Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• @Lila86αποφάσισα τελικά να το κάνω Τρίτη πρωί το τεστ, πριν πάω για χοριακη γιατί αύριο θα λείπει ο άντρας μου και αφού Τρίτη πρωί μπορεί να είναι μαζί μου, νιώθω καλύτερα έτσι... Σιγά, μια μερούλα ακόμη. Ήθελα να ρωτήσω, πρέπει μόνο με πρωινά ουρα έτσι δεν είναι? Επίσης επειδή το βράδυ βάζω το cyclogest, θα έχω θέμα με τα ουρα το πρωί για το τεστ? 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Αχ βρε >Μαρκελα...και μονο που μπορεις να το γραφεις αυτο ανατριχιαζω στη σκεψη. Πραγματικα μπραβο για το ψυχικο σου σθενος....μεγαλη υποστηριξη πρεπει να εχεις και απο τον αντρα σου για να το ξεπερασεις τετοιο πραγμα.

Ο αντρας μου ειναι ψυχιατρος και δεν θα τα ειχα καταφερει χωρις αυτον πραγματικα!Με εκανε να δω και την θετικη πλευρα της καταστασης και με εχει κανει να μπορω να τ ο συζηταω και να ειμαι περιφανη που τα καταφερα.Δεν ξερω πως το εκανε αυτο αλλα τα καταφεραμε και οι δυο!Μονο αν το εχεις σαν θετικη αναμνηση με αρνητικη εκβαση μπορεις να το ξεπερασεις.Ετσι μου εμαθε!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι εγω ψιλό αγχονομαι για ξυρισμα, κλίσμα και επισκληριδιο.

Markela με την επισκληριδιο είχες κανένα πρόβλημα; Εσυ τη ζητησες; Σε βοήθησε; Πως ήταν; Το σκέφτομαι κι εγω. Νομίζω ότι βοηθάς και το γιατρο έτσι, συνεργαζεσαι καλύτερα και δεν πανικοβαλεσαι.

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Δες το σαν παιχνιδι Κατια!Ετσι και αλλιως στη γεννα θα τα δει ολα ο αντρας σου!!Μην εισαι χαζη!εμεις το διασκεδασαμε πολυ παντως!Οπως νιωθεις ομως εσυ καλυτερα.Εγω δυστιχως και ευτυχως επαθα πολλα στην εγκυμοσυνη και ακομα και κρεμα στις αιμοροιδες μου εβαζε ο αντρας μου τι να κανω??????????? ενταξει ειναι γιατρος ο δικος μου τα εχει δει ολα , αλλα μπορω να πω οτι νιωθω πιο ανετα τωρα πλεον!

Στη γέννα δεν κάθεται κοντά στο κεφάλι σου ο άντρας; Πάει και προς τα κάτω;;;;

Δεν ξέρω, ίσως τα σκέφτομαι όλα πολύ ρομαντικά και στην πράξη να μην γίνεται να τα κάνεις μόνη σου όλα αυτά που λέτε και μετά τη γέννα... :oops: :oops:

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Κι εγω ψιλό αγχονομαι για ξυρισμα, κλίσμα και επισκληριδιο.

Markela με την επισκληριδιο είχες κανένα πρόβλημα; Εσυ τη ζητησες; Σε βοήθησε; Πως ήταν; Το σκέφτομαι κι εγω. Νομίζω ότι βοηθάς και το γιατρο έτσι, συνεργαζεσαι καλύτερα και δεν πανικοβαλεσαι.

Καταρχην , σε βοηθαει παρα πολυ με την διαστολη , εγω πηγα με διαστολη 1 δυο ωρες μετα χωρις την επισκληριδιο ειχα παει διαστολη 2 και φυσικηα δεν αντεχα αλλο τους πονους ειχα εξαντληθει και ψυχολογικα και σωματικα και απο την στιγμη που ζητησα επισκληρηδιο και μεσα σε 3 ωρες ενιωθα οτι ειχα παει βολτα και εκανα διαστολη 10 σε 3 ωρες.Κοιτα για μενα αν ειναι να την κανεις πρεπει να την κανεις απο την αρχη για να εχεις δυναμεις.Εγω οταν την εκανα ειχα και πονους και την δυσκολεψα λιγο την αναισθησιολογο αλλα οκ.Ποναει λιγο η βελονα αλλα καμια σχεση με τους πονους της γεννας.Μολις μου εβαλαν το φαρμακο ενιωσα απιστευτη ηρεμια.Οταν γεννησα δεν ενιωσα πολυ πονο απλος κατι γλυκα πονακια οπως στην περιοδο και δυο ωρες μετα την γεννα ημουν ορθια περπατουσα!

Και ειναι και βασικο αυτο που ειπες οτι βοηθας τον γιατρο σου και συνεργαζεσαι καλυτερα.

Ειμαι υπερ και θα το ξαναεκανα.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

εγω του ειπα στην γεννα οτι δεν τον θελω μεσα! ...ξερω οτι ειναι φοβιτσιαρης και με το αιμα δεν τα παει καλα, οποτε... καλυτερα να ναι απεξω. μ'αυτα που περασαμε και ετσι οπως τα χε χαμενα την προηγουμενη φορα, πιστευω πως θα ναι μες το αγχος! καλυτερα να μαι πιο χαλαρη, μονο με τον γιατρο και τις μαιες, για να πανε ολα καλα!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Δεν ξέρω, ίσως τα σκέφτομαι όλα πολύ ρομαντικά και στην πράξη να μην γίνεται να τα κάνεις μόνη σου όλα αυτά που λέτε και μετά τη γέννα... :oops: :oops:

ε ναι διπλα σου θα ειναι ο αντρας σου!Ε οτι ειναι να δει θα το δει.Ε μηπως δεν τα εχει δει ?χαχαχαχαχα οπως αισθανεσαι εσυ καλυτερα κοριτσι μου!!:P

WvYwp2.png I9Cbp2.png

εγω του ειπα στην γεννα οτι δεν τον θελω μεσα! ...ξερω οτι ειναι φοβιτσιαρης και με το αιμα δεν τα παει καλα, οποτε... καλυτερα να ναι απεξω. μ'αυτα που περασαμε και ετσι οπως τα χε χαμενα την προηγουμενη φορα, πιστευω πως θα ναι μες το αγχος! καλυτερα να μαι πιο χαλαρη, μονο με τον γιατρο και τις μαιες, για να πανε ολα καλα!

