Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

• Μου αρέσει 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μεγια το τικερακι;)

οταν ημουν στιςεβδομαδες σου , αρχισα να μετραω ποσες εβδομαδες θελω ακομη για τις πρωτες κλωτσιες, λενε μετα τις 20 το νιωθεις

τελικα περνανε γρηγορα:D ειμαι στις 15 , δεν ενιωσα φυσικα κλωτσια, αλλα ... μια σαρανταποδαρουσα αχαχαχαχαχα

euxaristwwwww:D kai gw metraw tis meres mexri na ftasei ekeinh h mera......pws na mhn sygkinitheis edw ekane emena na xamogelaw san xazh auto pou diavasa...pou den se kserw kiolas ;)

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

οχι εσυ??

αστα ανεργη!

ειμαι εκπαιδευτικος αλλα τις τελευταιες 2 χρονιες δεν με πηραν ωρομισθια...

εκανα και φετος τα χαρτια μου

θα δειξει...

και εχω μονο 1 ιδιαιτερο για το χειμωνα!!!

ζητησα απο μια φιλη μου που δουλευει σε αεροπορικη εταιρεια αν χρειαζονται ατομο

αν δεν εχω βρει τπτ μεχρι να γεννησω ισως παω να ζητησω δουλεια στα αφορολογητα στο αεροδρομιο

(ειχα δουλεψει και παλια και ειχαν καλη αποψη ως προς την δουλεια μου, οποτε ισως εχω ελπιδες να με παρουν...και αν χρειαζονται ατομα φυσικα!αλλα λογο το οτι ημουν πλεον και ωρομισθια σε σχολειο δεν μπορουσα να τα συνδυαζω και τα 2 ημουν πτωμα)

UzVGp2.png

euxaristwwwww:D kai gw metraw tis meres mexri na ftasei ekeinh h mera......pws na mhn sygkinitheis edw ekane emena na xamogelaw san xazh auto pou diavasa...pou den se kserw kiolas ;)

σε ευχαριστω γλυκεια μου :D

εχουμε και το ιδιο κοριτσακι στο τικερακι μας;)

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

σε ευχαριστω γλυκεια μου :D

εχουμε και το ιδιο κοριτσακι στο τικερακι μας;)

nai :D mou arese perissotero ap'ola to koritsaki foraei kai foustani sto agapimeno mou xrwma :P

thelw na kanw mia erwthsh se oles...sas metrise o giatros ton traxhlo?ki an nai poso itan?emena mou eipe oti einai sto katwtato fusiologiko orio dld 3 ekatosta.....me anysixei ligo to thema...yparxei periptwsh na mikrinei ki allo kai na mhn to katalavw?

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

nai :D mou arese perissotero ap'ola to koritsaki foraei kai foustani sto agapimeno mou xrwma :P

thelw na kanw mia erwthsh se oles...sas metrise o giatros ton traxhlo?ki an nai poso itan?emena mou eipe oti einai sto katwtato fusiologiko orio dld 3 ekatosta.....me anysixei ligo to thema...yparxei periptwsh na mikrinei ki allo kai na mhn to katalavw?

κοριτσακι καλα εκανε και σε μετρησε

εμενα δεν ξερω γιατι... παρολο που τον ρωτησα αν θα τον μετρησει δεν τον μετρησε...σου ειπε να προσεχεις ή κατι αλλο?

Υ.Γ. τιρκουαζ κι εμενα το αγαπημενο μου χρωμα

και επισης το κοριτσακι στο τικερακι εχει και το ιδιο χρωμα μαλλιιων με εμενα, τωρα τα σκουρινα λιγο, αλλα αν τα δει ο ηλιος ισως ανοιξουν

UzVGp2.png

me evale na kanw eksetaseis gia flegmonh alla itan entaksei.....oxi den mou eipe kati ektos apo to na prosexw gia molunseis ourolimwksh kai tetoia giati mporei na mikrinei ki allo an pathw kati....twra tha deiksei mou eipe oti isws einai mikros o traxhlos apo thn fysh tou opote den peirazei....twra an exei mikrinei ki allo tha to doume thn deutera auto....eipe oti tha prepei na to rapsei kai na meinw ksapla gia to ypoloipo......:( elpizw na einai ola kala giati den mporw allo ksapla...hdh emeina kapoies meres gia mia mikrh apokolhsh pou eutuxws perase :)

kalo einai na sto metrisei pantws ap'oso kserw....na tou to ksanapeis

wraio to xrwma ton malliwn sou kai gw to eixa kapote etsi....twra exw na ta vapsw apo tote pou to ematha...tha ton rwtisw twra an to epitrepei giati exoun ginei xalia ;)

