Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Μα αφού έχει δίδυμα η Αμαρρυλιδα πώς να μην είναι φουσκίτσα?Πολύ γλυκό μου φαίνεται πάντως εμένα....γουτσουγουτσουνιαρικο!!!

Ξέχασα και την Sapi καλε.....κι αλλες λογικα.....θα τις θυμηθώ!!!

κι η αμαρρυλιδα εχει μονο το ενα μωρακι της...

και η sapi καλα... περιμενε τα πρωτα χτυπηματακια!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μάλιστα....κρίμα για την αμαρυλιδα ελπίζω να μην στενοχωρηθηκε πολύ και να τελειώσει ομαλά η εγκυμοσυνη της!

Θα μπαίνω πιο συχνά πια και κάπου θα τις πετύχω, δεν μπορεί!

:D:D:D:D

pregnancy-ticker___.png

Μάλιστα....κρίμα για την αμαρυλιδα ελπίζω να μην στενοχωρηθηκε πολύ και να τελειώσει ομαλά η εγκυμοσυνη της!

Θα μπαίνω πιο συχνά πια και κάπου θα τις πετύχω, δεν μπορεί!

:D:D:D:D

δυστυχως, η ζωη ειναι μαχη!!! ολα καλα θα πανε ομως και θα χει το γιο της (μαλλον) για παρηγορια...

να μη χανεσαι!!! :tongue::tongue::tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

δυστυχως, η ζωη ειναι μαχη!!! ολα καλα θα πανε ομως και θα χει το γιο της (μαλλον) για παρηγορια...

να μη χανεσαι!!! :tongue::tongue::tongue:

Λέω να σας κατσικωθώ αν και είπαμε....από Οκτώβριο πρώτα ο Θεός θα ξαναπροσπαθήσουμε!

Να ρωτήσω κάτι άσχετο και γενικό?

Εγώ με το που το έπαθα τα έβαλα με Θεους και δαίμονες αλλά τώρα έχω μαλακώσει....θέλω να ξαναπιστέψω αλλά δεν μου είναι και εύκολο....περνάω έξω από εκκλησία και δεν ξέρω αν θέλω να την βλέπω....να πάω σε κανέναν παπά ή να το αφήσω? θα μου περάσει λέτε?

Διαβασα λίγο τα λόγια άλλων κοριτσιων και μου φαίνεται λίγο υπερβολική η αντίδρασή μου....

pregnancy-ticker___.png

Εγώ σας χαιρετώ για σήμερα.

Θα φύγω νωρίς γιατί πρέπει να πάω σε έναν ορθοπεδικό...με έπιασε ενας πόνος στο χέρι άλλο πράγμα!

Σας εύχομαι ένα ήρεμο απόγευμα!

Φιλια πολλά και χάρηκα πολύ που σας ξαναβρήκα!

pregnancy-ticker___.png

Διαφημίσεις

γυρισα σπιτι μαγειρεψα κ μεχρι να ερθει ο συζυγουλης ειπα να μπω...κ διαβαζω δυσαρεστα....που ομως σε λιγο θα ειναι ευχαριστα θα το δειτε....!!λυπαμαι πολυ υρις για οτι συμβαινει οσο για την πιστη σου στον Θεο κ στις εκκλησιες μαλλον δεν ειμαι η καλυτερη για να σε συμβουλευσω...καλυτερα καποια κοπελα που εχει περασει κατι παρομοιο....!!κοριτσια μου πεφτω για υπνο....τα φιλια μου...!!!!οσο για το μποναφι το εφαγα περυσι στην Ζακυνθο κ ξετρελαθηκαααααααααααααα......τι μας εκανες τωρα????εγραψα την συνταγη για να το φτιαξω στον αντρα κ στον κουμπαρο.....!!!οσο για το τσιζκεικ.....αφηστεεεεεεεεεεε....!!κ δεν εχω γλυκο να φαω εδω μεσα....θα φτιαξω κανενα κορμο να εχω.....!!να τσιμπαω ενα κομματι την μερα.....χεχεχε..!!φιλακιαααααααααα!:D:D

Jr39p2.png

Λέω να σας κατσικωθώ αν και είπαμε....από Οκτώβριο πρώτα ο Θεός θα ξαναπροσπαθήσουμε!

