Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι κανετε κοριτσια?Ελπιζω να ειστε ολες καλα.....ειδα γραψατε πολλα δεν μπορεσα να τα σιαβασω.....εγω ειμαι στην κλινικη απο την τριτη τα ξημερωματα και θα μεινω μεχρι την δευτερα μαλλον.....ο γιατρις ειπε ετσι θα παει μια εξω μια μεσα....θα εχουμε δυσκολη εγκυμοσυνη.......

Ελενακι ειναι αυτο που ελεγες με τον τραχηλο?? Σου ευχομαι ολα καλα να πανε κοριτσι μου, χαλαλι η ταλαιπωρια! Σε λιγους μηνες που θα κρατας το μωρο σου αγκαλια, θυμησου να του κανεις λιγα μουτρακια που σε αγχωσε!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Λέω να σας κατσικωθώ αν και είπαμε....από Οκτώβριο πρώτα ο Θεός θα ξαναπροσπαθήσουμε!

Να ρωτήσω κάτι άσχετο και γενικό?

Εγώ με το που το έπαθα τα έβαλα με Θεους και δαίμονες αλλά τώρα έχω μαλακώσει....θέλω να ξαναπιστέψω αλλά δεν μου είναι και εύκολο....περνάω έξω από εκκλησία και δεν ξέρω αν θέλω να την βλέπω....να πάω σε κανέναν παπά ή να το αφήσω? θα μου περάσει λέτε?

Διαβασα λίγο τα λόγια άλλων κοριτσιων και μου φαίνεται λίγο υπερβολική η αντίδρασή μου....

Δεν ειμαι η καταλληλη να σου απαντησω μιας και εχω φυγει κακην κακως απο θεμα επειδη ειπαν οτι ειναι ατοπο να εκφραζω αποψη περι θρησκειας τη στιγμη που ολες οι υπολοιπες ειναι πολυ πιστες χριστιανες. Θα σου πω ομως ενα, μη χανεις την πιστη σου στον εαυτο σου, στον αντρα σου και στο ποσο πολυ θελετε ενα μωρακι. Ειχα κι εγω 2 παλινδρομες στο παρελθον, δεν μιλαω εκ του ασφαλους. Πιστεψε στη σχεση σου με τον καλο σου και προσπαθησε να εισαι θετικη.

τι εγινε μαρκελλα??????? εχασα επεισοδια.. εχεις καθυστερηση???

χεχεχε οχι , λογικα το σαββατο περιμενω, αλλα εχω καποιους πονους εδω και μερικες μερες και μου εδωσε η γιατρος μαγνησιο και μου ειπε εαν δεν υποχωρησουν μεσα σε 2-3 μερες να την παρψ τηλ.Την πηρα σημερα τηλ και της ειπα οτι ακομα τα εχω 7 μερες τωρα και μου ειπε να παω αυριο για χοριακη!Γιατι μου λεει ''εσυ εισαι λιγο αναισθητη για να λες οτι πονας οντως κατι συμβαινει!''Ειχα και μια σταγονα αιμα πριν απο 5 μερες οποτε μου ειπε οπωςδηποτε αυριο να παω να κανω μια!

Στην πρωτη εγκυμοσυνη να φανταστεις δεν ξερω αν το ειχες διαβασει που το ειχα γραψει δεν το καταλαβα το βοδι οτι ημουν εγκυος!Ουτε χοριακη εκανα , ταβλιαστηκα ξαφνηκα και πηγα στο νοσοκομειο εκει μου το ειπαν οτι ημουν εγκυος και ημουν 6 εβδομαδες φαντασου!Ουτε μερες δεν ειχα μετρησει.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

χεχεχε οχι , λογικα το σαββατο περιμενω, αλλα εχω καποιους πονους εδω και μερικες μερες και μου εδωσε η γιατρος μαγνησιο και μου ειπε εαν δεν υποχωρησουν μεσα σε 2-3 μερες να την παρψ τηλ.Την πηρα σημερα τηλ και της ειπα οτι ακομα τα εχω 7 μερες τωρα και μου ειπε να παω αυριο για χοριακη!Γιατι μου λεει ''εσυ εισαι λιγο αναισθητη για να λες οτι πονας οντως κατι συμβαινει!''Ειχα και μια σταγονα αιμα πριν απο 5 μερες οποτε μου ειπε οπωςδηποτε αυριο να παω να κανω μια!

