Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Nima21 είπε:

Το χειροτερο ειναι που μας κουνάνε το δάχτυλο κιολας για την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα! Προσφατα εβλεπα στην τηλεοραση σε πρωινη "ενημερωτικη" εκπομπη πολυ γνωστο μεγαλο-εξωσωματικο και απο κατω τιτλος .. τι γινεται με την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα; Θυμωσα τοσο πολυ! 

Ναι αν το κανεις για την ωοληψια δεν χρειαζεται! Καποιες κοπέλες απλως το αποφεύγουν πλεον για τις λεγόμενες φθαλικές ενώσεις κλπ.. αλλα οι γιατροι δεν εχουν θεμα σιγουρα

Ακριβώς...αναρωτιούνται αλλά δεν κοιτάνε να κάνουν κάτι παραπάνω γι'αυτό.. δεν λεμε να μας τα κάνουν δώρο αλλά ένα μεγαλύτερο ποσό σαν επιδομα μπροστά σε αυτά που δίνουμε θα ήταν πιο αξιοπρεπές!!!

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

την προηγουμενη βδομαδα τελειωσα ζακετακι και σαλοπετ σετ (θελω να μου βρουν κουμπια μονο) και δεν εχω τι να κανω! μαμα & πεθερα, τα κοιτανε και απορουν!!! "που βρηκες τα σχεδια? πως το φτιαξες κιολας? μονη σου το ραψες?" ατυχησα λιγο στο χρωμα... αλλα ο Μιχαλης μου θα ναι cool και θα τα φοραει ολα!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

θα σας βαλω φωτο...

ε ναι βρε εδω ειναι χειροποιητα απο τα χερακια της μαμας στο χρωμα θα κολησουμε ?? Εβαλες τα γυαλια και στη μαμα και στην πεθερα !!χαχαχαχα.Μπραβο σου παντως , εγω η αληθεια ειναι οτι δεν εχω υπομονη και ειμαι και ασχετη!Εγω αγοραζα το μαλλι και οτι ηθελα το πηγα στην μαμα της κουμπαρας και μου τα εκανε!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

την προηγουμενη βδομαδα τελειωσα ζακετακι και σαλοπετ σετ (θελω να μου βρουν κουμπια μονο) και δεν εχω τι να κανω! μαμα & πεθερα, τα κοιτανε και απορουν!!! "που βρηκες τα σχεδια? πως το φτιαξες κιολας? μονη σου το ραψες?" ατυχησα λιγο στο χρωμα... αλλα ο Μιχαλης μου θα ναι cool και θα τα φοραει ολα!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

θα σας βαλω φωτο...

ξερω μονο να κενταω. θεωρω πως ειναι νωρις ακομα να αρχισω να κενταω σεντονακια, πανες κ πικε. να κανω την β επιπεδου κ μετα. παίρνω ιδεες, αλλα ουτε εχω αγορασει τιποτα, αλλα ουτε αφηνω κ τους αλλους. η αδερφή μου ειδε κατι καλτσακι κ ηθελε να τα παρει, αλλα της ειπα οχι ακομα. εχει καιρο να ψωνίσει

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

καλημερα κοριτσιααααααααααα...διαβασα κ τις 4 σελιδες απο χθες που εχετε γραψει κ σας γραφωωωω......σημερα απουσια απο την δουλεια...μαλλον αλλαζει ο καιρος....με επιασε φρικτα το αυχενικο μου(εχω οξυ αυχενικο συνδρομο)κ σε συνδιασμο με την σκολειωση με σκαλωσε κ η μεση μου κ δεν μπορουσα να κουνησω ποσο μαλλον να ειμαι καθιστη 5 ωρες σε μια απαισια καρεκλα...!!

σημερα ομως εχουμε ραντεβου με τον γιατρουλη μαςςςςς...επιτελουςςςς....!!να δουμε το ζουζουνελι μας κ να ειναι οοοολα καλα...!!

εγω απο φαγητο εχω περισσευματα....ρολο κιμα με πατατες στον φουρνο απο προχθες κ φακες απο χθες....!!

MARKELLA......πριν τις 4 να εχεις παρει τα αποτελεσματα σε παρακαλω γιατι κ εγω καπου εκει θα φυγω για τον γιατρο...χεχεχε......ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ...!!