Εγώ με το που το έπαθα τα έβαλα με Θεους και δαίμονες αλλά τώρα έχω μαλακώσει....θέλω να ξαναπιστέψω αλλά δεν μου είναι και εύκολο....περνάω έξω από εκκλησία και δεν ξέρω αν θέλω να την βλέπω....να πάω σε κανέναν παπά ή να το αφήσω? θα μου περάσει λέτε?

Διαβασα λίγο τα λόγια άλλων κοριτσιων και μου φαίνεται λίγο υπερβολική η αντίδρασή μου....

εχασα την μπεμπα μου 29 αυγουστου περυσι... την γεννησα κανονικα με πονους στην 20η εβδ, ενω απο τις 27 αυγουστου (ανημερα αγ. φανουριου) ειχα αιμμοραγια! την προηγουμενη ειχα κανει φανουροπιτα για να μου φανερωσει ο αγιος το φυλο του μωρου και οτι ειναι καλα... δεν κρατησα παραπονο, γιατι ο αγιος μου τα φανερωσε και τα δυο! πονεσα, εκλαψα, αλλα ειχα βαρος μεσα μου! στην εκκλησια δεν το αποφασιζα να παω... δεν εχω πνευματικο και επειδη ημασταν σχετικα νεοι στην περιοχη, ουτε και με το ναο της περιοχης ειχα δεσιμο... μια κυριακη πρωι ομως ξυπνησα νωρις και πηγα στην εκκλησια. εκατσα στη μοναδικη αδεια καρεκλα και σκεφτομουν... σχεδον δεν ακουγα τη λειτουργια! με πιασε το παραπονο, εκλαιγαν τα ματια μου και ρωταγα μεσα μου γιατι? οπως γυρισα το κεφαλι, ειδα οτι καθομουν μπροστα στην αγιογραφια του αγ. φανουριου! φανταζεσαι... οι γιαγιαδες διπλα μου ποιος ξερει τι θα νομιζαν! και καπακι βγαινει ο παπας να διαβασει το ευαγγελιο και να κανει κηρυγμα και θυμαμαι μια κουβεντα περπου : "ο Θεος δεν δοκιμαζει την πιστη μας! η αποσταση μας απ αυτον φερνει δυστυχια και πονο... ο Πατερας δεχεται τα παιδια του στην αγκαλια του και τα παρηγορει, ακομα κι οταν αυτα δεν ειναι σπιτι του και τον εχουν ξεχασει... η γαληνη στην ψυχη ερχεται οχι σαν ανταμοιβη, αλλα φυσικα, οπως ηρεμει το νεογεννητο στην αγκαλια της μανας!" εκεινη τη στιγμη, πραγματικα με ρουφηξαν τα λογια του πατερ... και την επομενη κυριακη και καθε κυριακη, μαλακωναν τον πονο μου και μου διναν ελπιδα! πηγαινα μονη, εκανα την προσευχη μου, εκλαιγα οταν το ηθελα και εφευγα με ελπιδα και πιστη! μην κανεις, τιποτα που δεν νιωθεις... απλα εμενα με βοηθησε το οτι ελεγα αυτα που πιστευα, φοβομουν, ευχομουν!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

:cry::cry::cry::cry::cry:

Ο εγκέφαλος τώρα συνειδητοποίησε τί είπες....συγνώμη έχασες το μωράκι σου στον 8ο μήνα? Γιατί?

Αν θες βέβαια μου λες....εχω πάθει σοκ...μου αρέσει που νόμιζα ότι εγώ ζω μια τραγωδία!

Ειδες ? δεν εισαι μονη σου , υπαρχουμε πολλες δυστυχως.θα σου στειλω πμ.

