Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , dimi.tra είπε:

Αυτό το prp ενδομητρίου πρώτη φορά το ακούω. Δεν έχουμε συζητήσει ακόμα αυτό το θέμα. Εχουμε μια αντιμετώπιση τύπου πάμε βήμα βήμα και λύνουμε ένα ένα τα προβλήματα. Αλλά το σημειώνω να το συζητήσω μαζί του όταν έρθει αυτή η ώρα. Σ ευχαριστώ! 
      Καλή επιτυχία να έχεις, να πάρεις ευχάριστα νέα. 🤞

Είναι για γυναίκες που έχουν λεπτό ενδομητριο, αναζωογόνηση ενδομητριου. Σου παίρνουν αίμα, το φυγοκεντριζουν σε ειδικό μηχάνημα για να κρατήσουν τους αυξητικους παράγοντες και το βάζει ο γιατρός στη μήτρα σου. Είναι σαν τεστ παπ, το βάζει μέσα, κάθεσαι λίγη ώρα ξαπλωμένη, αυτό πήζει στην ουσία και μετά πας σπιτάκι σου. Το κόστος είναι στα 200 με 300. Στους βελονισμους πλήρωσα πολύ περισσότερα χωρίς αποτέλεσμα. Υπάρχει και prp ωοθηκών για τις γυναίκες με χαμηκη ΑΜΗ. Δείτε το κι αυτό ως επιλογή. 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Αχ, εγώ δεν θέλω να τα κάνει ο άντρας μου! Μου φαίνεται ότι απομυθοποιείται εντελώς η σχέση! Είμαι χαζή που το βλέπω έτσι;;;

Τι τραβάμε κι εμείς, θα έχουμε την κοιλιά μας μέχρι το στόμα και θα έχουμε να ασχολούμαστε και με τις τρίχες μας! :evil:

Δες το σαν παιχνιδι Κατια!Ετσι και αλλιως στη γεννα θα τα δει ολα ο αντρας σου!!Μην εισαι χαζη!εμεις το διασκεδασαμε πολυ παντως!Οπως νιωθεις ομως εσυ καλυτερα.Εγω δυστιχως και ευτυχως επαθα πολλα στην εγκυμοσυνη και ακομα και κρεμα στις αιμοροιδες μου εβαζε ο αντρας μου τι να κανω??????????? ενταξει ειναι γιατρος ο δικος μου τα εχει δει ολα , αλλα μπορω να πω οτι νιωθω πιο ανετα τωρα πλεον!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοιτα εγω δουλευω ορθοστασια και μου κρατουσε κοιλια και μεση σε αρμονια!Γιαυτο την ειχα παρει γιατι αλλιως με επιανε η μεση μου παρα πολυ.Ειδικα μετα τον 7ο μηνα την φορουσα συνεχεια γιατι δυσκολευομουν με την μεση μου απο το βαρος εγερνα μπροστα!

εγω δεν δουλεύω, αλλα εχω θεμα με την μέση. κύλες μεσοσπονδύλιου δίσκου, κ τωρα που αρχιζω λιγο κ φουσκώνω κ δειχνω οτι ειμαι εγκυος, με ενοχλει η μεση μου που κ που. μαλλον θα την παρω κ εγω για να ειναι σταθερή

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

καλα καλα ντιντι...εσυ 50 κιλα πεσμου οτι το τρως αυτο...που εχει 3000 θερμιδες το κομματι!!! Μια φορά το δοκιμασα και δε μπορουσα να μιλησω ...η ζαχαρη με ειχε κατακλυσει!!!ΠΟλυ γλυκο γλυκο!!

εννοειται το τρωω !!!!!

επισης ξερω και σοκολατοπιτα με παρομοια υλικα (ζαχαρουχο που το βραζεις μεχρι να γινει καραμελα) και τρωω 2 κομματια παντα(δεν μπορω με τπτ να φαω μονο 1, μπορει να μπουχτιζω αλλα ο ουρανισκος μου ζηταει κι αλλο!!!!!!!!!

UzVGp2.png

εγω για μανικιουρ πεντικιουρ εχω την νυφη μου που μου τα κανει οποτε θελω κ τζαμπα.. κ τα μαλλια μου αλλα δεν τα βαφω θα ρωτησω τον γιατρο μου αν μπορω να τα βαψω με φυτικη βαφη..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

επειδη κ εγω εμφάνισα γενικα διασπαρτες, μου ειπε καποια φιλη μου να μην τις πειραξω, ειναι ορμονικό κ οταν γεννησω θα πεσουν απο μονες τους. δεν ξερω αν οντως ισχύει.

