Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια μου!!!!!!!!!!!!!!

εγινε κατι που πρεπει να μου πειτα κ να μαθω?

χθεςνειχαμε δουλιτσες κ δεν μπηκα!!!

οσο για ρουχα που λετε τα prenatal εχουν απιστευτες προσφορες!!

πηρα μια σαλοπετα τζιν που μου κανεια απο τωρα μεχρι......................εχει κουμπια που ανοιγουν οσο θες εσυ 15Ε!!

κ ενα σετ φορμες μακο για το χειμωνα γιατι με βολευουν πολυ ξερετε φορμα κολλαν κ ζακετα κ αυτο 15Ε!!

ΣΟΥΠΕΡ!!Εχει πολλα!!

markela ειλικρινα καλη επιτυχια!!

Καλημέρα Αμαρυλίδα....

Είσαι καλά? Πώς είναι το μωράκι σου????

pregnancy-ticker___.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και τα φορεματα γενικα ειναι πολυ βολικα... βεβαια ηταν και του στυλ μου παντα! τα κλασικα, φαρδια, μακρυα φορεματα απο υφασματα αερινα ή ελαστικα... το μονο οτι αναγκαστικα βαζω τον αντρουλη μου να μου ξυρισει τα ποδια... μονη μου μου ειπε ο γιατρος απτην αρχη να μην διανοηθω και σκυψω... :oops::oops::oops:

εγω μονη μου!!δεν του ειπα καν!!

αλλα τα σηκωνω σε ενα σκαλοπατακι που εχει η ντουζιερα μας(ειναι οπολυ ευρυχωρη) !!καλα που θα ειναι χειμωνας κ οσο μπορω θα το τρεναρω!!!!!!!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Καλημέρα Αμαρυλίδα....

Είσαι καλά? Πώς είναι το μωράκι σου????

μια χαρα κοπελα μου!!δοξα το θεο μεγαλωνουμε!!μετραμε μερες για τον υπερηχο!!!εσυ βλεπω ετοιμαζεις εκδρομη για ποτε?

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

εγω μονη μου!!δεν του ειπα καν!!

αλλα τα σηκωνω σε ενα σκαλοπατακι που εχει η ντουζιερα μας(ειναι οπολυ ευρυχωρη) !!καλα που θα ειναι χειμωνας κ οσο μπορω θα το τρεναρω!!!!!!!!

...καλα εγω, ειπαμε, ειμαι σαν ατομο με ειδικες αναγκες! :tongue: αφου και μπανιο κανω καθιστη σε καρεκλακι που εχει η ντουζιερα μας, ευρυχωρη κι εμας...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

μια χαρα κοπελα μου!!δοξα το θεο μεγαλωνουμε!!μετραμε μερες για τον υπερηχο!!!εσυ βλεπω ετοιμαζεις εκδρομη για ποτε?

Αύριο φεύγουμε για Αράχωβα!

Ετσι να φουσκώνετε να φουσκώνετε να δειτε μετά χαρά που θα κάνετε όταν αδειάσει η κοιλίτσα και γεμίσει η αγκαλίτσα!!!:D:D:D

pregnancy-ticker___.png

Καλημέρα Sapi,

Χαίρομαι που τα ξαναλέμε.....είμαι πολύ καλύτερα, μέχρι και ο άντρας μου το διαπίστωσε (από τηλεφώνου γιατι λείπει σε ταξίδι)!

Αύριο φεύγουμε για Αράχωβα....εγώ του το κανόνισα έκπληξη για την πρώτη μας επέτειο....μου στάθηκε πολύ και το αξίζει!

Αυτό που είπες για το φύλο συμβαίνει συχνά....στην αδερφή μου μέχρι πολύ αργά της έλεγαν κορίτσι και στο τέλος της είπαν αγόρι (ηταν ο ομφάλιος λώρος στα ποδαρακια του και δεν φαινόταν η διαφορά).

Σημασία έχει να είναι γερά και αυτά και εσείς!!!