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

me evale na kanw eksetaseis gia flegmonh alla itan entaksei.....oxi den mou eipe kati ektos apo to na prosexw gia molunseis ourolimwksh kai tetoia giati mporei na mikrinei ki allo an pathw kati....twra tha deiksei mou eipe oti isws einai mikros o traxhlos apo thn fysh tou opote den peirazei....twra an exei mikrinei ki allo tha to doume thn deutera auto....eipe oti tha prepei na to rapsei kai na meinw ksapla gia to ypoloipo......:( elpizw na einai ola kala giati den mporw allo ksapla...hdh emeina kapoies meres gia mia mikrh apokolhsh pou eutuxws perase :)

kalo einai na sto metrisei pantws ap'oso kserw....na tou to ksanapeis

wraio to xrwma ton malliwn sou kai gw to eixa kapote etsi....twra exw na ta vapsw apo tote pou to ematha...tha ton rwtisw twra an to epitrepei giati exoun ginei xalia ;)

και εμενα το πρωτο τριμηνο δεν με αφηνε να τα βαψω

μετα την αυχενικη μου εδωσε το οκ

ευτυχως γιατι ηταν χαλκινοκοκκινα με σχεδον 3 εκατοστα ριζα καστανη η οποια σαν μαυρη φαινοταν!

οσο για τον τραχηλο μπερδευτηκα , νομιζα οτι δεν πρεπει να ανοιγει για να μην χασεις το μωρο, δεν ξερα οτι δεν πρεπει να κλεινει...και εφοσον θα στο ραψει δεν θα παραμενει μικρος? κατι μαλλον δεν εχω καταλαβει...

μακαρι ελενακι μου α πανε ολα καλα και να μην χειαστεις τπτ!

UzVGp2.png

και εμενα το πρωτο τριμηνο δεν με αφηνε να τα βαψω

μετα την αυχενικη μου εδωσε το οκ

ευτυχως γιατι ηταν χαλκινοκοκκινα με σχεδον 3 εκατοστα ριζα καστανη η οποια σαν μαυρη φαινοταν!

οσο για τον τραχηλο μπερδευτηκα , νομιζα οτι δεν πρεπει να ανοιγει για να μην χασεις το μωρο, δεν ξερα οτι δεν πρεπει να κλεινει...και εφοσον θα στο ραψει δεν θα παραμενει μικρος? κατι μαλλον δεν εχω καταλαβει...

μακαρι ελενακι μου α πανε ολα καλα και να μην χειαστεις τπτ!

nai auto ennoei otan leei mikrainei ennoei anoigei.....otan erthei h wra na gennisei mia gynaika o traxhlos ftanei sta 0 ekatosta kai arxizoun oi diastoles....ap'oti mou eipe stis egkues to pio fysiologiko einai ta 4,5 ekatosta kai ston teleutaio mina mporei na paei kai 1-2 giati proetoimazetai gia thn genna h na meinei 4.5 mexri na arxisei o toketos kai meta na mikrinei....kai emena einai hdh 3....auto den shmainei aparaitihta kati mporei na meinei etsi mexri to telos.........an to rapsei tha to kanei gia na to kratisei opws einai kai na mhn arxisoun oi diastoles

makari ti na pw....alla kai ksapla na xreiastei tha to kanw gia to mikro mou :)

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

nai auto ennoei otan leei mikrainei ennoei anoigei.....otan erthei h wra na gennisei mia gynaika o traxhlos ftanei sta 0 ekatosta kai arxizoun oi diastoles....ap'oti mou eipe stis egkues to pio fysiologiko einai ta 4,5 ekatosta kai ston teleutaio mina mporei na paei kai 1-2 giati proetoimazetai gia thn genna h na meinei 4.5 mexri na arxisei o toketos kai meta na mikrinei....kai emena einai hdh 3....auto den shmainei aparaitihta kati mporei na meinei etsi mexri to telos.........an to rapsei tha to kanei gia na to kratisei opws einai kai na mhn arxisoun oi diastoles

makari ti na pw....alla kai ksapla na xreiastei tha to kanw gia to mikro mou :)

ναι εννοειται!

μακαρι τοτε να εχει παει στο 4-4,5

UzVGp2.png

κι εδω ερχεται η παθουσα!