γραφετε παρα πολλες για να σας μαθω μια μια αλλα με τον καιρο θα τα καταφερωωωωωωωωωωωω...!!!:D:D

παω να ξανα ξαπλωσω....!!!

Περαστικουλια βρε!αντε θα δεις το ζουζουνι σου!Καλη ξεκουραση και οσο για τα αποτελεσματα θα σας ενημερωσω οταν βγουν χαχαχαχαχαχα

WvYwp2.png I9Cbp2.png

κοριτσακια μου μολις γυρισα απτον καφε με τους γονεις μου!!!!

ποπο δεν προλαβαινεστε ε??

να ρωτησω τι ειναι αυτες οι ζωνες εγκυμοσυνης που λετε?τα λεγομενα λαστεξ?

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

To ξερω.Πως ειναι δυνατον ομως ??? πως γινονται γονεις οταν δεν τους νοιαζει για τα παιδια τους ?Δεν ξερω ο κοσμος δεν ειναι καλα!Μακαρι εμεις με τοσα που παθαμε να γινουμε καλυτεροι γονεις παντως.

ακομα δεν το εχω παρει αγκαλια, μονο το νιώθω κ τρελαίνομαι στην χαρα. οταν στην αρχη ειχα δει λιγο αίμα, έκλαιγα κ εχασα τον κόσμο γιατι νομιζα οτι το εχασα. δεν μπορω ακομα κ τωρα που μονο τις "κλωτσιές" του τρωω, να φανταστω οτι καποια στιγμή θα το αποχωριστώ κ θα ειμαι εγω η αιτια.καλυτερα να πεθάνω, να μην ζησω κατι τετοιο

Διαφημίσεις

ξερω μονο να κενταω. θεωρω πως ειναι νωρις ακομα να αρχισω να κενταω σεντονακια, πανες κ πικε. να κανω την β επιπεδου κ μετα. παίρνω ιδεες, αλλα ουτε εχω αγορασει τιποτα, αλλα ουτε αφηνω κ τους αλλους. η αδερφή μου ειδε κατι καλτσακι κ ηθελε να τα παρει, αλλα της ειπα οχι ακομα. εχει καιρο να ψωνίσει

κ εμεις περιμενουμε την β επιπεδου κ μετα θα αρχισει η μαμα μου να κενταει πανες σεντονακια κουβερτουλες!!

καλα κ τα καινουρια σχεδια κ τα μοντερνα θα αγορασουμε αλλα να εχεις κ αυτα τα παραδοσιακα να λες ειναι απτην γιαγια κ την μαμα......................!!!!

αχ πρωτα ο θεος ναναι γερα τα μωρακια μας!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

καλημερα κοριτσιααααααααααα...διαβασα κ τις 4 σελιδες απο χθες που εχετε γραψει κ σας γραφωωωω......σημερα απουσια απο την δουλεια...μαλλον αλλαζει ο καιρος....με επιασε φρικτα το αυχενικο μου(εχω οξυ αυχενικο συνδρομο)κ σε συνδιασμο με την σκολειωση με σκαλωσε κ η μεση μου κ δεν μπορουσα να κουνησω ποσο μαλλον να ειμαι καθιστη 5 ωρες σε μια απαισια καρεκλα...!!

σημερα ομως εχουμε ραντεβου με τον γιατρουλη μαςςςςς...επιτελουςςςς....!!να δουμε το ζουζουνελι μας κ να ειναι οοοολα καλα...!!

εγω απο φαγητο εχω περισσευματα....ρολο κιμα με πατατες στον φουρνο απο προχθες κ φακες απο χθες....!!

MARKELLA......πριν τις 4 να εχεις παρει τα αποτελεσματα σε παρακαλω γιατι κ εγω καπου εκει θα φυγω για τον γιατρο...χεχεχε......ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ...!!

γραφετε παρα πολλες για να σας μαθω μια μια αλλα με τον καιρο θα τα καταφερωωωωωωωωωωωω...!!!:D:D

παω να ξανα ξαπλωσω....!!!

περαστικά!

αντε με το καλο να το δεις!!!!

