Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Nima21 είπε:

Το χειροτερο ειναι που μας κουνάνε το δάχτυλο κιολας για την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα! Προσφατα εβλεπα στην τηλεοραση σε πρωινη "ενημερωτικη" εκπομπη πολυ γνωστο μεγαλο-εξωσωματικο και απο κατω τιτλος .. τι γινεται με την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα; Θυμωσα τοσο πολυ! 

Ναι αν το κανεις για την ωοληψια δεν χρειαζεται! Καποιες κοπέλες απλως το αποφεύγουν πλεον για τις λεγόμενες φθαλικές ενώσεις κλπ.. αλλα οι γιατροι δεν εχουν θεμα σιγουρα

Ακριβώς...αναρωτιούνται αλλά δεν κοιτάνε να κάνουν κάτι παραπάνω γι'αυτό.. δεν λεμε να μας τα κάνουν δώρο αλλά ένα μεγαλύτερο ποσό σαν επιδομα μπροστά σε αυτά που δίνουμε θα ήταν πιο αξιοπρεπές!!!

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ κι εγω ειχα τη περιφημη σκουρα γραμμη (απο τριχες) στο γιο μου...να μη κανεις τιποτα θα φυγει μονη της!! Ειναι και ορμονικα στη μεση...οποτε αστο...ειναι και χειμωνας πού θα πας με μπικινι?

δεν με πειραζουν οι τριχες τωρα για τη γεννα ανησυχω μην με ξυρισουν!:|

UzVGp2.png

Φανταζομαι οτι παει και προς τα κατω οταν του λεει ο γιατρος "ελα ελα να δεις το κεφαλι" χαχα! Εγω παντως με την καισαρικη δεν θα τον εχω μεσα, αλλα θα ειναι ο πρωτος που θα δει το μωρο. Μεχρι να συνελθω εγω, θα το εχει δει ολο το σοι, κι εγω η καημενη τελευταια και καταιδρωμενη

ο δικος μου, μου ειπε την κυριακη οτι θελει να ναι μεσα κ να βγαζει φωτογραφιες....:shock::shock:

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Διαφημίσεις

Η γιατρος μου εδωσε εντολη να με ετοιμασουν για φυσιολογικο τοκετο για να μπορω γρηγορα να δοκιμασω παλι για παιδακι αλλα οι μαιες βαριοντουσαν να περιμενουν και προσπαθουσαν να με κανουν να ζητησω καισαρικη μεχρι να ερθει η γιατρος μου.Ε και ηρθε η γιατρος και της το ειπα και τους λεει '' τι δεν καταλαβατε απο αυτο που σας ειπα ???'' Γεννησα κανονικα σε 5 ωρες φυσιολογικα με επισκληριδιο και μπορει το μωρακι μου να μην ζουσε αλλα σαν εμπειρια θα ελεγα οτι ειναι μαγικος ο τοκετος ( και μεχρι να κανω την επισκληριδιο ειχα κανονικους πονους για 2 ωρες)!Φυσικα παρολο του οτι το μωρο ηταν μεγαλουτσικο 55 ποντους 3450 τα καταφερα και με βοηθησε πολυ η γιατρος και δεν εκανα ουτε ενα ραμα πουθενα!

μπραβο σου εισαι πολυ δυνατη!

στο εχω ξαναπει οτι σε θαυμαζω

εγω θα εκλαιγα δεν θα ειχα δυναμη να σπρωξω θα ειχα παραιτηθει

UzVGp2.png

...θελω να φτιαξω κατι τετοιο τωρα και τους εχω βαλει να μου βρουν μαλλι!

file:///C:/Users/%CE%A4%CE%99%CE%A4%CE%91%CE%9A%CE%97%CE%A3/Desktop/wedding/knitting/baby_overall.htm

εσυ, didi? ξεκινησατε την κουβερτουλα?

