Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Έτσι από περιέργεια μπήκα και διάβασα τα ΦΕΚ που έχει μέσα στο gov και ούτε κ εκεί αναφέρεται κάτι για προθεσμία. Ε ρε φίλε από παντού να κόψουν λες και τα 350€ θα σε σώσουν! Ντροπή τους …

@Nima21 κι εγώ έχω τόσο καιρό δεν πάω να κάνω νύχια γι αυτό το λόγο 😳

Κι εμένα κορίτσι μου μου είχαν πει να μην τα ξεβαψω τα νύχια μου! Εγώ το έκανα γιατι ένιωθα καλύτερα έτσι αλλά όλες γύρω μου με βαμμένα ήταν οπότε...

Θα ρωτήσω κάτι μη σοβαρό σε σχέση με τα υπόλοιπα μας θέματα και ξέρω πως κάθε γιατρός έχει διαφορετική άποψη αλλά όσες είστε στο πρώτο τριμηνο κάνετε νύχια; Δεν με καίει να τα έχω βαμμένα αλλά θα ήθελα και τη γνώμη σας!

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

:shock:

τον φλεβοκαθετηρα μαλλον... πραγματικα!!! το χειροτερο μου κι εμενα... και πονας, μουδιαζεις και σου το στρυβουν και σου λενε "τωρα? καλυτερα?" τι καλυτερα κοπελια? σαν μαχαιρια ειναι ο πονος! :oops::oops::shock::shock:

ιιιιιιιιιιιιιιιιιι πονεσα μονο που το ακουσα!!!!!!!

θα κανω μερικη ναρκωση στο χερι μου!!!!!!!

UzVGp2.png

Τσιπούρες πλακι για σημερα γιαμι γιαμι!!

Επισκληριδιο καισαρικη εκανα κι εγω ντιντι...αλλα οταν θα περασει η αναισθησια ποναει...και ποναει και η τομη και τις πρωτες μερες πας καμπουριαστα κρατωντας τη τομη γιατι δε μπορεις να ισιωσεις!

τι μου λες τωρα! εδω στην σκωλικοειδητη πονουσα 1 εβδομαδα κι δεν μπορουσα να ξαπλωσω

πλακι μπλιαχ αηδια!

UzVGp2.png

didi αυτο που λες με το βελονακι ειναι πολυ ωραιο αν βαλει ασπρο υφασμα απο κατω δεν θα φενεται το σχεδιο οταν το δεις ολοκληρομενο θα σου αρεσει.. ξερεις ποσα πληρωνουν για ενα τετοιο? πηγενε στο κεντρο κ δες τιμες..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Καλα κατια ειναι τελεια!!!!!!!Μπραβο!!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

αχαχαχαχα μπαμπουλας!!! χαχαχαχαχαχαχαχα μπαμπουλας!!!!!!!!!!!

;) ναι ναι κ του λεω κιολας να μην ειναι αυστηρός κ γινει ονομα κ πραγμα μπαμπουλας!!!!! χαχαχαχα... το περιμενει πως κ πως κ εχω μια μικρη εντυπωση οτι θα ναι λιγο χαζομπαμπας κ μαλλον εγω αυστηρη......:rolleyes:

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

μπορεις να κανεις καισαρικη με επισκληριδιο και χωρις ολικη ναρκωση (Αν δεν κανω λαθος)

εγω τον θελω μεσα

αυτος δεν θελει :cry: λεει οτι θα τον βριζω και θα τον τσιμπαω

εγω εχω παραπονο, δεν καταλαβαινει οτι αυτον θελω μεδα!!! λεει να παρω τη μανα μου

εγω θελω ΑΥΤΟΝ(ασε που η μανα μου θα φαει περισσοτερο βρισιδι γιατι γενικα η μαμα μου μου δημιουργει εκνευρισμο ασε που αυτη θα θελει να βγει και να λκανει και τσιγαρο!)

