Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Κορίτσια μου καλημέρα!!! Εύχομαι όλες να είστε καλα!

Markela μου Περιμένουμε με ανυπομονησία τα νέα!!! Σου εύχομαι μέσα απ΄την καρδιά μου να ειναι πολυ θετικά τα αποτελέσματα!!!!

Didi μου ωραια τα πράγματα απο Αυστραλία;!!! Είσαι πολυ τυχερη!!! Τι χρώματα είχαν τελικά;!

Εγω αύριο στις 10 έχω ραντεβού για υπερηχο! Μάλλον θα δούμε και το φύλο!!! Άντε επιτέλους... Τελευταία εμεινα!!!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια μου καλημέρα!!! Εύχομαι όλες να είστε καλα!

Markela μου Περιμένουμε με ανυπομονησία τα νέα!!! Σου εύχομαι μέσα απ΄την καρδιά μου να ειναι πολυ θετικά τα αποτελέσματα!!!!

Didi μου ωραια τα πράγματα απο Αυστραλία;!!! Είσαι πολυ τυχερη!!! Τι χρώματα είχαν τελικά;!

Εγω αύριο στις 10 έχω ραντεβού για υπερηχο! Μάλλον θα δούμε και το φύλο!!! Άντε επιτέλους... Τελευταία εμεινα!!!

Μην ανησυχείς, κι εγώ ακόμη να μάθω το φύλο και στην καλύτερη περίπτωση θα το μάθω στην 20η εβδομάδα που έχω πάλι υπέρηχο!:mad:

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Μην ανησυχείς, κι εγώ ακόμη να μάθω το φύλο και στην καλύτερη περίπτωση θα το μάθω στην 20η εβδομάδα που έχω πάλι υπέρηχο!:mad:

Κι εγω εμεινα! 7/9 ραντεβου, θα ειμαι στην 19η! Κι αν δεν εχει καλη θεση το μωρο, στη β επιπεδου θα το μαθουμε το φυλο!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Εντάξει τότε!!! Να μην γκρινιαζω... Εγω είμαι στην 17η ακόμη! Να σας πω κορίτσια απο το να μου πει κάτι και μετα να το αλλάξει καλύτερα μια και καλή στη β επιπέδου! Αυτο θα της πω αύριο! Έτσι ακριβώς μια φίλη μου της είπαν αγοράκι και στην β επιπέδου είδαν πεντακάθαρα ότι ειναι κοριτσάκι! Ασε-ασε εμεινα όταν μου το είπε!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Καλημερα σε ολες!!!

markela μου, να ευχηθω τα καλυτερα!!! η θετικη μας σκεψη ειναι μαζι σου!:P

elenaki1987, μην χανεις την πιστη σου! ολα θα πανε κατ ευχην!!! κανε λιγη υπομονη... ολοκληρους παιδαρους θα παρουμε αγκαλια! υπαρχει αντρας που να μην ταλαιπωρει τη μανα του? να σαι ηρεμη και να κανεις οτι σου λενε! φιλακια ;)

Yris, οταν κανει καθενας μας αυτο που του γαληνευει την ψυχη, κανουμε παντα το σωστο! δεν εχει σημασια τι λενε οι αλλοι γυρω μας... μονο να νιωθεις οτι προχωρας! το λεω γιατι κι εγω περασα φαση... που προσπαθουσα να νιωσω οσο πιο χαλια γινεται... ισως απο αντιδραση, απελπισια... αλλα δεν βοηθαει! θα σαι καλα εσυ και ο αντρας σου και θα ρθουν ολα τα αλλα...

impatient, η πιστη ειναι δυνατο πραγμα... οχι στο Θεο απαραιτητα, αλλα οπως ειπες, στον εαυτο μας, στους ανθρωπους μας! εγω σεβομαι ολα οσα λες και δεν υπαρχει θεμα, οπως στο αλλο καφε... αλιμονο, οι προβληματισμοι μας πρεπει να ακουγονται, να συζητιουνται και να τους επεξεργαζεται καθενας μας μονος του...

Οτίλια, εγω ηδη στην 28+ φαινομαι για τα καλα... αν και η ριτσα μου ειπε πως με φτανει οπου να ναι...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κι ολας! Τελικα μαλλον δεν θα χρειαστω παντελονια εγκυμοσυνης ακομα! Τα χαμηλοκαβαλα που εχω, μια χαρα μου στεκονται κατω απο την κοιλιτσα, και οσο και να μεγαλωσει (αν δε μεγαλωσει και ο πωπος μου παραλληλα) θα μου κανουν. Μπλουζακια ομως θα χρειαστω, ευτυχως βρισκεις και οικονομικα απο αυτα. Κοριτσια κοιταξτε κι εσεις αν εχετε χαμηλοκαβαλα κι αν σας βολευουν προς το παρον, δυσκολοι καιροι για εξοδα..