Κατια και εγω ετσι του ειχα πει!και εμενα ετσι ειναι δεν μπορει να βλεπει δικους του ανθρωπους να πονανε.Αλλα εκεινη την μερα χεστηκα πανω μου γιατι δεν ηξερα τι με περιμενει και δεν του αφησα το χερι ουτε λεπτο!Δεν πηγε πουθενα!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Φανταζομαι οτι παει και προς τα κατω οταν του λεει ο γιατρος "ελα ελα να δεις το κεφαλι" χαχα! Εγω παντως με την καισαρικη δεν θα τον εχω μεσα, αλλα θα ειναι ο πρωτος που θα δει το μωρο. Μεχρι να συνελθω εγω, θα το εχει δει ολο το σοι, κι εγω η καημενη τελευταια και καταιδρωμενη

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

εμενα το μονο που με ενοχλησε παντως ειναι αυτη η μλκια που σου βαζουνε για να εχεις τον ορο και την αντιβιωση!!!ΠΩ ΠΩ ΗΤΑΝ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!και απο τωρα σκεφτομαι οτι σε επομενη γεννα πως θα το αντεξω!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Καλα κι εμενα μπηκε μεσα εννοειται (εννοειται μαλλον οτι ηταν ειδικευομενος τοτε και τον αφησανε να μπει σε καισαρικη), αλλα δεν υπάρχει σαν εμπειρία, αφήστε που εξέτασε αυτός το παιδι και όλα του και ετρεμε ο κακομοιρης (παιδίατρος). Εγω απο την αλλη με την επισκληριδιο ειχα πιασει τη κουβεντα με τους γιατρους που με ραβανε και μιλουσαμε για πιτσα και μακαρονια στην Ιταλια και πού ειναι καλυτερα να τα φας!! Στη κοσμαρα οπως παντα...χοοχοχο!

Παντως πιστευω οτι αν ο αντρας δε θελησει να μπει μεσα καλυτερα να κατσει απ'εξω, τα αιματα, τα σκισιματα κτλ κτλ δεν ειναι ο,τι καλυτερο για καποιον που δε του αρεσει ακομα χειροτερα αν βλεπει να σκιζουν τη γυναικα του! Λέω τωρα εγω...

Αχ κοριτσια πεθαίνωωωω δείτε εδω http://www.mypetitboutique.eu/index.php?dispatch=products.view&product_id=32301

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

καλε τι θα φαμε σημερα???????????? τι να μαγειρεψωωωωωωωωωωωω!!

εγω εχω κουνελι κοκκινιστο. ο αντρας μου θα το φαει με ρυζι κ εγω μολις εφτιαξα μελιτζανες πιπερια ντοματα κρεμμυδι κ μαιδανο, κ τα βραζω. αυτο ειναι το συνοδευτικο μου στο κουνελι

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

οταν γενναγα τον γιο μου του ειπα να ερθει αλλα δεν ηθελε δεν τον πιεσα αλλα οταν ειδα οτι δεν υπαρχει πιο ωραιο πραγμα απο αυτο στην κορη μου τον ηθελα μεσα καθοτανε μαζι μου κ λιγο πριν γεννησω βγηκε εξω να δει την μανα μου κ τον γιο μου κ μεχρι να μπω γεννουσα του λεει ο γιατρος ελα μεσα εκεινος ακουγε της φωνες μου κ λεει οχι ηταν ακρυβως απεξω απο την πορτα οταν γεννησα του λεει ο γιατρος πιο καλα που δεν μπηκες αυτη τη φορα δεν ξερω οπως τυχη.. αλλα θα ηθελα!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Κατια και εγω ετσι του ειχα πει!και εμενα ετσι ειναι δεν μπορει να βλεπει δικους του ανθρωπους να πονανε.Αλλα εκεινη την μερα χεστηκα πανω μου γιατι δεν ηξερα τι με περιμενει και δεν του αφησα το χερι ουτε λεπτο!Δεν πηγε πουθενα!

...εγω και την πρωτη φορα, το περασα μονη. πιστευω οτι εκανα καλα, γιατι και χωρις να χει δει ολα οσα εγιναν και το μωρο φυσικα και παλι ηταν χαμενος... εκλαιγε, φωναζε... δεν αντεχουμε ολοι τα ιδια!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

...εγω και την πρωτη φορα, το περασα μονη. πιστευω οτι εκανα καλα, γιατι και χωρις να χει δει ολα οσα εγιναν και το μωρο φυσικα και παλι ηταν χαμενος... εκλαιγε, φωναζε... δεν αντεχουμε ολοι τα ιδια!

Ενοειτε!Συμφωνω μαζι σου.Εγω δεν μπορουσα να το αντεξω γιαυτο και αναγκαστηκε!Τι να εκανε? εγω ειμαι και πολυ φοβητσιαρα με γιατρους και ειδικα με νοσοκομεια!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...