ναι το ιδιο μου εχουν πει κι εμενα

δεν τις πειραζω , απλα φοβαμαι μην μου την ξυρισουν!

και το ξυραφι ειναι οτι χειροτερο , μετα θα μαλωνουμε για τον αφρο ξυρισματος με τον αντρα μου αυτος στο προσωπο εγω στην κοιλια!!!!!!!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Παντως εγω ειχα τοσο αγχος για το ξυρισμα , το κλισμα και την επισκληριδιο ως πρωτοτοκη και τελικα σε 5 λεπτα με ειχαν ξυρισει και μου ειχαν κανει το κλισμα (και λεω στην μαια αυτο ηταν ??? μου λεει το κανω αυτο 20 χρονια!δεν ειναι τπτ τζαμπα αγχωθηκες!'') και σε αλλα δυο λεπτα την επισκληριδιο!Τζαμπα το αγχος μου δηλαδη!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Α κΑτια μου πιπιλα τελος!!! 3 μερες ηταν και περασαν...μια χαρα ειμαστε τωρα, δεν το κλεινουμε βεβαια το στομα μας και στον υπνο αλλα θα του περασει!!!! Ειδαμε το στοματακι του το ομορφο επιτελους!!!Θελω να το ρουφηξω το μωρο μου!!!

μπραβο σας! μεγαλωσε το αγορακι σας!!! καλα δοντακια τωρα... :tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Παντως εγω ειχα τοσο αγχος για το ξυρισμα , το κλισμα και την επισκληριδιο ως πρωτοτοκη και τελικα σε 5 λεπτα με ειχαν ξυρισει και μου ειχαν κανει το κλισμα (και λεω στην μαια αυτο ηταν ??? μου λεει το κανω αυτο 20 χρονια!δεν ειναι τπτ τζαμπα αγχωθηκες!'') και σε αλλα δυο λεπτα την επισκληριδιο!Τζαμπα το αγχος μου δηλαδη!

μαρκελιτσα εσενα σε εβαλαν φυσιολογικα να γεννησες ε?

UzVGp2.png

εννοειται το τρωω !!!!!

επισης ξερω και σοκολατοπιτα με παρομοια υλικα (ζαχαρουχο που το βραζεις μεχρι να γινει καραμελα) και τρωω 2 κομματια παντα(δεν μπορω με τπτ να φαω μονο 1, μπορει να μπουχτιζω αλλα ο ουρανισκος μου ζηταει κι αλλο!!!!!!!!!

ΝΤΙΝΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΑΔΙΣΤΡΙΑ!!!!! :D

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Σ'ευχαριστω μπισκοτακι! Αυτες ακριβως εψαχνα! Απο ποτε πρεπει να τις φοραμε?

οποτε θες!! οταν νιωσεις οτι σου φαινεται η κοιλια ή σου βγαινει εξω απο τα μπλουζακι βαζεις αυτο απο πανω ή απο κατω κι εισαι μια χαρα!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

μιας και λετε για αποτριχωση να ρωτησω κατι

με την εγκυμοσυνη εχω γινει αρκουδιαρα στην κοιλια και σκεφτομαι , πες οτι τελικα κανω καισαρικη , τι γινεται? να παω στην αισθητικο μερικες μερες πριν να με αποτριχωσει αυτη΄?

φοβαμαι με την αποτριχωση στην κοιλια μην τραβηχτει το δερμα και κανω ραγαδες...(εχω προδιαθεση)

γιατι διαφορετικα αν με ξυρισουν στην κλινικη μετα θα εχω προβλημα το ξυραφι ειναι ο,τι χειροτερο!!!!!!!!!!!

Αχ κι εγω ειχα τη περιφημη σκουρα γραμμη (απο τριχες) στο γιο μου...να μη κανεις τιποτα θα φυγει μονη της!! Ειναι και ορμονικα στη μεση...οποτε αστο...ειναι και χειμωνας πού θα πας με μπικινι?

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

μαρκελιτσα εσενα σε εβαλαν φυσιολογικα να γεννησες ε?