1lqJp2.png

EO6lp3.png

eeeeeee ας πουμε τπτ πιο χαρουμενο τωρα!!!η Ελενη λεει εχει κουνελι , εσεις τι θα μαγειρεψετε κουκλες???????

btw η πεθερα μου χθες πηρε τηλ στο σπιτι να δει τι κανω μετα απο 2.5 μηνες .Ε ? τι καλη πεθερα νωρις με θυμηθηκε!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

...θελω να φτιαξω κατι τετοιο τωρα και τους εχω βαλει να μου βρουν μαλλι!

file:///C:/Users/%CE%A4%CE%99%CE%A4%CE%91%CE%9A%CE%97%CE%A3/Desktop/wedding/knitting/baby_overall.htm

εσυ, didi? ξεκινησατε την κουβερτουλα?

Μπραβο |Κατια , εγω δεν εχω ιδεα απο πλεξιμο!!!!!!!!!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

ο δικος μου, μου ειπε την κυριακη οτι θελει να ναι μεσα κ να βγαζει φωτογραφιες....:shock::shock:

:P:p:p:p:p:p.... κι εγω αμα ημουν αντρας, ετσι θα ημουνα! τουριστας ιαπωνας!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

eeeeeee ας πουμε τπτ πιο χαρουμενο τωρα!!!η Ελενη λεει εχει κουνελι , εσεις τι θα μαγειρεψετε κουκλες???????

btw η πεθερα μου χθες πηρε τηλ στο σπιτι να δει τι κανω μετα απο 2.5 μηνες .Ε ? τι καλη πεθερα νωρις με θυμηθηκε!

δεν μπορω να πω περισσοτερα, αλλα να ξερεις υπάρχουν πολυ χειροτεροι γονεις, οχι μονο πεθερικα :?

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Μπραβο |Κατια , εγω δεν εχω ιδεα απο πλεξιμο!!!!!!!!!!

την προηγουμενη βδομαδα τελειωσα ζακετακι και σαλοπετ σετ (θελω να μου βρουν κουμπια μονο) και δεν εχω τι να κανω! μαμα & πεθερα, τα κοιτανε και απορουν!!! "που βρηκες τα σχεδια? πως το φτιαξες κιολας? μονη σου το ραψες?" ατυχησα λιγο στο χρωμα... αλλα ο Μιχαλης μου θα ναι cool και θα τα φοραει ολα!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

θα σας βαλω φωτο...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

καλημερα κοριτσιααααααααααα...διαβασα κ τις 4 σελιδες απο χθες που εχετε γραψει κ σας γραφωωωω......σημερα απουσια απο την δουλεια...μαλλον αλλαζει ο καιρος....με επιασε φρικτα το αυχενικο μου(εχω οξυ αυχενικο συνδρομο)κ σε συνδιασμο με την σκολειωση με σκαλωσε κ η μεση μου κ δεν μπορουσα να κουνησω ποσο μαλλον να ειμαι καθιστη 5 ωρες σε μια απαισια καρεκλα...!!

σημερα ομως εχουμε ραντεβου με τον γιατρουλη μαςςςςς...επιτελουςςςς....!!να δουμε το ζουζουνελι μας κ να ειναι οοοολα καλα...!!

εγω απο φαγητο εχω περισσευματα....ρολο κιμα με πατατες στον φουρνο απο προχθες κ φακες απο χθες....!!

MARKELLA......πριν τις 4 να εχεις παρει τα αποτελεσματα σε παρακαλω γιατι κ εγω καπου εκει θα φυγω για τον γιατρο...χεχεχε......ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ...!!

γραφετε παρα πολλες για να σας μαθω μια μια αλλα με τον καιρο θα τα καταφερωωωωωωωωωωωω...!!!:D:D

παω να ξανα ξαπλωσω....!!!

Jr39p2.png

δεν μπορω να πω περισσοτερα, αλλα να ξερεις υπάρχουν πολυ χειροτεροι γονεις, οχι μονο πεθερικα :?

To ξερω.Πως ειναι δυνατον ομως ??? πως γινονται γονεις οταν δεν τους νοιαζει για τα παιδια τους ?Δεν ξερω ο κοσμος δεν ειναι καλα!Μακαρι εμεις με τοσα που παθαμε να γινουμε καλυτεροι γονεις παντως.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...