Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι κανετε κοριτσια?Ελπιζω να ειστε ολες καλα.....ειδα γραψατε πολλα δεν μπορεσα να τα σιαβασω.....εγω ειμαι στην κλινικη απο την τριτη τα ξημερωματα και θα μεινω μεχρι την δευτερα μαλλον.....ο γιατρις ειπε ετσι θα παει μια εξω μια μεσα....θα εχουμε δυσκολη εγκυμοσυνη.......

τι λες κοριτσι μου?τι εγινε?καλη δυναμη!

6KuQp2.png

ψυχουλα!!! εμενα μονο με το πεπονι ξετρελαινεται... εσεις βρηκατε τα κολοκυθακια!

koλοκυθα κατια μου! ευτυχως ειναι κολοκυθα γιατι η μαμα του δεν τρελενεται για κολοκυθακια!

Τουλάχιστον είναι οικονομικός!!!

Katia εσύ τί θα κάνεις που πεπόνια τέλος?

αρκετα οικονομικος θα ελεγα γιατι και ηκολοκυθα τζαμπα ειναι:Dαπο τον κηπο της μαμας μου

κατια ειχαμε και πεπονια δεν μου ειπες να σου στειλω!

UzVGp2.png

ποιος ειπε;;;;;νομιζα οτι εδω μπορουμε να εκφραζομαστε οπως νιωθουμε, και να λεμε ελευθερα την αποψη μας!

νομιζω οτι περι θρησκιας ο καθενας κανει οτι νιωθει και κανενας αλλος δεν μπορει να τον κρινει,

Αλλωστε ποια ειμαι εγω να κρινω τον οποιοδειποτε;;;;;;

Σε αλλο θεμα Ροδουλα μου. Στο οποιο μου δηλωσαν οτι ολες εκει ηταν πολυ πιστες και καλα θα εκανα να μην εξεφραζα αποψη για θρησκεια γιατι εκει ολες ηταν πολυ πιστες λεμε. κατα τα αλλα η γνωμη μου ηταν σεβαστη, αλλα ηταν ατοπο να την εκφραζω μεσα σε ενα θεμα οπου (σας ειπα?) ολες ηταν πολυ πιστες.

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

Τι κανετε κοριτσια?Ελπιζω να ειστε ολες καλα.....ειδα γραψατε πολλα δεν μπορεσα να τα σιαβασω.....εγω ειμαι στην κλινικη απο την τριτη τα ξημερωματα και θα μεινω μεχρι την δευτερα μαλλον.....ο γιατρις ειπε ετσι θα παει μια εξω μια μεσα....θα εχουμε δυσκολη εγκυμοσυνη.......

ελενακι μου τι επαθες??? θυμαμαι που μας ειχες πει πριν μερες οτι ειχες πηρετο

τι εγινε βρε ελενακι! περαστικα κα να προσεχετε εσυ και το μωρακι σας!!

Κοριτσακια , αυριο το πρωι χοριακουλα ειπε η γιατρος!!!:oops::oops::oops::oops::oops::oops:

αχου κοριτσακι μου μακαρι να επιασε η ευχη μουουουουου.....

και το αιματακι που ειδες πριν 5 μερες μηπως ειναι της εμφυτευσης????????????

UzVGp2.png

Κοριτσια απο το στομα σας και στου θεου τ'αυτι να πανε ολα καλα!!!!

Ειχα συσπασεις..στην αρχη ηταν απαλοι πονοι και δεν καραλαβα κατι τα δυναμωσαν..ερχονταν πονντονα σε κοιλια και μεση λιγα δευτερολεπτσ και σταματουσαν πηρα τηλ τον γιατρο και στις 5 ξημερωματα δευτερας ημουν στην κλινικη :cry: και απ'οτι φαινεται πρεπει να την συνηθισω γθατι θα ερχομαι συχνα.....

Το σκεφτηκα για τα μουτρακια αλλσ μολις τον παρω αγκσλι δεμ νομιζω νσ μπορω να κανω τπτ αλλο εκτος απο χαμογελα!!!!!!

