Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , dimi.tra είπε:

Αυτό το prp ενδομητρίου πρώτη φορά το ακούω. Δεν έχουμε συζητήσει ακόμα αυτό το θέμα. Εχουμε μια αντιμετώπιση τύπου πάμε βήμα βήμα και λύνουμε ένα ένα τα προβλήματα. Αλλά το σημειώνω να το συζητήσω μαζί του όταν έρθει αυτή η ώρα. Σ ευχαριστώ! 
      Καλή επιτυχία να έχεις, να πάρεις ευχάριστα νέα. 🤞

Είναι για γυναίκες που έχουν λεπτό ενδομητριο, αναζωογόνηση ενδομητριου. Σου παίρνουν αίμα, το φυγοκεντριζουν σε ειδικό μηχάνημα για να κρατήσουν τους αυξητικους παράγοντες και το βάζει ο γιατρός στη μήτρα σου. Είναι σαν τεστ παπ, το βάζει μέσα, κάθεσαι λίγη ώρα ξαπλωμένη, αυτό πήζει στην ουσία και μετά πας σπιτάκι σου. Το κόστος είναι στα 200 με 300. Στους βελονισμους πλήρωσα πολύ περισσότερα χωρίς αποτέλεσμα. Υπάρχει και prp ωοθηκών για τις γυναίκες με χαμηκη ΑΜΗ. Δείτε το κι αυτό ως επιλογή. 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εχει η μαμα μου ενα κ θα της το παρω. θελω να δοκιμασω κ κανενα παντελονι της, μηπως μου κανει. φανταζεστε αφαίμαξη θα κανω στα ρουχα της :tongue:

χαχαχαχαχ κι εμενα μου ειπε να μου δωσει μια φουστα της αλλα το ξεχασε

δεν πειραζει τη βγαζω ακομη με τα φορεματακια μου και τη σαλοπετα μου και φοραω τα μπλουζακια μου που ειναι πλεον ακομη και τα φαρδια , στενα και φαινεται η κοιλιτσα μου και την θαυμαζω στον καθρεφτη!!!!:D:D:D:D:D:D

UzVGp2.png

καλε οχι μπυρες! να βγει ορεστης μακρης το παιδι!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχα

η σοδα διαλυει την πετρα!

αλλο θεμα αυτο με την σοδσ. δεν επινα ποτε κ τωρα πηρα ανθρακουχο νερο κ πινω.....μπλιαξ αηδια :mad:

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Οσο αφορα το ξυρισμα !Εγω εκανα κερι μεχρι τον 5 μηνα μετα δεν αντεχα πονουσα!Ετσι λοιπον στον 8 που ΔΕΝ εβλεπα απο κατω ξαπλωνα στο κρεβατι με μια πετσετα και εβαζα τον αντρα μου να μου τα κανει ολα!Ο γλυκουλης τα εκανε μια χαρα!Ακομα και τα νυχια στα ποδια μου , εμαθε και μου τα εβαφε!Βεβαια τις πρωτες φορες ηταν λες και βαφει τον τοιχο αλλα μετα εμαθε!

χαχαχαχαχαχα

δεν ηταν για εγκυους αυτο που πηρα, απλα εχει πολυ ελαστικη μεση και ειναι χαμηλοκαβαλο. Επομενως οσο και να μεγαλωσει η κοιλια θα μου χωραει. Απλα πρεπει να παρω απο αυτες τις υφασματινες ζωνες βρε κοριτσια, τις πολυ φαρδιες, για να ειναι προστατευμενη η κοιλια. Ξερετε που μπορω να βρω τετοιες?

http://www.mariaevita.gr/index.php?dispatch=categories.view&category_id=653

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

αλλο θεμα αυτο με την σοδσ. δεν επινα ποτε κ τωρα πηρα ανθρακουχο νερο κ πινω.....μπλιαξ αηδια :mad:

σοδα εταξει πινεται αλλα το ανθρακουχο νερο μου αρεσει πολυ!!!!!!

