Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

σαν δαντελα, δηλαδη? ροζετουλες?

ειναι ενα πλεκτο κουβερτακι με βελονακι οχι βελονες, κ απο κατω ραβεις υφασμα για να τονιζετε το σχεδιο κ αν ειναι αγορι συνηθως βαζουν γαλαζιο σατεν η αν ειναι κοριτσι ροζ σατεν.. κ ειναι πολυ ωραιο να χτυπα το σχεδιο στο σατεν

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τους πηρα τηλ τωρα!Δεν εχουν βγει ακομα λεει '' μην ανησηχεις θα σε παρουμε εμεις αμεσως!''ουφ!οχι τιποτα αλλο αλλα θα ταραξω τις σοκολατες!χαχαχαχαχαχαχαχα εχω και τον αντρα μου στο τηλ καθε μια ωρα!

Υπομονη! Σε μια δυο ωρες ελπιζω να εχεις τα αποτελεσματα και να ειναι τα πιο ευχαριστα!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

καλησπερα!

Καλημέρααααα!!!!

Τι κάνετε;;; εγω πάλι τα ίδια :( !! Εχω κατι νευρα, δεν μπορειτε να φανταστειτε!!! την δευτέρα που πηγα στο νοσοκομειο δεν βρήκαν τιποτα στο νεφρό. χθες το πρωι που πηγα να κανω εξετασεις σε μικροβιολόγο, με ετρωγε κ ηθελα να παω σε ουρολόγο. τελικά πηγα κ μου βρήκε 5 χιλιοστα πετρα. ελεος!!!! δεν την ειδαν στο νοσοκομειο;;; Φταιω να παω κ να τα κανω λαμπογυαλο;;;;

να παρεις τον γιατρο σου να σε καθοδηγησει!

και η αδερφη μου ειχε αμμο και πηγαν ολα καλα μην ανησυχεις!

σημερα πηγα στα λιντλ, ειχε κολαν-παντελονι εγκυμοσυνης 8 ευρώ, 95% βαμβακερα. πολύ απλό αλλα για αργοτερα μεσα στο σπιτι ή σουπερ μαρκετ πχ, μια χαρα θα ναι. ειχε κ μπλουζακια επισης 8 ευρώ. χθες περασα να κοιταξω για παντελόνι κ με την εκπτωση 50 ευρώ. νομίζω οτι θα παρω ενα για πιο "επισημες" εξόδου. 50 ευρω ειναι πολλά για να παρω 2-3 που θελω.

πηρα και εγω 2 ενα για τωρα και ενα λιγο ποιο μεγαλο!

μαρκελα περιμενουμε με αγωνια

κοριτσια εφτιαξα χθες την φανουροπιτα και βγηκε τελεια! να ειστε καλα , ηταν η πρωτη φορα που φτιαχνω

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Διαφημίσεις

στην euromedica , γιατι εχει συμβαση με την ιντεραμερικαν και δεν πληρωνω ειμαι ασφαλισμενη εκει!!Τιποτα ακομα αναμονη!μου ειπε αργα το μεσημερι προς απογευμα!

πφ....θα σκάσω!

Μια η αγωνια σου.....μια τα υπεροχα πράγματα που κάνει η Κάτια....έχω αποσυντονιστεί σήμερα!!!!

Ασχετο αλλά καλύπτουν οι ιδιωτικές ασφάλειες τέτοιες εξετάσεις? Εγώ γιατί τις πλήρωνα????

pregnancy-ticker___.png

ειναι ενα πλεκτο κουβερτακι με βελονακι οχι βελονες, κ απο κατω ραβεις υφασμα για να τονιζετε το σχεδιο κ αν ειναι αγορι συνηθως βαζουν γαλαζιο σατεν η αν ειναι κοριτσι ροζ σατεν.. κ ειναι πολυ ωραιο να χτυπα το σχεδιο στο σατεν

αν ειναι κατι σαν κι αυτο http://www.pennieshops.gr/el/%CE%9D%CE%A5%CE%A6%CE%99%CE%9A%CE%95%CE%A3-%CE%94%CE%97%CE%9C%CE%99%CE%9F%CE%A5%CE%A1%CE%93%CE%99%CE%95%CE%A3/%CE%A0%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%AE-%CE%A7%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%84%CE%B7-K%CE%BF%CF%85%CE%B2%CE%AD%CF%81%CF%84%CE%B1-Mallorca-225x250cm/-p-1758

εφτιαχνε η γιαγια μου, αλλα σε μωρουδιακη εβαζε παντα υφασμα αντι φοδρας...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Καλύτερα στα μωρά βαμβακερά υφάσματα.....όχι σατέν και φοδρες!

Συγνώμη κιολας....απλά έτσι ξέρω!

pregnancy-ticker___.png

παντως οι συγκεκριμενες ειναι πραγματικα εργα τεχνης! θελουν ομως τρομερη δουλεια και πολυ μαστορια στα χερια!!! ασε τα ματια... αν δεν δακρυσουν δεν βγαινει!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

ναι καπως ετσι. αλλο η φοδρα κ αλλο το καλο το σατεν. κ παλι οπως τις αρεσει.αλλα αυτα τα κουβερτακια που ξερω δεν ειναι για να σκεπαζετε το μωρο

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

ναι μωρουδιακη κι εγω ειπαμε θελω υφασμα:D

να παω μαζι με την πεθερα να το διαλεξω??? ή ειναι αγενεια?

UzVGp2.png

εγω εκανα μια τετοια στην κορη μου αγγελακια αλλα απο εκει που πηρα το σχεδιο ητανε τοσο μικρο που βγηκε σαν μαξιλαροθηκη κ ετσι το εκανα αδικα.

αχαχαχαχααααχαχα κατοικιδια εχετε? καντο κουβερτακι για γατακια:D

πλακιτσα :tongue:

UzVGp2.png

ναι μωρουδιακη κι εγω ειπαμε θελω υφασμα:D

να παω μαζι με την πεθερα να το διαλεξω??? ή ειναι αγενεια?

γιατι ειναι αγενεια να πατε μαζι μια κ στο κανει τουλαχιστον να σου αρεσει κ να το βαζεις με την καρδια σου!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...