Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ όμως δεν πέρασα επιτροπή άρα τρώω άκυρο όχι ότι θα με σωνανε τα 400 ευρώ μ αυτά που έχω δώσει....ουφ μ έχει πιάσει για όλα πολύ αρνητισμό Σ και έχω μέρες ακόμα μπροστά μου δεν αντέχω 

Κάνε λίγη υπομονή ακόμη κορίτσι μου σκέψου ότι 3 μέρες έμειναν την Πέμπτη θα ξέρεις!!! Θα πας κατευθείαν για χοριακη ε;

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

didi αυτο που λες με το βελονακι ειναι πολυ ωραιο αν βαλει ασπρο υφασμα απο κατω δεν θα φενεται το σχεδιο οταν το δεις ολοκληρομενο θα σου αρεσει.. ξερεις ποσα πληρωνουν για ενα τετοιο? πηγενε στο κεντρο κ δες τιμες..

ριτσα μου μου αρεσει αυτο που θα μου φτιαξει , θα το σκεπαζω την ανοιξη στο καροτσακι του αλλα δεν μου αρεσε το μπλε σατεν

και γενικα το σατεν που δεν ειναι σατεν ειναι ιμιτασιον σατεν και δεν μου αρεσουν καθολου αυτα

μου αρεσε πολυ η ιδεα με το λινο υφασμα (λινο δεν ειναι ενα υφασμα που καπου ενδιαμεσα κανει κατι πιο εντονες γραμμες η πλεξη του?)

δεν καταλαβα ομως τι μου προτεινεις να βαλω αλλο χρωμα και οχι λευκο για να φαινεται το σχεδιο? λες να μην φαινεται καθολου με λευκο?

και τι αλλο χρωμα μου προτεινεις?

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν ξερω αν στο Ελενα κανουν καισαρικη με επισκληριδιο.. αλλα γενικα καλο θα ειναι να μην πολυνιωθω, γιατι σκεψου να παει κατι στραβα, να δυσκολεψει λιγο η κατασταση.. θα παθω καρδιακη προσβολη επι τοπου. Καλυτερα ναρκωμενη, αν και εχω κακη εμπειρια απο ολικη ναρκωση.. Ειχα συνελθει και ενιωθα οτι δεν λειτουργουν οι πνευμονες μου, τρομαξα απιστευτα

θα σου κανουν πρωτα εξετασεις (καρδιογραφημα) να δουν αν αντεχεις ολικη ναρκωση

ευχομαι να πνε ολα καλα και να μην πονας και να ευχαριστηθεις απο την πρωτη στιγμη το μωρακι σου:D

απλα στο ειπα σαν ιδεα με την επισκληριδιο και μερικη ναρκωση για να το δεις πρωτη;)

UzVGp2.png

ριτσα μου μου αρεσει αυτο που θα μου φτιαξει , θα το σκεπαζω την ανοιξη στο καροτσακι του αλλα δεν μου αρεσε το μπλε σατεν

και γενικα το σατεν που δεν ειναι σατεν ειναι ιμιτασιον σατεν και δεν μου αρεσουν καθολου αυτα

μου αρεσε πολυ η ιδεα με το λινο υφασμα (λινο δεν ειναι ενα υφασμα που καπου ενδιαμεσα κανει κατι πιο εντονες γραμμες η πλεξη του?)

δεν καταλαβα ομως τι μου προτεινεις να βαλω αλλο χρωμα και οχι λευκο για να φαινεται το σχεδιο? λες να μην φαινεται καθολου με λευκο?

χρυσο σατεν.. πηγενε μια βολτα κατω κ θα σου προτεινουν αυτες..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

αντι για σατεν, μπορειτε να βαλετε υφασμα (σαν σεντονακι σκεψου) σταθερο και πιο φιλικο για το δερματακι του μωρου... χρωμα εννοειται οχι λευκο! μπορεις αν θες κατι διακριτικο μπεζ, σαμπανι, εκρου, καφε ωχρα, κλπ... για να κανει και λιγο αντιθεση να φαινεται το σχεδιο!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

αντι για σατεν, μπορειτε να βαλετε υφασμα (σαν σεντονακι σκεψου) σταθερο και πιο φιλικο για το δερματακι του μωρου... χρωμα εννοειται οχι λευκο! μπορεις αν θες κατι διακριτικο μπεζ, σαμπανι, εκρου, καφε ωχρα, κλπ... για να κανει και λιγο αντιθεση να φαινεται το σχεδιο!