Μαρκελα σου ευχομαι να εχεις τελεια νεα!!!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Καλησπέρα! elenaki1987 εύχομαι να πάνε όλα καλά και να έχει μία ήρεμη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη. Προπαντώς ψυχραιμία και ξεκούραση! markela καλώς ήρθες και με το καλό το μωράκι σου. Εγώ να δεις τι καφέ εκκρίσεις είχα και στο πρώτο και στο δεύτερο και όλα καλά. Απλά ξεκουράστηκα. Με την εμφύτευσή δε είναι πολύ λογικο να έχεις.

Τα νέα μου είναι τα εξής. Έκανα την αυχενική και τα αποτελέσματα ήταν πάρα πολύ καλά. Μου είπε ότι μάλλον έχω κοριτσάκι, αλλά θα το επιβεβαιώσουμε αργότερα. Πάντως αυτός πέφτει πάντα μέσα, το ξέρω από άλλες πηγές. Όπως και να ΄χει είναι γερό κι αυτό είναι το σημαντικότερο. Όλα βαίνουν καλώς και ξεχυλίζω από χαρά. Εύχομαι να είστε όλες καλά και να χαίρεστε τις κοιλίτσες σας! Αλήθεια φουσκώσατε; Εγώ έχω αρχίσει επικίνδυνα! Ενώ στο πρώτο δε φαινόταν μέχρι τον 6ο, τώρα φαίνεται κανονικότατα. Φιλιά σε όλες!!!

VbTYp1.png

Κοριτσια απο το στομα σας και στου θεου τ'αυτι να πανε ολα καλα!!!!

Ειχα συσπασεις..στην αρχη ηταν απαλοι πονοι και δεν καραλαβα κατι τα δυναμωσαν..ερχονταν πονντονα σε κοιλια και μεση λιγα δευτερολεπτσ και σταματουσαν πηρα τηλ τον γιατρο και στις 5 ξημερωματα δευτερας ημουν στην κλινικη :cry: και απ'οτι φαινεται πρεπει να την συνηθισω γθατι θα ερχομαι συχνα.....

Το σκεφτηκα για τα μουτρακια αλλσ μολις τον παρω αγκσλι δεμ νομιζω νσ μπορω να κανω τπτ αλλο εκτος απο χαμογελα!!!!!!

Μαρκελα σου ευχομαι να εχεις τελεια νεα!!!!

ευχομαι ολοψυχα να πανε ολα καλα και σε 6 μηνες να εχεις αγκαλια το μωρακι σου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

UzVGp2.png

Καλησπέρα! elenaki1987 εύχομαι να πάνε όλα καλά και να έχει μία ήρεμη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη. Προπαντώς ψυχραιμία και ξεκούραση! markela καλώς ήρθες και με το καλό το μωράκι σου. Εγώ να δεις τι καφέ εκκρίσεις είχα και στο πρώτο και στο δεύτερο και όλα καλά. Απλά ξεκουράστηκα. Με την εμφύτευσή δε είναι πολύ λογικο να έχεις.

Τα νέα μου είναι τα εξής. Έκανα την αυχενική και τα αποτελέσματα ήταν πάρα πολύ καλά. Μου είπε ότι μάλλον έχω κοριτσάκι, αλλά θα το επιβεβαιώσουμε αργότερα. Πάντως αυτός πέφτει πάντα μέσα, το ξέρω από άλλες πηγές. Όπως και να ΄χει είναι γερό κι αυτό είναι το σημαντικότερο. Όλα βαίνουν καλώς και ξεχυλίζω από χαρά. Εύχομαι να είστε όλες καλά και να χαίρεστε τις κοιλίτσες σας! Αλήθεια φουσκώσατε; Εγώ έχω αρχίσει επικίνδυνα! Ενώ στο πρώτο δε φαινόταν μέχρι τον 6ο, τώρα φαίνεται κανονικότατα. Φιλιά σε όλες!!!

συγχαρητηρια!!!!!!

με το καλο!!

εγω ειμαι 4 μηνων και φαινεται ηδη η κοιλια μου!

εσυ πρεπει να εισαι πανηψυλη και αδυνατη και δεν φανηκε στο πρωτο μωρακι σου

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια , αυριο το πρωι χοριακουλα ειπε η γιατρος!!!:oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Καλημέρα σε όλες!

Δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα νέα σας αλλά θέλω να ευχηθώ στην markela καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου!!!

