Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Καλημέρααααα!!!!

Τι κάνετε;;; εγω πάλι τα ίδια :( !! Εχω κατι νευρα, δεν μπορειτε να φανταστειτε!!! την δευτέρα που πηγα στο νοσοκομειο δεν βρήκαν τιποτα στο νεφρό. χθες το πρωι που πηγα να κανω εξετασεις σε μικροβιολόγο, με ετρωγε κ ηθελα να παω σε ουρολόγο. τελικά πηγα κ μου βρήκε 5 χιλιοστα πετρα. ελεος!!!! δεν την ειδαν στο νοσοκομειο;;; Φταιω να παω κ να τα κανω λαμπογυαλο;;;;

τωρα βρηκε κ αυτη η πετρα?? πηνε μπυρες..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κι ολας! Τελικα μαλλον δεν θα χρειαστω παντελονια εγκυμοσυνης ακομα! Τα χαμηλοκαβαλα που εχω, μια χαρα μου στεκονται κατω απο την κοιλιτσα, και οσο και να μεγαλωσει (αν δε μεγαλωσει και ο πωπος μου παραλληλα) θα μου κανουν. Μπλουζακια ομως θα χρειαστω, ευτυχως βρισκεις και οικονομικα απο αυτα. Κοριτσια κοιταξτε κι εσεις αν εχετε χαμηλοκαβαλα κι αν σας βολευουν προς το παρον, δυσκολοι καιροι για εξοδα..

καλημερα!!!!

εμενα μαλλον ανοιξε και η λεκανη μου γιατι κανενα απο τα χαμηλοκαβαλα παντελονια μου δεν κλεινει:shock:

ακομη φοραω τα φορεματακια μου (καποια , γιατι καποια αλλα τα φορεσα και ενιωθα δυσφορια και τα επλυνα και τα φυλλαξα για του χρονου)

και ευτυχως περσι ειχα παρει μια σαλοπετα και με εχει καταβολεψει!

για το χειμωνα εχω οτι μου εδωσε η ξαδερφη μου για αρχη!!:D

UzVGp2.png

Καλημέρααααα!!!!

Τι κάνετε;;; εγω πάλι τα ίδια :( !! Εχω κατι νευρα, δεν μπορειτε να φανταστειτε!!! την δευτέρα που πηγα στο νοσοκομειο δεν βρήκαν τιποτα στο νεφρό. χθες το πρωι που πηγα να κανω εξετασεις σε μικροβιολόγο, με ετρωγε κ ηθελα να παω σε ουρολόγο. τελικά πηγα κ μου βρήκε 5 χιλιοστα πετρα. ελεος!!!! δεν την ειδαν στο νοσοκομειο;;; Φταιω να παω κ να τα κανω λαμπογυαλο;;;;

Καλημερα κοριτσι μου , ασε μην το ψαχνεις με τα νοσοκομεια!καλα εκανες και πηγες στον ουρολογο ολα καλα θα πανε και μην νευριαζεις προσπαθησε να εισαι ηρεμη!!!Μην ανεβασεις καμια πιεση!Το μωρακι σου να σκεφτεσαι ολα καλα θα πανε!Νερο και περπατημα.Θετικγ σκεψη!!χχχ

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Καλα...βλέπω τωρα κατι μωρουδιακα στο childrensalon.com...και μαζευω τα σαλια μου απο το γραφειο...κρατηστε με κρατηστε με!!

Κοριτσαρο ειπαμε εχεις εσυ ???????ε να κοιτας δεν ειναι κακο καλε!δες να παρεις ιδεες!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!

εμενα μαλλον ανοιξε και η λεκανη μου γιατι κανενα απο τα χαμηλοκαβαλα παντελονια μου δεν κλεινει:shock:

ακομη φοραω τα φορεματακια μου (καποια , γιατι καποια αλλα τα φορεσα και ενιωθα δυσφορια και τα επλυνα και τα φυλλαξα για του χρονου)

εγω ειχα παρει ενα παντελονι, ενα νουμερο μεγαλυτερο, γι αυτο και μου κανει, και το αλλο απο τα Ζαρα το πηρα τωρα τον Ιουλιο επομενως ηταν με τα νεα μετρα. Για τα αλλα παντελονια που ειχα, ουτε να το συζηταω. Τι καλα που σε τροφοδοτησε η ξαδερφη με ρουχα, εγω δεν εχω το ιδιο σωμα με καμμια.

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Καλημέρααααα!!!!

καλημερα ελεακι! μην συχγιζεσαι και επιρεαζεις και το μωρακι

σε δημοσιο νοσοκομειο πηγες?

δεν λες που τελικα βρηκες τι ηταν και δεν ταλαιπωρησε αδικα!!!τι συμβουλη σου εδωσε ο ουρολογος? και ρωτα και τον γιατρο σου για το ασβεστιο , δεν ξερω αν ισχυει για ολα αλλα για αυτο που παιρνω γραφει αν εχεις πετρα να μην το παιρνεις!