Στην πρωτη εγκυμοσυνη να φανταστεις δεν ξερω αν το ειχες διαβασει που το ειχα γραψει δεν το καταλαβα το βοδι οτι ημουν εγκυος!Ουτε χοριακη εκανα , ταβλιαστηκα ξαφνηκα και πηγα στο νοσοκομειο εκει μου το ειπαν οτι ημουν εγκυος και ημουν 6 εβδομαδες φαντασου!Ουτε μερες δεν ειχα μετρησει.

Δεν εχω διαβασει την ιστορια σου αλλα σε πιστευω, τη δευτερη εγκυμοσυνη μου την ανακαλυψα τυχαια, στην 6η βδομαδα κι εγω! περιμενα να μου ερθει περιοδος να κανω τις περιφημες ορμονολογικες, αντ αυτου ειχα κατι καφε και πηγα στη γυναικολογο να τη ρωτησω αν αυτα τα καφε ηταν περιοδος, κι αν επρεπε να μετραω απο την αρχη τους τις 8 μερες που πρεπει να περασουν. Καναμε υπερηχο και τσουπ μια καρδουλα να αναβοσβηνει... Κι εγω δεν ειχα παρει χαμπαρι οπως εσυ!

markella ευχομαι η χοριακη να δειξει το αποτελεσμα που ποθεις κ επιθυμεις κ να ειναι μια τελειομηνη κ υπεροχη εγκυμοσυνη...!!!:D:D

ημουν σπιτι με το βαφτηστηρι κ την κουμπαρα μου κ επαιζα με τον μπεμπη οοοολη την ωρα....!!αντε λιγες ωρες κ παμε στον γιατροοοοοοοο...!!!φιλακιαααα!!καλο βραδυ!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

νομιζω ειναι το καλυτερο που εχεις να κανεις...!!!

εγω οταν ανακοινωσαμε μονο στους γονεις για εγκυμοσυνη παρακαλεσα να μην πουν τιποτα μεχρι να περασει το πρωτο τριμηνο...κ με αγνοησαν επειδικτικα...η ανασφαλεια που ενιωθα μην τυχον κατι παει στραβα κ οτι θα το ξερουν ολοι δεν περιγραφεται....φανταζομαι ενα παραπανω εσυ......που το εχεις βιωσει κιολας...!γι αυτο σσσσσσ......αλλα σε εμας πες το.....χεχεχε...φιλακια!

Jr39p2.png

Εμεις εχουμε μονο πεθερα απο γονεις.Αλλα ουτε σε αυτην θα το πουμε γιατι δεν χαρηκε με το πρωτα μας ειπε οτι ''βιαστηκαμε'' και μας γλωσσοτρωγιε 8 μηνες.Οποτε αποφασισαμε οτι αν ειναι δεν θα το πουμε ουτε εκει!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Δεν ειμαι η καταλληλη να σου απαντησω μιας και εχω φυγει κακην κακως απο θεμα επειδη ειπαν οτι ειναι ατοπο να εκφραζω αποψη περι θρησκειας τη στιγμη που ολες οι υπολοιπες ειναι πολυ πιστες χριστιανες. Θα σου πω ομως ενα, μη χανεις την πιστη σου στον εαυτο σου, στον αντρα σου και στο ποσο πολυ θελετε ενα μωρακι. Ειχα κι εγω 2 παλινδρομες στο παρελθον, δεν μιλαω εκ του ασφαλους. Πιστεψε στη σχεση σου με τον καλο σου και προσπαθησε να εισαι θετικη.

ποιος ειπε;;;;;νομιζα οτι εδω μπορουμε να εκφραζομαστε οπως νιωθουμε, και να λεμε ελευθερα την αποψη μας!

νομιζω οτι περι θρησκιας ο καθενας κανει οτι νιωθει και κανενας αλλος δεν μπορει να τον κρινει,

Αλλωστε ποια ειμαι εγω να κρινω τον οποιοδειποτε;;;;;;

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

η αμαρρυλιδα ειναι εδω ως φουσκιτσα1985 (της το βγαλε ο αντρας της λογω κοιλιτσας!), το μπισοτακιι φουσκωνει απτην κορη και ταλαιπωρειται με το κοψιμο της πιπιλας του γιου... για τα αλλα κοριτσια ας πει καποια που ξερει! didi???

mολις γυρισα σπιτι !

το λινακι το εχασε το μωρακι της:(:(:(

ειναι η κοπελα που σου ειχα γραψει πριν καμια εβδομαδα ....

δεν ξερω πολλες λεπτομεριες γιατι κι αυτη το εχει αποθησει απο το μυαλο της επαθε μεγαλο σοκ και δεν τα θυμαται...οποτε δεν την ρωταω κι εγω...:cry:

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...