κοριτσακια ΚΟΚΚΙΝΟ για τον τραχηλο!!!:shock: εγω δυστυχως περισυ στην 1η μου εγκυμοσυνη δεν ηξερα τιποτα απ αυτα και επειδη ο τοτε "γιατρος" ηταν ανευθυνος λαλακας, sorry, εχασα την μπεμπουλα μου στις 20 εβδομαδες! ενα μωρακι φυσιολογικο, κανονικα ανεπτυγμενο, που δεν μπορουσε να στηρηχθει απο τον τραχηλο... ο τραχηλος ειναι η ασφαλεια της εγκυμοσυνης μας. η μητρα μεγαλωνει και φυλαει ασφαλες το μικρο μας μεχρι να ερθει η ωρα να γεννηθει, μονο οσο ο τραχηλος κρατιεται κλειστος. οταν κονταινει (κατω απο 2.5 αρχιζει να ναι προβλημα) δεν μπορει να στηριξει το βαρος του μωρου και σιγα σιγα ανοιγει, μεχρι που ξαφνικα γεννας... ετσι γεννησα κι εγω πολυ προωρα! δεν τα γραφω για να αγχωθει καμια εγκυουλα, ουτε για να φοβηθειτε-στεναχωρηθειτε... απλα καλο ειναι να ξερουμε, να ρωταμε και να βρισκουμε λυσεις! γιατι λυσεις υπαρχουν!

elenaki1987 εισαι μια χαρα, και πιο πολυ γιατι εχεις εναν γιατρο που φαινεται να ασχολειται και να το ψαχνει! εγω τωρα ειμαι στον 6ο και εκανα περιδεση τραχηλου λογω ανεπαρκειας εκ φυσης στις 13-14 εβδομαδες (τοτε ηταν 1.89). δοξα το Θεο ολα πανε καλα, αλλα ειμαι και ξαπλα! δεν πειραζει ο μπεμπης μου που με κλωτσαει γερα, μου δινει δυναμη και ειναι η παρεα μου! εσυ με τραχηλο 3, εισαι οκ! θελεις ομως παρακολουθηση, γιατι συνηθως οσο βαραινει το μωρο εξαλειφεται ο τραχηλος και σιγουρα αν οχι ξαπλα, ξεκουραση!!! δεν θα αγχωθεις, απλα θα το χεις και σσυ και οι γυρω σου στο μυαλο σου, οτι δεν ΠΡΕΠΕΙ να σαι για πολλα (κουραση, ορθοστασια, περπατημα, βαρη, σκυψιμο, σεξ, κλπ)

didi μου και ολες οι υπολοιπες, ζητηστε το, επιμεινετε, δεν ειναι τιποτα! 5 λεπτα με κολπικο υπερηχο και γλυτωνεις πονο, δακρυα και μια απωλεια τεραστια!

Το σοβαρεψα, αλλα ο καμμενος...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

εμενα μου ειπε το φυλο στην αυχενικη κατα 70% κ μετα που πηγα μου το επιβεβαιωσε!! τωρα που θα πας θα σου πει κ κατα τις 14 εβδομαδες θα νιωθεις κατι σα να ειναι το εντερο σου αλλα δεν ειναι κατι σαν φτερουγισμα..

Εμένα στην αυχενική μου είπε ότι είναι πολύ νωρίς ακόμη και για εκτίμηση... Αλλά λογκά θα μου πει τώρα στις 15+5, έλεος!

Αλήθεια, θα το νιώσω κι εγώ από τόσο νωρίς; Δηλαδή ακόμη και μέσα στην επόμενη εβδομάδα;;;; Νόμιζα πως μόνο από τη 2η εγκυμοσύνη και μετά το καταλαβαίνεις τόσο γρήγορα... :tongue:

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

κοιτα στην αυχενικη ο υπερηχος εδειχνε 12w+6d δεν μας ειπε φυλο

αλλα λογω πηρετου που ειχα το περασμενο σκ πηγα στο γιατρο 14w+4d ειδε το φυλο

οποτε σιγουα τωρα που θα πας 15+5d θα μαθεις το φυλο!!

Μακάρι να έχεις δίκιο κοριτσάκι γιατί θα σκάσω! Φοβάμαι πως θα μου πει κανένα "μάλλον, ίσως,κλπ"

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Καλημέρα κορίτσια μου! Εγω είμαι καλύτερα, να ναι καλα οι σούπες και τα τσαγια. Ακόμα έχω μπουκωμα και ενόχληση στο λαιμό αλλα καμία σχέση με το σαββατοκύριακο... Εγω θα πάω στο γιατρο αρχές Σεπτεμβρίου για εξέταση! Θα ήθελα πολυ να μάθω το φύλο!!! Αχ! Αν αρρωσταινω απο τώρα το χειμώνα το θα κάνω;;; Ελπίζω να είστε όλες καλα κι ακόμα καλύτερα τα μωρακια σας!!!!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...