Μην το βαζεις κατω και με το καλο!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

εχασα την μπεμπα μου 29 αυγουστου περυσι... την γεννησα κανονικα με πονους στην 20η εβδ, ενω απο τις 27 αυγουστου (ανημερα αγ. φανουριου) ειχα αιμμοραγια! την προηγουμενη ειχα κανει φανουροπιτα για να μου φανερωσει ο αγιος το φυλο του μωρου και οτι ειναι καλα... δεν κρατησα παραπονο, γιατι ο αγιος μου τα φανερωσε και τα δυο! πονεσα, εκλαψα, αλλα ειχα βαρος μεσα μου! στην εκκλησια δεν το αποφασιζα να παω... δεν εχω πνευματικο και επειδη ημασταν σχετικα νεοι στην περιοχη, ουτε και με το ναο της περιοχης ειχα δεσιμο... μια κυριακη πρωι ομως ξυπνησα νωρις και πηγα στην εκκλησια. εκατσα στη μοναδικη αδεια καρεκλα και σκεφτομουν... σχεδον δεν ακουγα τη λειτουργια! με πιασε το παραπονο, εκλαιγαν τα ματια μου και ρωταγα μεσα μου γιατι? οπως γυρισα το κεφαλι, ειδα οτι καθομουν μπροστα στην αγιογραφια του αγ. φανουριου! φανταζεσαι... οι γιαγιαδες διπλα μου ποιος ξερει τι θα νομιζαν! και καπακι βγαινει ο παπας να διαβασει το ευαγγελιο και να κανει κηρυγμα και θυμαμαι μια κουβεντα περπου : "ο Θεος δεν δοκιμαζει την πιστη μας! η αποσταση μας απ αυτον φερνει δυστυχια και πονο... ο Πατερας δεχεται τα παιδια του στην αγκαλια του και τα παρηγορει, ακομα κι οταν αυτα δεν ειναι σπιτι του και τον εχουν ξεχασει... η γαληνη στην ψυχη ερχεται οχι σαν ανταμοιβη, αλλα φυσικα, οπως ηρεμει το νεογεννητο στην αγκαλια της μανας!" εκεινη τη στιγμη, πραγματικα με ρουφηξαν τα λογια του πατερ... και την επομενη κυριακη και καθε κυριακη, μαλακωναν τον πονο μου και μου διναν ελπιδα! πηγαινα μονη, εκανα την προσευχη μου, εκλαιγα οταν το ηθελα και εφευγα με ελπιδα και πιστη! μην κανεις, τιποτα που δεν νιωθεις... απλα εμενα με βοηθησε το οτι ελεγα αυτα που πιστευα, φοβομουν, ευχομουν!

μπραβο κατια!!!!!!! δεν πρεπει ποτε να τα βαζουμε με το θεο γιατι σε καποια αναγκη μας θα του φωναξουμε ειναι δοκιμασιες της ζωης!!! δεν εχω ερθει ποτε σε αυτη την κατασταση ειναι η αληθεια για να ξερω να πω πολλα κ δεν γνωριζω τον πονο αυτο που σιγουρα ειναι μεγαλος αλλα δεν ειναι σωστο να τα βαζουμε ΜΑΖΙ ΤΟΥ..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

εγω δεν παω στη εκκλησια για να πω την αληθεια καθε κυριακη ειτε γιατι νυσταζω ειτε γιατι βαριεμαι να ετοιμασω τα παιδια αλλα θελω πολυ να αρχισω να το κανω γιατι ειναι η μονη μας ελπιδα κ παρηγορια η πιστη μας σε αυτη την εποχη που ζουμε!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

εγω δεν παω στη εκκλησια για να πω την αληθεια καθε κυριακη ειτε γιατι νυσταζω ειτε γιατι βαριεμαι να ετοιμασω τα παιδια αλλα θελω πολυ να αρχισω να το κανω γιατι ειναι η μονη μας ελπιδα κ παρηγορια η πιστη μας σε αυτη την εποχη που ζουμε!!