Η γιατρος μου εδωσε εντολη να με ετοιμασουν για φυσιολογικο τοκετο για να μπορω γρηγορα να δοκιμασω παλι για παιδακι αλλα οι μαιες βαριοντουσαν να περιμενουν και προσπαθουσαν να με κανουν να ζητησω καισαρικη μεχρι να ερθει η γιατρος μου.Ε και ηρθε η γιατρος και της το ειπα και τους λεει '' τι δεν καταλαβατε απο αυτο που σας ειπα ???'' Γεννησα κανονικα σε 5 ωρες φυσιολογικα με επισκληριδιο και μπορει το μωρακι μου να μην ζουσε αλλα σαν εμπειρια θα ελεγα οτι ειναι μαγικος ο τοκετος ( και μεχρι να κανω την επισκληριδιο ειχα κανονικους πονους για 2 ωρες)!Φυσικα παρολο του οτι το μωρο ηταν μεγαλουτσικο 55 ποντους 3450 τα καταφερα και με βοηθησε πολυ η γιατρος και δεν εκανα ουτε ενα ραμα πουθενα!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Δες το σαν παιχνιδι Κατια!Ετσι και αλλιως στη γεννα θα τα δει ολα ο αντρας σου!!Μην εισαι χαζη!εμεις το διασκεδασαμε πολυ παντως!Οπως νιωθεις ομως εσυ καλυτερα.Εγω δυστιχως και ευτυχως επαθα πολλα στην εγκυμοσυνη και ακομα και κρεμα στις αιμοροιδες μου εβαζε ο αντρας μου τι να κανω??????????? ενταξει ειναι γιατρος ο δικος μου τα εχει δει ολα , αλλα μπορω να πω οτι νιωθω πιο ανετα τωρα πλεον!

Αχαχχαχα...ετσι κι εμενα μου εκανε τις αλλαγες στη καισαρικη, με σκουπισε μετά που με πηγαν στο δωματιο κι ημουν ακομα με τα αιματα...δυστυχως οταν εχεις αναγκη ο πρωτος που θα σε βοηθησει (αν δεν εχεις τη μαμα κοντα) ειναι το αλλο σου μισο!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Αχαχχαχα...ετσι κι εμενα μου εκανε τις αλλαγες στη καισαρικη, με σκουπισε μετά που με πηγαν στο δωματιο κι ημουν ακομα με τα αιματα...δυστυχως οταν εχεις αναγκη ο πρωτος που θα σε βοηθησει (αν δεν εχεις τη μαμα κοντα) ειναι το αλλο σου μισο!!

ε ναι ρε συ και μενα ετσι ακριβως!Με εκανε και μπανιο και μου αλλαξε και σερβιετες σορρυ κιολας αλλα δεν μπορουσα!Τι να κανω ? εμεις τραβαμε το ζορι λεει ο αντρας μου 9 μηνες οποτε ειναι το λιγοτερο που μπορει να κανει να με βοηθησει τις πρωτες μερες!Ετσι ειναι!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Η γιατρος μου εδωσε εντολη να με ετοιμασουν για φυσιολογικο τοκετο για να μπορω γρηγορα να δοκιμασω παλι για παιδακι αλλα οι μαιες βαριοντουσαν να περιμενουν και προσπαθουσαν να με κανουν να ζητησω καισαρικη μεχρι να ερθει η γιατρος μου.Ε και ηρθε η γιατρος και της το ειπα και τους λεει '' τι δεν καταλαβατε απο αυτο που σας ειπα ???'' Γεννησα κανονικα σε 5 ωρες φυσιολογικα με επισκληριδιο και μπορει το μωρακι μου να μην ζουσε αλλα σαν εμπειρια θα ελεγα οτι ειναι μαγικος ο τοκετος ( και μεχρι να κανω την επισκληριδιο ειχα κανονικους πονους για 2 ωρες)!Φυσικα παρολο του οτι το μωρο ηταν μεγαλουτσικο 55 ποντους 3450 τα καταφερα και με βοηθησε πολυ η γιατρος και δεν εκανα ουτε ενα ραμα πουθενα!

Αχ βρε >Μαρκελα...και μονο που μπορεις να το γραφεις αυτο ανατριχιαζω στη σκεψη. Πραγματικα μπραβο για το ψυχικο σου σθενος....μεγαλη υποστηριξη πρεπει να εχεις και απο τον αντρα σου για να το ξεπερασεις τετοιο πραγμα.

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...