κατια μου αυτο που λεει η didi δεν ειναι για να σκεπαζετε το μωρο ειναι για στολιδι πιο πολυ για την κουνια η το καροτσακι.. δηλ θα ειναι σκεπασμενο κανονικα το μωρο κ αυτο απο πανω.

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Καλέ τί χρυσοχέρες είστε εσεις?

Κεντάτε, πλέκετε κτλ....εγώ ένα παλιοράψιμο παλεύω και θέλω μέεεεεεεεεεερες!!!

Μαρκέλα για εσένα μπήκα πιο πολύ γιατί έχω μπλέξει σήμερα άγρια.....ακόμα ε?

Σε ΔΙΑΓΝΩΣΗ πήγες? Ετσι για να ξέρουμε τί ώρα θα έχεις αποτέλεσμα!

στην euromedica , γιατι εχει συμβαση με την ιντεραμερικαν και δεν πληρωνω ειμαι ασφαλισμενη εκει!!Τιποτα ακομα αναμονη!μου ειπε αργα το μεσημερι προς απογευμα!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

κατια ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!! τελεια ειναι!!! σου ευχομαι τα καλυτερα!!!!!!!

εχω φτιαξει κι ενα φορεματακι, για την κορη μιας φιλης... αλλη χαρη τα κοριτσιστικα!

http://img809.imageshack.us/img809/7899/dsc00214xh.jpg

1lqJp2.png

EO6lp3.png

εννοεις μεθη ε? εχω κανει τετοια στις 2 αποξεσεις μου, μια χαρα ηταν, σαν να ειχα κοιμηθει. Και παλι ομως δε γνωριζω αν υπαρχει τετοια δυνατοτητα στο Ελενα.. θα πρεπει να ρωτησω το γιατρο μου

Ναι αυτο λεω.Νομιζω οτι ο γιατρος σου μπορει να το κανονισει με τον αναισθησιολογο!!συζητησε το με τον doctor σου.Κριμα ειναι να πας για ολικη τζαμπα!δοκιμασε και εκεινη την ωρα αποφασιζεις για να προλαβεις να δεις και το μωρο.χχχ

WvYwp2.png I9Cbp2.png

κατια μου αυτο που λεει η didi δεν ειναι για να σκεπαζετε το μωρο ειναι για στολιδι πιο πολυ για την κουνια η το καροτσακι.. δηλ θα ειναι σκεπασμενο κανονικα το μωρο κ αυτο απο πανω.

σαν δαντελα, δηλαδη? ροζετουλες?

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

χρυσο σατεν.. πηγενε μια βολτα κατω κ θα σου προτεινουν αυτες..

δεν ειναι κοριτσιστικο?

καλη η ιδεα , μαλλον μπεζ εκρου και ναι τετοιο υφασμα προτιμω

ριτσα μου απευθειας θα το σκεπαζω ειναι για στολιδι αλλα θα σκασει με τοσες κουβερτες:D

UzVGp2.png

Μαρκελα μου 3 κοντεύει.... Τι έγινε με τα αποτελέσματα;;!! Τέτοια αγωνία ούτε όταν έκανα εγω... ΑΝΤΕ....!!!!!!!!

Τους πηρα τηλ τωρα!Δεν εχουν βγει ακομα λεει '' μην ανησηχεις θα σε παρουμε εμεις αμεσως!''ουφ!οχι τιποτα αλλο αλλα θα ταραξω τις σοκολατες!χαχαχαχαχαχαχαχα εχω και τον αντρα μου στο τηλ καθε μια ωρα!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

κοριτσια μου καλο μεσημερι.....

ερχεται ο αντρούλης κ το μπεμπε κλωτσαει γιατι πειναει!!!!!

εμας αντρουλης αργει οποτε τρωμε τωρα με το γιο μου και σας μιλαω ταυτοχρονα

καλη ορεξη!!!!!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...