Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Α κΑτια μου πιπιλα τελος!!! 3 μερες ηταν και περασαν...μια χαρα ειμαστε τωρα, δεν το κλεινουμε βεβαια το στομα μας και στον υπνο αλλα θα του περασει!!!! Ειδαμε το στοματακι του το ομορφο επιτελους!!!Θελω να το ρουφηξω το μωρο μου!!!

ααααα!!!συγχαρητηρια αρχισατε να γινεστε αντρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λέω να σας κατσικωθώ αν και είπαμε....από Οκτώβριο πρώτα ο Θεός θα ξαναπροσπαθήσουμε!

Να ρωτήσω κάτι άσχετο και γενικό?

Εγώ με το που το έπαθα τα έβαλα με Θεους και δαίμονες αλλά τώρα έχω μαλακώσει....θέλω να ξαναπιστέψω αλλά δεν μου είναι και εύκολο....περνάω έξω από εκκλησία και δεν ξέρω αν θέλω να την βλέπω....να πάω σε κανέναν παπά ή να το αφήσω? θα μου περάσει λέτε?

Διαβασα λίγο τα λόγια άλλων κοριτσιων και μου φαίνεται λίγο υπερβολική η αντίδρασή μου....

Μη τα βαζεις με την εκκλησια βρε Yris...ισα ισα που θα βρεις και παρηγορια πιστευω...αν τα πεις σε καποιο πνευματικο θα ξαλαφρωσεις. Μακαρι να ειχα κι εγω καποιον εμπιστο κληρικο...αλλα ειμαι σε μικρη κοινωνια και δεν εμπιστευομαι κανενα...

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Τι κανετε κοριτσια?Ελπιζω να ειστε ολες καλα.....ειδα γραψατε πολλα δεν μπορεσα να τα σιαβασω.....εγω ειμαι στην κλινικη απο την τριτη τα ξημερωματα και θα μεινω μεχρι την δευτερα μαλλον.....ο γιατρις ειπε ετσι θα παει μια εξω μια μεσα....θα εχουμε δυσκολη εγκυμοσυνη.......

Ελενακι τι επαθες απο τωρα!!!??? Εισαι καλα...??Περιμενουμε τα νεα σου?

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

εγω κοριτσια τα ξυριζω πηγα να τα κανω με κερι κ το σταματησα ειμαι φοβιτσιαρα εκανα λιγο κ λεω δεν μπορωω... τα ξυριζω κ εγω κ συνηθως μεχρι να γεννησω το κανω μονη μου αλλα απο κατω το κανω χωρις να βλεπω. κατια δεν πειραζει που σε βοηθαει ο αντρας σου πιστευω πως ερχεστε ακομη πιο κοντα!!!!

Εγω δε θύμαμαι ποσα χρόνια έχει απο την τελευταία φορα που ξυριστικα. Μάλλον γύρω στα 7! Οπότε συνεχίζω με αποτριχωση κανονικά, μια φορα το μήνα! Δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με τον πόνο. Αφήστε που με το ξυρισμα τρελαινομαι στο ξυσιμο... Και βγάζω και σπυρακια!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

χεχεχε οχι , λογικα το σαββατο περιμενω, αλλα εχω καποιους πονους εδω και μερικες μερες και μου εδωσε η γιατρος μαγνησιο και μου ειπε εαν δεν υποχωρησουν μεσα σε 2-3 μερες να την παρψ τηλ.Την πηρα σημερα τηλ και της ειπα οτι ακομα τα εχω 7 μερες τωρα και μου ειπε να παω αυριο για χοριακη!Γιατι μου λεει ''εσυ εισαι λιγο αναισθητη για να λες οτι πονας οντως κατι συμβαινει!''Ειχα και μια σταγονα αιμα πριν απο 5 μερες οποτε μου ειπε οπωςδηποτε αυριο να παω να κανω μια!

Στην πρωτη εγκυμοσυνη να φανταστεις δεν ξερω αν το ειχες διαβασει που το ειχα γραψει δεν το καταλαβα το βοδι οτι ημουν εγκυος!Ουτε χοριακη εκανα , ταβλιαστηκα ξαφνηκα και πηγα στο νοσοκομειο εκει μου το ειπαν οτι ημουν εγκυος και ημουν 6 εβδομαδες φαντασου!Ουτε μερες δεν ειχα μετρησει.

Μαρκελα....αυτη η σταγονα μπορει να ηταν και εμφυτευση!!!Γιουπι...περιμενουμε να μαθουμε τα νεοτερα!!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου καλημέρα!!! Εύχομαι όλες να είστε καλα!

Markela μου Περιμένουμε με ανυπομονησία τα νέα!!! Σου εύχομαι μέσα απ΄την καρδιά μου να ειναι πολυ θετικά τα αποτελέσματα!!!!

Didi μου ωραια τα πράγματα απο Αυστραλία;!!! Είσαι πολυ τυχερη!!! Τι χρώματα είχαν τελικά;!

Εγω αύριο στις 10 έχω ραντεβού για υπερηχο! Μάλλον θα δούμε και το φύλο!!! Άντε επιτέλους... Τελευταία εμεινα!!!

καλημερα!!!!!!!!!!!!!