εμενα ειναι πολύ πονηρό, αλλά που θα πάει;;;; 18/9 εχουμε β επιπεδου, θα δουμε τι ειναι....δεν θα ειναι στο χερι του....χαχαχα

κ εμεις περιμενουμε την β επιπεδου κ μετα θα αρχισει η μαμα μου να κενταει πανες σεντονακια κουβερτουλες!!

καλα κ τα καινουρια σχεδια κ τα μοντερνα θα αγορασουμε αλλα να εχεις κ αυτα τα παραδοσιακα να λες ειναι απτην γιαγια κ την μαμα......................!!!!

αχ πρωτα ο θεος ναναι γερα τα μωρακια μας!!

θα φτιαξουμε 3 σετ σεντονακια για αρχη, 2 σετ θα παρω αγοραστα, γιατι πιστευω οτι θα μου φερουν κ δωρα κ δεν θελω να χω παρα πολλά.

Εγώ θέλω να είναι μέσα αλλά δίπλα μου να μου κρατάει το χέρι.

Νόμιζα όμως πως όπως κι εγώ, έτσι και όποιος στέκεται δίπλα μου δε θα βλέπει τι γίνεται εκεί κάτω... Δε σου βάζουν πανί ή κάτι;! :shock:

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

τι καλα που ξερεις να κεντας! θα μπορεσεις να φτιαξεις κατι πολυ ιδιαιτερο στο μωρο σου! Εγω δεν προκειται να παρω τπτ μεχρι να μαθουμε φυλο, και μετα μη φανταστεις, ενα ζευγαρι παπουτσακια για το καλο. Τα υπολοιπα τον Νοεμβριο.

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Φανταζομαι οτι παει και προς τα κατω οταν του λεει ο γιατρος "ελα ελα να δεις το κεφαλι" χαχα! Εγω παντως με την καισαρικη δεν θα τον εχω μεσα, αλλα θα ειναι ο πρωτος που θα δει το μωρο. Μεχρι να συνελθω εγω, θα το εχει δει ολο το σοι, κι εγω η καημενη τελευταια και καταιδρωμενη

μπορεις να κανεις καισαρικη με επισκληριδιο και χωρις ολικη ναρκωση (Αν δεν κανω λαθος)

εγω τον θελω μεσα

αυτος δεν θελει :cry: λεει οτι θα τον βριζω και θα τον τσιμπαω

εγω εχω παραπονο, δεν καταλαβαινει οτι αυτον θελω μεδα!!! λεει να παρω τη μανα μου

εγω θελω ΑΥΤΟΝ(ασε που η μανα μου θα φαει περισσοτερο βρισιδι γιατι γενικα η μαμα μου μου δημιουργει εκνευρισμο ασε που αυτη θα θελει να βγει και να λκανει και τσιγαρο!)

θελω τον αντρα μου να το μοιραστυμε μαζι:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

πρωτα ο Θεος οταν πλησιαζει ο καιρος

ισως τα χριστουγεννα του γραψω γραμμα και του πω πως αισθανομαι και ισως τον πεισω

θα του πω οτι αυτο θελω και για δωρο απο τον Αγιο Βασιλη

UzVGp2.png

τι καλα που ξερεις να κεντας! θα μπορεσεις να φτιαξεις κατι πολυ ιδιαιτερο στο μωρο σου! Εγω δεν προκειται να παρω τπτ μεχρι να μαθουμε φυλο, και μετα μη φανταστεις, ενα ζευγαρι παπουτσακια για το καλο. Τα υπολοιπα τον Νοεμβριο.

ο αντρας μου εχει καλλιτεχνική φλέβα. ζωγραφίζει υπεροχα. θα τον βαλω να ζωγραφίσει στο υφασμα τα σχεδια που θελουμε κ εγω θα τα κεντησω μετα.

θα ναι καθαρα φτιαγμενο στο μωρακι μας απο την μαμουλα κ τον μπαμπούλα ( ετσι πλεον ο ενας φωναζει τον αλλο)

εμενα το μονο που με ενοχλησε παντως ειναι αυτη η μλκια που σου βαζουνε για να εχεις τον ορο και την αντιβιωση!!!ΠΩ ΠΩ ΗΤΑΝ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!και απο τωρα σκεφτομαι οτι σε επομενη γεννα πως θα το αντεξω!

την πεταλουδα λες?

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...