Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια βγηκε η χοριακη πολυ πολυ χαμηλη ειναι στο 4.3 μου ειπε η μικροβιολογος!Θα ξανακανω ομως την δευτερα , γιατι λεει η γυναικολογος μου οτι με βαση τα δεδομενα του κυκλου μου και οχι με τον τελευταιο που υπολογισα εγω, πρεπει να μου ερθει περιοδος 5 του μηνα!Οποτε αλλη μια την δευτερα μου ειπε να κανω και εκει θα ξερουμε!

τωρα ειμαι η δεν ειμαι δεν καταλαβα!χαχαχαχαχαχαχαχα

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Κοριτσια βγηκε η χοριακη πολυ πολυ χαμηλη ειναι στο 4.3 μου ειπε η μικροβιολογος!Θα ξανακανω ομως την δευτερα , γιατι λεει η γυναικολογος μου οτι με βαση τα δεδομενα του κυκλου μου και οχι με τον τελευταιο που υπολογισα εγω, πρεπει να μου ερθει περιοδος 5 του μηνα!Οποτε αλλη μια την δευτερα μου ειπε να κανω και εκει θα ξερουμε!

τωρα ειμαι η δεν ειμαι δεν καταλαβα!χαχαχαχαχαχαχαχα

Με Το καλο βρε κορίτσι μου! Μακάρι τη Δευτέρα να ανεβεί στα ύψη!!!! Κανονικά 0 δεν επρεπε να βγει;! ΑΝΤΕ να δούμε!!!!! Κάτι μου λέει πως θα είσαι...

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

μπραβο!

η χοριακη σου ειναι χαμηλη γιατι εισαι 7 μερες πριν την περιοδο!

καλα τα βλεπω τα πραγματα! να πας στο ιδιο μικροβιολογικο την δευτερα για να εχουν μετρο συγκρισης ( αν μπορεις και την ιδια περιπου ωρα)

Αντε κοπελα μου με το καλο! να ξεκουραζεσαι !

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Διαφημίσεις

Με Το καλο βρε κορίτσι μου! Μακάρι τη Δευτέρα να ανεβεί στα ύψη!!!! Κανονικά 0 δεν επρεπε να βγει;! ΑΝΤΕ να δούμε!!!!! Κάτι μου λέει πως θα είσαι...

μου ειπε η γιατρος οτι πρεπει οπωςδηποτε να εχουν περασει 11-13 μερες μετα την συλληψη για να σου δειξει απο 0-50 που ειναι τα φυσιολογικα.Οποτε με βαση τους υπολογισμους δηλαδη στις 25 μερες με κυκλο 28 ημερων.Εγω σημερα ειμαι στην 23 μερα!Δεν θα επρεπε να ηταν αρνητικη 0 δηλαδη ????γιατι εγω υπολογισα 25 μερες κυκλο λογο του οτι τον προιγουμενο μηνα μου ηρθαν στην 25 μερες.Αλλα η γιατρος μου λεει μπορει να αλλαξε λιγο ο κυκλος τον προιγουμενο μηνα γιαυτο και εμεις μετραμε τις 28 που εχω τοσα χρονια.

τι να πω!αναμονη!χαχαχαχαχαχαα

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

μου ειπε η γιατρος οτι πρεπει οπωςδηποτε να εχουν περασει 11-13 μερες μετα την συλληψη για να σου δειξει απο 0-50 που ειναι τα φυσιολογικα.Οποτε με βαση τους υπολογισμους δηλαδη στις 25 μερες με κυκλο 28 ημερων.Εγω σημερα ειμαι στην 23 μερα!Δεν θα επρεπε να ηταν αρνητικη 0 δηλαδη ????γιατι εγω υπολογισα 25 μερες κυκλο λογο του οτι τον προιγουμενο μηνα μου ηρθαν στην 25 μερες.Αλλα η γιατρος μου λεει μπορει να αλλαξε λιγο ο κυκλος τον προιγουμενο μηνα γιαυτο και εμεις μετραμε τις 28 που εχω τοσα χρονια.

τι να πω!αναμονη!χαχαχαχαχαχαα

Η σύλληψη γίνεται στις γόνιμες. Οπότε τις γόνιμες υπολόγισε και μετα μέτρα. Ειναι ακριβώς το μέσο του κύκλου σου. Ποτε είχες τελευταία περιοδο και κάθε πόσες μέρες σου έρχεται η περίοδος;

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Εγω παντα ειχα περιοδο καθε 28 μερες!Μετα την γεννα μου ηρθε στις 29 μερες και τον προηγουμενο μηνα στις 25 μερες!εχει ειναι λιγο μπερδεway ο κυκλος μου .Η γιατρος ειπε , οτιδηποτε απο 0,1-50 ειναι θετικο και μονο αν φτασουμε στις 28 μερες δηλαδη την δευτερα θα ειμαστε σιγουροι.Γιατι δεν ξερουμε ποτε εγινε η συλληψη.Αυτο το μηνα η περιοδος μου ξεκινησε 8/08!

Οποτε 21 ειχα ωορηξια αρα ειναι 9 μερες μετα την συλληψη οποτε δεν μπορει να δειξει κατι παραπανω οπως ειπε η Ροδουλα!Την δευτερα θα εχω πιο ξεκαθαρο αποτελεσμα!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Αχ, εγώ πιστεύω πως είσαι!!!!!!!! Αλλιώς θα σου έβγαινε 0....Δεν ξέρω, με μπέρδεψες με τις γόνιμες και τις τιμές... Υπομονή μέχρι τη Δευτέρα χωρίς να κουράζεσαι και θα μάθουμε σίγουρα!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...