Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , dimi.tra είπε:

Αυτό το prp ενδομητρίου πρώτη φορά το ακούω. Δεν έχουμε συζητήσει ακόμα αυτό το θέμα. Εχουμε μια αντιμετώπιση τύπου πάμε βήμα βήμα και λύνουμε ένα ένα τα προβλήματα. Αλλά το σημειώνω να το συζητήσω μαζί του όταν έρθει αυτή η ώρα. Σ ευχαριστώ! 
      Καλή επιτυχία να έχεις, να πάρεις ευχάριστα νέα. 🤞

Είναι για γυναίκες που έχουν λεπτό ενδομητριο, αναζωογόνηση ενδομητριου. Σου παίρνουν αίμα, το φυγοκεντριζουν σε ειδικό μηχάνημα για να κρατήσουν τους αυξητικους παράγοντες και το βάζει ο γιατρός στη μήτρα σου. Είναι σαν τεστ παπ, το βάζει μέσα, κάθεσαι λίγη ώρα ξαπλωμένη, αυτό πήζει στην ουσία και μετά πας σπιτάκι σου. Το κόστος είναι στα 200 με 300. Στους βελονισμους πλήρωσα πολύ περισσότερα χωρίς αποτέλεσμα. Υπάρχει και prp ωοθηκών για τις γυναίκες με χαμηκη ΑΜΗ. Δείτε το κι αυτό ως επιλογή. 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω κάνω κανονικά αποτριχωση με κερι! Συγκεκριμένα έκανα πριν δυο μέρες όλα τα ποδια και το μπικινι!

Είχα απορία και για το μπικίνι, δεν πειράζει ε;

Γιατί είναι και λύση που κρατάει πιο πολλές μέρες και βολεύει τώρα που τελειώνει το καλοκαίρι.

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

εγω ειχα παρει ενα παντελονι, ενα νουμερο μεγαλυτερο, γι αυτο και μου κανει, και το αλλο απο τα Ζαρα το πηρα τωρα τον Ιουλιο επομενως ηταν με τα νεα μετρα. Για τα αλλα παντελονια που ειχα, ουτε να το συζηταω. Τι καλα που σε τροφοδοτησε η ξαδερφη με ρουχα, εγω δεν εχω το ιδιο σωμα με καμμια.

παιρνω οτιδηποτε αλλα απο το ζαρα εκτος απο παντελονια, δεν ταιριαζουν στον σωματοτυπο μου:rolleyes::rolleyes:

και τελευταια φορα που πηγα να δω εγκυμοσυνης γινοταν ενας χαμος

θα παω κι εγω στα λιντλ και στα h&m

UzVGp2.png

στο ζαρα εχει παντελόνια για εγκύους;;;;

Εχει ναι...ενα μικρο σταντ σε μια γωνιτσα αν το βρεις! Εγω ειχα παρει 2 τα ιδια σε διαφορετικο νουμερο, τζιν και αυτα θα βαλω απο Φθινοπωρο αφου τα στενεψω λιγο απο κατω γιατι ειναι φαρδια! Μπλουζες δεν εχω και μαλλον θα παιξει Ζαρα και medium εχει ωραιες ετσι φαρδουτσικες με κορδονακι στο στηθος απο κατω σαν πουκαμισες...γιατι αν παρεις εγκυμοσυνης δε σε φτανουν 50 ευρω το μπλουζακι κοριτσια...!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

σημερα πηγα στα λιντλ, ειχε κολαν-παντελονι εγκυμοσυνης 8 ευρώ, 95% βαμβακερα. πολύ απλό αλλα για αργοτερα μεσα στο σπιτι ή σουπερ μαρκετ πχ, μια χαρα θα ναι. ειχε κ μπλουζακια επισης 8 ευρώ. χθες περασα να κοιταξω για παντελόνι κ με την εκπτωση 50 ευρώ. νομίζω οτι θα παρω ενα για πιο "επισημες" εξόδου. 50 ευρω ειναι πολλά για να παρω 2-3 που θελω.