τι κανεις εσυ???να πεις στο μωρακι σου να μην ντρεπεται αυριο για να μαθουμε κι εμεις(για τα στατιστικα:tongue:)

ναι ειμαι πολυ τυχερη γιατι δεν χρειαζεται να κανω κι αυτα τα εξοδα:rolleyes:

σου στελνω το λινκ

http://www.bubbablue.com.au/#!__noahs-ark

αυτο ειναι ολο τα σετ 8 κομματιων με παπλωματακι για το χειμωνα και επισης αυτο μου εστειλαν και για καλοκαιρι

http://www.bubbablue.com.au/#!__tickle-me-boy

με πικουδενια κουβερτα και χωρις καποια ηδη(χωρις παντα χωρις αυτο που βλεπεις με την κρεμαστρα που ειναι για τις πανες)

επισης μου εφεραν φορμακια , φανελακια, σαλιαρες, και 2 κουβερτες

και μαλλι να ραψουμε

και φανταζεσαι στην β επιπεδου να δουμε πιπακι??????:shock::shock::shock::shock:

UzVGp2.png

κοριτσουδια καλημερα τι κανετε ??? πηγα τρυπηθηκα και περιμενωωωωωωω!!οτι θελει ο θεος ας μου δωσει ειδωμεν!Τι κανουμε σημερα πως ειμαστε ???εγω ετοιμαζομαι ψυχολογικα αυριο πρωτη μερα στην δουλεια μετα απο 5 μηνες!!!ΣΚΟΥΡΙΑΣΑ!!!

ε ξεχασα!!ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωω πολυ για τις ευχες σας!!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

elenaki κουράγιο.....δεν πειράζει....η γεμάτη αγκαλίτσα θα σε ανταμείψει! Υπομονή θέλει και να σκέφτεσαι θετικά

Οτίλια συγχαρητήρια, εύχομαι έτσι ομαλά να ολοκληρωθεί η εγκυμοσυνη σου!

Real Thing μου εννοείται ότι δεν σε ξέχασα, σε θυμάμαι και εύχομαι να είσαι καλά και εσύ και το μώρακι σου. Βλέπω όλα βαίνουν καλώς. Εδώ θα ειμαι να τα λέμε....υπάρχουν κορίτσια που πέρασαν χειρότερα....ας μην κλείνομαι στο καβούκι μου...μακάρι τα καλύτερα να είναι μπροστά μας!

Κάτια μου σε ευχαριστώ πολύ για το π.μ. έχεις δίκιο σε όσα λες....αλλά δεν βρίσκουμε πάντα την δύναμη να κάνουμε το σωστό

Didi καλημέρα......μόλις συνδύασα κάποια πράγματα....η Lina έχασε το παιδάκι της που μου είχες πει?????

ναι :(:(

μακαρι συντομα ολα να πανε καλα και το 2013 να γινεται μανουλες

οπως λεει και η κατια εχετε ενα αγγελακι στον ουρανο να προστατευει τα αδερφακια του

UzVGp2.png

κοριτσουδια καλημερα τι κανετε ??? πηγα τρυπηθηκα και περιμενωωωωωωω!!οτι θελει ο θεος ας μου δωσει ειδωμεν!Τι κανουμε σημερα πως ειμαστε ???εγω ετοιμαζομαι ψυχολογικα αυριο πρωτη μερα στην δουλεια μετα απο 5 μηνες!!!ΣΚΟΥΡΙΑΣΑ!!!

καλημερα μαρκελα!!

καλε πως τα συνδυασες εσυ ετσι ??? εγκυμοσυνη(χορηγος θετικης ενεργειας;) αχ μακαρι να πανε ολα κατ'ευχην του Θεου!!!!!) και δουλεια μαζι

UzVGp2.png

Μη τα βαζεις με την εκκλησια βρε Yris...ισα ισα που θα βρεις και παρηγορια πιστευω...αν τα πεις σε καποιο πνευματικο θα ξαλαφρωσεις. Μακαρι να ειχα κι εγω καποιον εμπιστο κληρικο...αλλα ειμαι σε μικρη κοινωνια και δεν εμπιστευομαι κανενα...

Υρις μου καταρχην κανεις δεν ειναι αξιος να κρινει ποσο υπερβολικη ειναι η συμπεριφορα σου κ η ψυχολογια σου!!!

Απλα ειναι ισως τρομερα δυσκολο απλα ο χρονος που λενε ειναι ο καλυτερος γιατρος κ οταν ετοιμαστεις ισως ενας πνευματικος σε βοηθησει πολυ!!

στη ζωη οταν παλεψεις πολυ πιστευω πως μονο στην εκκλησια μπορεις να βρεις παρηγορια κ στην οικογενεια σου!!

απλα καποια πραγματα δεν καταλαβαινουμε γιατι γινονται.................??

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρααααα!!!!

Τι κάνετε;;; εγω πάλι τα ίδια :( !! Εχω κατι νευρα, δεν μπορειτε να φανταστειτε!!! την δευτέρα που πηγα στο νοσοκομειο δεν βρήκαν τιποτα στο νεφρό. χθες το πρωι που πηγα να κανω εξετασεις σε μικροβιολόγο, με ετρωγε κ ηθελα να παω σε ουρολόγο. τελικά πηγα κ μου βρήκε 5 χιλιοστα πετρα. ελεος!!!! δεν την ειδαν στο νοσοκομειο;;; Φταιω να παω κ να τα κανω λαμπογυαλο;;;;

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα???

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

καλημερα μαρκελα!!

καλε πως τα συνδυασες εσυ ετσι ??? εγκυμοσυνη(χορηγος θετικης ενεργειας;) αχ μακαρι να πανε ολα κατ'ευχην του Θεου!!!!!) και δουλεια μαζι

εεε ετσι τα κανω εγω!η ολα η τιποτα χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!οχι τιποτα αλλο με περιμενουν πως και πως στην δουλεια εχουμε να κανουμε πολυ training λενε απο τα κεντρικα μας γιατι ανοιγουμε νεο μαγαζι!Λεω εμενα περιμενατε καλε ?? δεν πειραζει θα παω να παρω τον αερα μου που λεει και ο αντρας μου να βαζω τα παιδια να κανουν γενικες στο μαγαζι για να μην τον πριζω με την καθαριοτητα στο σπιτι!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...