η μαμα μου, με 4 παιδια, να τα ξυπνησει, να τα πλυνει, να τα ντυσει, ενιωθε ακριβως οπως κι εσυ που δεν τα καταφερνε... αλλα της ελεγε ο παππους μου "σηκω, νιψου, κανε το σταυρο σου και την προσευχη σου και ζητα συγχωρεση! οταν θα μπορεις και θα πας στην εκκλησια, ειναι σαν να μην ελειψες!" και τα παιδακια μας ομως, καλο ειναι να τα πηγαινουμε και να τα κοινωναμε συχνα... τη μικρη σου ας πουμε και καθε κυριακη χωρις να νηστεψει, απλα να μην φαει το πρωι... ο μεγαλος μια μερα πριν τουλαχιστον καλο ειναι να μην αρτηθει και σιγα σιγα μαθαινουνε...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Κοριτσάκια μου γεια σας!

Μπήκα να δω τα νέα σας αν και νόμιζα ότι θα πονούσε αλλά τελικά είναι πηγή ελπίδας το φόρουμ

Katia είδα το τικερ σου....1 year since we said goodbye....και δίπλα ακριβώς οι εβδομάδες της κυησης σου....πρέπει να το βγάλω φωτογραφία να μου το τρίβω στην μούρη κάθε φορά που με πιάνει ψυχοπλάκωμα!

Ελπίζω να είστε όλες καλά και να έχετε υπέροχες εγκυμοσύνες

Εγώ ως παρηγοριά γεμίζω τον χρόνο μου με πράγματα που έκανα πριν μείνω έγκυος και κάνω ανακαίνιση σε ένα δωμάτιο του σπιτιου που θα το χρησιμοποιώ ως προσωπικό μου χώρο δημιουργιας - εργαστήρι....γιατί το σπίτι ήταν μπάχαλο!

Για πείτε ποιες φτιάξατε τα παιδικά δωματια?

Καμιά που πήρε ήδη τα μωρουδιακά υπάρχει?

Δεν θυμάμαι και αν είχαμε κάποια με προχωρημένη εγκυμοσύνη!

yris δεν ξερω αν με θυμασαι.εγω δε σε ξεχασα ποτε και καθε μερα προσευχομαι να εισαι καλα και να ζησεις γρηγορα παλι το θαυματακι σου.χαρηκα πολυ που ξαναγραψες και να γραφεις συνεχεια.φιλια πολλα.:D:D:D:D:D

6KuQp2.png

γεια σας και παλι

κοριτσακι μου εχεις δικιο! οταν θα περασει λιγο ο καιρος θα ξανα βρεις την πιστη σου! το περασα καιεγω το σταδιο αυτο

φετος καταφερα να κοινωνισω μετα απο πολλα πολλα χρονια! υπομονη μεχρι να κλεισουν οι πληγες! δεν ειναι τυχαιο που λενε πως ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Τι κανετε κοριτσια?Ελπιζω να ειστε ολες καλα.....ειδα γραψατε πολλα δεν μπορεσα να τα σιαβασω.....εγω ειμαι στην κλινικη απο την τριτη τα ξημερωματα και θα μεινω μεχρι την δευτερα μαλλον.....ο γιατρις ειπε ετσι θα παει μια εξω μια μεσα....θα εχουμε δυσκολη εγκυμοσυνη.......

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Τι κανετε κοριτσια?Ελπιζω να ειστε ολες καλα.....ειδα γραψατε πολλα δεν μπορεσα να τα σιαβασω.....εγω ειμαι στην κλινικη απο την τριτη τα ξημερωματα και θα μεινω μεχρι την δευτερα μαλλον.....ο γιατρις ειπε ετσι θα παει μια εξω μια μεσα....θα εχουμε δυσκολη εγκυμοσυνη.......

Ελα ρε κοριτσι μου τι εγινε τι επαθες????σκεψου θετικα ολα καλα θα πανε!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...