θelω na paω ki egω !!! prin ta eξantlhsoyn!!!!!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

στο ζαρα εχει παντελόνια για εγκύους;;;;

δεν ηταν για εγκυους αυτο που πηρα, απλα εχει πολυ ελαστικη μεση και ειναι χαμηλοκαβαλο. Επομενως οσο και να μεγαλωσει η κοιλια θα μου χωραει. Απλα πρεπει να παρω απο αυτες τις υφασματινες ζωνες βρε κοριτσια, τις πολυ φαρδιες, για να ειναι προστατευμενη η κοιλια. Ξερετε που μπορω να βρω τετοιες?

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

παρα πολύ νερο (5λιτρα την μερα πινω κ ειμαι κ συνεχεια τουαλέτα) κ περπατημα. για το ασβεστιο μου ειπαν οτι πρεπει να το συνεχίσω γιατι το χρειάζεται το μωρο. δεν πινω γάλα, μονο τυρι γιαουρτι κ χρειαζεται περισσοτερο.

κι εσυ το χρειαζεσαι γιατι αν το παιρνει ολο το μωρο εσυ θα μεινεις φαφουτα στη γεννα!!!!!!!

UzVGp2.png

Γιατί είναι και λύση που κρατάει πιο πολλές μέρες και βολεύει τώρα που τελειώνει το καλοκαίρι.

κι εγω κερι ποδια και ΟΛΟ το μπικινι, και οχι, δεν πειραζει, ισα ισα εισαι καθαρη για 2-3 βδομαδες. Απλα ποναει πολυ, πααααααρα πολυ

Διαφημίσεις

παρα πολύ νερο (5λιτρα την μερα πινω κ ειμαι κ συνεχεια τουαλέτα) κ περπατημα. για το ασβεστιο μου ειπαν οτι πρεπει να το συνεχίσω γιατι το χρειάζεται το μωρο. δεν πινω γάλα, μονο τυρι γιαουρτι κ χρειαζεται περισσοτερο.

που περπατας καλε με τοση ζεστη? εχω το αλσος Βεικου διπλα μου αλλα μου ηταν αδυνατον ολο τον ιουλιο και τον Αυγουστο να περπατησω μεχρι εκει, εβραζε ο τοπος ακομα και 12 το βραδυ. Τωρα με τη δροσουλα λεω να ξαναρχισω

κι εγω κερι ποδια και ΟΛΟ το μπικινι, και οχι, δεν πειραζει, ισα ισα εισαι καθαρη για 2-3 βδομαδες. Απλα ποναει πολυ, πααααααρα πολυ

Οσο αφορα το ξυρισμα !Εγω εκανα κερι μεχρι τον 5 μηνα μετα δεν αντεχα πονουσα!Ετσι λοιπον στον 8 που ΔΕΝ εβλεπα απο κατω ξαπλωνα στο κρεβατι με μια πετσετα και εβαζα τον αντρα μου να μου τα κανει ολα!Ο γλυκουλης τα εκανε μια χαρα!Ακομα και τα νυχια στα ποδια μου , εμαθε και μου τα εβαφε!Βεβαια τις πρωτες φορες ηταν λες και βαφει τον τοιχο αλλα μετα εμαθε!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Δεν έχει καμία σχέση με το νινι! Απλά άλλες κοπέλες πονάνε πολυ γι αυτο φοβούνται. Εγω ούτε πριν πονουσα στο μπικινι. Τώρα λίγο περισσότερο άλλα αντέχω πολυ! Θα κάνω όλο το χειμώνα , δε θα τα αφήνω να μεγαλώνουν πολυ για να μην πονάνε. Έτσι βολεύει και στη γέννα! Τότε θα κάνω κι ένα πεντικιουρ και θα είμαι έτοιμη!!!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...