θελω τον αντρα μου να το μοιραστυμε μαζι:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

πρωτα ο Θεος οταν πλησιαζει ο καιρος

ισως τα χριστουγεννα του γραψω γραμμα και του πω πως αισθανομαι και ισως τον πεισω

θα του πω οτι αυτο θελω και για δωρο απο τον Αγιο Βασιλη

δεν ξερω αν στο Ελενα κανουν καισαρικη με επισκληριδιο.. αλλα γενικα καλο θα ειναι να μην πολυνιωθω, γιατι σκεψου να παει κατι στραβα, να δυσκολεψει λιγο η κατασταση.. θα παθω καρδιακη προσβολη επι τοπου. Καλυτερα ναρκωμενη, αν και εχω κακη εμπειρια απο ολικη ναρκωση.. Ειχα συνελθει και ενιωθα οτι δεν λειτουργουν οι πνευμονες μου, τρομαξα απιστευτα

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

:shock:

τον φλεβοκαθετηρα μαλλον... πραγματικα!!! το χειροτερο μου κι εμενα... και πονας, μουδιαζεις και σου το στρυβουν και σου λενε "τωρα? καλυτερα?" τι καλυτερα κοπελια? σαν μαχαιρια ειναι ο πονος! :oops::oops::shock::shock:

ναι αυτη τη μλκια λεω!!!πωπω !!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

δεν ξερω αν στο Ελενα κανουν καισαρικη με επισκληριδιο.. αλλα γενικα καλο θα ειναι να μην πολυνιωθω, γιατι σκεψου να παει κατι στραβα, να δυσκολεψει λιγο η κατασταση.. θα παθω καρδιακη προσβολη επι τοπου. Καλυτερα ναρκωμενη, αν και εχω κακη εμπειρια απο ολικη ναρκωση.. Ειχα συνελθει και ενιωθα οτι δεν λειτουργουν οι πνευμονες μου, τρομαξα απιστευτα

παιδια εγω λεω για επισκληριδιο που δεν νιωθεις απο την μεση και κατω!οχι ολικη ναρκωση!Τα καταλαβαινεις ολα τα βλεπεις ολα απλως απο την μεση και κατω δεν πονας!!Για ολικη δεν το συζητω με τπτ και εγω φοβαμαι την ολικη!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

παιδια εγω λεω για επισκληριδιο που δεν νιωθεις απο την μεση και κατω!οχι ολικη ναρκωση!Τα καταλαβαινεις ολα τα βλεπεις ολα απλως απο την μεση και κατω δεν πονας!!Για ολικη δεν το συζητω με τπτ και εγω φοβαμαι την ολικη!

καταλαβα τι επισκληριδιο λες, αλλα δεν ξερω αν θελω να ακουω τα παντα την ωρα της επεμβασης.. προτιμω να ειμαι τεζα

καταλαβα τι επισκληριδιο λες, αλλα δεν ξερω αν θελω να ακουω τα παντα την ωρα της επεμβασης.. προτιμω να ειμαι τεζα

Κοιτα , υπαρχει και αλλη επιλογη , να κανεις επισκληριδιο απο τη μεση και κατω και να ενημερωσεις τον αναισθησιολογο που θα ειναι μαζι στην επεμβαση μολις του πεις αν δεις οτι δεν μπορεις να σου δωσεις αμεσως με μασκα ναρκωση και να κοιμηθεις σαν πουλακι.Ετσι και αλλιως παντα ο αναισθησιολογος ειναι εκει για παν ενδεχομενο μηπως και χρειαστει να σου βαλει ολικη ναρκωση.Αλλα αυτα τα συζητας με τον γιατρο σου και τον αναισθησιολογο.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Κοιτα , υπαρχει και αλλη επιλογη , να κανεις επισκληριδιο απο τη μεση και κατω και να ενημερωσεις τον αναισθησιολογο που θα ειναι μαζι στην επεμβαση μολις του πεις αν δεις οτι δεν μπορεις να σου δωσεις αμεσως με μασκα ναρκωση και να κοιμηθεις σαν πουλακι.Ετσι και αλλιως παντα ο αναισθησιολογος ειναι εκει για παν ενδεχομενο μηπως και χρειαστει να σου βαλει ολικη ναρκωση.Αλλα αυτα τα συζητας με τον γιατρο σου και τον αναισθησιολογο.

εννοεις μεθη ε? εχω κανει τετοια στις 2 αποξεσεις μου, μια χαρα ηταν, σαν να ειχα κοιμηθει. Και παλι ομως δε γνωριζω αν υπαρχει τετοια δυνατοτητα στο Ελενα.. θα πρεπει να ρωτησω το γιατρο μου

Καλέ τί χρυσοχέρες είστε εσεις?

Κεντάτε, πλέκετε κτλ....εγώ ένα παλιοράψιμο παλεύω και θέλω μέεεεεεεεεεερες!!!

Μαρκέλα για εσένα μπήκα πιο πολύ γιατί έχω μπλέξει σήμερα άγρια.....ακόμα ε?

Σε ΔΙΑΓΝΩΣΗ πήγες? Ετσι για να ξέρουμε τί ώρα θα έχεις αποτέλεσμα!

pregnancy-ticker___.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...