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Καλημερα κι ολας! Τελικα μαλλον δεν θα χρειαστω παντελονια εγκυμοσυνης ακομα! Τα χαμηλοκαβαλα που εχω, μια χαρα μου στεκονται κατω απο την κοιλιτσα, και οσο και να μεγαλωσει (αν δε μεγαλωσει και ο πωπος μου παραλληλα) θα μου κανουν. Μπλουζακια ομως θα χρειαστω, ευτυχως βρισκεις και οικονομικα απο αυτα. Κοριτσια κοιταξτε κι εσεις αν εχετε χαμηλοκαβαλα κι αν σας βολευουν προς το παρον, δυσκολοι καιροι για εξοδα..

κ τα ρουχα εγκυμοσυνης ειναι πανακριβα. κ δεν ειναι κατι που το βαζεις συνεχεια κ αλλη εγκυμοσυνη να εχετε μετα δεν ξερετε την εποχη για να τα ξανα βαλετε εγω στο πρωτο μου κ πριν 7 χρονια περιπου δεν ηταν ετσι η οικονομια μας αγορασα ρουχα εγκυμοσηνης ηταν καλοκαιρινα ουτε στην κορη μου τα εβαλα ουτε σε αυτη τωρα. αχριστα αλλα δεν ξανα αγορασα την εβγαλα με κολαν κ φαρδιες μπλουζες.

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ πήρα 2-3 παντελόνια που είχαν 20-30 ευρώ το ένα από το μαγαζί που σας έλεγα χτες. Αλλά τα παλιά μου με πίεζαν πάρα πολύ, δεν γινόταν αλλιώς! Πάντως έχω πάρει για μέσες θερμοκρασίες, δηλαδη πιστεύω πως φοριούνται όλο το φθινόπωρο. Και νομίζω πως μέχρι να χάσω και τα κιλά της εγκυμοσύνης, πάλι θα με βολεύουν...

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Yris μου πολυ χαίρομαι που ξαναμπηκες!!!! Θα δεις ότι ο χρόνος θα περάσει γρήγορα και μετα όντως θα ειναι πιο ευκολο! Εμείς μετα απο την παλλινδρομη προσεχαμε πιο πολυ κι όμως πάλι μετα απο 1χρονο χωρίς να το καταλάβω ποτε και πως έμεινα ξανά έγκυος! Εσείς που το θέλετε θα γίνει αμέσως!!!!

Καλημέρα Sapi,

Χαίρομαι που τα ξαναλέμε.....είμαι πολύ καλύτερα, μέχρι και ο άντρας μου το διαπίστωσε (από τηλεφώνου γιατι λείπει σε ταξίδι)!

Αύριο φεύγουμε για Αράχωβα....εγώ του το κανόνισα έκπληξη για την πρώτη μας επέτειο....μου στάθηκε πολύ και το αξίζει!

Αυτό που είπες για το φύλο συμβαίνει συχνά....στην αδερφή μου μέχρι πολύ αργά της έλεγαν κορίτσι και στο τέλος της είπαν αγόρι (ηταν ο ομφάλιος λώρος στα ποδαρακια του και δεν φαινόταν η διαφορά).

Σημασία έχει να είναι γερά και αυτά και εσείς!!!

pregnancy-ticker___.png

καλημερα κοριτσακια μου!!!!!!!!!!!!!!

εγινε κατι που πρεπει να μου πειτα κ να μαθω?

χθεςνειχαμε δουλιτσες κ δεν μπηκα!!!

οσο για ρουχα που λετε τα prenatal εχουν απιστευτες προσφορες!!

πηρα μια σαλοπετα τζιν που μου κανεια απο τωρα μεχρι......................εχει κουμπια που ανοιγουν οσο θες εσυ 15Ε!!

κ ενα σετ φορμες μακο για το χειμωνα γιατι με βολευουν πολυ ξερετε φορμα κολλαν κ ζακετα κ αυτο 15Ε!!

ΣΟΥΠΕΡ!!Εχει πολλα!!

markela ειλικρινα καλη επιτυχια!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

και τα φορεματα γενικα ειναι πολυ βολικα... βεβαια ηταν και του στυλ μου παντα! τα κλασικα, φαρδια, μακρυα φορεματα απο υφασματα αερινα ή ελαστικα... το μονο οτι αναγκαστικα βαζω τον αντρουλη μου να μου ξυρισει τα ποδια... μονη μου μου ειπε ο γιατρος απτην αρχη να μην διανοηθω και σκυψω... :oops::oops::oops:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...