περαστικα

UzVGp2.png

Καλα...βλέπω τωρα κατι μωρουδιακα στο childrensalon.com...και μαζευω τα σαλια μου απο το γραφειο...κρατηστε με κρατηστε με!!

φανταζομαι!!! θα ειναι ροζ κορδελες και τετοια :tongue::tongue::tongue::tongue: μα μπορεις να κρατηθεις?

αν ειχα κοριτσακι ολη μερα στα αξεσοραϊς θα ημουν!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

UzVGp2.png

καλημερα!!!!

σημερα πηγα στα λιντλ, ειχε κολαν-παντελονι εγκυμοσυνης 8 ευρώ, 95% βαμβακερα. πολύ απλό αλλα για αργοτερα μεσα στο σπιτι ή σουπερ μαρκετ πχ, μια χαρα θα ναι. ειχε κ μπλουζακια επισης 8 ευρώ. χθες περασα να κοιταξω για παντελόνι κ με την εκπτωση 50 ευρώ. νομίζω οτι θα παρω ενα για πιο "επισημες" εξόδου. 50 ευρω ειναι πολλά για να παρω 2-3 που θελω.

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

εγω ειχα παρει ενα παντελονι, ενα νουμερο μεγαλυτερο, γι αυτο και μου κανει, και το αλλο απο τα Ζαρα το πηρα τωρα τον Ιουλιο επομενως ηταν με τα νεα μετρα. Για τα αλλα παντελονια που ειχα, ουτε να το συζηταω. Τι καλα που σε τροφοδοτησε η ξαδερφη με ρουχα, εγω δεν εχω το ιδιο σωμα με καμμια.

Εγω παντως ειχα παρει μονο κολλαν και φορουσα απο πανω μπλουζοφορεματα και φορμες!!!Για το χειμωνα δεν αγορασα μπουφαν αλλα ενα μαλινο απο τα Η&M που φοριεται απο πανω απο το κεφαλι τριγωνικο πως το λενε σαν καπα ενα πραγμα!Εχει μονο μια τρυπα στο κεφαλι χωρις μανικια και τετοια.Με αυτο την εβγαλα βασικα!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

στο ζαρα εχει παντελόνια για εγκύους;;;;

εεε ετσι τα κανω εγω!η ολα η τιποτα χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!οχι τιποτα αλλο με περιμενουν πως και πως στην δουλεια εχουμε να κανουμε πολυ training λενε απο τα κεντρικα μας γιατι ανοιγουμε νεο μαγαζι!Λεω εμενα περιμενατε καλε ?? δεν πειραζει θα παω να παρω τον αερα μου που λεει και ο αντρας μου να βαζω τα παιδια να κανουν γενικες στο μαγαζι για να μην τον πριζω με την καθαριοτητα στο σπιτι!

αφου τα παιδια θα κανουν δουλειες στο μαγαζι , πως εσυ δεν θα τον πριζεις με την καθαριοτητα στο σπιτι????

μηπως θα φωναζεις και τα παιδια να περασουν και μια βολτα απο το σπιτι??????????:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

πες του αντρα σου δεν γλυτωνει το πρηξιμο και να μην χαιρεται:tongue:

UzVGp2.png

Εγω παντως ειχα παρει μονο κολλαν και φορουσα απο πανω μπλουζοφορεματα και φορμες!!!Για το χειμωνα δεν αγορασα μπουφαν αλλα ενα μαλινο απο τα Η&M που φοριεται απο πανω απο το κεφαλι τριγωνικο πως το λενε σαν καπα ενα πραγμα!Εχει μονο μια τρυπα στο κεφαλι χωρις μανικια και τετοια.Με αυτο την εβγαλα βασικα!

μαντω?

UzVGp2.png

καλημερα ελεακι! μην συχγιζεσαι και επιρεαζεις και το μωρακι

σε δημοσιο νοσοκομειο πηγες?

δεν λες που τελικα βρηκες τι ηταν και δεν ταλαιπωρησε αδικα!!!τι συμβουλη σου εδωσε ο ουρολογος? και ρωτα και τον γιατρο σου για το ασβεστιο , δεν ξερω αν ισχυει για ολα αλλα για αυτο που παιρνω γραφει αν εχεις πετρα να μην το παιρνεις!

περαστικα

παρα πολύ νερο (5λιτρα την μερα πινω κ ειμαι κ συνεχεια τουαλέτα) κ περπατημα. για το ασβεστιο μου ειπαν οτι πρεπει να το συνεχίσω γιατι το χρειάζεται το μωρο. δεν πινω γάλα, μονο τυρι γιαουρτι κ χρειαζεται περισσοτερο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...