Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

τιιιι εγινε??ξαναμπηκα να δω τι κανετε???η Μαρκελα ακομη εεε????ας αργουν αλλα να αξιζει η αναμονη ευχομαι....!τετοια αγωνια ουτε οταν εκανα την δικη μου....χαχαχα!!

Κατια τελεια τα σχεδια σου.....κ εμενα ηθελε η γιαγια μου κ η μαμα μου κ η νονα να ξεκινησουν αλλα τους ειπα ειναι νωρις ακομη....μετα την β επιπεδου ....γιατι δνε κρατιουνται με τιποτα....!!!αχαχαχα!!λοιπον παω να μπανιαριστω κ περιμενω τον συζυγο να φαμε κ να φερει τα αποτελεσματα των εξετασεων να τα παμε στον γιατρουλη....δεν ξερω αν θα ξαναμπω αλλιως το βραδυ για να σας ενημερωσω η αυριο απο την δουλεια....φιλακιααααα.....!!!!!!!!:D:D:D

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αααα didi ναι χθες δεν το ενιωσα καθολου σημερα ομως που ημουν ξαπλα ολη μερα το παρακαταλαβα....χε...χε....!!αντε να μας εκτυπωσει κ νεες φωτο ο γιατρουλης...γιατι του φτιαχνω αλμπουμ με ημερομηνιες κ γραμματακι διπλα...εχω μια λοξα με τα γραμματα βλεπετε..!!

Jr39p2.png

αααα didi ναι χθες δεν το ενιωσα καθολου σημερα ομως που ημουν ξαπλα ολη μερα το παρακαταλαβα....χε...χε....!!αντε να μας εκτυπωσει κ νεες φωτο ο γιατρουλης...γιατι του φτιαχνω αλμπουμ με ημερομηνιες κ γραμματακι διπλα...εχω μια λοξα με τα γραμματα βλεπετε..!!

καλο "γυρισμα" λοιπον... τις φωτο εννοω!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

ax νιωθω αχρηστη

ουτε τι υφασμα να βαλετε στην κουβερτουλα δεν ξερω να σας πω!

κουμπι ραβω και ειναι στραβο!

αχρηστη! αχρηστη!

και τα παντελονια που πηρα σημερα θελουν κοντημα!!!!!!!!γρρρρ

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

μαρκελααααααααααα και εγω κοιμαμαι πριν τις χοριακες γιατι δεν μου περναει η ωρα

κια ξερεις ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΕΤΙΚΟ

κοιμησου για γουρι

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

κι εμεις θελουμε νεες φωτος γιατι απο την αυχενικη εχουμε μια στο ψυγειο κολλημενη

περιμενουμε νεα!!!!!

σημερα κατια μου δεν χοροπηδουσε με την κολοκυθοσουπα , λες να θελει καθε μερα διαφορετικο φαι σαν τον μπαμπα του????

UzVGp2.png

ax νιωθω αχρηστη

ουτε τι υφασμα να βαλετε στην κουβερτουλα δεν ξερω να σας πω!

κουμπι ραβω και ειναι στραβο!

αχρηστη! αχρηστη!

και τα παντελονια που πηρα σημερα θελουν κοντημα!!!!!!!!γρρρρ

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ don't worry ουτε εγω ραβω!! εχω να ραψω απο μικρο παιδι, ειπα στη μαμα μου οτι θα παω μια μερα για φροντηστηριο να μου τα θυμισει

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

παω κι εγω να μαζεψω και να απλωσω τα ρουχα και μετα να ετοιμαστω γιατι μαλλον θα παω με τα ποδια στο μαθημα (ευτυχως ειναι κοντα με τα ποδια) γιατι ο ντιντος εχει το τουτουνι μου!

θα μπω μια κλεφτα πριν φυγω για να μαθω νεα απο μαρκελα

διαφορετικα το βραδυ μετα τις 9(εχω κι αλλο μαθημα με τον ανηψιο στις 7-8 )

UzVGp2.png

αααα επισης Μαρκελλα κ εγω οταν εκανα την χοριακη ηταν Παρασκευη απογευμα κ θα εβγαινε Σαββατο μετα τη 1......κ ενωυ ξυπνουσα συνεχεια για πιπι πιεζα τον εαυτο μου να κοιμηθει κ αλλο για να περασει η ωρα να παρω τα αποτελεσματα.....!!

αααα εγω δεν εχω παραπονο..καθε φορα που παω μου βγαζει φωτο...την προηγουμενη μαλιστα ειχε κεφια το μωρο....ειχε λοξυγγα κ στριφοργυρνουσε κ καποια στιγμη εβαλε το δαχτυλο στο στομα κ το εβγαλε ο γιατρο 4-5 φωτο......!!:D:D:Dαντε καλο μαθημαααααααα!!!εφυγααααααα!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...