικη αιματος ουρων κ papp-a για τοξοπλασμα θυροειδη κ πολλες αλλες πληρωσα 240ε. οταν ημουν 16 εβδο. εκανα απλο υπεριχο πληρωσα 50 κ εξεταση ουρων κ αιματοκριτη κ papp-a 120ε. τωρα για το β' επιπεδου μαλλον 50ε θα πληρωσω παλι..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Κοριτσάκια μου τί κάνετε? Μου λείψατε αλλά πραγματικά δεν μπορούσα να σας γράψω.

Την Πέμπτη ξύπνησα μέσα στην χαρά να πάω για την αυχενική, είχα και την αδερφή μου από Πάτρα μαζί και δυστυχώς η χαρά κατέληξε σε λύπη....

Το μωράκι μου με εγκατέλειψε....η καρδούλα του είχε σταματήσει να χτυπά....δεν χρειάζεται να πω τίποτα παραπάνω...πιστεύω ότι όλες μπορείτε να καταλαβετε πώς ένιωσα και πως νιώθω...δεν θέλω να χαλάσω την παρέα σας. Την Παρασκευή τελείωσε το όνειρο για εμένα με μια πολύ επίπονη διαδικασία που εύχομαι να μην την βιώσει ποτέ ξανά καμία γυναίκα στον κόσμο.

Εχω βγει σε άδεια και με πόνο καρδιάς θα πρέπει να σας αποχαιρετίσω...θα μου λείψετε όλες πάρα πολύ.

Σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να έχετε όλες μια υπέροχη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη.

στεναχωρεθηκα παρα πολυ.κοριτσι μου κουραγιο.δεν μπορω να σου πω τιποτα αλλο.ολα να σου πανε καλα.

6KuQp2.png

τι κανετε οι υπολοιπες?με επηρασε παρα πολυ αυτο με την yris.τι κανετε εσεις?εγω το πρωι μεταξυ υπνου και ξυπνιου και ενω ημουν κουλουριασμενη στα πλαγια φτερνιστικα πολυ δυνατα με αποτελεσμα να νιωσω ενα πολυ δυνατο πονο στη μητρα που περασε μεσα σε δεκα δευτερολεπτα.σα δυνατο πιασιμο.και φοβαμαι λιγο.λετε να πειραξα το μωρο?μη με βρισετε.βασικα προτιμω να με βρισετε εσεις παρα ο γιατρος μου που ειναι σε διακοπες κιολας.

6KuQp2.png

τι κανετε οι υπολοιπες?με επηρασε παρα πολυ αυτο με την yris.τι κανετε εσεις?εγω το πρωι μεταξυ υπνου και ξυπνιου και ενω ημουν κουλουριασμενη στα πλαγια φτερνιστικα πολυ δυνατα με αποτελεσμα να νιωσω ενα πολυ δυνατο πονο στη μητρα που περασε μεσα σε δεκα δευτερολεπτα.σα δυνατο πιασιμο.και φοβαμαι λιγο.λετε να πειραξα το μωρο?μη με βρισετε.βασικα προτιμω να με βρισετε εσεις παρα ο γιατρος μου που ειναι σε διακοπες κιολας.

εγω αυτα τα εχω συνεχεια οποτε φταρνιστω κραταω την κοιλια μου αν ειμαι κ ξαπλωμενη ειναι χειροτερα ποναει πολυ:(:( ρωτησα το γιατρο μου κ μου ειπε οτι δεν ειναι τιποτα. πιστευω οτι μαλλον τα νευρα ειναι χαλαρα οπως μεγαλωνει η μητρα γιαυτο μας πιανει..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...