ειδικα το voss!!!!(ειναι πανακριβο ομως και με την κριση τωρα δεν λεει απλα το συγκεκριμενο δεν σε καινε οι φυσαλιδες του ειναι ελαφρυ)

UzVGp2.png

που περπατας καλε με τοση ζεστη? εχω το αλσος Βεικου διπλα μου αλλα μου ηταν αδυνατον ολο τον ιουλιο και τον Αυγουστο να περπατησω μεχρι εκει, εβραζε ο τοπος ακομα και 12 το βραδυ. Τωρα με τη δροσουλα λεω να ξαναρχισω

τωρα μ εχει πιασει κολικος κ μου ειπε να περπαταω. πριν δεν κουνιόμουν καθολου μου το ειχε απαγορεύσει. εχω διαδρομο γυμναστικης, αλλα κ ποσηλατοδρομο κ βγαινω 9 το βραδυ κ περπαταω

Οσο αφορα το ξυρισμα !Εγω εκανα κερι μεχρι τον 5 μηνα μετα δεν αντεχα πονουσα!Ετσι λοιπον στον 8 που ΔΕΝ εβλεπα απο κατω ξαπλωνα στο κρεβατι με μια πετσετα και εβαζα τον αντρα μου να μου τα κανει ολα!Ο γλυκουλης τα εκανε μια χαρα!Ακομα και τα νυχια στα ποδια μου , εμαθε και μου τα εβαφε!Βεβαια τις πρωτες φορες ηταν λες και βαφει τον τοιχο αλλα μετα εμαθε!

Αχ, εγώ δεν θέλω να τα κάνει ο άντρας μου! Μου φαίνεται ότι απομυθοποιείται εντελώς η σχέση! Είμαι χαζή που το βλέπω έτσι;;;

Τι τραβάμε κι εμείς, θα έχουμε την κοιλιά μας μέχρι το στόμα και θα έχουμε να ασχολούμαστε και με τις τρίχες μας! :evil:

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Αυτο το σιτε εχει πολυ ποιοτηκα και ειναι εισαγωμενα απο αγγλια.Πηγα απο εκει ενα μπλουζοσουτιεν θηλασμου και μια ζωνη εγκυμοσυνης!Ειναι και οικονομικο!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

μιας και λετε για αποτριχωση να ρωτησω κατι

με την εγκυμοσυνη εχω γινει αρκουδιαρα στην κοιλια και σκεφτομαι , πες οτι τελικα κανω καισαρικη , τι γινεται? να παω στην αισθητικο μερικες μερες πριν να με αποτριχωσει αυτη΄?

φοβαμαι με την αποτριχωση στην κοιλια μην τραβηχτει το δερμα και κανω ραγαδες...(εχω προδιαθεση)

γιατι διαφορετικα αν με ξυρισουν στην κλινικη μετα θα εχω προβλημα το ξυραφι ειναι ο,τι χειροτερο!!!!!!!!!!!

UzVGp2.png

Αυτο το σιτε εχει πολυ ποιοτηκα και ειναι εισαγωμενα απο αγγλια.Πηγα απο εκει ενα μπλουζοσουτιεν θηλασμου και μια ζωνη εγκυμοσυνης!Ειναι και οικονομικο!

επειδη ειμαι πολύ ασχετη, τι ειναι αυτή η ζωνη κ που χρησιμευει;;;

επειδη ειμαι πολύ ασχετη, τι ειναι αυτή η ζωνη κ που χρησιμευει;;;

Κοιτα εγω δουλευω ορθοστασια και μου κρατουσε κοιλια και μεση σε αρμονια!Γιαυτο την ειχα παρει γιατι αλλιως με επιανε η μεση μου παρα πολυ.Ειδικα μετα τον 7ο μηνα την φορουσα συνεχεια γιατι δυσκολευομουν με την μεση μου απο το βαρος εγερνα μπροστα!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

μιας και λετε για αποτριχωση να ρωτησω κατι

με την εγκυμοσυνη εχω γινει αρκουδιαρα στην κοιλια και σκεφτομαι , πες οτι τελικα κανω καισαρικη , τι γινεται? να παω στην αισθητικο μερικες μερες πριν να με αποτριχωσει αυτη΄?

φοβαμαι με την αποτριχωση στην κοιλια μην τραβηχτει το δερμα και κανω ραγαδες...(εχω προδιαθεση)

γιατι διαφορετικα αν με ξυρισουν στην κλινικη μετα θα εχω προβλημα το ξυραφι ειναι ο,τι χειροτερο!!!!!!!!!!!

επειδη κ εγω εμφάνισα γενικα διασπαρτες, μου ειπε καποια φιλη μου να μην τις πειραξω, ειναι ορμονικό κ οταν γεννησω θα πεσουν απο μονες τους. δεν ξερω αν οντως ισχύει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...