Να περάσετε τέλεια yris μου!!! Πολυ χαίρομαι που είσαι καλα!!! Αυτά που έλεγες για το Θεό τα έχω περάσει σε πολυ χειρότερη κατάσταση και χωρίς υπερβολές θα σου έλεγα ότι ήμουν έλευση τη φάση για χρόνια. Ήμουν 19 χρόνων όταν Έχασα ξαφνικά τον πατέρα μου... Οπότε καταλαβαίνεις. Μην ανησυχείς, όλα θα γίνουν με το πλήρωμα του χρόνου! Αυτο που σκεφτόμουν κι εγω περσυ μετα την παλλινδρομη και μετα απο όλα όσα διάβασα ειναι ότι απο τα άσχημα,μου έτυχε το λιγότερα επώδυνο. Και σε λίγο χρονικό διάστημα θα μείνεις πάλι έγκυος!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Αυτό με το ξύρισμα το είχα σκεφτεί κι εγώ, αν και ακόμη μπορώ μόνη μου. Αλλά μετά, με την κοιλιά στο στόμα δε θα γίνεται! Χαλάουα δεν μπορούμε να κάνουμε;

Εγω κάνω κανονικά αποτριχωση με κερι! Συγκεκριμένα έκανα πριν δυο μέρες όλα τα ποδια και το μπικινι!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

καταρχην βαζεις ενα κουτι ζαχαρουχο οπως ειναι με την συσκευασια του (δεν το ανοιγεις) σε μια κατσαρολα να ειναι καλυμενο με νερο και το βραζεις για 2-3 ωρες

γινεται καραμελα

καθως βραζει ετοιμαζεις τη βαση

μπισκοτα digestive 1 μεγαλο πακετο τα λιωνεις στο μουλτι και τα περιχυνεις με 1/2 πακ βουτηρο λιωμενο (εγω χρησιμοποιω αλανατο λουπακ) τα "ομοιογενεις" να υγρασιαστουν τα λιωμενα μπισκοτα τα απλωνεις στον πατο με ενα κουταλι σαν να ειναι βαση ταρτας

το βαζεις στο ψυγειο

οταν βρασει το ζαχαρουχο να προσεχετε!!!!! μπορει να παθετε εγκαυμα οταν το ανοιξετε!!!!!!!

πανω απο τη βαση κοβεις ροδελες μπανανας

τις περιχυνεις με το ζαχαρουχο που εχει πλεον χρωμα καραμελας και απο πανω βαζεις κρεμα σαντιγυ(εγω βαζω μορφατ φυτικη χτυπημενη με 1 κουπα ζαχαρη αχνη) και απο πανω το στολιζεις με σταγονες σοκολατας

η τριμα σοκολατας (κουβερτουρας)

καλα καλα ντιντι...εσυ 50 κιλα πεσμου οτι το τρως αυτο...που εχει 3000 θερμιδες το κομματι!!! Μια φορά το δοκιμασα και δε μπορουσα να μιλησω ...η ζαχαρη με ειχε κατακλυσει!!!ΠΟλυ γλυκο γλυκο!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστω!!!

ΥΓ: Τα υπόλοιπα κορίτσια? amarrylida, linakis, mpiskotaki, engleza κτλ....καλά είναι? Δεν μπορώ να διαβάσω τόσες σελίδες....όλες καλά? Φουσκώνουν?

Φουσκώνουμε τι να κανουμε...

Εσύ πώς εισαι? Είσαι καλύτερα?

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

καλα καλα ντιντι...εσυ 50 κιλα πεσμου οτι το τρως αυτο...που εχει 3000 θερμιδες το κομματι!!! Μια φορά το δοκιμασα και δε μπορουσα να μιλησω ...η ζαχαρη με ειχε κατακλυσει!!!ΠΟλυ γλυκο γλυκο!!

σουπερ απιστευτο γλυκο!!τα λετρευουεμε οικογενειακως!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

εγω κοριτσια τα ξυριζω πηγα να τα κανω με κερι κ το σταματησα ειμαι φοβιτσιαρα εκανα λιγο κ λεω δεν μπορωω... τα ξυριζω κ εγω κ συνηθως μεχρι να γεννησω το κανω μονη μου αλλα απο κατω το κανω χωρις να βλεπω. κατια δεν πειραζει που σε βοηθαει ο αντρας σου πιστευω πως ερχεστε ακομη πιο κοντα!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

η αμαρρυλιδα ειναι εδω ως φουσκιτσα1985 (της το βγαλε ο αντρας της λογω κοιλιτσας!), το μπισοτακιι φουσκωνει απτην κορη και ταλαιπωρειται με το κοψιμο της πιπιλας του γιου... για τα αλλα κοριτσια ας πει καποια που ξερει! didi???

Α κΑτια μου πιπιλα τελος!!! 3 μερες ηταν και περασαν...μια χαρα ειμαστε τωρα, δεν το κλεινουμε βεβαια το στομα μας και στον υπνο αλλα θα του περασει!!!! Ειδαμε το στοματακι του το ομορφο επιτελους!!!Θελω να το ρουφηξω το μωρο μου!!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...