Θα μπαίνω μέσα να δω τα νέα σου...τί ώρα θα έχεις αποτέλεσμα?

9055.gif

ΥΓ: Ευχαριστώ για το π.μ.

pregnancy-ticker___.png

elenaki κουράγιο.....δεν πειράζει....η γεμάτη αγκαλίτσα θα σε ανταμείψει! Υπομονή θέλει και να σκέφτεσαι θετικά

Οτίλια συγχαρητήρια, εύχομαι έτσι ομαλά να ολοκληρωθεί η εγκυμοσυνη σου!

Real Thing μου εννοείται ότι δεν σε ξέχασα, σε θυμάμαι και εύχομαι να είσαι καλά και εσύ και το μώρακι σου. Βλέπω όλα βαίνουν καλώς. Εδώ θα ειμαι να τα λέμε....υπάρχουν κορίτσια που πέρασαν χειρότερα....ας μην κλείνομαι στο καβούκι μου...μακάρι τα καλύτερα να είναι μπροστά μας!

Κάτια μου σε ευχαριστώ πολύ για το π.μ. έχεις δίκιο σε όσα λες....αλλά δεν βρίσκουμε πάντα την δύναμη να κάνουμε το σωστό

Didi καλημέρα......μόλις συνδύασα κάποια πράγματα....η Lina έχασε το παιδάκι της που μου είχες πει?????

pregnancy-ticker___.png

Κοριτσάκια μου γεια σας!

Μπήκα να δω τα νέα σας αν και νόμιζα ότι θα πονούσε αλλά τελικά είναι πηγή ελπίδας το φόρουμ

Katia είδα το τικερ σου....1 year since we said goodbye....και δίπλα ακριβώς οι εβδομάδες της κυησης σου....πρέπει να το βγάλω φωτογραφία να μου το τρίβω στην μούρη κάθε φορά που με πιάνει ψυχοπλάκωμα!

Ελπίζω να είστε όλες καλά και να έχετε υπέροχες εγκυμοσύνες

Εγώ ως παρηγοριά γεμίζω τον χρόνο μου με πράγματα που έκανα πριν μείνω έγκυος και κάνω ανακαίνιση σε ένα δωμάτιο του σπιτιου που θα το χρησιμοποιώ ως προσωπικό μου χώρο δημιουργιας - εργαστήρι....γιατί το σπίτι ήταν μπάχαλο!

Για πείτε ποιες φτιάξατε τα παιδικά δωματια?

Καμιά που πήρε ήδη τα μωρουδιακά υπάρχει?

Δεν θυμάμαι και αν είχαμε κάποια με προχωρημένη εγκυμοσύνη!

Yris μου πολυ χαίρομαι που ξαναμπηκες!!!! Θα δεις ότι ο χρόνος θα περάσει γρήγορα και μετα όντως θα ειναι πιο ευκολο! Εμείς μετα απο την παλλινδρομη προσεχαμε πιο πολυ κι όμως πάλι μετα απο 1χρονο χωρίς να το καταλάβω ποτε και πως έμεινα ξανά έγκυος! Εσείς που το θέλετε θα γίνει αμέσως!!!!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Καλημέρα κοριτσάκια!

Yris, χαίρομαι που ξαναήρθες στην παρέα μας! Πρέπει να προσπαθήσεις (όσο γίνεται, ξέρω ότι δεν θα είναι εύκολο...) να ξέχασεις αυτό που έγινε και να έχεις θετική ενέργεια για να τη διοχετεύσεις στο μωράκι που είμαι σίγουρη πως θα έρθει σύντομα!

Μαρκέλα μου, ανυπομονούμε να μάθουμε νέα από τη χοριακή! Τα συμπτώματα όπως τα περιγράφεις δεν μοιάζουν με περιόδου!

Ελενάκι, υπομονή και αισιοδοξία και όλα θα πάνε καλά. Δυστυχώς κάποιες κοπέλες ταλαιπωρούνται περισσότερο από άλλες στην εγκυνοσύνη, αλλά σίγουρα στο τέλος αξίζει τον κόπο για το μωράκι σου! Αποκλείεται να του κάνεις μούτρα όταν το δεις, το πολύ πολύ να του πεις τίποτα όταν θα σε ταλαιπωρεί στην εφηβεία! :tongue::tongue:

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...